|  2012-09-08, 09:02 | #2401 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Witam :-D  Nocka świetna ale ciii żeby nie zapeszać wstał o 23 na butle i później około 5 na cyca....jestem mega wyspana!!! Hehe już nie pamiętam kiedy tak spalan dobrze  Pogoda brzydka,wieje i pada co chwila.... Uciekam na kawę i śniadanko ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Janeczko dokładnie źle się to kończyło ...ciężko było na drugi dzień wstać... 
				__________________ 05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life...  http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png | 
|     | 
|  2012-09-08, 09:03 | #2402 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Człowiek rodzi się z zaciśniętymi piąstkami, jakby chciał powiedzieć: cały świat jest mój. A umiera z otwartymi ramionami, jakby mówił: popatrzcie, niczego ze sobą nie zabieram" | |
|     | 
|  2012-09-08, 09:35 | #2403 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

nettka nettka sie żeni (wychodzi za mąż) nettka nettka...  (słowa basiula19, muzyka big cyc heh) 
				__________________  23.10.2010 Razem na Zawsze  10.11.2011 Mikołajek już jest z nami   | 
|     | 
|  2012-09-08, 10:01 | #2404 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Witam sobotnio   Brrrr jak zimno!  Ale musimy iść dzisiaj poszukac czapoli dla małej i zobaczyć czy są kaloszki dla mnie - miałyśmy wczoraj iść, ale mi się odechciało  Zaraz malutką położę na drzemkę, sama się ogarnę. Postanowiłam poszukać tatuażu jakiegoś na nóżkę, marzy mi się jakiś taki dookoła kostki z czymś wiszącym - jak branzoletka. Ale przejrzałam milion zdjęc i nic mi jakoś na 100% nie pasuje  Taka wybredna jestem  A i jest postanowienie, że zrobię refleksy na herach  Biadoliłam, biadoliłam i w końcu zaryzykuję  Napisałam do znajomej fryzjerki, czekam na odp, kiedy co i jak. Baszka Ty miałaś deko i od razu farbę położył? I nie spłukuje się szybko kolor?  ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat: 
     | |
|     | 
|  2012-09-08, 10:24 | #2405 | 
				 | 

Princ z tatuażami uważaj bo to wciąga;-) zrobiłam jeden a już myślę nad drugim na żebrach lub  udzie :-D:-D już nawet mniej więcej wiem co bym chciała :-D moja sis ma przy kostce jakieś kwiaty i motyla nawet spoko jak chcesz mogę przesłać jak kompa odpale ;-) tata ma skorpiona na ramieniu, ja namawiam tzta na jakiś ale narazie nie chce , mógłby se zrobić nie marudził by że chce następny:-D ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Idę myć hery i wypróbować prostownice:-D 
				__________________ 05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life...  http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png | 
|     | 
|  2012-09-08, 10:30 | #2406 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

molaa, domi7ks             ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- u nas też dzisiaj zimno  aż nie chce się na dwór wychodzić   B. śpi już ponad godzinę  czyli jeszcze drugie tyle   fajnie jej się już tak uregulował dzienny rytm - pierwsza drzemka prawie zawsze 2,5h  (+/- pół h) 
				__________________ "Człowiek rodzi się z zaciśniętymi piąstkami, jakby chciał powiedzieć: cały świat jest mój. A umiera z otwartymi ramionami, jakby mówił: popatrzcie, niczego ze sobą nie zabieram" | 
|     | 
|  2012-09-08, 11:04 | #2407 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: krk i wroc :) 
				 | 

Witamy sie i my  przez tego zeba kilka pobudek w nocy,u nas troche mzy,i chlodno,ale od poniedzialku ma byc 28 stopni do srody znow  zaraz jedziemy na zakupy a potem nie wiem co bedziemy robic  princ,owieczko tatuaze sa super  ale moj tz jest calkiem anty,i choc mi sie podobaja i bardzo chcialam - odpuszczam,bede podziwiac na was dziewczyny  gratki za wszystkie miesiecznice  ja tez chcialam podjechac do sklepu zeby malej zobaczyc jakas czapeczke i moze spodenki cieplejsze,moze co kupimy 
				__________________ Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka | 
|     | 
|  2012-09-08, 11:09 | #2408 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Zabrze 
				 | 

hej mamuski  kolejna całkiem udana noc, wstalismy po 7, juz zdażyłam podkurzać umyć podłoge, zalać pomidory do słoików (wkoncu!) umyć włosy, powiesic pranie i wyrzucić smieci  połozyłąm małego na drzemke ale juz wstał  wiec nie zdązyłam napic sie w spokoju kawy  zato pije teraz, ktoś jeszcze chetny na kawke?  lece was doczytac | 
|     | 
|  2012-09-08, 11:21 | #2409 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: xxxxxx 
				 | 

Cytat: 

__________________  | |
|     | 
|  2012-09-08, 11:24 | #2410 | 
				 | 

mi sie tatuaże podobają, ale u kogos  właściwie to mnie jakos nie kreci żeby sobie zrobic  ale moj tż sobie zrobił niedawno na plecach, moze mnie też cos kiedys natchnie  wogole to wczoraj posioedziałam troche u brata i taty, aaa i kupiłam sobie spodnie...czerwone rurki  nie jestem juz dawno w liceum ani tym bardziej w gimnazjum...(a słyszałam ostatnio ze kolorowe rurki dla gimnazjalistek są) i nie wiem czy to troche nie obciach...wymienic na bluzke jakąś??  w sumie to fajne są, sama nie wiem  dzis tez juz sie prawie odstzereliłam (jeszcze włos wyporostuje) tylko nie wiem gdzie ja mam sie pokazać i komu;/ na spacer wyjde z młodym. może uda mi sie zorganizowac z kimś jakieś spotkanie dzis... | 
|     | 
|  2012-09-08, 11:28 | #2411 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Na serio tj takie dobre ?? To podaj może przepis, jak już masz to danie sprawdzone  Bo ja mam tylko to co jest na Fixsie z Knorra. Kiełbasa, cukinia i papryka. Dobry Dzień  U Nas szaro, buro, co chwilę pada  Małża puściłam na ryby, a ja po prasowaniu i sprzątaniu mam czas na czytanie  Princ, tak mnie wciagnęło "Coś poyczonego" że aż się nie mogę doczekac drugiej cz. Ale powiem szczerze, że połowę książki czytałam jak za karę, a teraz nawet jak leżę w łóżku przed zaśnięciem czytam przy TV aby tylk mieć światło  ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat: 
 Dokładnie, wiem coś na ten temat  ale oby w przypadku Agatki było tak jak napisałam   
				__________________ Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-09-08, 11:30 | #2412 | 
				 | 

wiec tak: pranie do pralki wsadziłam wczoraj wiec dzis tylko proszek i płym i sie prało, odkurzał razem ze mną - wisi na odkurzaczu (uwielbia to!) i kiedy jeszcze bawił sie odkurzaczem po skonczonym odkurzaniu, ja wyciągnełam pranie  z pralki i przygotowałam śmieci, potem sniadanko razem (ja gryz kromki on gryz kromki, niestety tak to teraz wygląda jeśli chce coś zjeść wogole) potem dostał mleko, wsadziłam go w chuste poszłam wywiesic z nim pranie na strych i wyrzucić śmieci i go uspałam w te chuście, no i ajk spał umyłam podłoge i sie wykąpałam, jak sie obudził to włos wysuszyłam, troche to pracochłonne ale do robienia generalnie. Niczego nie pominełam??;/ aaa jeszcze pomidory jzu miałam w garze przygotowane od wczoraj (właściwie to 3 dni je juz robie :| )i z samego rana jak mały wstał i sie zajmował czymś sam to zagotowałam i zalałam te kilka słoików Dygotka moj cały plan dnia jak do tej pory   heheh Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-09-08 o 11:33 | 
|     | 
|  2012-09-08, 11:36 | #2413 | |
				 | 

Cytat: 
  ale trafiłaś, właśnie skończyłam rozmawiać z Maminką, że mam dziwny kolor włosów i doszłam do wniosku, że to wina deko  Tzn końce mam bardzo ładne, takie jak na zdjęciu które wkleilam, a odrosty mam rudo-blond  porażka   Kupiłam w czoraj szamponetkę z c.blondem, ale oczywiście po rozmowie z mamą rozmyśliłam się, bo mogę zaszkodzić, włosy teraz mam jasne, więc jak położy mi fryzjer jakiś kolor wyjdzie też jaśniej, więc już nie mieszam. I teraz mam pytanie, do Was moje drogie. Widzicie mnie na nk, czy fb i proszę abyście obiektywnie mi doradziły w jakim kolorze mi najlepiej  Czy w całkiem ciemnych, refleksach czy blond ? Bo mam ochotę wrócić do fryzurki którą mam na portalach z wesela, grzywa na bok, kolor palona kawa i gdzie nie gdzie pasmo jasnych włosów   
				__________________ Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-09-08 o 11:38 | |
|     | 
|  2012-09-08, 11:38 | #2414 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: xxxxxx 
				 | 

kasia-fajnei z ta chustą-załuję,że ja sobie nie kupiłam.za to zmyłam część,resztę do zmywarki wstawiłam jak mała w krzesełku siedzi  no i u nas najpierw je ona,potem ja.... musze jej zuke skończyć i zamrozić,ugotować na dzisiaj inną dwuskładnikową tylko...i jeszcze parę innych rzeczy mam w planach...a zaraz zmykamy na spacerek jak akwke dopikję 
				__________________  | 
|     | 
|  2012-09-08, 11:41 | #2415 | |
				 | 

Cytat: 
   A odkurzacz uwielbia, jeszcze jak go tż posadzi na nim i jedzie na zapalonym - ubaw ma po pachy, dlatego też zostawiam mu go po sprzątaniu aby się pobwił, w tedy strzela grntowny serwis całego sprzętu   
				__________________ Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. | |
|     | 
|  2012-09-08, 12:12 | #2416 | ||
				 | 

Cytat: 
  bo ja mały w wózku nie chciał jezdzić to uziemiona byłam a tak to myk  do chusty i chociaż do sklepu wyjść mogłam, a na spacerek tez zaraz zmykam, tylko nakarmie głoda Cytat: 
  zeby tylko tż po tym serwisie nie musiał poprawiac   | ||
|     | 
|  2012-09-08, 13:09 | #2417 | 
				 | 

może tak być   A mi tatuaże podobają się, ale teraz tylko u kogoś, gdybym skusiła się choć na jeden w wieku 20stu lat wiem, że nieskończyło by się na jednym, chciałam zrobić w oklepanym miejscu, na nerkach, żebrach, od wew strony ręki tak bliżej paszki, na nadgarstku, stopie i w zdłuż kręgosupa  więc troszkę bym sobie popaćkała swojego ciałka  ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Dziewczyny, zakochałam sie  mam naszyjnik na wesele, tylko, eraz obym go spotkała w sklepie   http://www.hm.com/pl/product/03554?a...=SIMILAR_TO_PD osobicie bardziej by mi odpowiadało, aby nie był na wzór kołnierzyka, ale jak go spotkam nie będę wybrzydzać  :P 
				__________________ Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. | 
|     | 
|  2012-09-08, 13:52 | #2418 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Hej Mamcie   kochana jak miło, że pamiętasz      dziękuję w imieniu synka...to już 9 miesięcy mój mały meżczyzna kończy  ja na szybko..jak zwykle  Baha- nie widziałam Cie w blondzie jeszcze  pokażesz jakąs fotkę? Ja sobie pomalowałam przedwczoraj na brąz farbą z Avonu i kurde żałuje, bo odrosty inne wyszły  Princ zaryzykuj refleksy  Wariateczko możesz mnie sprać  dziś juz wysle, obiecuje  Owieczko u nas też nocka okej  były jakieś pobudki na cyce, ale o której, kiedy nie wiem  ale najlepiej jakby w końcu chłopaki spały cała noc  Mi wczoraj przyszło kolejne 5 wygranych książek, mam tyyyle do czytania, ale kiedy to    | 
|     | 
|  2012-09-08, 14:13 | #2419 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Pomorze 
				 | 

Cytat: 
    :  hahaha:   :h  ahaha:   :ha  haha:   hej   
				__________________ Paulinka 18.11.2011     :  love: ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' | |
|     | 
|  2012-09-08, 14:38 | #2420 | 
				 | 

Domi7ks, nie masz mnie na nk ??  Wieczorem wstawię foto w 3 kolorach. Zjedliśmy obiad, idziemy na spacer i na zakupy. Tż robi pizzę   
				__________________ Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. | 
|     | 
|  2012-09-08, 14:40 | #2421 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-09-08, 15:05 | #2422 | 
				 | 

Domi super że i u Was nocka lepsza-oby tak dalej  mam mogliby już spać całe noce,moja mama mówi że Filip może być głodny i dlatego się budzi,no i naprawdę po tej wczorajszej kaszce wieczniem nocka była lepsza...zobaczymy dziś  Byłam ztztem i młodym przejść się na targ i kupiłam se czarne leginsy bo te z czasów ciąży to mi z dupy spadają :-D młodemu kupiłam rajtki i chciałam pajacyka ale był tylko w jednym miejscu i to za 31złotych więc wolę pojechać do C&A lub przez neta zamówić bo są tańsze niż na targu WTF?? a wiem że tam gatunek bawełny dobry i nie robi się z tego szmatka  a z tym z targu nie wiadomo;-) Testowałam dziś prostownice i muszę powiedzieć że jest rewelacyjna!!!prostowałam tym trybem na mokre włosy i 30minut i włosiny proste:-D Młody śpi po spacerze tz przed domem idę golic giry :-D 
				__________________ 05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life...  http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-09-08 o 15:08 | 
|     | 
|  2012-09-08, 16:25 | #2423 | 
				 | 

Boze jak mi dzis cięzko z dzieckiem sobie poradzic....;/ moze to ta pogoda beznadziejna  pokłady cierpliwosci mi sie wyczerpały | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-09-08, 17:24 | #2424 | |
				 | 

Wróciłyśmy z zakupków. Chociaż nie nie kupiłyśmy to sobie pooglądałam i mam na oku kilka fajnych rzeczy   Czapki dla małej nie było tzn jak była ładna to rozmiaru nie było.. jak zwykle heh Baszka mi się podobasz w całych czarnych i z refleksami, jakoś blond mi się nie widzi - a może to kwestia, że te zdjęcia w blondzie są stare i teraz jesteś jeszcze piękniejsza  Kluczowa sprawa: co mówi tż?  ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-09-08, 17:27 | #2425 | 
				 | 

Co do tatuażu to coś tego typu bym chciała, ale żaden to nie jest jeszcze "to"    | 
|     | 
|  2012-09-08, 18:01 | #2426 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-09-08, 18:16 | #2427 | 
				 | 

Dziewczyny dodaje fotki.  1. czarny 2. palona kawa + refleksy 3. naturalne+balejage. Tż juz nic nie mowi bo słów do mnie nie ma   Ale czuję się najlepiej w ciemnych, ale nie czarnych w ciepłym odcieniu. Więc wybiorę c. blond + grzywa + refleksik. I chyba tak będzie very good  co o tym sądzicie ? Princ N0. 3   
				__________________ Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-09-08 o 18:21 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-09-08, 19:14 | #2428 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Pomorze 
				 | 

Baha ładnemu we wszystkim ładnie  ale blondzik raczej odpada   
				__________________ Paulinka 18.11.2011     :  love: ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' | 
|     | 
|  2012-09-08, 19:15 | #2429 | 
| Zadomowienie | 

Chwalimy się OliV stała dziś 2 razy bez niczyjej pomocy sama    
				__________________ 9 miesięcy z OliV    Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie  http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png | 
|     | 
|  2012-09-08, 19:35 | #2430 | 
				 | 

Baha w wersji nr 2      :  love:  Jutro zajrzę, narka Mamcie   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

i nie zawsze takie tłumaczenie ma sens)
 i nie zawsze takie tłumaczenie ma sens)