|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
chatko widziałam Wasza fotke i te niebo w gwiazdach bajka
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Dziewczynki moje kochane
wiem ze wpadam jak po ogień,ale mam tylko tel. w wawe obiecuje nadrobić we wtorek jak tylko dorwe sie do komputera. Proszę doradzcie mi ostatecznie - brać ten model salonowy czy zamówić nowa?Nie powiem,wyłożenia jutro 3tys jakoś mnie stresuje :p
|
#3183 |
|
Konto usunięte
|
mnie tam sie kuku widzi
![]() z tym że jesteś pewna że figura ci sie nie zmieni przez ten rok?ja bym sie bała kupić suknie na przód na rok tym b że zawsze stres jest i wiekszośc chce schudnąc do ślubu.no chyba ze suknia jest wiazana |
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się z obdartym katarowym nochalem... Muszę pochwalić małżona Zrobił dzisiaj na obiadek tartę Pascala ![]() Kicia, udanego pobytu. Fabi za relację. Uwielbiam takie długaśne Nena aż jestem ciekawa, czy te Wasze harce na dzikich plażach zaowocują małą nenką ![]() To tak jak my
|
|
|
|
#3185 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Kochane za wszystkie komplementy dotyczące zdjęcia
Cytat:
![]() No tak, stres i nerwy to nie najlepszy czas na ciążę.. Ale prawda jest taka, że gdybyś zaszła w ciążę, to chyba jednak trzeba by było ze wszystkim trochę zastopować, bo przecież nie będziesz pracować do 9go miesiąca... Cytat:
Świetnie, że Wam się tak pięknie udał weekend ![]() Nasz też był całkiem niezły, w piątek 30tka mojego Męża, a w sobotę urodziny Kumpla na Jego działce. Pogrillowaliśmy, pograliśmy w siatkę, super było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby Wam tego mendelsona starczyło do wyjścia ![]() Cytat:
Ja myślę, że w tym salonowym wyglądasz super, aczkolwiek też uważam, że powinnaś się jeszcze o nią potargować
|
|
#3186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to chłopina zabalowała ![]() A my w końcu usadziliśmy gości ale co się nawkurzałam i nawydzierałam na tżta to moje ![]() No i byliśmy na dniu skupienia, ksiądz fajnie prowadził i nawet nie wiem kiedy nam zleciało te 2,5h
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36424685]to chłopina zabalowała
![]() A my w końcu usadziliśmy gości ale co się nawkurzałam i nawydzierałam na tżta to moje ![]() No i byliśmy na dniu skupienia, ksiądz fajnie prowadził i nawet nie wiem kiedy nam zleciało te 2,5h [/QUOTE]ja dzisiaj wprowadziłam poprawki, bo nie bardzo miałam co zrobić z siostrzenicami (16,18 l.) i jednak ze strefy młodzieży dorosłej przesadziłam je koło bardzo dorosłej młodzieży;] +- 30, żeby jednak mieli na nie oko.
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Nie,ten model salonowy musiałabym kupic jutro za cała kwotę i zbrac do domu. Poprawki byłyby za rok
|
#3189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo bez nadzoru to mieliby niezły popis %a nie mogą Ci jej przechować? |
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fab, wyglądałaś oszałamiająco, ślicznotko ![]() a my dziś mieliśmy grilla u TŻ, jego bratowa i brat zachowują się koszmarnie, a bratanek to lepiej nie mówić... podduszał małe pieski, które u nich się urodziły niedawno i jak zwróciłam bachorowi uwagę, to rodzice dziecka obrazili się na mnie, bo to tylko małe dziecko i on nie wie i nie rozumie..... |
|
|
|
|
#3191 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
takim rodzicom powinno się zabierać prawa rodzicielskie
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Konto usunięte
|
kuku musisz wiedzieć sama czego chcesz.faktem jest to że z tych co mierzyłaś ta jest dal Ciebie najlepsza
za 3 tys bym jej nie kupiła .za ta kase można miec super suknie i to nową .
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36425536]jasne nie rozumie takim rodzicom powinno się zabierać prawa rodzicielskie[/QUOTE]coś strasznego, pozwalają mu na wszystko, a bachor ma dopiero 3 lata, a już jest tak rozpuszczony, że jak cokolwiek jest nie po jego myśli, zaczyna wpadać w szał, kopać, gryźć, wrzeszczeć i wszyscy mu muszą ustępować... zachowuje się tragicznie |
|
|
|
|
#3194 |
|
Konto usunięte
|
kili to o czym piszesz to jest bezstresowe wychowywanie, tylko patrzeć jak matce lub ojcu w☠☠☠☠☠☠☠i. Jestem nianią i nie wyobrażam sobie żeby dziecko tak się przy mnie zachowywało
|
|
|
|
#3195 |
|
Konto usunięte
|
a ja wracam do męża miłego lulania
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że dałyście radę przebrnąć przez te moje długaśne wypociny
![]() Zmykam do męża spać bo jutro o 5 rano wstaję Kolorowych |
|
|
|
#3197 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to wam nie mówiłam jak mnie teściowa wkurza!! już któryś raz się to powtarza!!
jest sytuacja taka, że teraz jakąś lepszą TV zamontowali u TŻ i TŻ zaczął się śmiać, że za dwa tygodnie już go tu nie będzie to oni TV ulepszyli. A jego matka "eee ja to nie wierzę, że ty się wyprowadzisz." !! Nosz kurde!! Niby nic, powinnam ojszczać, bo bredzi ale strasznie mnie to wkurza. Albo jak ugotuje coś i bredzi "uuu skończą się obiadki u mamusi..." wrr
|
#3199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
olej jej uwagi ![]() Wiecie jakiego księdza mądrego mieliśmy na naukach: powiedział do facetów: pamiętajcie zawsze macie stać po stronie żony nigdy matki lub ojca oni dopiero na drugim miejscu się liczą. |
|
|
|
|
#3200 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się trochę boję, bo M, ma kawalerski w czwartek przed ślubem. Niestety nie było innej możliwości. Ale świadek obiecał mi, że w piątek obaj stawią się w nienagannym stanie. Zobaczymy. ![]() Jak to robisz? Po prostu zawijasz pokrojone mango w szynkę? Mam super przepis na sałatkę z melona i szynki parmeńskiej, ale mango jeszcze nie próbowałam, a brzmi kusząco. ![]() Cytat:
My już po lekcji tańca - było świetnie! Nasz walc wychodzi coraz lepiej i mamy już większość choreografii do kowbojskiego tańca. Mamy dużo śmiechu z instruktorem, więc zajęcia są też po prostu przyjemne.---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36426059] Wiecie jakiego księdza mądrego mieliśmy na naukach: powiedział do facetów: pamiętajcie zawsze macie stać po stronie żony nigdy matki lub ojca oni dopiero na drugim miejscu się liczą.[/QUOTE] U nas było to samo - że nie mamusia, tatuś, babcia czy nawet dzieci, ale mąż/żona jest po ślubie najważniejszą osobą. I tu racja. Przez chwilę zastanowiłam się nad dziećmi, ale dosyć często jest tak, że kobita wszystkie emocje na dziecko przelewa, a mąż schodzi na dalszy plan. A jednak chyba nie tak powinno być.
|
|
|
#3201 | |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Wpadam do Was tylko na chwilkę, bo chyba już zaczęła się walka o każdą minutę:/ Mam nadzieję, że dłużej niż godzina nie zejdzie mi z rzeczami do pracy, bo mam jeszcze na dziś w planie mycie okien przed pracą (pracuję dziś od 11:40) Cytat:
Model zdecydowanie w lepszym stanie niż ten, który mierzyłaś kiedyś.Fab piękna relacja
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż zwlókł się z łóżka dopiero koło 18. Pojechałam do niego i ustaliliśmy jeszcze piosenkę na pierwszy taniec, bo dziś po południu wybieramy się do zespołu. Padło na Perfect - Kołysanka dla nieznajomej. Wybierał Tż, bo ja już nie mam siły do tego ![]() Dziś już przygotowania ruszają pełną parą więc będę mało wchodzić na wizaż przez najbliższe dni. Pewnie tylko z rana i wieczorami, by zobaczyć co u Was i zdawać relacje z postępów. Nie piszcie za wiele Jak się obudziłam to czuję wszędzie zakwasy po panieńskim
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho!!!
Przeżyłam sobotę A najlepsze jest to, że poszło tego sporo, a następnego dnia nikt nie miał kaca ![]() Fab za relację. Miałam podobnie jak ty i Lady- co do zdjęć z przygotowań (w końcu nie wytrzymałam i ubrałam się przed przyjazdem foto), fajerwerek w torcie (a nie znoszę), przyjazdu TŻta oraz szybkości przebiegu zabawy Cieszę się, że wszystko się udało.---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Chatko foto Dziękuję Wam za słowa otuchy dot mojego zdrówka. A dziś nieśmiało proszę o kciuki od godz. 10 Bardzo mocne kciuki!!!!!!!!
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego jeste poniedziałek?! No ale jutro nie idę do pracki, bo w końcu jedziemy na plener ![]() Cytat:
A bachorowi to bym wtłukła ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
No i już zaczynam trzymać kciuki, żeby do tej 10 nabrały mocy
|
|||
|
|
|
#3205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
się trzymają!
|
|
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() kicia ma dziś super pogodę - rano widziałam słońce odbijające się od szyb budynków na Śnieżce koziczko-raciczko interes mam do Ciebie czy w niedzielę 16-tego będziesz dostępna we Wrocku?
|
|
#3207 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wcześniej jak leciało to nie oglądaliśmy, wkręciliśmy się jakoś parę miesięcy przed ślubem i teraz chyba 6 u nas seria leci ![]() Co do dzieciaka to Cytat:
![]() Cytat:
![]() moooooooocno się 3mią!
|
|
#3208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak sprawa poważna, to nawet
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36426059]Madziu na moje oko teściówka zaczyna mieć syndrom opuszczanego gniazda przez dziecko i chyba próbuje go namówić żebyście u nich zamieszkali
olej jej uwagi ![]() Wiecie jakiego księdza mądrego mieliśmy na naukach: powiedział do facetów: pamiętajcie zawsze macie stać po stronie żony nigdy matki lub ojca oni dopiero na drugim miejscu się liczą.[/QUOTE] no właśnie cholera nie! Bo TŻ kiedyś z nią rozmawiał, o tym czy możemy się tam wprowadzić/ dobudować piętro i się nie zgodzili.
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... humor dziś tragiczny... w życiu mi nie było tak źle...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

wiem ze wpadam jak po ogień,ale mam tylko tel. w wawe
obiecuje nadrobić we wtorek jak tylko dorwe sie do komputera. Proszę doradzcie mi ostatecznie - brać ten model salonowy czy zamówić nowa?

za relację. Uwielbiam takie długaśne 

jednak takie proste sukienki są najpiękniejsze
). Jest w stanie wybełkotać tylko "zostawcie mnie", ale nie szkoda mi go. Mógł tyle nie pić. Dziś mu odpuszczę, ale jutro ruszamy ostro z przygotowaniami. Nie będzie, że boli sasasa 

takim rodzicom powinno się zabierać prawa rodzicielskie