|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Z Tż świetnie , w sylwestra mi się oswiadczył i powoli zaczynamy myślec o wspólnej przyszłości ale na razie pieniądze nam nie pozwalają Waga w porządku, nie pamiętam jaką miałam rok temu jak tu pisałam ale jestem prawie 5 kg na minusie i coraz bardziej lubie swoje ciało Dzisiaj jak zobaczyłam zdjęcie jakie włoski miałaś w styczniu a jakie są teraz to różnica ogromna, oczywiście na plus a stosujesz ten olejek babydream? bo coś raz tu na forum pisałaś? zastanawiam się czy sobie nie kupić bo ja to tylko olejek kokosowy mam ![]() Smutno że wyjeżdżasz ale szybko zleci , na pewno ladywithweapon ja tez z tż zwiazałam sie w młodym wieku , niecałe 17 lat miałam
|
|
|
|
|
#4052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Nie zapomnij o nas i odzywaj się jak tylko będziesz mogła
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przyszłam, bo sobie przypomniałam, że Madzia jutro z rana wyjeżdża weź Ty wyczaruj tam tego neta wybłagaj i wracaj do nas jak najprędzej Ściskam Cię mocno buuuuuuziaków sto! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja siedzę w kuchni całe popołudnie jutro i w niedzielę mam gości i jestem uwiązana w garach jajca na sałatkę się studzą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Eeee to chyba znasz i oglądasz
sobie nazwę skróciłam Pretty Little Liars ![]() Cytat:
Każda praca jest dobra ![]() Cytat:
ja tak miewam jak właśnie się ożłopię kawy i nic nie zjem... stres też może być przyczyną Cytat:
![]() no jak Ty będziesz mieć teraz urlop to ja już Cię tu widzę Oooo, góóóóroli się zachciało? zazdroszczę takiego wypadu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mogę wysłać posta
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj! Szczegółów spragnionam jest!
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis oo to super! gratulacje
Cieszę się, że z Tż tak Wam się układa no i super, że masz już 5 kg na minusie z tego co pamiętam to w zeszłym roku miałaś coś około 58-57 kg ? Lady ja od kiedy pamiętam to ciągle z chłopakami przed obecnym Tż byłam w związku prawie 2 lata! no i przelotnych znajomości po 2-3 miesiące też sporo było ![]() Ale z Tż od samego początku wiedziałam, że to TEN właściwy facet ![]() Mielnus ja 89 dziękuję Heroine dziękuję Skarbula mi tez dziś tak smutno, że płakusiałam aż dwa razy w ogóle przez cały tydzień to chyba codziennie płaczę Tęskno mi będzie za Wami Postaram się z tym netem, super by było gdyby szef się zgodził i podał hasło wtedy codziennie bym wpadała do Was Dziękuję za buziaki i także przesyłam mnóstwo ![]() MOje kochane
|
#4058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieciaki trzeba wystroić do szkoły ![]() No raczej ![]() Cytat:
![]() Ojj, domyślam się, jak Ci ciężko ![]() biedna ![]() ślicznaś! Cytat:
No dopiero zaczynałam staż, a tu już koniec 21 września... szkoda
|
|||
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra moje kochane ja się już z Wam żegnam
![]() Coś mi net na koniec szwankuje :/ Do "zobaczenia" za 2 miesiące będę za Wami tęskniła ![]() Całuje mocno jak tylko się uda załatwić neta to oczywiście się odezwę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Heroine pierwszy raz jedziemy swoim autem ciężko jest ciężko, chyba już za stara jestem na takie wyjazdy kiedyś się cieszyłam a teraz jadę bo muszę ![]() Dziękuję
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kombinuj trzymam ![]() Kochana ![]() ![]() ![]() Cytat:
no to szczęśliwej podróży do usłyszenia udanego pobytu
|
||
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine dziękuję kochana
w razie W przez Monię będziemy się kontaktować Całuje Was mocno
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Przyczajenie
|
meeedzik
Udanego wyjazdu, owocnego w kasę i dobre wspomnienia , szerokiej drogi oraz szczęśliwego powrotu do kraju i do nas Pozdrawiam
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
MEEEEDZIK sokroto nasza bedziemy tesknic!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Noooo az sie boje tego urlopu Kochana narazie to wiesz.... Nie ma jeszcze o czym opowiadac ![]() Nazwijmy to ze sytuacja jest rozwojowa |
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
No i naszej Meeedzik już nie ma
Ech...mam nadzieję, że dojedzie szczęśliwie na miejsce!Alexis Witaj spowrotem Heroine No to ładnie gości tyloma ciachami powitasz!!! ![]() Boosz...dzisiaj po imprezie sie obudziłam przez sąsiada, który wierci i wierci coś w mieszkaniu od miesiąca Głowa to mi już zasnąć nie mogla:/ A dzisiaj na urodzinki do koleżanki![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Wypiłam już cytrynkę z miodem i wodą przegotowaną śń: serek truskawkowy homo z otrębami i musli, kawka z mlekiem Jeszcze nie wiem co planuję jeść w ciągu dnia, bo do pracy wychodzę po 14 a wracam dopiero po 19, to pewnie kefiry naturalne będę szamać i activię z owockami. A jak wrócę do domu to koktajl białkowy czy serek wiejski się zobaczy...a na obiad nie mam pomysłu ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- LikeAW Hehe nie mam pojęcia jak Ty to zrobiłas, ale nie mam żadnego linka na pw
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak zasnęłam o 22 to dziś przed 10 wstałam. Ale byłam wymęczona.
Na śniadanie uznałam, że jutro będę męczyć płatki- dziś mogę zacząć dzień inaczej ;p Ś:bułka z salami+bułka z jajecznicą i pomidor II: myślę o serku+płatki+śliwki ze słoiczka ;p O: zupa ogórkowa Co do podwieczorku i kolacji to zobacze czy nigdzie nie wyjde. Myślałam, zeby pójsc na piwko, ale się jeszcze zobaczy ;p ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Z rok czy dwa lata temu je mierzyłam, ale wybrałam inne, a teraz chce coś bardziej dziewczęcego-ładne? Nie wiem czy zamawiac czy nie... Byłyby idealne tak na listopad, kiedy nie będzie jeszcze mrozów... Czy odkładać kasę na emu? http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie |
|
|
|
#4067 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
A Ty bardzo zgrabniutka jesteś i udka też masz bardzo ładne pewnie już pojechałas ![]() Jak ja nie lubie sobót Strasznie leniwy ten dzień, nic się nie chce a jeszcze mnie nabiera na @ Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam sobie płaszcz i buty Na wage juz nawet nie wchodze póki co, ale dzięki trzem kilogramom na plusie mi cycki urosły ![]() LadyWW ja własnie kupiłam teraz tego typu tylko takie bezowe, w CCC
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Nie mam czasu na czytanie tego wszystkiego
![]() U mnie same sukcesy! Na wadze 56,1 Chyba ze stresu tak mi waga spada. Do wyjazdu już jestem prawie gotowa. To już za tydzień. Spotkałam się wczoraj z takim chłopakiem z którym bardzo chciałabym być. Wszystko był super, ale jakoś tak nie czuję żeby z jego strony było tak samo. Ja mam pecha do facetów i tyle ![]()
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Wciągnęłam sobie jajecznicę z 2 jaj, smażona bez tłuszczu
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cindy Waga spada, super
|
#4070 |
|
Zadomowienie
|
Losing mierzyłam te w CCC, ale zrezygnowałam- w brązach itd. mam chyba jeden sweter, którego właśnie nie noszę. Na zimę mam brązowe buty (w sumie to takie na największe mrozy- 2sezony już za nimi i ten tez na pewno przetrwają- najlepszy zakup w życiu ;d gruba podeszwa, ocieplone i w ogóle- niezniszczalne
choć właśnie chłopięce ;p) i nie potrzebuje chyba ich więcej. Wiem, że niby do innych kolorów też pasują, ale czarne byłyby bardziej praktyczne. W zimie noszę trochę szarości i bardziej będą mi pasować. A są wygodne ;pChyba będę męczyć tatę o kasę to sobie je zamówię ![]() Czarny płaszczyk dostałam od cioci- muszę go oddać do przeróbki, ale normalnie ze 300-400zł musiałabym dać za taki w sklepie (ma taki przyjemny materiał) a za dobrą przeróbkę tak do 100zł. Więc jestem zadowolona Mówiłam wam w ogóle laski, że za tydzień lecę do Hiszpanii? Ale się cieszę :P Gorzej, że trochę będę musiała nadrabiać potem testów, ale jakoś to ujdzie ;p Cindy gratuluje wagi! Jeju! Mi do niej jeszcze tak daleko ;p Ale coraz bliżej I nie masz pecha do facetów- nie szukaj to się znajdzie jakiś Zawsze tak jest ; p Często jak się szuka na siłę to potem się tylko tego żałuje... Zooska bez niczego smażysz? Ja idę pogrzebać w lodówce za czymś lekkim do śliwek Skończyłam sprzątać wokół siebie- tylko odkurzyć w domu i będzie koniec Chyba trochę spaliłam A przynajmniej na to liczę :P
|
|
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
hej
pamiętacie jeszcze o mnie?długo mnie nie było i nie jestem w stanie was nadrobić. Widzę pare nowych twarzy które witam miałam nawał pracy, nie było czasu nawet na wizaż... ![]() waga stoi w miejscu 60,3. ale nie dziwi mnie to, dieta nigdy na mnie nie działała w sumie. nie wiem co mam zrobić, co zmienić itp. chciałabym iść na siłownię ale mam zamiar podjąć jeszcze dodatkową pracę i wtedy będzie mi ciężko znaleźć czas na wszystko. idę dziś na wesele, jedziemy do Oławy. zaraz zaczynam się szykować. Jak się ubiorę i wyszykuję to wstawię fotki ![]() zjadłam rano musli z jogurtem nat. teraz jogurt bananowy z bułką ziarnistą dalej już nie jem do obiadu na weselu a potem na pewno ciastka wpadna pyszne ale co tam :P |
|
|
|
#4072 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeee
Będę tak w kawałkach odpisywać bo znów mi się połowa nie doda.Cytat:
![]() Ooo ja też chciałabym zobaczyć ile u mnie wskazałby taki pomiar ![]() Jeśli chodzi o dietetyka to moja koleżanka się odchudzała. W sumie nie zalecił jej niczego odkrywczego. Dostosował jej menu do trybu życia. 5 posiłków dziennie o wyznaczonych porach, nie jadła chyba ziemniaków, dużo jedzenia robiła na parze, nie piła chyba alko (nawet na oblewaniu obrony piwa nie wypiła pfff ). A no i ćwiczyła i to chyba spoooro. Ale schudła 16kg Heroinko, jak tam PLL? Gdzie jesteś? Ja właśnie luknęłam czy jest już ten nowy 13 odcinek ale nie ma ![]() Cytat:
Ja może dziś pójdę z TŻ do Biedry to sobie też kupię. Na razie mam tylko jabłka.Haha puzzle wymiatają! Cytat:
I tak wkuwam ten tekst com sobie utworzyła. Jeszcze 1,5 str A4 mi zostało i finito! A TŻ mówi że nawet inteligĘtnie brzmi Cytat:
Pewnie nie wiecie ale też byłam kiedyś aparatką. W liceum.Cytat:
Ja w ogóle uwielbiam koty! Lubię też psy ale koty są takie słitaśne ![]() Co do jedzenia - oj ale chociaż smakowo było. U nas to ostatnio masakra bo ja siedzę w tych mądrościach i nawet nie mam głowy do wymyślania obiadów nie mówiąc o jakimś ciastku. I tak jemy co popadnie. Co do perfum - ja u kogoś na blogu odkryłam jakieś tanioszki o zapachu gumy balonowej lub waty cukrowej (i jeszcze jakieś są). Muuuszę jedne z nich dorwać ![]() Cytat:
![]() Madziuuu mi zostały jeszcze 2 str do nadrobienia ale pewnie już wyjechałaś i się nie pożegnałam Cytat:
Cytat:
![]() Monia, jeszcze mi się Twój kawałek posta nie dodał ![]() PS. Też tak macie że czasem nie chce się dodać post przez nadmiar buziek? Daaaamn :/
|
|
|
#4073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Grzech jeśli smażone na oleju a raczej zawsze takie są. Bomba kaloryczna
Cytat:
Hej!Cytat:
A w dzień przed 2 rocznicą narzeczeństwa mamy zaplanowany ślub ![]() [QUOTE=meeedzik;36393165]Dobra moje kochane ja się już z Wam żegnam ![]() Coś mi net na koniec szwankuje :/ Do "zobaczenia" za 2 miesiące będę za Wami tęskniła ![]() Całuje mocno jak tylko się uda załatwić neta to oczywiście się odezwę ![]() [COLOR="Silver"]I się z Madzią nie pożegnałam Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę wesela Poszłabym. My natomiast mamy chrzciny. TŻ zostanie chrzestnym dzidziusia u siostry ![]() Kasiamaja, zapomniałam się przywitać! Miło Cię poznać! Masz śliczną córcię!No a ja móżdżyłam móżdżyłam i na razie tak jak już komuś pisałam umiem 6 stron A4 z 8. Także dużo. No i jeszcze sobie raz powtórzę i na dziś koniec, reszta jutro. Pójdę poćwiczyć, umyję się a potem gdzieś TŻ wyciągnę. Może do H&M bo chcę zobaczyć leggi skórzane. Kuuurde mam za długie nogi do tych bazarowych One mają 90cm na całej długości a ja potrzebuję 90cm od wewnętrznej strony samej nogawki! Wrr...Ale może te z HM będą względnie wyglądały. 40zł to jeszcze je może wezmę. Z resztą TŻ wczoraj wziął wypłatę sesese Już dawno mi nic nie kupił ![]() No a tak to wczoraj wypiłam piwko i ooo...zjadłam TOSTA
|
|
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
Lisa udanego wesela życzę! Czekamy na fotki ;p
Co do diety to się nie poddawaj- może za jakiś czas ruszy Kup może jakieś małe urządzenie do domu i z 30min cwicz podczas oglądania serialu itd. To na pewno dużo da ![]() Dzaga a mi te wydają się dobrze zrobione. Poza tym żadne buty od nich mi się nie rozwaliły... Wiem, że emu to emu, ale mam jeszcze trochę czasu żeby odłożyć kasę (choć zaczynam chyba w tym miesiącu- chce z 200zł odłożyc to mi do listopada/grudnia akurat wyjdzie ;p ). Jeszcze pomyślę i się spytam mamy czy mi dorzuci ;p Wczoraj byłam w ich sklepie, ale nie było mojego rozmiaru... A miałam ci napisać o tych botkach na obcasie- bardzo ładne No i dobre do biegania po mieście. Ja miałam rok temu na grubym obcasie botki- jak dobrze pamiętam skórzane, bo trochę za nie dałam- w tym roku średnio się już będą nadawać, bo bardzo mocno je "zużyłam" rok temu ;p A takie botki za kostkę, wysokie (10cm) wyłapałam w stradivariusie za 50zł :P Materiał trochę sztywny i po 2h stania nogi bolą (nie ma co się dziwić ) ale rozchodzę :P Rok temu kupiłam je pod koniec zimy i myślę, że na kilka wyjść je teraz ubiorę Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona ;p---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- A i miałam napisać o skórzanych spodniach ;p Ja kupiłam jakieś za ok. 100- ale są tylko w połowie skórzane (z przodu)- takie chciałam. Miałam je na sylwestra. Nie jestem do końca z nich zadowolona, ale przydały się- muszę nosić coś dłuższego do nich, żeby dobrze wyglądać, ale tak zazwyczaj bywa w skórzanych spodniach. Tylko mam zawsze problem, że nogawki są proste zamiast takie przylegające, ale już to przerobiłam Planuje je właśnie w tym roku w koncu nosić do swetrów i w ogóle jak schudnę :P I zjadłam jogurt z płatkami i śliwkami- pychota ;p w zimie będzie fajnie otwierać te wszystkie słoiki z owocami ;p |
|
|
|
#4075 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
pospałam za to do 11 Na śniadanie mi znowu rogala przyniósł , no ale może już lepiej na śniadanie niż na kolacje na drugie winogronek ok 80g wciągnęłam (akurat w kauflandzie ok 4 zł za kg i jeszcze dało się ładny wybrać) a na obiad dziś na miasto idziemy - tyko nie wiemy czy się szarpnąć na restauracje czy na barze poprzestać meeedzik w trasie , oby szczęśliwie dojechali ![]() Paula fajne te botki, a wygodne są , nic nie obcierają? ja mała jestem i nogi tez małe ale czarne buty i czarne spodnie bądź rajstopy i może mnie nie skróci a i płaszczyk boski
|
#4076 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej Lisa Cytat:
W grzywce ślicznie wyglądasz, dobrze że zdecydowałaś się zrobić ![]() Miałąm dziś okropną noc. jak się wczoraj położyłam to tak kręciło mi się w głowie że nie mogłam wytrzymać , nie wiem wogóle od czego?
|
||
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też już długo jesteś z Tż. Ja dopiero w styczniu bede miała 4 lata, jezu ale ten czas leci niedługo bede stara i brzydka ![]() Też nosiłaś aparat myślałam, że masz z natury takie ładne ząbki ![]() Ja mam już proste a zakładałam w czerwcu
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że co druga z aparatem ;p Pobije was w noszeniu jeśli powiem, że przez 5,5 lat śmiałam w aparacie na górnych zębach i przez 2 na dolnych? :P I że planuję w ciągu najbliższego roku znowu założyć? :P
Ja w ogóle byłam szybka z aparatem, bo założyłam po pierwszej klasie podst. Nie było na co czekać- mleczaków już nie miałam, za to przerwę pomiędzy jedynkami tak... I jak w 6klasie zdjęłam to zęby takie wielkie (mam serio wielkie zęby ;p chyba jeszcze się nimi tutaj nie chwaliłam ;p), ale wciąz mam ich za dużo i są tak do przodu wysunięte, więc chyba 5 usunę i będę się starała zakryć te dziury co po nich zostaną ;p moja babka mówi, że mogę mieć potem szpary, ale tak daleko to nie będzie widać, poza tym potem 8 mi wyjdą to może jakoś się to zniweluje- teraz nie mam tam miejsca nawet po poł zęba... Ale nie chce na studniówce świecić drutami to uznałam, że zrobię to po ;p I żeby ten najgorszy czas tez był przed studiami Potem jeszcze operacja noska i będę szczęśliwa ;p Jezu jak wy długo jesteście w związakch... A ja znowu singiel Ale nie chce żadnego na stałe :P Prędzej taki zeby gdzieś tam był, ale nie na "ciągle razem- każdy weekend :P". I mam teraz te dni co bym jadła i jadła. Ale się trzymam i nie jem ;p Zapewne nabiorę wody jak to bywa na okres ;p Ha ale potem po nie będzie mi się chciało jeść
|
|
|
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Metnie pamietam jak wyglada menu zapracowanej studentki ech, to byly czasy. Pol dnia na kawie i jogurtach....tosty z serem, wieczorami nagle wyskoki do pizzerii . Pisanie pracy licencjackiej po nocach, przepijane piwem i przepalane papierosami . Szalona mlodosc.Wczoraj zabralam sie za trening silowy - pompki, cwieczenia z hantlami na klatke piersiowa, triceps. Wymeczylam sie za wszystkie czasy. Dzis beda cwiczenia na plecy i biceps, jutro pojdza nogi i posladki. A od poniedzialku spinam cztery litery i zaczynam chodzic na piechote do pracy - bez wykretow. Dzis mialam ochote wage wyrzucic za okno tak mi podskoczyla. Ale to wina paskudnego, dwudniowego zastoju kibelkowego .
|
||
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gorzej mam chyba na dole ze wzgledu ze mi 8 posciskały zeby chociaż i tak krzywoscia nie strasza dlatego kazdy sie dziwi po co mi aparat ale skoro to ma spelnic ze bede sie czuła lepiej z prostymi i to bylo moje marzenie to chyba ktos obcy tego nie zrozumie Tym bardziej jest sam osobiscie ma proste. Gdzies mam na drugim kompie zdjecia to później wrzuce do porowniania jak juz wygladaja chociaz Wam sie pochwale bo dla mnie to duza radosc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

myślałam ostatnio o Tobie, że tak nam uciekłaś :p odzywaj się i pisz do nas
ale i tak jestem dumna, że udało mi się je wyhodować takie jak są teraz
a stosujesz ten olejek babydream? bo coś raz tu na forum pisałaś? zastanawiam się czy sobie nie kupić bo ja to tylko olejek kokosowy mam

weź Ty wyczaruj tam tego neta
wybłagaj
jutro i w niedzielę mam gości i jestem uwiązana w garach
jajca na sałatkę się studzą 
Każda praca jest dobra

udanego pobytu 

Ja może dziś pójdę z TŻ do Biedry to sobie też kupię. Na razie mam tylko jabłka.
nawet nie wiem kiedy przestałam zwracac na to uwage.