|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
![]() jej jak ja nienawidze lenguy
|
|
#7982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, wymarły gatunek jak go określiła koleżakna![]() Na 100dniówce zapytał się mnie czy wole słodkie czy kwaśnie mandarynki a później zapytał czy chce , bo jak tak to on spróbuje i i wtedy da jak mi będzie odpowiadać smakowo no i na koniec zaniósł mnie pod sam dom bo ja na wysokim obcasie i z odkrytymi palcami po nieośnieżonym chodniku szłam
|
|
#7983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak zobacze jakiegos ktory powala mnie wygladem(bo nie mam jak go poznac, wiec.. ) to normalnie odplywam, sikam po majtach A co sie bdziemy Cytat:
Ja chcialam napisac 3/4 ale tak mysle..i moze nie fair bym ich osadzila, ale..Masz racje
|
|
|
#7984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba nie lubie wizazu... zabral mi dzisiaj 3 godziny z zyciorysu spokojnie nauczylabym sie na sprawdzian ale i tak jutro wejdę wieczorkiem
|
|
#7985 |
|
Zadomowienie
|
ok, juz na prawde ide stad :p
dobranoc po raz 3 slodkich snów, zeby Wam sie wymarzone TŻty przysnily :p zadnych snow erotycznych ![]() ![]()
|
#7986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuj musisz obejrzeć Cytat:
Cytat:
Ja raczej się nie zacinam przy goleniu, a jak już to malutko Qrcze przerzuciłam się na depilator bo mam strasznie twarde włosy i było ok ale wiecie zima i długo nie depilowałam się i teraz mnie boli, muszę się przyzwyczaić znów
|
|
#7988 |
|
Zakorzenienie
|
slimaczek-dobranoc
hehewlasnie ja tez chce wiedziec co z ta mandarynka Aaa i wlasnie. Bo mam tu cosik Tylko ze nie ma Krowki!!!A to dla niej jest..No ale patrzcie sie http://www.allegro.pl/item163257579_...mile_bcm_.html hehehe
|
|
#7989 |
|
Rozeznanie
|
ale fajnnnnnnnnnneeeeeeeeeeee e te bryloczki...
No ja nie umiem tego wielo-cytowania... albo nie wiem jak sie robi, że sie bierze fragment tekstu z czyjejś wypowiedzi i żeby było na niebieskim tle. Dobra nie kumam tego wielo-cytowania... Zmykam już spać D O B R A N O C
|
#7990 |
|
Zakorzenienie
|
blaque heheh breloczek w sam raz dla krówki
![]() A w ogóle to jakaś mania z tym wielo-cytowaniem hehehhehe
|
#7991 |
|
Zadomowienie
|
A nic
zatkało mnie i dyplomatycznie odmówiłam Chcę takiego cudaka do przywieszenia i jeszcze smutnego żebym go mogła powiesić gdy mam zły humor i żeby mnie ktoś pocieszył![]() Mathilda bo wielocytowanie się jest fajne..
|
#7992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7994 |
|
Zakorzenienie
|
heheh nom,
a nóż się trafi taki
|
#7995 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam do spanka DOBRANOC!!!
|
#7996 |
|
Wtajemniczenie
|
Poczytałam ostatnie posty
chora jestem śpię cały czas, nic nie umiem na jutro nie wiem czy pójdę do szkoły ![]() eh, beznadziejnie jest, jakaś grypa chyba... ![]()
|
#7997 |
|
Zadomowienie
|
i ja też więc żegnam się z wszystkimi, jeszcze obecnymi
ciekawa_świata-wracaj szybko do zdrowia
|
#7998 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Wolę czytanie Cytat:
Wreszcie nie tylko ja będę mieć kilometrowe posty, przez multicytowanie Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#7999 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eeee myślałam, że będziesz kogoś przejeżdżać... heh Cytat:
A Dirty Dancing cudowny, mimo że mój pan W. mówi, że kiczowaty... ![]() To ja też poszpanuję, a co! Cytat:
Czasami znajdują się wyjątki (nie chwaląc się mój TŻ, bo poprzedni był chamem) ![]() ciekawa świata zdrowiej kobieto, bo się na wycieczkę do ciepłych krajów nie załapiesz ![]() A tak ogólnie to właśnie wróciłam od TŻa, spadła nowa warstwa śniegu Więc dobranoc wszystkim stęsknionym ciepełka Wizażankom ![]() |
|||
|
|
|
#8000 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
nie poszlam do szkoly mam jakiegos dola, przeraza mnie mysl o nauce na jutrzejszy egzamin :beksiam: ofc nic sie wczoraj nie uczylam ;/ma mnie tu nie byc przed 17, jesli zobaczycie mnie wczesniej macie mnie sila zmusic do opuszczenia tego pokoju co do snow erotycznych.... mialam tyci erotyczny ale fajny byl... z moim ulubionym kolega z klasy ![]() milego dnia
|
#8001 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam, wykąpałam się, wyszłam z Kupą i jestem ![]() W nocy spadło "trochę" śniegu, ale wszystko się już topi Zaraz zjem sobie zdrowy jogurcik i przesiedzę pewnie znowu cały dzień na Wizażu Mama dała mi nadzieję, że pojedziemy dzisiaj do jakiegoś kosmetycznego, bo dosłownie wszystko na raz mi się skończyło, tez tak macie, że jak coś sie kończy to od razu wszystko, czy tylko ja mam takie głupie szczęście?
|
|
|
|
#8002 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomyśleć że wczoraj chciałam wyjść w trampkach, tylko mama mnie powstrzymała bo powiedziała że jest mrózCytat:
Ślimczek oficjalnie ogłaszam że jak Cię zobaczę to kopnę monitor żeby przepędzić ![]() Martusia -mam tak samo skończył mi się krem, żel do twarzy, maseczka do włosów,szampon i Skrzypovita Oczywiście kasy nie mam
|
|
#8003 |
|
Wtajemniczenie
|
Amanda przynajmniej nie jestem sama z tymi kosmetykami, mi na szczęście dzisiaj, jak pojadę, mamusia sponsornie wszystko
![]() Ślimaczek jak się tu pojawisz przed 17 to... Aaaa i nie będę siedzieć cały dzień w domu..., bo pójdę do babci Zawsze to jakaś rozrywka, babcia coś fajnego poopowiada i będę miała z czego się pośmiać
|
|
|
|
#8004 |
|
Konto usunięte
|
Ehhh ja też nie umiem jeszcze wielocytować...musze się wkońcu nauczyć bo mi przed Wami wstyd
![]() I tez wszystkie kosmetyki mi się skończyły lub zbliżają się do wykończenia a kasy na nowe nie mam Bo jak skończe 18 w niedizle to juz nie bede miała kieszonkowego I też zapuszczam wlosy - wróciłam nawet do kuracji Skrzypowitą
|
|
|
|
#8005 |
|
Wtajemniczenie
|
Durga masz w niedzielę osiemnastkę?! Suuuper!
![]() A czemu już nie będziesz mieć kieszonkowego, bo już dorosła będziesz? Tak ogólnie to ja też zapuszczam włosy... znaczy pan W. nie pozwala mi ich ściąć, a nawet podciąć Z tyłu włosy mam już do połowy pleców |
|
|
|
#8006 |
|
Zadomowienie
|
Durga też nie rozumiem czemu miałabyś niedostawać
A na 18 dostaniesz pewnie zastrzyk gotówki od rodziny albo jakieś prezenty więc nie ma czy się martwić na zapas
|
#8007 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejeżdżać będę za 2 tygodnie to Wam opowiem ![]() ciekawa świata właśnie wracaj do zdrowia Cytat:
... ja też nie poszłam do szkoły, zaspałam a miałam na 10:00 hehehehhe Nie chcę Cię tu widzieć przed 17 Bo mnie już po 17 nie będzie, bo jadę na koncert Indios Bravos do Zakopanego Cytat:
Cytat:
hehehe Mama kupiła mi już aparat cyfrowy I się Wam pochwalę jakimiś zdjęciami, kocham robić zdjęcia
|
|
#8008 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz przynajmniej zarabiam, ale nie mam pojęcia jak ja wcześniej żyłam nic sobie nie kupując ![]() Teraz już bym tak nie mogła, wizaż to złodziej czasu i pieniędzy
|
|
|
#8009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ee to trzeba bylo nie odmawiac A bo czasami trzeba na chlopow ponadawac A co! slimaczek-to mow! Co to za sen? Durga-ooo to ty stara duupa jestes A ja nie mam kieszonkowego. Bylam dzisiaj u pani grzebaczki i musze isc na USG Jakos mnie nie ciagnie no ale..Jutro mam spr z matmy,nic nie umiem! Szczerze to piep*** to
|
|
|
#8010 |
|
Rozeznanie
|
em czemu piszesz ze wizaż to złodziej czsu i pieniędzy.
Też nigdy nie dostawałm kieszonkowego
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

, wymarły gatunek jak go określiła koleżakna
no i na koniec zaniósł mnie pod sam dom bo ja na wysokim obcasie i z odkrytymi palcami po nieośnieżonym chodniku szłam
DD2 i Kuba..Aj i do tego jeszcze tak tanczyc

Czasami znajdują się wyjątki (nie chwaląc się mój TŻ, bo poprzedni był chamem) 
skończył mi się krem, żel do twarzy, maseczka do włosów,szampon i Skrzypovita