Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 22:03   #3721
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Dobry wieczór znajomym i nieznajomym
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-05, 22:05   #3722
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
jak POD?

kupilam dzis w biedrze ten szampon dla dzieci malinowy zapach ma świetny, ma jakis ekstrakt w skladzie, a jak bedzie koltunił włosy czy cos to zuzyje do mycia poprostu tzn jako zel pod prysznic
Najpierw nawilżacze, a potem maseczka, bez mieszania jednego z drugim

Muszę sobie kupić szampon, bo wypstrykałam się do zera i nie mam żadnego, oprócz małego Babydreama dla dzieckowników.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Łoooooooooo
Gdzieś polazła, jak Cię u nas nie było ???
Mam nadzieję, że tym razem, to już wracasz do na na stałe, co ???

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-05, 22:58   #3723
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dawno, dawno temu miałam takie oto zdarzenie. Zaczęły mi się historie z rękami i musiałam po raz pierwszy pójść do neurologa. Myślę sobie : e tam, zbada tylko ręce. Olałam depilację i włożyłam "zwykłą" bieliznę. Wchodzę ja do gabinetu i po wywiadzie lekarz do mnie : proszę się rozebrać. Borze zielony, ile ja się wstydu najadłam. Od tej pory, nawet jak do dentysty idę, szykuję się od stóp do głów.
Uwielbiam Twoje historie

Cytat:
Aga, nie wysłałam wczoraj, bo Psiapsiółka porwała mnie na zakupy do Kauflandu, a poczta po drugiej stronie miasta. Dzisiaj też nie wyślę, bo jadę do Gdańska do Konsulatu. Zadzwonili, że dokumenty są do odbioru. Jutro pojadę do miasta, to wyślę
Nie ma sprawy
Dobrze, że dokumenty wreszcie są

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Ja się nie mogę znowu za poślady zabrać
Bierz ze mnie przykład

Cytat:
A nie zwróciłam nawet na to uwagi,ale czytałam,że "bezbolesne"są
To zobacz, "uśmiecha się" za każdym razem kiedy ściąga wałki z włosów, chociaż dla mnie to taki bardziej grymas jest

Cytat:
Mama zawsze tak mówiła,żeby do lekarza się ładnie ubierać. I w ogóle,żeby dbać o siebie i zmieniać bieliznę,bo przewróci się człowiek i będzie jak ostatni kocmołuch
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hehehe, siedziałaś dłużej niż ja, bo wczoraj przed pierwszą wyłączyłam kompa
To chyba przez to, że w pracy, już pod koniec dnia, wypiłam kawę i w ogóle nie chciało mi się spać

Cytat:
Izaaaaaaaaa!

Kurde, zaniedbałam balsamowanie i znowu strasznie sucha jestem
Znowu mi lekarka powie, że to niemożliwe, żebym miała takie dobre wyniki przy tak suchej skórze, że na pewno mam za małą dawkę leków Tzn jeszcze nie wiem jakie mam wyniki, bo do lekarza idę w przyszłym tygodniu, ale mam nadzieję, że tak dobre jak ostatnio
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 02:43   #3724
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
przydaloby sie mieć takie naprawde idealne
Przydałoby się !

Cytat:
Mama zawsze tak mówiła,żeby do lekarza się ładnie ubierać. I w ogóle,żeby dbać o siebie i zmieniać bieliznę,bo przewróci się człowiek i będzie jak ostatni kocmołuch
Mądra kobieta .

Cytat:
Cześć "Kobieto Wietrze" !

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Estelle
Muszę sobie kupić szampon
To ja Ci cosik powiem. Byłam wczoraj w Gdańsku, dłoń Konsulowi uścisnąć. Myślę sobie: jestem, to zajrzę do Sephory, co tam będę Asię fatygować. Zajrzałam. Pisałam już, że kształt opakowań marchewki zmienili. Wczoraj rzuciłam okiem na skład i ... usiadłam z wrażenia. Na drugim miejscu w szamponie SLES i skład jakiś o połowę krótszy. A do tego : nie made in Izrael, a made in Francja. Odżywki już nie oglądałam, bo się zdenerwowałam. Matko kochana, co ja teraz zrobię ? Piździelawka !
Ale stoi jakaś seria kosmetyków do włosów. Oczywiście - zapomniałam nazwy. Coś na "O", w opakowaniach w szarym kolorze, cena chyba 35,oo zł. Bez tych mocnych myjadeł i z jednym silikonem odparowującym {coby to nie miało znaczyć} i jednym Pq. Tak mnie wpienili, że nie kupiłam. Chciałam o tej serii poczytać, ale nazwy zapomniałam . Ponowna podroż do Gdańska mnie czeka .

Szukasz szamponu. Zwróć uwagę na ten z Nivea - Long Repair, ale ten z napisem : nowa wersja. Psiapsióła testuje już chyba ze dwa tygodnie i jest zadowolona. Ja kupię w tym tygodniu.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dobrze, że dokumenty wreszcie są
Ano, w torebce leżą. I jeszcze Konsul mnie zapytał, czemu na imprezy nie przyjeżdżam. Powiedziałam, że nie dbają o swoich obywateli, bo pozwalają ich okradać, to ich nie lubię.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kup ten balsam z Isany. Ten z kakao. Dobry jest. Tego z oliwą nie próbowałam.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 12:16   #3725
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znalazłam fajny balsam do ciała i znowu go używam
Mam nadzieję,że wyniki będą ok

Cytat:
Mądra kobieta .
Pielęgniarka to swoje widziała

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 12:52   #3726
'Estelle'

Cytat:

Znowu mi lekarka powie, że to niemożliwe, żebym miała takie dobre wyniki przy tak suchej skórze, że na pewno mam za małą dawkę leków Tzn jeszcze nie wiem jakie mam wyniki, bo do lekarza idę w przyszłym tygodniu, ale mam nadzieję, że tak dobre jak ostatnio
Trzymam kciuki za wizytę
Cytat:
C
To ja Ci cosik powiem. Byłam wczoraj w Gdańsku, dłoń Konsulowi uścisnąć. Myślę sobie: jestem, to zajrzę do Sephory, co tam będę Asię fatygować. Zajrzałam. Pisałam już, że kształt opakowań marchewki zmienili. Wczoraj rzuciłam okiem na skład i ... usiadłam z wrażenia. Na drugim miejscu w szamponie SLES i skład jakiś o połowę krótszy. A do tego : nie made in Izrael, a made in Francja. Odżywki już nie oglądałam, bo się zdenerwowałam. Matko kochana, co ja teraz zrobię ? Piździelawka !
Ale stoi jakaś seria kosmetyków do włosów. Oczywiście - zapomniałam nazwy. Coś na "O", w opakowaniach w szarym kolorze, cena chyba 35,oo zł. Bez tych mocnych myjadeł i z jednym silikonem odparowującym {coby to nie miało znaczyć} i jednym Pq. Tak mnie wpienili, że nie kupiłam. Chciałam o tej serii poczytać, ale nazwy zapomniałam . Ponowna podroż do Gdańska mnie czeka .

Szukasz szamponu. Zwróć uwagę na ten z Nivea - Long Repair, ale ten z napisem : nowa wersja. Psiapsióła testuje już chyba ze dwa tygodnie i jest zadowolona. Ja kupię w tym tygodniu.
Oooo, w życiu bym się tego nie spodziewała
Ciekawe czy te z ebaya są już pozmieniane, czy jeszcze w tej dobrej wersji. Ostatnio widziałam jakiś fajny składowo szampon i mi z głowy wyleciało Ale może zechcesz popróbować ten Timotei Organic? Skład ma dobry a i cena do przyjęcia. Wychodzi mniej więcej coś jak marchewka, ale jednorazowo mniejsza pojemność to i mniej się płaci.

Ten na O to może Osmo? Tyle na stronie Sephory wyczytałam.
Dobre składowo są jeszcze Pat and Rub ale drożyzna.
A jak te syberyjskie? Testowałaś?

Stary 2012-09-06, 17:50   #3727
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc Iza

Cytat:

Muszę sobie kupić szampon, bo wypstrykałam się do zera i nie mam żadnego, oprócz małego Babydreama dla dzieckowników.
Ale na umyta twarz nakladam jakies nawilzacze, czekam az sie wchloną i dopiero maska czy od razu maske nakladam?

ja uzylam dzis tego biedronkowego dla dzieci i sie zdenerwowalam bo wlosy mi sie wydaly takie porowate, głowa od razu zaczela swedziec ale zaraz przestala, a wlosy jak wyschly to takie jak zawsze, czyli raczej krzywdy nie robi

Cytat:
Moze tez sie skuszę

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 19:57   #3728
aganela8
Raczkowanie

ja zamówiłam dziś vatikę,amlę jaśminową i sesę, zaczynam poważną przygodę z olejowaniem niedługo
Stary 2012-09-07, 05:54   #3729
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !
Od rana nie było Wizażu. Aż się wystraszyłam.

Cytat:
Nic nie jest w stanie zmienić "naszej" Królowej Suspensu .

Cytat:
Ciekawe czy te z ebaya są już pozmieniane, czy jeszcze w tej dobrej wersji.
Nie wiem. Chyba skład zmienili wraz ze zmianą opakowania i zmniejszenia ilości.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ale może zechcesz popróbować ten Timotei Organic?
Mam uraz do Timotei . Ale to było parę lat temu. Spróbuję. W normalnych drogeriach jest ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ten na O to może Osmo? Tyle na stronie Sephory wyczytałam.
O, to właśnie to ! Na pierwszy rzut oka skład nie jest zły.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Dobre składowo są jeszcze Pat and Rub ale drożyzna.
Widziałam i macałam opakowanie. Cena rzeczywiście zaporowa. Kurde, że nie ma próbek. Żal takie pieniądze do kosza wyrzucać.

Cytat:
Napisane przez Estelle
A jak te syberyjskie? Testowałaś?
Tych z propolisem jeszcze nie tknęłam. Te syberyjskie próbowałam. Ale jest w nich coś nie tak. Jeszcze nie wiem co. Nie piszę, bo nie wiem czy to akurat kosmetyków wina. Od pewnego czasu mam bardzo wysoki poziom glukozy i trzustka daje o sobie znać. To może być też przyczyną. Dlatego wstrzymam się z opinią. Nie mogę dostać się do diabetologa.

Cytat:
Napisane przez niby nic
Ale na umyta twarz nakladam jakies nawilzacze, czekam az sie wchloną i dopiero maska czy od razu maske nakladam?
Myję, osuszam, nawilżacze nakładam, chwile czekam i na to maska .

Cytat:
Napisane przez niby nic
ja uzylam dzis tego biedronkowego dla dzieci (...) raczej krzywdy nie robi
Jak swędzi - znaczy się, że robi.

aganela8
- powodzenia !

Miłego dnia
Stary 2012-09-07, 12:13   #3730
'Estelle'

Cytat:
Kasia już napisała
Cytat:
Napisane przez aganela8 Pokaż wiadomość
ja zamówiłam dziś vatikę,amlę jaśminową i sesę, zaczynam poważną przygodę z olejowaniem niedługo
A mi się w ogóle nie chce olejować. Choć przydałoby się, bo długość już odpowiednia
Cytat:
Cześć !
Bez wizażu jak bez reki
W nocy tez nie było, padł koło pierwszej.

Cytat:
Też o tym pomyślałam
Dlatego już nawet nie pytam
Cytat:
Mam uraz do Timotei . Ale to było parę lat temu. Spróbuję. W normalnych drogeriach jest ?
Są w Rossmannach. To zupełnie inne Timoteje. Nawet ten z różą ma sensowny skład, bo wysoko wyciągi w nim są chociaż. Te stare wersje to du.pne masakrycznie.
Cytat:
Tych z propolisem jeszcze nie tknęłam. Te syberyjskie próbowałam. Ale jest w nich coś nie tak. Jeszcze nie wiem co. Nie piszę, bo nie wiem czy to akurat kosmetyków wina. Od pewnego czasu mam bardzo wysoki poziom glukozy i trzustka daje o sobie znać. To może być też przyczyną. Dlatego wstrzymam się z opinią. Nie mogę dostać się do diabetologa.
Oj, współczuję
Mam nadzieję, że szybko się poprawi. I zza lekarza też trzymam kciukasy

Stary 2012-09-07, 12:37   #3731
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Wybaczcie, miałam dopisać nazwę,ale zapomniałam Balsam(a w sumie to mleczko do ciała ) z Eldeny. Ten- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...body-milk.html . Ale niestety u siebie go nigdzie nie spotkałam, mama go gdzieś wyszukała.

Też się kiedyś zraziłam do Timotei i teraz używam tylko szamponów z Joanny. Teraz chyba na stancję kupię sobie z Schwarzkopfa

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-09-07, 22:10   #3732
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ano, w torebce leżą. I jeszcze Konsul mnie zapytał, czemu na imprezy nie przyjeżdżam. Powiedziałam, że nie dbają o swoich obywateli, bo pozwalają ich okradać, to ich nie lubię.
Bardzo dobrze mu powiedziałaś

Cytat:
Kup ten balsam z Isany. Ten z kakao. Dobry jest. Tego z oliwą nie próbowałam.
Poszukam

Cytat:
Mam nadzieję,że wyniki będą ok
A ja zapominam. Tzn nie chce mi się

Cytat:
Ja wczoraj nawet nie właziłam na wizaż, bo byłam padnięta po pracy. Dzisiaj zresztą też jestem. Jeszcze kilka takich dni i wykituję. A jeszcze jutro do roboty

Cytat:
Od pewnego czasu mam bardzo wysoki poziom glukozy i trzustka daje o sobie znać. To może być też przyczyną. Dlatego wstrzymam się z opinią. Nie mogę dostać się do diabetologa.
Trzymam kciuki za wizytę. A na kiedy są terminy?

Cytat:
A mi się w ogóle nie chce olejować. Choć przydałoby się, bo długość już odpowiednia
Mnie też się nie chce
A poza tym nie wiem czy jest sens, bo kiedy olejowałam nie zauważyłam jakiegoś spektularnego efektu

Cytat:
Są w Rossmannach. To zupełnie inne Timoteje. Nawet ten z różą ma sensowny skład, bo wysoko wyciągi w nim są chociaż. Te stare wersje to du.pne masakrycznie.
Te stare faktycznie są do . Kupiłam ostatnio rumiankowy do włosów blond w tej nowej butelce i oczywiście zmasakrował mi skórę głowy

Wracam sobie dzisiaj z pracy i moją uwagę zwrócił jakiś kolorowy plakat, patrzę a tam "Jelonek" Już się ucieszyłam kiedy zobaczyłam, że to nie u nas tylko w innym mieście Dlaczego???

Myślałam, że sama będę się malować, bo wiem w czym mi ładnie i całkiem nieźle mi to wychodzi Ale potem przyszło mi do głowy, że może lepiej udać się do profesjonalistki (oczywiście najpierw na próbny), bo ona może mnie tak umalować, że nie będę się świeciła jak nie powiem co
Stary 2012-09-08, 02:00   #3733
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A mi się w ogóle nie chce olejować.
Ja też już prawie przestałam. Oleje nie mają żadnego zbawiennego wpływu na moje włosy. Niektóre - wręcz szkodzą. Używam jedynie przed farbowaniem. No i nie spróbowałam jeszcze sezamowego. Spróbuję .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Są w Rossmannach.
Jadę dzisiaj do miasta, bo muszę kaszę kupić . Zajrzę do Rossmanna. Matko kochana, jak ja nie lubię tego sklepu. Ekspedientki wyselekcjonowano z konkursu : najbardziej chamowata dostanie etat.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mam nadzieję, że szybko się poprawi. I zza lekarza też trzymam kciukasy
Poprawi się, jak z Polski wyjadę.

Cytat:
Balsam(a w sumie to mleczko do ciała ) z Eldeny.
Ja gdzieś widziałam tę butelkę.

Cytat:
A na kiedy są terminy?
Termin nazywa się : 120,oo zł. A żeby ustawić dobrze dawki, to potrzeba co najmniej 5 - 6 wizyt, no i comiesięczna kontrola. Na moim terenie żaden rozsądny nie przyjmuje już nowych pacjentów na NFZ.
Miałam swojego w Gdańsku, ale jak kierowcy zabrakło zrezygnowałam. Musiałabym 1,5 godz. pociągiem + przez pół miasta taksówką. Zdałam się na internistkę. Ale jak widać na załączonym obrazku, same tabletki już nie dają rady. Biorę maksymalną dawkę.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Wracam sobie dzisiaj z pracy i moją uwagę zwrócił jakiś kolorowy plakat, patrzę a tam "Jelonek" Już się ucieszyłam kiedy zobaczyłam, że to nie u nas tylko w innym mieście Dlaczego???

Jaka szkoda .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ale potem przyszło mi do głowy, że może lepiej udać się do profesjonalistki (oczywiście najpierw na próbny)
Aga, to bardzo dobry pomysł. Nie można w takim dniu żałować pieniędzy na podstawy. Dla mnie makijaż, obok fryzury i kiecy, to podstawa. A kobitki o tym często zapominają. Kosmetyczka ma swoje triki, żeby malowidła na paszczy utrwalić. Ale - makijaż próbny to konieczność, bo może być niespodzianka i trzeba mieć czas, żeby ewentualnie specjalistkę zmienić. No i zwróć przede wszystkim uwagę, jakiej firmy kosmetyków używa. Jak sama wiesz : jedne są trwałe, inne - nie . Ja szukam zawsze takiej, która używa np. Kryolan, Bikor, Artdeco itp.

No to lecę koty na śniadanie wołać

Miłego dnia
Stary 2012-09-08, 09:40   #3734
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Myślałam, że sama będę się malować, bo wiem w czym mi ładnie i całkiem nieźle mi to wychodzi Ale potem przyszło mi do głowy, że może lepiej udać się do profesjonalistki (oczywiście najpierw na próbny), bo ona może mnie tak umalować, że nie będę się świeciła jak nie powiem co
Myślę,że to dobry pomysł I Kasia ma rację- zawsze to lepiej utrwali
Fryzurę już masz?

Cytat:
Jadę dzisiaj do miasta, bo muszę kaszę kupić . Zajrzę do Rossmanna. Matko kochana, jak ja nie lubię tego sklepu. Ekspedientki wyselekcjonowano z konkursu : najbardziej chamowata dostanie etat.
I tak jest w całej Polsce chyba Też nie lubię chodzić do Rossa ze względu na pracownice,ale i pracownicy potrafią być nie mili :| W Krakowie jedynie nie spotkałam się z jakimś wielkim chamstwem

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Dziś mam maraton z ulubionym programem "Słodki biznes" na TLC. To co gośc potrafi zrobić z ciastem to dla mnie mistrzostwo(i pracowników też ma całkiem-całkiem)

Stary 2012-09-08, 22:52   #3735
'Estelle'

Cytat:
A ja zapominam. Tzn nie chce mi się
To ja Wam powiem coś jeszcze. Zapominam. Nie chce mi się. I właśnie kupiłam nowe mazidło [no co, promocja była, -50% ]
Cytat:
Mnie też się nie chce
A poza tym nie wiem czy jest sens, bo kiedy olejowałam nie zauważyłam jakiegoś spektularnego efektu
U mnie coś tam było widać, ale nie jakoś mega.
Cytat:

Wal do innego miasta, co Sobie będziesz odmawiać
Ja za Anathemą po całej Polsce jeździłam

Cytat:
Idź koniecznie. Z własnego doświadczenia mówię
Dobra baza, odpowiedni podkład matujący, puder i fixer. Oczko też ładnie Ci zrobi, a do tego możesz wyciągnąć od niej jeszcze informacje, jakim typem kolorystycznym jesteś i jakich kolorów używać
Plus podagadnka o kosmetykach, zawsze możesz dowiedzieć się czegoś fajnego
Cytat:
Ja też już prawie przestałam. Oleje nie mają żadnego zbawiennego wpływu na moje włosy. Niektóre - wręcz szkodzą. Używam jedynie przed farbowaniem. No i nie spróbowałam jeszcze sezamowego. Spróbuję .
A jaka jest teraz najnowsza moda? Ostatnio coś czytałam, że najpierw spray nawilżający, a dopiero na to olej.

Cytat:
Termin nazywa się : 120,oo zł. A żeby ustawić dobrze dawki, to potrzeba co najmniej 5 - 6 wizyt, no i comiesięczna kontrola. Na moim terenie żaden rozsądny nie przyjmuje już nowych pacjentów na NFZ.
Miałam swojego w Gdańsku, ale jak kierowcy zabrakło zrezygnowałam. Musiałabym 1,5 godz. pociągiem + przez pół miasta taksówką. Zdałam się na internistkę. Ale jak widać na załączonym obrazku, same tabletki już nie dają rady. Biorę maksymalną dawkę.

A sama nie pojedziesz samochodem?
[/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
I tak jest w całej Polsce chyba Też nie lubię chodzić do Rossa ze względu na pracownice,ale i pracownicy potrafią być nie mili :| W Krakowie jedynie nie spotkałam się z jakimś wielkim chamstwem
A wiecie, że u mnie to nawet znośna jest obsługa? Ostatnio kasował mnie jakiś młody chłopak, zrobił na mnie dobre wrażenie
Ale może mam takie odczucia, bo najczęściej sama kupuję i nie korzystam z pomocy pracowników

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-09, 04:34   #3736
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Dziś mam maraton z ulubionym programem "Słodki biznes" na TLC. To co gośc potrafi zrobić z ciastem to dla mnie mistrzostwo(i pracowników też ma całkiem-całkiem)
Przestań ! Wiesz żem ja od jedzenia uzależniona Wystarczy, że nowy wątek powstał : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=643024

Cytat:
a do tego możesz wyciągnąć od niej jeszcze informacje, jakim typem kolorystycznym jesteś i jakich kolorów używać
A do mnie pasują kolory w tonacji każdym niuansem przeczącej ogólnie przyjętym zasadom .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A jaka jest teraz najnowsza moda? Ostatnio coś czytałam, że najpierw spray nawilżający, a dopiero na to olej.
Bo wizażowe specjalistki orzekły, że oleje same w sobie nie nawilżają. Jedynie zatrzymują wilgoć we włosach. Dlatego też zalecane jest {} przed nałożeniem oleju nawilżyć włosy. A sama wiesz jak to jest na tym forum z urban legend . Ja nakładam olej na wilgotne włosy {przed farbowaniem}. Dlatego, że się łatwiej nakłada i olej i farbę.

Cytat:
Napisane przez Estelle
A sama nie pojedziesz samochodem?
Nie. Boję się Kaszubów za kierownicą. Boje się ... W panikę wpadam. Mają taki raczej grecko - arabski styl jazdy

Byłam wczoraj po szampony i nic nie kupiłam. Ten nowy z Nivea jakiś taki dziwny ma skład. Niezachęcający. Te z Timotei, Organic jakieś takie "gołe" w składzie. Rzuciłam też okiem na Timotei z ekstraktem z róży z Jerycho. I ... nie wybrałam. Jadę w poniedziałek {dzwonki bezprzewodowe w Biedronce}. Chyba zacznę od tego z różą. Tylko nie wiem którą serię : moc i blask czy złociste refleksy. Który ???

Miłego dnia
Stary 2012-09-09, 09:00   #3737
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie, że u mnie to nawet znośna jest obsługa? Ostatnio kasował mnie jakiś młody chłopak, zrobił na mnie dobre wrażenie
Ale może mam takie odczucia, bo najczęściej sama kupuję i nie korzystam z pomocy pracowników
Ale ja też nie korzystam z ich pomocy Tylko widzę te spojrzenia nienawistne i wiem co nieco od koleżanki, która stała tam na promocjach.

Cytat:
Przestań ! Wiesz żem ja od jedzenia uzależniona Wystarczy, że nowy wątek powstał : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=643024
Oj to chyba byś nie dała rady obejrzeć bez ślinotoku Mnie ślina cieknie jak pokazują to co mają na sklepie-babeczki, ciastka, ciasta Ale jak robi te piękne tortu już nie Dziś o 20 nowa seria

Mama sprzedała mi nowy kawał. Jakie są ulubione ryby lekarzy? Wielkie sumy

Stary 2012-09-09, 09:47   #3738
Ania09121983
Zadomowienie

Dziewczyny!!! zobaczyłam to i od razu slinka mi pociekła! co to jest!!??? jak to jest zrobione??!! co wy tam widzicie!!!???? chce to zrobic!!! koniecznie!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_kuchnia_857764.jpg (58,1 KB, 8 załadowań)

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 10:26   #3739
ImmortalLover
Zakorzenienie

http://zszywka.pl/p/chleb-zapiekany-...wa-373163.html w komentarzach masz propozycje

Aaa mam dziś znowu jazdy przed egzaminem Stresuje mnie to...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-09, 12:06   #3740
Ania09121983
Zadomowienie

oo ja pamietam jak zdawałam prawko duzo stresu ale takiego "zdrowego" co bardzo miło wspominam. ..i ta ulga po zdaniu egz. trzymam kciuki.
a co do chleba to robie dzis go z moim chłopakiem mniamii juz sie doczekac nie mogę.
dodam ser żółty i mozzarelle, masło z czosnkiem (posiekanym) i poszukam przyprawy do grzanek. Ciekawe tylko czy skórka tez mi się tak przypiecze hmm no uwielbiam grzanki w przeróznych postaciach

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 12:13   #3741
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dobrze,że nie jestem głodna
A mnie ten stres nie sprzyja i wcale nie ejst zdrowy

Stary 2012-09-09, 14:54   #3742
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już dawno przestałam zwracać uwagę. Zresztą zakupy robię sama i wolę sama czegoś poszukać niż pytać ekspedientek. Za to o wiele bardziej wkurza mnie ochroniarz śledzący każdy mój ruch, zwłaszcza kiedy chcę coś przetestować

Cytat:
Przerąbane

Cytat:
Aga, to bardzo dobry pomysł. Nie można w takim dniu żałować pieniędzy na podstawy. Dla mnie makijaż, obok fryzury i kiecy, to podstawa. A kobitki o tym często zapominają. Kosmetyczka ma swoje triki, żeby malowidła na paszczy utrwalić. Ale - makijaż próbny to konieczność, bo może być niespodzianka i trzeba mieć czas, żeby ewentualnie specjalistkę zmienić. No i zwróć przede wszystkim uwagę, jakiej firmy kosmetyków używa. Jak sama wiesz : jedne są trwałe, inne - nie . Ja szukam zawsze takiej, która używa np. Kryolan, Bikor, Artdeco itp.
Jutro pójdę do takiej jednej polecanej przez koleżankę i spróbuję się umówić. Myślałam, żeby zrobić coś w tym stylu jak Agabil, tylko dodać trochę więcej śliwkowego fioletu https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...makijaz-slubny. Wydaje mi się, że coś takiego będzie do mnie pasować, bo moje oczy ładnie wyglądają kiedy są mocniej podkreślone

Cytat:
Fryzurę już masz?
Jeszcze nie, ale myślę o jakimś pokręconym koku upiętym do góry, żeby mnie choć trochę wydłużyć. I jakieś zakręcone pasemka przy twarzy. Może coś w tym stylu? http://www.weselinka.pl/files/images...wukolorowy.jpg
Może jutro będę u fryzjera to się poradzę. Ale idę do innej niż zawsze. Do tamtej już nigdy w życiu nie pójdę, zraziła mnie tą nieudaną trwałą

Cytat:
Wal do innego miasta, co Sobie będziesz odmawiać
Ja za Anathemą po całej Polsce jeździłam
Za późno, wczoraj był
Ale Closter zaczyna trasę Abracadabra i najbliżej mam do Łodzi, więc muszę pomyśleć W Lublinie też jest

Cytat:
Idź koniecznie. Z własnego doświadczenia mówię
Dobra baza, odpowiedni podkład matujący, puder i fixer. Oczko też ładnie Ci zrobi, a do tego możesz wyciągnąć od niej jeszcze informacje, jakim typem kolorystycznym jesteś i jakich kolorów używać
Plus podagadnka o kosmetykach, zawsze możesz dowiedzieć się czegoś fajnego
Jestem trochę sceptycznie nastawiona, bo już kiedyś byłam malowana przez "profesjonalistkę" i wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj

Cytat:
Byłam wczoraj po szampony i nic nie kupiłam. Ten nowy z Nivea jakiś taki dziwny ma skład. Niezachęcający. Te z Timotei, Organic jakieś takie "gołe" w składzie. Rzuciłam też okiem na Timotei z ekstraktem z róży z Jerycho. I ... nie wybrałam. Jadę w poniedziałek {dzwonki bezprzewodowe w Biedronce}. Chyba zacznę od tego z różą. Tylko nie wiem którą serię : moc i blask czy złociste refleksy. Który ???
Ja mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-refleksy.html i niestety zmasakrował mi skórę głowy, swędzi i sypie się ze mnie

Cytat:
Dobre

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! zobaczyłam to i od razu slinka mi pociekła! co to jest!!??? jak to jest zrobione??!! co wy tam widzicie!!!???? chce to zrobic!!! koniecznie!!!!
Ale fajne!

Gosia, oglądałaś ostatni odcinek PLL?? Ja obejrzałam dzisiaj (zupełnie o nim zapomniałam) i jestem w szoku! Ja nie chcę, żeby to tak było!
Stary 2012-09-09, 21:05   #3743
'Estelle'

Cytat:
A do mnie pasują kolory w tonacji każdym niuansem przeczącej ogólnie przyjętym zasadom .
jesteś wyjątkiem, który potwierdza regułę
To tak jak z moimi oczyskami. Niby nie powinnam malować na niebiesko, ale...

Cytat:
Bo wizażowe specjalistki orzekły, że oleje same w sobie nie nawilżają. Jedynie zatrzymują wilgoć we włosach. Dlatego też zalecane jest {} przed nałożeniem oleju nawilżyć włosy. A sama wiesz jak to jest na tym forum z urban legend . Ja nakładam olej na wilgotne włosy {przed farbowaniem}. Dlatego, że się łatwiej nakłada i olej i farbę.
Dzięki
Pomyślę nad techniką nakładania.
Chociaż wcale mi się nie uśmiecha, bo ani czasu nie mam, ani kasy nie chce mi się zbytnio na oleje wydawać

Cytat:
Nie. Boję się Kaszubów za kierownicą. Boje się ... W panikę wpadam. Mają taki raczej grecko - arabski styl jazdy
Oż w mordę... aż tak jest słabo? To się nie dziwię. Chociaż ostatnio taki styl jazdy to chyba w całej Polsce zaczyna być modny
Ostatnio jeżdżę skuterem do pracy i ile ja się tego naoglądam... mózg w poprzek staje, jak te patałachy prowadzą
Cytat:

Miłego dnia
Na te Jericho uważaj. On SLeSowaty. Raczej nie dla Ciebie. Dlatego polecałam Organic'i, te są łagodniejsze. A im skład mniej bogaty, tym mniejsza szansa,że uczuli. Chociaż z tym też wiadomo, że różnie może być.

Moja czacha odporna na mocne myjadła, ale u Ciebie sama wiesz, jak jest.
Cytat:
Ale ja też nie korzystam z ich pomocy Tylko widzę te spojrzenia nienawistne i wiem co nieco od koleżanki, która stała tam na promocjach.

A co koleżanka ciekawego mówiła?

No kawał... Ostry
Cytat:
Aaa mam dziś znowu jazdy przed egzaminem Stresuje mnie to...

Cytat:
Jutro pójdę do takiej jednej polecanej przez koleżankę i spróbuję się umówić. Myślałam, żeby zrobić coś w tym stylu jak Agabil, tylko dodać trochę więcej śliwkowego fioletu https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...makijaz-slubny. Wydaje mi się, że coś takiego będzie do mnie pasować, bo moje oczy ładnie wyglądają kiedy są mocniej podkreślone
Fajny

Aaaaaa, powymądrzam się
Nie dawaj się przekonać, że jak ślubny, to nie może być mocniejszy. Tak mi na kursie tłoczyli do głowy. W sumie jest w tym trochę racji, bo podobno na zdjęciach ten no make up totalnie ginie.
Cytat:
Jeszcze nie, ale myślę o jakimś pokręconym koku upiętym do góry, żeby mnie choć trochę wydłużyć. I jakieś zakręcone pasemka przy twarzy. Może coś w tym stylu? http://www.weselinka.pl/files/images...wukolorowy.jpg
Może jutro będę u fryzjera to się poradzę. Ale idę do innej niż zawsze. Do tamtej już nigdy w życiu nie pójdę, zraziła mnie tą nieudaną trwałą
Podoba mi się ten kok taki eteryczny
Poszukaj kogoś, kto się w kokach specjalizuje.
Przed własnym zaliczyłam trzy fryzjerki. Jedna poradziła sobie bez lokówki, wałków... ale drogo . Druga to w ogóle jakaś masakra. Za to trzecia zrobiła z wałkami, ale za to bardzo fajnie i tanio. Pominę liczbę tych pseudofryzjerek, które rozmowę zaczynały od tego, że muszą mi uciąć włosy . Jak widać, da się poradzić i z długaśnymi.

Warto też zrobić próbny fryz. Z tą ostatnią tak właśnie miałam. Pierwsza wersja dobra, ale trochę za okrągła jej wyszła. przy drugiej poprosiłam o bardziej owalny kształt koka i wyszło super
Cytat:
Za późno, wczoraj był
Ale Closter zaczyna trasę Abracadabra i najbliżej mam do Łodzi, więc muszę pomyśleć W Lublinie też jest

Poszłabym, tylko jak zwykle nie mam towarzystwa. I nie wiem, czy TŻ da się namówić

Aż mi się teledysk przypomniał , stare dobre czasy...
Cytat:
Jestem trochę sceptycznie nastawiona, bo już kiedyś byłam malowana przez "profesjonalistkę" i wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj
Ech, to pewnie trafiłaś ta taką "specjalistkę"...jak ja z fryzjerką. Za to wizażystka trafiła mi się naprawdę fajna i ładnie mnie pomalowała
Poszukaj może na maxmodels jakiejśc dziewczyny malującej. Obejrzyj portfolio, jak Ci się spodoba, to zawsze większa szansa

Cytat:
Gosia, oglądałaś ostatni odcinek PLL?? Ja obejrzałam dzisiaj (zupełnie o nim zapomniałam) i jestem w szoku! Ja nie chcę, żeby to tak było!
O, nie pochwaliłam się ja też JUŻ oglądam PLL
Obejrzałam pierwszy sezon, drugi mi się nagrywa, muszę obejrzeć pierwsze dwa odcinki, bo przegapiłam
A Wy na którym?

Stary 2012-09-09, 21:40   #3744
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaa, powymądrzam się
Nie dawaj się przekonać, że jak ślubny, to nie może być mocniejszy. Tak mi na kursie tłoczyli do głowy. W sumie jest w tym trochę racji, bo podobno na zdjęciach ten no make up totalnie ginie.
Niech nawet nie próbuje Chcę mieć mocny makijaż i w życiu nie zgodzę się na coś delikatnego

Cytat:
Warto też zrobić próbny fryz. Z tą ostatnią tak właśnie miałam. Pierwsza wersja dobra, ale trochę za okrągła jej wyszła. przy drugiej poprosiłam o bardziej owalny kształt koka i wyszło super
Taki mam właśnie zamiar. Myślałam, żeby iść jutro podciąć włosy i przy okazji zagadać o fryzurę, jeśli będzie miała czas to może od razu czegoś spróbujemy, a jak nie to jakoś się z nią umówię. Koleżanka mówiła, że na pewno coś fajnego mi wymyśli.

Cytat:

Poszłabym, tylko jak zwykle nie mam towarzystwa. I nie wiem, czy TŻ da się namówić
Szkoda, że nie mieszkamy w tym samym mieście

Cytat:
Ech, to pewnie trafiłaś ta taką "specjalistkę"... jak ja z fryzjerką. Za to wizażystka trafiła mi się naprawdę fajna i ładnie mnie pomalowała
Poszukaj może na maxmodels jakiejśc dziewczyny malującej. Obejrzyj portfolio, jak Ci się spodoba, to zawsze większa szansa
Jest parę dziewczyn z mojego miasta, ale jakoś nic szczególnego u nich nie widzę.

Cytat:
Obejrzałam pierwszy sezon, drugi mi się nagrywa, muszę obejrzeć pierwsze dwa odcinki, bo przegapiłam
A Wy na którym?
No nareszcie zaczęłaś oglądać
Ja skończyłam trzeci i czekam na kolejny

Można powiedzieć, że stanik już mam, ten fuksjowy, który ostatnio kupiłam, będzie pasował Chyba, że przez ten czas biust mi przemigruje na właściwe miejsce i będzie za mały
Stary 2012-09-10, 04:58   #3745
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Dobre ! U mnie w mieście osiedle domów, w których mieszkają prawie sami lekarze, nazwano "osiedlem łez", bo na ludzkich łzach wybudowane.

Cytat:
Aaa mam dziś znowu jazdy przed egzaminem

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
dodam ser żółty i mozzarelle
A mozzarella rozpuszcza się ? Jejku, jak ja nie lubię tego sera. Tak samo jak nie lubię 90% potraw włoskiej kuchni.

Cytat:
Za to o wiele bardziej wkurza mnie ochroniarz śledzący każdy mój ruch, zwłaszcza kiedy chcę coś przetestować

Ja tam nigdy na ochroniarzy nie narzekam. Taka ich praca i ją wykonują. A do tego to właśnie ich zawsze pytam gdzie co leży. A z takim z Biedronki to rozmowy nawet prowadzimy. Ostatnio mi spod lady whisky zdatne do picia przyniósł.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Myślałam, żeby zrobić coś w tym stylu jak Agabil,
Ja też jestem zwolenniczką mocnych ślubnych makijaży. Ten, który pokazałaś, jest jednak na mój gust zbyt kolorowy. Ale, że Ty nie idziesz w bieli {}, to pasuje.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Może coś w tym stylu?
Te pasma jakieś takie posklejane.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ja mam ten
Popatrzyłam, poczytałam i zrezygnowałam. Niech sobie w trąby Jerychońskie sam Timotei dmie.

Cytat:
To tak jak z moimi oczyskami. Niby nie powinnam malować na niebiesko, ale...
Ano właśnie. To tak jak u mnie z cieniami jasnymi i perłowymi.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Dlatego polecałam Organic'i, te są łagodniejsze.
Dzisiaj się szarpnę.
Wyrwałam wczoraj znajomej kosmetyki Oyster Cutinol, seria Rebirth {keratynowa rekonstrukcja}. Wyrwałam, bo włosy jej się świeciły jak psu jajeczka. Spróbuję.

Miłego dnia

Stary 2012-09-10, 09:57   #3746
'Estelle'

Cytat:
Szkoda, że nie mieszkamy w tym samym mieście
Oj szkoda i to wielka
Cytat:
No nareszcie zaczęłaś oglądać
Ja skończyłam trzeci i czekam na kolejny
Hehe, to ja jak zwykle za wami w tyle nagrywa mi się drugi dopiero, jakieś 12 odcinków.

Cytat:
Można powiedzieć, że stanik już mam, ten fuksjowy, który ostatnio kupiłam, będzie pasował Chyba, że przez ten czas biust mi przemigruje na właściwe miejsce i będzie za mały
A ja wciąż się nie wybrałam na brafitting. Za to TŻ mi prezent rocznicowy obiecał, to przynajmniej mam okazję
Cytat:

Ja tam nigdy na ochroniarzy nie narzekam. Taka ich praca i ją wykonują. A do tego to właśnie ich zawsze pytam gdzie co leży. A z takim z Biedronki to rozmowy nawet prowadzimy. Ostatnio mi spod lady whisky zdatne do picia przyniósł.

I co? Obaliliście na zapleczu ?
Wybracz Kasiu...

Cytat:
Dzisiaj się szarpnę.
Wyrwałam wczoraj znajomej kosmetyki Oyster Cutinol, seria Rebirth {keratynowa rekonstrukcja}. Wyrwałam, bo włosy jej się świeciły jak psu jajeczka. Spróbuję.
O, a co to za wynalazek? Skąd to? Gdzie to kupić? Zagramaniczne? drogie?
Idę do googla...

Stary 2012-09-10, 10:46   #3747
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A co koleżanka ciekawego mówiła?

A Wy na którym?
Głównie,że używają kosmetyków które są na sklepie i perfum zamkniętych w gablotkach. I że uważają się za "naj" na świecie.

Jestem na trzecim,ale nie zacytowało mi opowiedzi Agi- daawno nie oglądałam i zatrzymałam się na początkowych odcinkach myślałam,że nowy sezon będzie po nowym roku Ale jako ciekawostka- powstał osobny serial o PLL, a nazywa się "Pretty Dirty Secrets" ( mini-serial internetowy, nawiązujący do "Pretty Little Liars", składający się z 8 epizodów, którego akcja będzie rozgrywała się w sklepiku z kostiumami z odcinka 13. sezonu 2. ("The First Secret"). Odcinki będą nawiązywały do wydarzeń z finału sezonu 3. i przygotowań mieszkańców Rosewood do Halloween. W każdym epizodzie pojawią się wskazówki, co do fabuły nowych odcinków PLL powracających w styczniu 2013.)
Cytat:
Dobre ! U mnie w mieście osiedle domów, w których mieszkają prawie sami lekarze, nazwano "osiedlem łez", bo na ludzkich łzach wybudowane.
Nieźle wymyślone...

Stary 2012-09-10, 21:50   #3748
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Trafne

Cytat:
A mozzarella rozpuszcza się ? Jejku, jak ja nie lubię tego sera. Tak samo jak nie lubię 90% potraw włoskiej kuchni.
Mozarella na pizzy jest pyszna

Cytat:
Fajne masz znajomości

Cytat:
Te pasma jakieś takie posklejane.
Ale ja nie mówię, że ma być dokładnie coś takiego, tylko mniej więcej w tym stylu. Chociaż już sama nie wiem w czym będzie mi dobrze
Chętnie zrobiłabym sobie kilka jaśniejszych pasemek, żeby trochę rozświetlić moje myszowate włosy, ale boję się, że po tej cholernej trwałej mogłyby się pokruszyć

Cytat:
I co? Obaliliście na zapleczu ?
Wybracz Kasiu...

Cytat:
Jestem na trzecim,ale nie zacytowało mi opowiedzi Agi- daawno nie oglądałam i zatrzymałam się na początkowych odcinkach myślałam,że nowy sezon będzie po nowym roku
Obejrzyj koniecznie, końcówka ostatniego mnie powaliła

Próbny makijaż i fryzurę mam już umówione
Stary 2012-09-11, 03:47   #3749
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Za to TŻ mi prezent rocznicowy obiecał, to przynajmniej mam okazję

Idź, idź. To może i ja spróbuję tego czaru.

Cytat:
Napisane przez Estelle
I co? Obaliliście na zapleczu

Nie ma czego wybaczać .
Nie, nie obaliliśmy. Mam taką dochodzącą pijawkę, której, mimo usilnych starań, nie mogę się pozbyć. Wpadnie z wizytą i na moje pytanie : czego się napijesz odpowiada : whisky z lodem. To niech pije tą z Biedronki.

Cytat:
Napisane przez Estelle
O, a co to za wynalazek?
http://hairs.pl/maska-keratynowa-reb...strybutor.html
Włoskie. Jeszcze nie użyłam. Dzisiaj spróbuję. Drogie jak cholera. Ten komplet, który mam składa się z szamponu, serum i maski.
Muszę powiedzieć, że blask włosów znajomej walnął po oczach. Ona też regularnie farbuje włosy, a więc, jak to się potocznie mówi, jest wysokoporowcem.Nie było żadnego puchu i "mięciutkich włosków". Z tym, że jej włos to moich dwadzieścia. Nie ma co gdybać. Spróbuje i opowiem.

Cytat:
Głównie,że używają kosmetyków które są na sklepie i perfum zamkniętych w gablotkach. I że uważają się za "naj" na świecie.
Normalka.

Cytat:
Mozarella na pizzy jest pyszna

Nigdy nie jadłam. No tak, ale ja pizzy nie jadam. No, dwa razy w życiu spróbowałam.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Fajne masz znajomości

A jak !
Pojechałam wczoraj jak głupia z samego rańca po te dzwonki bezprzewodowe. Przeleciałam cały sklep. Nie ma. Jedna panienka mówi : już wykupione, druga - nie dowieźli, trzecia - taaa, dzwonki, nic nie wiem. Złapałam mojego "znajomego", a on : przyjedź pani w czwartek, będą. Taką znajomość hołubić należy

Cytat:
Napisane przez Finlora
Chętnie zrobiłabym sobie kilka jaśniejszych pasemek, żeby trochę rozświetlić moje myszowate włosy, ale boję się, że po tej cholernej trwałej mogłyby się pokruszyć
Zależy w jakim stanie masz włosy. Ja farbowałam jakieś trzy tygodnie po trwałej.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Pokażesz ?!
Jestem przeciwniczką uczesań z rozpuszczonych włosów na takich imprezach. Jako odmóżdżacz oglądam czasem w TV program, w którym pokazują filmy ze ślubów i wesel. Ryczę ze śmiechu tak, że mnie sąsiedzi słyszą. No i widzę jak wyglądają uczesania "długie' po trzech, czterech godzinach imprezowania. Nie sugeruj się jednak moim zdaniem, bo ja tak w ogóle nie jestem fanką uczesań z dłuższych i rozpuszczonych włosów na galach. Dla mnie to nieeleganckie.

Miłego dnia
Stary 2012-09-11, 09:07   #3750
'Estelle'

Cytat:

Cytat:

To koniecznie zrób fotki i potem poka-poka
Cytat:

Idź, idź. To może i ja spróbuję tego czaru.

Pójdę A co

Cytat:

Nie ma czego wybaczać .
Nie, nie obaliliśmy. Mam taką dochodzącą pijawkę, której, mimo usilnych starań, nie mogę się pozbyć. Wpadnie z wizytą i na moje pytanie : czego się napijesz odpowiada : whisky z lodem. To niech pije tą z Biedronki.

Dobre und mocne

Cytat:
http://hairs.pl/maska-keratynowa-reb...strybutor.html
Włoskie. Jeszcze nie użyłam. Dzisiaj spróbuję. Drogie jak cholera. Ten komplet, który mam składa się z szamponu, serum i maski.
Muszę powiedzieć, że blask włosów znajomej walnął po oczach. Ona też regularnie farbuje włosy, a więc, jak to się potocznie mówi, jest wysokoporowcem.Nie było żadnego puchu i "mięciutkich włosków". Z tym, że jej włos to moich dwadzieścia. Nie ma co gdybać. Spróbuje i opowiem.
Cenowo jeszcze da radę nie to co kerastase, po stówie za mini maseczkę
To czekam na relacje z Twojego użytkowania

Cytat:

A jak !
Pojechałam wczoraj jak głupia z samego rańca po te dzwonki bezprzewodowe. Przeleciałam cały sklep. Nie ma. Jedna panienka mówi : już wykupione, druga - nie dowieźli, trzecia - taaa, dzwonki, nic nie wiem. Złapałam mojego "znajomego", a on : przyjedź pani w czwartek, będą. Taką znajomość hołubić należy
O, porządna jednostka

Cytat:
Pokażesz ?!
Jestem przeciwniczką uczesań z rozpuszczonych włosów na takich imprezach. Jako odmóżdżacz oglądam czasem w TV program, w którym pokazują filmy ze ślubów i wesel. Ryczę ze śmiechu tak, że mnie sąsiedzi słyszą. No i widzę jak wyglądają uczesania "długie' po trzech, czterech godzinach imprezowania. Nie sugeruj się jednak moim zdaniem, bo ja tak w ogóle nie jestem fanką uczesań z dłuższych i rozpuszczonych włosów na galach. Dla mnie to nieeleganckie.

Miłego dnia
Kasia dobrze prawi
Już chyba nawet kiedyś dyskutowałyśmy o tym na wątku
Upięcia są w takich sytuacjach mega wygodne i mówię z własnego doświadczenia

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości