|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Cytat:
![]() A co do tego niby "haulu" to wydaje mi sie, ze wiekszosc rzeczy dostala by pokazac je na blogu. |
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam to napisać. Dajcie spokój Szusz. Jest jaka jest. Jeśli komuś tak bardzo przeszkadza to nie widzę sensu dla którego ją ogląda. Jeśli za kimś nie przepadam to nie wchodzę na jego kanał. No może od czasu do żeby zobaczyć czy coś się zmieniło. Już kilka razy zmieniałam zdanie co do dziewczyn i do wielu się przekonałam. Wydaje mi się, że Szusz ma taki styl bycia. Nie widzę sensu ciągłego doszukiwania się, że jest znudzona, czy też z góry patrzy na innych. Wg mnie jest trochę nieśmiała, ale to miła dziewczyna. I żeby nie było, nie jestem jej jakąś zagorzałą fanką.
|
|
|
|
#4113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę napatrzeć się na hanię, cudowna jest i mega świetnie sobie radzi
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że dla nas dużo bardziej wartościowe są jej filmiki na yt, bo program na TLC kierowany jest dla dziewczyn, które zbyt wielkiego pojęcia nt makijażu nie mają, chyba stąd pojawiają się opinie, że propozycje makijażowe słabe i nieciekawe. Niemniej jednak, ja oglądam Hanie z przyjemnością.
|
|
|
|
#4116 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#4117 |
|
Rozeznanie
|
Projekt denko u :
Makjaże KasiD http://www.youtube.com/watch?v=gvYfW_2qxzs Nissiax83 http://www.youtube.com/watch?v=29uoF3kNMgM |
|
|
|
#4118 |
|
Konto usunięte
|
Co myslicie o ciuchach Hani w tym programie?
wg mnie TRAGEDIA, strasznie podkreślają to, że nie jest szczupla i mega ją pogrubiają dodatkowo. Masakra |
|
|
|
#4119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej przeraziło mnie to ubranko ,różowy "szlafrok" chyba to było w drugim odcinku Hania wyglądała jak beza , dziwi mnie to ,bo jeżeli kobieta ma większe rozmiary nie powinno się ją ubierać tak jaskrawo bo to dodaje kilogramów, no ale też nie ukrywajmy tego że jeżeli ktoś ma dużą nadwagę nie da się tego w zupełności zakamuflować. Powiem tylko że ubrania są bardzo nie trafione i za bardzo zwracają uwagę na Hanie i można dostrzec mankamenty jej figury. Ale dodam że osobowość Hani jest tak fantastyczna i jej profesjonalizm przed kamerą że broni to dupy stylisty/stylistki która niestety się tu nie popisał/a . |
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
O Kamili wielokrotnie byla mowa jest rowniez w watku "moda ktora Cie rozwala"
![]() Fakt, ze ona zablokowala komentarze i kciukowanie na youtube mnie nie dziwi bo czesto i na blogu blokowala komentowanie. |
|
|
|
#4121 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy tylko ja mam takie wrażenie, że Maxi po tej całej "aferze" robi filmiki TYLKO te, które wynikają z jej zobowiązań dla firm kosmetycznych (Senna, Manhattan etc), a nie robi tych od siebie dla swoich widzów? Ja nie wierzę w to, że można się tak zmienić diametralnie po roku bycia na YT. Może jestem naiwna jednak....
Co do Hani to również uważam, że jest właściwą osobą na właściwym miejscu
|
|
|
|
#4122 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Skamander;36400483]Dziewczyny, czy tylko ja mam takie wrażenie, że Maxi po tej całej "aferze" robi filmiki TYLKO te, które wynikają z jej zobowiązań dla firm kosmetycznych (Senna, Manhattan etc), a nie robi tych od siebie dla swoich widzów? Ja nie wierzę w to, że można się tak zmienić diametralnie po roku bycia na YT. Może jestem naiwna jednak....
Jeśli chodzi o Maxi to niestety muszę się zgodzić zmienila sie...
|
|
|
|
#4123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale co zrobić po tak wielkiej wpadce?
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Przyczajenie
|
No to lepiej albo w ogóle zniknąć albo zachowywać się jak gdyby nigdy nic. A tu?
|
|
|
|
#4125 |
|
Łotewa
|
na YT to opinii nie można wyrazić
RGP jak jej napisałam " że ju tubowiczki" wiedzą, że recenzja diety była płatna od razu mnie zablokowała.DIGITAL bardzo wiarygodnie i swobodnie prowadzi program A ubrania dla mnie są chyba specjalnie tak przerysowane troszkę by pokazać, że nie wstydzi się tego, iż ma kilka kilo więcej niż inne panie w TV
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
O jakiej wpadce Maxi mówicie ? Bo oglądalam jej filmiki i w ogole ale może jakiś pominełam ? Faktycznie jest jej mniej a prawie w ogole na yt . Wasz wątek śledze od niedawna więc chyba mnie to omineło . Możecie mi coś o tym wpomnieć ?
RLM dodała na fb zdjęcie , fajnie wygląda |
|
|
|
#4127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Klientka w krawacie
|
Gorąca informacja dla wszystkich fanów Małej Czarnej vel Lady April prosto z FB.
Cytat:
|
|
#4129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu druga co się sprzedała , tzn c.d. akcja Reebok , nowy post z wytłumaczeniem. Dziwi mnie to że blogerka / vlogerka wzięła się za te akcję dla darmowych butów a teraz ma wyłączone komentarze na blogu , słabo .
Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-09-08 o 15:40 |
|
|
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
Kto to RLM? Bo cos nie kojarze skrotu zapewne :P
|
|
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
raz czy dwa miałam odmienne zdanie na jakiś temat to pojechała ostro po mnie, a potem jeszcze jakieś 20 komentarzy jej wiernych fanek
|
||
|
|
|
#4136 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie wiem. Mam wrażenie, że ostatnio jest moda na zawieszanie kanałów. Olimpia, Paninorge, Mała Czarna... Pytanie czy to faktycznie ma jakąś konkretną przyczynę, czy jest kolejną próbą na zwrócenie na siebie uwagi.
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36403211]Niechętnie do tego wracać, w mega skrócie: Wielce PRAWDOPODOBNIE, że Maxineczka założyła na tym forum 2 konto w którym jechała po innych dziewczynach (w tym Katosu), a siebie wychwalała, oczywiście wszystkiemu zaprzeczyła, bardzo dziwnie się przy tym tłumacząć
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Co zrobić jak kasa tak kusi, wiadomo, pewnie wiele osób by skorzystało, ale Eliza należy niestety też do osób uważających się za alfe i omege i nie znoszących najmniejszej krytyki raz czy dwa miałam odmienne zdanie na jakiś temat to pojechała ostro po mnie, a potem jeszcze jakieś 20 komentarzy jej wiernych fanek [/QUOTE]a gdzie mozna poczytac o tym jak Maxi jedzie po innych a wychwala siebie? moze link? |
|
|
|
#4138 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36403211]Niechętnie do tego wracać, w mega skrócie: Wielce PRAWDOPODOBNIE, że Maxineczka założyła na tym forum 2 konto w którym jechała po innych dziewczynach (w tym Katosu), a siebie wychwalała, oczywiście wszystkiemu zaprzeczyła, bardzo dziwnie się przy tym tłumacząć
![]() Afera jest od strony 23 tego wątku. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Co zrobić jak kasa tak kusi, wiadomo, pewnie wiele osób by skorzystało, ale Eliza należy niestety też do osób uważających się za alfe i omege i nie znoszących najmniejszej krytyki raz czy dwa miałam odmienne zdanie na jakiś temat to pojechała ostro po mnie, a potem jeszcze jakieś 20 komentarzy jej wiernych fanek [/QUOTE]Kusi kusi , do do Elizy to wiem jaka jest i nie można jej skrytykować bo oczywiście się jest nazwanym hejterem albo blokuje komentarze . jej to tylko trzeba słodzić . Kanał na YT też zamknęła przez swoją wadę wymowy i złe wypowiadanie wyrazów więc idealna nie jest za jaką się uważa . Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Od strony 23 tego wątku. |
||
|
|
|
#4139 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4140 | |
|
Klientka w krawacie
|
Aż z ciekawości weszłam. Co najśmieszniejsze, wychodzi na to, że zarejestrowała się na tym portalu i odpisuje na komentarze...
Oto jedna z "jej" odpowiedzi: Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

zmienila sie...