Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-08, 00:18   #4111
hanusia505
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
tragiczna jakośc filmików, a wymowa zarówno polszczyzna jak i nazwy sklepów i produktów

i jedno mnie zszokowało - ile ona kupuje
Ona jest specyficzna pod wieloma wzgledami, z reszta jaka z niej blogerka modowa widzi kazdy kto wejdzie na bloga
A co do tego niby "haulu" to wydaje mi sie, ze wiekszosc rzeczy dostala by pokazac je na blogu.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 01:16   #4112
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
piszesz, że wątek uwziął się na Figielkę, można powiedzieć, że Ty uwzięłaś się na Szusz :P

Dokładnie.
Ostatnio coś w modzie najeżdżanie na Szusz.
Właśnie miałam to napisać. Dajcie spokój Szusz. Jest jaka jest. Jeśli komuś tak bardzo przeszkadza to nie widzę sensu dla którego ją ogląda. Jeśli za kimś nie przepadam to nie wchodzę na jego kanał. No może od czasu do żeby zobaczyć czy coś się zmieniło. Już kilka razy zmieniałam zdanie co do dziewczyn i do wielu się przekonałam. Wydaje mi się, że Szusz ma taki styl bycia. Nie widzę sensu ciągłego doszukiwania się, że jest znudzona, czy też z góry patrzy na innych. Wg mnie jest trochę nieśmiała, ale to miła dziewczyna. I żeby nie było, nie jestem jej jakąś zagorzałą fanką.

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 07:15   #4113
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość
Właśnie miałam to napisać. Dajcie spokój Szusz. Jest jaka jest. Jeśli komuś tak bardzo przeszkadza to nie widzę sensu dla którego ją ogląda. Jeśli za kimś nie przepadam to nie wchodzę na jego kanał. No może od czasu do żeby zobaczyć czy coś się zmieniło. Już kilka razy zmieniałam zdanie co do dziewczyn i do wielu się przekonałam. Wydaje mi się, że Szusz ma taki styl bycia. Nie widzę sensu ciągłego doszukiwania się, że jest znudzona, czy też z góry patrzy na innych. Wg mnie jest trochę nieśmiała, ale to miła dziewczyna. I żeby nie było, nie jestem jej jakąś zagorzałą fanką.
otóż to

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes!

BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 09:32   #4114
bubus900
Zakorzenienie

Nie mogę napatrzeć się na hanię, cudowna jest i mega świetnie sobie radzi
Stary 2012-09-08, 10:19   #4115
onemorepanda
Raczkowanie

Wydaje mi się, że dla nas dużo bardziej wartościowe są jej filmiki na yt, bo program na TLC kierowany jest dla dziewczyn, które zbyt wielkiego pojęcia nt makijażu nie mają, chyba stąd pojawiają się opinie, że propozycje makijażowe słabe i nieciekawe. Niemniej jednak, ja oglądam Hanie z przyjemnością.
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:34   #4116
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
A można wiedzieć dlaczego się z niej śmieją i na ktorym blogowym?
Bo nie wiem czy szukać w wątku o blogach urodowych (1 czy 2 część), czy o blogach modowych
Na tym o blogach modowych, bo to blogerka modowa .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 11:13   #4117
Qloui
Rozeznanie

Projekt denko u :

Makjaże KasiD
http://www.youtube.com/watch?v=gvYfW_2qxzs

Nissiax83
http://www.youtube.com/watch?v=29uoF3kNMgM
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 12:18   #4118
201610310857
Konto usunięte

Co myslicie o ciuchach Hani w tym programie?
wg mnie TRAGEDIA, strasznie podkreślają to, że nie jest szczupla i mega ją pogrubiają dodatkowo.

Masakra
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 12:34   #4119
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Co myslicie o ciuchach Hani w tym programie?
wg mnie TRAGEDIA, strasznie podkreślają to, że nie jest szczupla i mega ją pogrubiają dodatkowo.

Masakra

Najbardziej przeraziło mnie to ubranko ,różowy "szlafrok" chyba to było w drugim odcinku Hania wyglądała jak beza , dziwi mnie to ,bo jeżeli kobieta ma większe rozmiary nie powinno się ją ubierać tak jaskrawo bo to dodaje kilogramów, no ale też nie ukrywajmy tego że jeżeli ktoś ma dużą nadwagę nie da się tego w zupełności zakamuflować. Powiem tylko że ubrania są bardzo nie trafione i za bardzo zwracają uwagę na Hanie i można dostrzec mankamenty jej figury.

Ale dodam że osobowość Hani jest tak fantastyczna i jej profesjonalizm przed kamerą że broni to dupy stylisty/stylistki która niestety się tu nie popisał/a .
Stary 2012-09-08, 12:44   #4120
hanusia505
Zakorzenienie

O Kamili wielokrotnie byla mowa jest rowniez w watku "moda ktora Cie rozwala"
Fakt, ze ona zablokowala komentarze i kciukowanie na youtube mnie nie dziwi bo czesto i na blogu blokowala komentowanie.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 13:37   #4121
Skamander
Przyczajenie

Dziewczyny, czy tylko ja mam takie wrażenie, że Maxi po tej całej "aferze" robi filmiki TYLKO te, które wynikają z jej zobowiązań dla firm kosmetycznych (Senna, Manhattan etc), a nie robi tych od siebie dla swoich widzów? Ja nie wierzę w to, że można się tak zmienić diametralnie po roku bycia na YT. Może jestem naiwna jednak....

Co do Hani to również uważam, że jest właściwą osobą na właściwym miejscu
Skamander jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 13:46   #4122
22angeliczka
Raczkowanie

[QUOTE=Skamander;36400483]Dziewczyny, czy tylko ja mam takie wrażenie, że Maxi po tej całej "aferze" robi filmiki TYLKO te, które wynikają z jej zobowiązań dla firm kosmetycznych (Senna, Manhattan etc), a nie robi tych od siebie dla swoich widzów? Ja nie wierzę w to, że można się tak zmienić diametralnie po roku bycia na YT. Może jestem naiwna jednak....

Jeśli chodzi o Maxi to niestety muszę się zgodzić zmienila sie...
22angeliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 14:18   #4123
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Skamander Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy tylko ja mam takie wrażenie, że Maxi po tej całej "aferze" robi filmiki TYLKO te, które wynikają z jej zobowiązań dla firm kosmetycznych (Senna, Manhattan etc), a nie robi tych od siebie dla swoich widzów? Ja nie wierzę w to, że można się tak zmienić diametralnie po roku bycia na YT. Może jestem naiwna jednak....

Co do Hani to również uważam, że jest właściwą osobą na właściwym miejscu
Zgadzam się ale co zrobić po tak wielkiej wpadce?
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 14:23   #4124
Skamander
Przyczajenie

No to lepiej albo w ogóle zniknąć albo zachowywać się jak gdyby nigdy nic. A tu?
Skamander jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 14:54   #4125
beznadziejniak
Łotewa

na YT to opinii nie można wyrazić RGP jak jej napisałam " że ju tubowiczki" wiedzą, że recenzja diety była płatna od razu mnie zablokowała.

DIGITAL bardzo wiarygodnie i swobodnie prowadzi program A ubrania dla mnie są chyba specjalnie tak przerysowane troszkę by pokazać, że nie wstydzi się tego, iż ma kilka kilo więcej niż inne panie w TV
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 14:57   #4126
Mrs.
Zakorzenienie

O jakiej wpadce Maxi mówicie ? Bo oglądalam jej filmiki i w ogole ale może jakiś pominełam ? Faktycznie jest jej mniej a prawie w ogole na yt . Wasz wątek śledze od niedawna więc chyba mnie to omineło . Możecie mi coś o tym wpomnieć ?

RLM dodała na fb zdjęcie , fajnie wygląda
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 15:19   #4127
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
Śliczna panna młoda!
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 15:25   #4128
zoila
Klientka w krawacie

Gorąca informacja dla wszystkich fanów Małej Czarnej vel Lady April prosto z FB.

Cytat:
Poważnie rozważam zakończenie działalności na YouTube... Dziękuję za wszystkie niezwykle miłe komentarze i wiadomości prywatne... niestety Polska nie jest jeszcze gotowa na otwarcie się na "inność"... miarka się przebrała..

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-09-08, 15:27   #4129
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
na YT to opinii nie można wyrazić RGP jak jej napisałam " że ju tubowiczki" wiedzą, że recenzja diety była płatna od razu mnie zablokowała.

DIGITAL bardzo wiarygodnie i swobodnie prowadzi program A ubrania dla mnie są chyba specjalnie tak przerysowane troszkę by pokazać, że nie wstydzi się tego, iż ma kilka kilo więcej niż inne panie w TV
Bo się sprzedała i ukrywa to przed widzami myśli że nie wyjdzie to na jaw

A tu druga co się sprzedała , tzn c.d. akcja Reebok , nowy post z wytłumaczeniem.
Dziwi mnie to że blogerka / vlogerka wzięła się za te akcję dla darmowych butów a teraz ma wyłączone komentarze na blogu , słabo .

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (67,9 KB, 328 załadowań)

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-09-08 o 15:40
Stary 2012-09-08, 15:43   #4130
Princesska22
Zadomowienie

Kto to RLM? Bo cos nie kojarze skrotu zapewne :P
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 15:52   #4131
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Red Lipstick Monster
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 15:53   #4132
22angeliczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Tez prosze owyjasnienie skrotu i opis afery z Maxi bo sie nie orientuje
Stary 2012-09-08, 15:55   #4133
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Gorąca informacja dla wszystkich fanów Małej Czarnej vel Lady April prosto z FB.
A co jej się stało
Stary 2012-09-08, 15:56   #4134
greenorchid2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość

A tu druga co się sprzedała , tzn c.d. akcja Reebok , nowy post z wytłumaczeniem.
Dziwi mnie to że blogerka / vlogerka wzięła się za te akcję dla darmowych butów a teraz ma wyłączone komentarze na blogu , słabo .

jestem ciekawa czy komentarze na blogu beda wylaczone przez caly czas trwania akcji, czyli 8 tyg
greenorchid2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 16:01   #4135
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
O jakiej wpadce Maxi mówicie ? Bo oglądalam jej filmiki i w ogole ale może jakiś pominełam ? Faktycznie jest jej mniej a prawie w ogole na yt . Wasz wątek śledze od niedawna więc chyba mnie to omineło . Możecie mi coś o tym wpomnieć ?

Niechętnie do tego wracać, w mega skrócie: Wielce PRAWDOPODOBNIE, że Maxineczka założyła na tym forum 2 konto w którym jechała po innych dziewczynach (w tym Katosu), a siebie wychwalała, oczywiście wszystkiemu zaprzeczyła, bardzo dziwnie się przy tym tłumacząć

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:

Co zrobić jak kasa tak kusi, wiadomo, pewnie wiele osób by skorzystało, ale Eliza należy niestety też do osób uważających się za alfe i omege i nie znoszących najmniejszej krytyki raz czy dwa miałam odmienne zdanie na jakiś temat to pojechała ostro po mnie, a potem jeszcze jakieś 20 komentarzy jej wiernych fanek
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 16:01   #4136
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
A co jej się stało
Nie wiem. Mam wrażenie, że ostatnio jest moda na zawieszanie kanałów. Olimpia, Paninorge, Mała Czarna... Pytanie czy to faktycznie ma jakąś konkretną przyczynę, czy jest kolejną próbą na zwrócenie na siebie uwagi.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-09-08, 16:08   #4137
22angeliczka
Raczkowanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36403211]Niechętnie do tego wracać, w mega skrócie: Wielce PRAWDOPODOBNIE, że Maxineczka założyła na tym forum 2 konto w którym jechała po innych dziewczynach (w tym Katosu), a siebie wychwalała, oczywiście wszystkiemu zaprzeczyła, bardzo dziwnie się przy tym tłumacząć

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Co zrobić jak kasa tak kusi, wiadomo, pewnie wiele osób by skorzystało, ale Eliza należy niestety też do osób uważających się za alfe i omege i nie znoszących najmniejszej krytyki raz czy dwa miałam odmienne zdanie na jakiś temat to pojechała ostro po mnie, a potem jeszcze jakieś 20 komentarzy jej wiernych fanek [/QUOTE]

a gdzie mozna poczytac o tym jak Maxi jedzie po innych a wychwala siebie? moze link?
Stary 2012-09-08, 16:13   #4138
Qloui
Rozeznanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36403211]Niechętnie do tego wracać, w mega skrócie: Wielce PRAWDOPODOBNIE, że Maxineczka założyła na tym forum 2 konto w którym jechała po innych dziewczynach (w tym Katosu), a siebie wychwalała, oczywiście wszystkiemu zaprzeczyła, bardzo dziwnie się przy tym tłumacząć

Afera jest od strony 23 tego wątku.

Co zrobić jak kasa tak kusi, wiadomo, pewnie wiele osób by skorzystało, ale Eliza należy niestety też do osób uważających się za alfe i omege i nie znoszących najmniejszej krytyki raz czy dwa miałam odmienne zdanie na jakiś temat to pojechała ostro po mnie, a potem jeszcze jakieś 20 komentarzy jej wiernych fanek [/QUOTE]

Kusi kusi , do do Elizy to wiem jaka jest i nie można jej skrytykować bo oczywiście się jest nazwanym hejterem albo blokuje komentarze . jej to tylko trzeba słodzić .
Kanał na YT też zamknęła przez swoją wadę wymowy i złe wypowiadanie wyrazów więc idealna nie jest za jaką się uważa .

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie wiem. Mam wrażenie, że ostatnio jest moda na zawieszanie kanałów. Olimpia, Paninorge, Mała Czarna... Pytanie czy to faktycznie ma jakąś konkretną przyczynę, czy jest kolejną próbą na zwrócenie na siebie uwagi.
aaa no tak tak racja , "patrzcie na mnie "

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez 22angeliczka Pokaż wiadomość
a gdzie mozna poczytac o tym jak Maxi jedzie po innych a wychwala siebie? moze link?

Od strony 23 tego wątku.
Stary 2012-09-08, 16:21   #4139
popcorn19
Raczkowanie

Cytat:
A co jej się stało
Jest na stronie głownej wiocha . pl
popcorn19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 16:26   #4140
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez popcorn19 Pokaż wiadomość
Jest na stronie głownej wiocha . pl
Aż z ciekawości weszłam. Co najśmieszniejsze, wychodzi na to, że zarejestrowała się na tym portalu i odpisuje na komentarze...

Oto jedna z "jej" odpowiedzi:
Cytat:
Wooow! bardzo dziękuję za reklamę nabijacie mi wyświetlenia i subskrybentów przez co dostałam partnerstwo na YT Laska,dzieci,jest mądrzejsza od was bo studiuje prawo, więc musi sobie trochę pofolgować czasami Na prawdę bardzo dziękuję za darmową reklamę.pozdrawiam was,dzieci!
Zapamiętajcie sobie dzieci, że studiowanie prawa=zjedzenie wszystkich rozumów.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości