![]() |
#2431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
noo Baha w wersji nr 2 najlepiej
![]() ![]() Joamic gratki dla córci ![]() ale tu dziś cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
prawda, też się zakochałam ![]() Będą kaloszki w LIDLu od Poniedziałku - chyba ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- ![]() też tak sądzię ![]()
![]() |
#2433 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ale spoko rozumiem ze jestes zabiegana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() joamic ![]() a my sie powłóczyliśmy po sklepach,kupilam malej w h&m fajne spodenki jasne sztruksowe,leciutko ocieplane,fajne bo maja w pasie gumeczke regulowana ![]() ![]() tylko pogoda kijowa,co chwile padalo mocno,przestawalo,i znow padalo
![]() |
#2434 |
Zadomowienie
|
Baha nr. 2 - śliczny kolorek w tym najlepiej moim zdaniem
![]() Princ tatoo nr. 3 jest boski :-D Joamic gratki dla małej ![]() Filip śpi,znów dałam mu kaszke po kąpieli ale cycem musiał dobić;-) znaczymy jak dziś będzie spał;-)
#2435 |
Zadomowienie
|
basiula masz talent
![]() Baha 2 ![]() dzień dobry na dniach szykuje się wyjazd do Krk...niestety nie w celach turystycznych, jedziemy na pogrzeb...i tak od wczoraj mam do ![]() ![]() niunia obraziła się na swoje łóżeczko. ululana daje się odłożyć do łóżeczka, ale ok 22-23 budzi się i przekładamy ją do nas, śpi jak suseł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- a no dzien dobry! zapowiada sie całkiem przyjemny dzien, chyba nie bedzie tak zimno i jak narazie swieci słoneczko. potem jade na obiad do taty, a wczesniej moze pospaceruje gdzies z małym. całkiem nieźle sie wyspałam wiec i humor niezły ![]() Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-09-09 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie!
![]() Tryskam humorem! Jupiiii ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś by pomyślał "a z czego ona się tak cieszy?" - a ja mam radoche, bo tylko w niedziele możemy pobyć caaaaaaaaaaaały dzień razem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-09-09 o 07:52 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
Princ nocka super,tylko 2 pobudki:-D więc chyba ta kaszka coś mu daje i nie jest głodny:-D ale miałaś fajny poranek
![]() Pogoda dziwna wieje i się chmurzy...ale jedziemy do Iłży do znajomych zobaczyć jak bardzo źle się czują po panieńskim i kawalerskim. :-D Odezwę się po południu a teraz zmykam się szykować i pakować dziecia ![]()
#2439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o królowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Taaaa ![]() ![]() Mała usnęła właśnie, idę umyję hery ![]() A dla osób, które nie mają fb fotka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zadomowienie
|
witam z południowego rana
![]() ![]() u nas jak to w niedzielę... leniwo ![]() dzisiaj mamy proszenie do mojej sis na obiadek ![]() Baszka zgadzam się z dziewczynami - w brązie naj ![]() Princ tatoo w sumie wszystkie mi się podobają ![]() Tak się ostatnio zastanawiałam po kim ta Twoja księżniczka ma taki cudny platin-blond na główce? ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- aaa! i Twoje rzęsiska wymiatają ![]()
#2442 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ale tu dzisiaj cichutko ![]() wlasnie mialam pytac z ciekawosci ostatnio,ile wasze pociechy maja jeszcze drzemek w dzien,bo u nas 3 drzemki,pozniej mala padala kolo 21 no i w nocy sie ze 2 razy budzila zazwyczaj(ale to chyba przez zeba) a wczoraj drzemek 2,(dzis tez pewnie)padla kolo 20.30 kolo 3 sie przebudzila pojeczala i poszla spac,a o 7 sie obudzila,wzielam ja do nas i jeszcze kimalysmy chwilke jest takim slodziakiem,lazi sobie juz wszedzie,a jak zobaczy na wierzchu gazete to dostaje spida,spreza sie na na czworaka usiluje do niej dolezc,jak sie nie da to sie czolga ![]() ![]() wlasnie princ po kim ona taki blondasek? ![]() a tak serio to wlosy dzieci moga dziedziczyc nawet po dziadkach i jeszcze dalej,u nas tez mala jest blondyneczka,a ja mam ciemne włosy i tz-et tez uciekam na obiad,a pozniej pojedziemy pewnie na jakis spacer dluzszy milej niedzieli ![]()
#2443 |
Rozeznanie
|
![]() Odnośnie drzemek to u nas juz baaardzo długo są 2 i kąpanie ok 19.30. Dzisiaj np była godzinna drzemka do 11 i potem 16 do 16.30 takze szał ciał!
#2444 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() wariateczko dostalas fotki? ![]() princ pisała, że jest naturalną blondynką przecież ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zadomowienie
|
aha,moze to przegapailam
![]() domi dostalam dziekuje bardzo ![]()
#2446 |
Rozeznanie
|
Domi pobudki po staremu
![]() Rozmawiałam ostatnio z jedną mamą 2 latka (druga córa 14l) i mały dalej często się budzi w nocy ale mama wie,ze to sie kiedyś wreszcie zmieni (córa zaczęła sypiać w wieku ok 3 l)-alee cieszy się to bliskością z synkiem bo to juz nigdy nie wróci takze natchnęła mi optymistycznie. Mój budzi się bo widocznie potrzebuje a większe ilosci posiłków przed snem nic nie dają. Jak Twój Synek z jedzeniem?Mój nie zapeszając zaczął jesc gotowane przeze mnie i to spore ilosci ![]() Mimo tego wszystkiego nie moge doczekać sie drugiego dziecka ![]()
28.11.2011 ![]() ![]() Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-09-09 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
Princ ale masz za☠☠☠iste rzęsiska :-D
Dzień minął fajnie,z Iłży wróciliśmy około 16,młody zjadł i na spacer ![]() ![]() ![]() Spadam chyba do wyrka bo jakaś zmęczona jestem... Filip zjadł kaszke i śpi :-D mam nadzieję że nocka również będzie dobrze przespana...
#2448 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
![]() Byliśmy we Wro u dziadków na obiedzie, Michaś się cieszył jak głupi do sera, że widzi dziadków. Póxniej pojechaliśmy do grunwaldzkiej, ale nic ciekawego nie było. Kawcia mrożona w Coffe heven zaliczona ![]() Michałek z nadmiaru wrażeń spał tylko godzinkę i jest tak zmęczony, że od godziny jeść niet, spaćniet buuuuu KRÓLOWO CHYLĘ CZOŁA ![]() ![]() ![]() Też lubię Niedzielę, ale z drugiej str jak sobię uświadomie, że to ostatni dzień rodzinny troszkę mi smutno ;/ Dziękuję dziewczyny za doradzenie, uważam tak jak Wy ![]()
#2449 |
Zadomowienie
|
Sara ja również mimo tych nie przespanych nocy,ząbkowania,płaczu,no cnych pobudek i braku czasem czasu na cokolwiek również nie mogę się doczekać kolejnego maleństwa
![]()
#2450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wariateczko gdzie oglądałaś Millenium?
28.11.2011 ![]() ![]() Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-09-09 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana u nas to samo ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
Mój obiadki już ładnie je (gorzej z deserkami), rano daję mu kaszkę i wieczorem. Ale ta wieczór nic nie daje, bo dalej się budzi ![]() nie wiem czy u nas lewa dwojka gorna nie idzie, a w zeszlym tyg tez mialam 3 fatalne noce, myslałam, ze padne ![]() ja tez się pocieszam, że kiedys to minie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zadomowienie
|
ja juz wyrku
![]() ![]()
#2454 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Wczorajszy dzień minął zdecydowanie za szybko ehhh ![]() Pogoda była suuuuper, ciepło i bez wietrznie ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() DYBRY ![]() Ale wczoraj mieliśmy cudną niedziele... Kocham to! Cały dzień razem, rodzinny obiad, spacer i zabawa na placyku - malutka była zachwycona ![]() Tylko wkurzył mnie kumpel tż, bo dzwoni, czy tż pójdzie z nim na basen (a my na spacerku byliśmy). Tż mówi, że dzisiaj rodzinnie czas spędza, nadrabia cały tydzień, bo całymi dniami siedzi w robocie. Kumpel stwierdził, że tż pantofel, że na półtorej godziny po całym dniu powinien sie wybrać. A tż mówi, że potem będziemy kąpać małą, coś oglądać itd Więc kumpel stwierdził, że tż robi z siebie idealnego tatusia i męża i że jest pantofel... Ja pierdziele! Wspomnę tylko, że kumpel ma dziecko trochę starsze od naszej i za dużo czasu z nim nie spędza, a jego żona na to narzeka.. Ale jak widać, on olewka i na basen po całym dniu pracy chce jechać, zamiast dzieckiem się zająć trochę.. Taki typ. Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-09-10 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zadomowienie
|
hellooo noc taka sobie, nie najgorsza, chyba nie mam nic ciekawego do powiedzenia
![]() wrrr.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kawcia ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
hej lasencje ja juz nie mam sily, blizniaki sa wbrew naturze. dlaczego mi sie to trafilo?????????????????? ???????
zabkowanie+ katar= 5 nocy z rzedu z pobudkami co 15 minut i rykiem, jak sie noski zatykaly to uspokajali sie w pozycji pionowej piatkowa i sobotnia noc zul w pracy do 4tej, zreszta nawet jak jest (wczoraj po polnocy wrocil) to i tak ja wstaje bo on gluchy granat by mu mogl nad ucham trzasnac jak spi to nic nie slyszy w ciagu dnia tez marudzenie niemal bez przerwy ![]() ![]() ide na allegro pooplacac aukcje ktore powygrywalam w weekend ![]() ![]()
#2459 |
Wtajemniczenie
|
owieczko
co zrobiłas ze młody dłuzewj spi? zazdraszczam ![]() ![]() musze uciekac bo to nie moj komp :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.kinomaniak.tv/film/Millen...za-kobiet/9075 chyba wszystkie czesci tutaj ogladalam Dobry U nas noc z 2 pobudkami,no i 3 nad ranem,a po pol godzinnym lezeniu ze mna mala stwierdzila ze jest wyspana i zadowolona tylko mam z nia problem,bo ostatnio zaczela sie strasznie hmm prezyc?jak chce ja odlozyc do wozka,jak ja biore na rece,jak chce ja gdziekolwiek polozyc,to ona odrazu odchyla glowe do tylu i sie tak jakby rzuca,dzis siedziala i sie tak rzucila do tylu prosto na sciane ![]() ja tez nie wiem od czego te pobudki w nocy sa,mbo mala czasem przesypia cala noc,cos tam tylko pojekoli ale nie budzi sie i spi do rana,a czasem wlasnie kilka razy sie budzi z placzem no i ten zab nieszczesny idzie ale cos wyjsc nie moze,ale juz prawie na wylocie jest,tak ze nasz stan uzebienia wynosi 6 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.