|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Amanda no ciekawe, ja i tak nie kumam tego nadal... a naciska się to pd wiadomością moją "zacytować treść wiadomości na którą odpowiadasz?" ??
|
#7952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Klika się na Odpowiedź pod postami po lewej stronie,tak jak normalnie się chce odpowiedzieć
|
|
#7953 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje Cytat:
|
|
#7954 |
|
Zadomowienie
|
Mathilda ja juz wiem
Wciskasz taka karteczke z plusem, ona sie robi czerwona, wciskasz nastepna przy innym poscie, a potem wciskasz Post Reply, ktore jest na samym dole (nigdy tego nie zauwazalam )nie wiem czy da sie to prosciej wytlumaczyc
|
#7955 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia super psina, taka większa i ładniejsza i bardziej uczesana wersja mojego
Sama sukienkę bym chyba ubrała tą skromniejszą, ale to TY masz się w niej dobrze czuć.Blaque fryzura fajna, mi się tylko nie całkiem widzi ta grzywka, ale ja mam spaczony gust ![]() O właśnie, podpinam się pod pytanie jaki kolor najlepiej wygląda przy bladej twarzy CHociaż niespecjalnie chce mi się farbować, później martwić odrostami i w ogóle.Em skubana jeteś z tym francuskim Ściągnął mi się ten audiobook z "Lalką". Nagram sobie jutro pierwszą z czterech części na mp3 i chyba wysłucham, jak będziemy wracać z tej Istebnej, bo zawsze powroty są takie leniwe, pół busa śpi albo trzeźwieje... i w ogóle Ale i tak uwielbiam tych ludzi
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#7956 |
|
Zadomowienie
|
Nie jest trudne, tylko na początku takie się wydaje
Prędzej czy później sama byś na to wpadła Też mam francuski ale nie cierpię głównie to wina nauczycielki która cały czas nam coś zadaje. Rozumiem słówka ,ale ona tylko raz zrobiła z nich kartkówkę za to ciągle każe się uczyć jakiś dialogów na pamięć których nawet nie rozumiem Przy 2 h tygoniowo na koniec półrocza mieliśmy koło 12 ocen
|
#7957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w tamtym roku najbardziej stresujace byly dla mnie tzw. prezentacje, czyli gadanie na 5-10 minut na wybrany temat gadalam o nalesnikach w tym roku juz nie mam tego problemu, bo jestem z moja kolezanka najlepsza z tzw. orali czyli egzaminow ustnych, ktorych nie cierpie ![]() siedze przed komputerem od poltorej godziny i juz zdarzylam zagracic biurko 3 kabkami
|
|
#7958 |
|
po prostu Em :)
|
Ja miałam tak z angielskim.
|
|
#7959 |
|
Rozeznanie
|
em kochana pomyliłas sie Amanda tak napisała... ale nic sie nie stneło
![]() Gratuluje... Ty pewnie już mowisz płynnie po francusku
|
#7960 |
|
Zakorzenienie
|
em-gratulejszyn
slimaczku-no to pewnie mama sie zgodzi mathilda-z ust mi to wyjelas DD2 i Kuba..Aj i do tego jeszcze tak tanczyc ![]() Kochane musze sie wam pochwalic-nie zacielam sie przy goleniu! Jedynie tak na kolanie malusko, malusko ale to normalne Ale musialam wam powiedziec o tym hehe Ale to takie skrzywienie
|
|
#7961 |
|
Rozeznanie
|
Ale zaszalałyście spadam czytac wasze świeżutkie pościki...
Właśnie TŻ ode mnie poszedł wiec mam troche czasu ![]()
|
#7962 |
|
Zadomowienie
|
blaque gartuluje
w wakacje tak mega pocielam sie przy goleniu, ze krew mi leciala przez 8 godzin i to na obozie akurat byly moje urodziny, wiec chcialam zalozyc spodniczke i tak zalozylam chociaz mialam banda(r)ż na pol lydki ![]() mialam awersje przez tydzien do golenia (cale szczescie, ze mam jasne wlosy na nogach i moge ich nie golic przez 3 tygodnie i nic nie wiedac, ale za to czuc mega jak sie przejedzie reka ) po czym znowu sie zacielam tyle, ze na drugiej nodze i jeszcze mocniej mam blizny do dzis
|
#7963 |
|
Zadomowienie
|
Ja to nie wiem kto wymyślił to golenie, przecież to się zabić można, wykrwawić
Sama się ślicznie pocięłam dwa razy i mam takie przeurocze blizny A teraz lece "studiować" biografię Fridy ,chociaż bardzo ciekawa to nie chce mi się jej czytać
|
#7964 |
|
Zakorzenienie
|
slimaczek- haha dziekuje
Ej wlasnie a czemy faceci sie nie gola?! Czemu my musimy cierpiec?My mamy zawsze ladnie wygladac? Golenie nog-my. Rodzenie dzieci-my. Malinowe dni-my. "Przyjemnie" wizyty u pani grzebaczki (ginekolog) -my..Qrcze facet to naprawde ma raj na ziemi.. heheJa prostestuje!
|
|
#7965 |
|
Zadomowienie
|
blaque ja tam lubie facetow, ktorzy gola sie pod pachami
owlosienie w tamtym miejscu jakos mnie obrzydza :/ coz.... placimy za Ewę ![]() ![]() ![]() spadam sie uczyc :/ cala dluuuuga noc przede mna (zawsze tak mowie, pewnie pojde spac o 11 ) branoc
|
#7966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tak się zastanowić to co oni robią> Już otworzyłam książkę, naprawdę ![]() Ślimaczekmiłej nocy
|
|
#7967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co pamietam podobala mi sie biografia Fridy Film byl bardzo fajny ![]() ok juz spadam
|
|
#7968 |
|
Zakorzenienie
|
Oni SĄ i to nam powinno starczyć
A ja się tylko raz w życiu pocięłam przy goleniu Bo dość szybko przesiadłam się na depilator, którym zaciąć to się nie da rady. Też mogę długo nie golić, ale wtedy czuję ten dyskomfort, znaczy latem, bo w zimie jak cały czas nogi zakryte, to bywa, że obrastam jak Yeti ![]() Miła rozmowa na gadu, więc pewnie szybko od kompa nie odejdę, a miałam zamiar się dzisiaj wcześniej położyć
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#7969 |
|
po prostu Em :)
|
Chciałabym, ale jeszcze trochę mi do tego brakuje.
|
|
#7970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem może książki pomyliłam
|
|
#7971 |
|
Rozeznanie
|
Amanda wiem co czujesz też waże mało bo 45 kg. Złości mnie kiedy słysze od innych, że mogłabym przytyć ale ja nie umiem opycham się czasem żarciem i nic... Też wszystko na mnie wisi... Być szczupłym nie dobrze, grubym też źle
![]() Kasia osobiście również nie podobają mi sie gorsety. Byłam z TŻ na studniówce jako osoba towarzysząca miałam skromną czarną sukienke i dobrze się w niej czułam. Ostatnio sobie myślałam, że w długiej sukience nie miałabym swobodnych ruchów... Nie myśle już o sytuacji korzystania z toalety Nie wiem jak dziewczyny w długich sukienkach często na takich usztywnianych kołach u dołu załatwiają się. Toalety są małe zazwyczaj... to ja miałam problem... Ale o czym ja gadam robie takie problemy hehehe![]() Bleque ładna fryzurka Aha mówiłam, że zapuszczam włosy. Marza mi się takie jak ma Debi z filmu "Jesteś moim życiem" oglada ktoś?
|
#7972 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
może jakoś przywoła wiosnę
![]() Dziękiiiiii
|
|
|
|
#7973 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po zapewnieniach mamy "że on przecież je"" doszła do wniosku że to na pewno bulimia Cytat:
a później mocno pocieniować
|
|
#7974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dzieki im za to Cytat:
![]() Oj ja jestem przeciwniczka solarium! Jedynie, w drodze wyjatku moglabym isc na solare przed strudniowka. Ale watpie w to.. Wiec nie pojde-wiem o tym Naturalna jest wspaniala Cytat:
Do nauki-JUZ! Co robia? ee..powalaja nas swoim usmiechem, podrywaja, niektorzy sa chamami(polowa), robia cos co nie pozwala oderwac od nich oczu.. Cytat:
Hehe to zycze dalszej milej rozmowy
|
|
|
#7975 | |||||
|
Zadomowienie
|
upss... chyba nie powinno mnie tu być
![]() taaa... tan argument przemawai do mnie najbardziej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#7976 |
|
Zadomowienie
|
kurcze.... jaki szpan wielo-cytowaniem
|
#7977 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
, byłam w tym roku na studniówce to też nie poszłamCytat:
|
|
#7978 |
|
Zadomowienie
|
co do chamow to sie zgadzam
ale nie az tak duzo ostatnio sie wzruszylam. Kumpela na miesiecznice ze swoim TŻ napisala Mu list. Chlopak podobno czytajac to poplakal sie.... Uwielbiam kolesia. zaczęłam wierzyć, że Oni też czuja
|
#7979 |
|
Zadomowienie
|
ok, juz na prawde spadam
musze wymyc sie, zrobic salatke na sniadanie, pocwiczyc i nauczyc sie chociaz troszkę i jeszcze się wyspać branoc <cmoki w loki >
|
#7980 | |
|
Zadomowienie
|
Nie no zostań, to tak już na przyszłośc było
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

)
głównie to wina nauczycielki która cały czas nam coś zadaje. Rozumiem słówka ,ale ona tylko raz zrobiła z nich kartkówkę za to ciągle każe się uczyć jakiś dialogów na pamięć których nawet nie rozumiem

i to na obozie