Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 13:04   #2161
ania13.03
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36432333]
No to nie wiesz, że katar u faceta to choroba śmiertelna? [/QUOTE]

Taak, niestety przerabiamy to kilka razy w roku

nazeczona sliczny kombinezonik

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:07   #2162
zoffka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny witam po weekendzie! ile tu napisałyście :O właśnie jem śniadanko i nadrabiam zaległości ja w sobotę byłam podglądać moje maleństwo pierwszy kadr, a tam nasza dzidzia bada swoje ciałko i paluszkami od rączek bawi się stópkami widać było tylko 2 rączki i 2 stópki lekarz się śmiał, że pokazuje, że ma wszystkie 20 paluszków, bo faktycznie dało się to ładnie policzyć wierciła się dzidzia strasznie, ale przynajmniej wszystko widzieliśmy, wszystkie narządy ma w porządku, widać było i dwie półkule mózgowe, i cztery komory serca, nerki i pęcherz, żołądek, przeponę itd no i pokazało ładnie co ma po mamusi między nóżkami więc raczej będzie mała Ania
No to super

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
w co najlepiej ubrac malenstwo na wizyte np u lekarza?
bo po domu to rozumiem body, pajac, czy tam kaftanik i spiochy.
A na wyjscie? Bo zaczynam się rozglądac za odzieżą wierzchnią- "bielizny" niemowlęcej mam już pod dostatkiem
Tak żeby Ci było wygodnie wszystko potem zdjąć Ja na początku ubierałam takie grubsze pajace, potem jakiś dresik

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam dzisiaj polowkowe (drugie i ostatnie usg w tej ciazy). Strasznie sie juz stresuje... Prosze, trzymajcie kciuki, zeby dzidzi bylo zdrowe i pokazalo co ma miedzy nozkami W 80% procentach jestem nastawiona na chlopca, nie wiem dlaczego Bedzie zdziwko jak sie okaze, ze jednak dziewuszka
To trzymamy

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to kupujecie kaftaniki? bo powiem Wam szczerze,że ja chyba odpuszczę na rzecz bodziaków, przy Samuelu nie sprawdził mi się, wkurzało mnie,że one się podwijają i pewnie mu niewygodnie
jak myślicie?
Ja mam kilka po Zosi, ale generalnie wolę body i pajace, mega wygodne zwłaszcza przy przewijaniu
zoffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:27   #2163
pstryczek84
Zakorzenienie

Ale boli mnie od jakiegoś miesiąca okolica pachwin. W nocy do tego stopnia ze z bólu ciężko mi się przekręcić z boku na bok. Ból ustaje nad ranem, w dzień tez jest w miarę ok, najgorzej w nocy. Nie jest to żaden promieniujący ból a taki raczej prawie w jednym miejscu Pytałam się ginki, powiedziała ze to w ciąży normalne. Podobno ból ten spowodowany jest rozciągającą się miednicą i więzadłami wokół niej. Ciekawe czy będzie trwał do samego porodu czy jednak odpuści

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:39   #2164
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Cześć,

Z wózkiem ewentualnie do porodu możesz poczekać Ale wybrany powinnaś już mieć. Z pozostałymi rzeczami może być ciężko
Ja bym chciała komplet razem z nosidełkiem więc nie moge czekać do porodu, zresztą od początku chciałąbym przyzwyczajac dziecko do wózka.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Hey kochane, nie mam kiedy Was czytać, straszne zamieszanie przed tym ślubem, za tydzień już będę mężatką Mam nadzieje, że u Was i bejbików wszystko ok Djerba, jak wygląda sprawa z wpłatą za te legginsy? Pewnie już o tym pisałyście, ale nie dam rady Was nadrobić, ten tydzień też będę miała strasznie zabiegany, proszę o wybaczenie Mam sukienkę, taka dosyć zwykłą, chciałam koronkową, ale z brzuszkiem te koronkowe jednak nie wyglądają tak atrakcyjnie jak to sobie wyobrażałam. dziś idę po buty i dodatki. Buźka, trzymajcie się ciepło
Hej hej więc powodzenia i czekamy cierpliwei na wieści z frontu śłubnego

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No i mamy wózek!!

Kliknęłam własnie Bexę: http://allegro.pl/bexa-3w1-wozek-wie...619174980.html
No to gratuluję

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
a no i w weekend odebrałam zdjęcia i filmik ze ślubu
Pochwalę się a co

http://elogic.nazwa.pl/fotografia/0005mk.html
Zdjęcia piękne

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Mnie ostatnio naszlo i zaczelam szydelkowac kocyk na prezent urodzinowy dla mojej corci Wiadomo, taka bardziej pamiatka. Ale to bedzie pierwsza rzecz w moim zyciu zrobiona na szydelku. Narazie utknelam bo musze dokupic identyczna wloczke bo mi braklo i mam z tym problem bo te 2 kolory co mi sie skonczyly byly z gazty, ktorej juz nigdzie nie moge dostac
No to faktycznie problem, nie wiem jaki wzór robisz ale może w takim razie w pasy, no bo jak niedostaniesz tamtej to co wtedy??
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:40   #2165
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
zazdroszcze chudych nóg

a co do kota, mojej nigdy nie waliły, tzn czasem sie zdarzylo ale szybko sie sprzatnelo i juz, za to jak mieszkal z nami wspolokator i mial kotke to jej strasznie, w przeciwienstwie do mojej jadla wszystko, moj kot tylko suche i mokre i to ciagle te same.
zwirek mialam benka a wspolokator jakis tani szajs ale skoro macie silikonowy ty nie wiem.... jedynie moze cos ma z jelitkami kot? ciezko mi powiedziec?
a je tylko suche? czy od was tez podjada typu pasztet szynka itp
tzn jak dla mnie są chude, zawsze miałam mega przypakowane a teraz mi zeszło, więc w porównaniu z tym co było to są chudziutkie

nie dostaje nic, tylko mleko i woda, mieliśmy z nią jechać do weta ale transporter w piwnicy, mamy akcję z piwnicą i nie możemy się tam dostać

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja używam benka, tego zbrylającego się, lawendowego, ale nie ma rady kupsko trzeba usunąć w miarę szybko, jak kota dobrze nie zagrzebie.

Zobaczcie jaką bluzę kupiłam za 1zł
no a nasza zagrzebuje! wszystko ładniutko zakopuje, a wali gorzej niż człowieka

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Ladymy używamy benka zwykłego, bezzapachowego. koty mam dwa. Sprzątane jest raz dziennie. Czasem się zdarzy, że zaśmierdzi, ale wtedy zazwyczaj wiem po czym (dostały do jedzenia coś ekstra ). Tak poza tym, to:
-mamy zakrytą kuwetę z klapką. Nigdy nie miałam takiej odkrytej więc nie mam porównania czy to faktycznie przez to nie śmierdzi czy nie.
-koty dostają tylko suche. raz na 3 dni dostaną mokre jako jeden posiłek i wtedy faktycznie po tym kup w kuwecie więcej.

A zapachowych żwirków próbowałaś? Nie mam pojęcia czy coś dają, bo nie próbowałam, ale może warto? Na pewno taki benek lawendowy tańszy niż sylikonowy drogi więc spróbować można.
Hm..a dużo tego mokrego dostaje? <--- właśnie doczytałam, że już mokrego nie dajecie.
A w takim razie jakie suche je?
teraz jej dajemy whiskas taki różowy, wcześniej dostawała Sanabelle ale rzygała kompletnie nic jej innego nie dajemy, bo wszystko inne po prostu zwraca, żadnych kosteczek mięska, mokrego, nic

Wiecie, ona jest ze schroniska, jak ją przygarnęliśmy to naprawdę sporo musieliśmy w nią władować, żeby jakoś funkcjonowała, świerzb, koci katar, wszystko na raz, 2x w tygodniu wizyta u weta, ale się udało doprowadzić do porządku może faktycznie ma coś z jelitami.......

Byłam w tej przychodni, słuchajcie specjalnie ubrałam sobie obcisłą tunikę żeby było widać brzuszek, legginsy, zrobiłam włosy założyłam okulary bo bez nich ślepa jestem i idę
i nagle słyszę - uuuuuu cześć lalunia. Ja zonk, przede mną dwóch karków w aucie oczy im się świecą, ja w lewo w prawo, oprócz mnie nikogo, a oni dalej "co tam słychać laleczko" ja zonk chyba dalej nie widać po mnie ciąży, a to już prawie 6 miesiąc szkoda, że mnie tak zatkało bo bym im coś odpowiedziała, a tak pojechali nieświadomi humor mi poprawili niesamowicie widocznie nie wyglądam na aż takiego wieloryba jak myślę

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:50   #2166
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki. Nie denerwuj się. Musi być dobrze! I od razu pochwal się płcią jak się dowiesz. I lepiej się nie nastawiać...ja miałam ogromne przeczucie że będzie dziewczynka a Igorek będzie

Świetna cena. Sprawdzałam przed chwilą na allegro ile takie kosztuje Też bym chciała białe właśnie!
Stwierdziłam że białe praktyczne , w sypialni będzie co prawda ta białością po oczach biło, ale potem będe miec większe pole do aranżacji pokoju dziecinego.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja mam problem ze stanikami, nie moge kompletnie ich nosic bo czuje, ze sie dusze, nie moge oddychac
W ogole tak mi spadlo z nog, ze szok, ostatnio meza pytam, wydaje mi sie, ze nogi mi strasznie schudly, a on faktycznie. Zawsze mialam je mega ubite i umiesnione, a przez to ze tyle w domu siedze i sie nie ruszam to chyba zaczelo mi wszystko spadac, teraz mam takie chudzinki ze masakra.

Dziewczyny, ktore maja koty, pomozcie! Naszej tak wala kupska, ze nie idzie tego wytrzymac! Kombinujemy ze zwirkami, teraz jej kupujemy silikonowy za prawie 40zl, na poczatku nic nie bylo czuc, a z kazda kolejna paka jest gorzej, maz jej sprzata codziennie, wymieniamy jej czesto caly zwirek, dalej nic! Tzn zaraz po tym jak sie zalatwi wali na cale mieszkanie, potem jest ok, ale zaraz po przez pol godziny jest tragedia wrecz juz dajemy jej tylko suche bo po mokrym nam rzygala, kupujemy wpisdu drogi zwirek, dajemy witaminy, juz nie wiem co dalej chcemy zamknieta kuwete kupic ale przyjaciolka ma i mowi ze wlasciwie oprocz strony wizualnej nic to nie daje, jak ma smierdziec to i tak bedzie

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Aaaaaaaaaa mam isc na spotkanie z liceum w piatek, w co ja mam sie ubrac?! Aaaaaaaaaaaaaaaaa. Nikt nie wie, ze w ciazy jestem kurde, jeszcze se pomysla, ze przytylam 40kg :p
Ja ze stanikami tez mam, strasznie mnie uciskaja wszędzie, i zaraz po pracy zmieniam na taki sportowy żeby tylko był.
Co do kici to nie wiem co doradzić, jak je tylko suche i żadnego podjadania ludzkiego jedzenia to może faktycznie coś z jelitami ma.
Ja mam znowu wrażenie że mi troszkę przytyły nogi
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-10, 13:50   #2167
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

nie dostaje nic, tylko mleko i woda, mieliśmy z nią jechać do weta ale transporter w piwnicy, mamy akcję z piwnicą i nie możemy się tam dostać

teraz jej dajemy whiskas taki różowy, wcześniej dostawała Sanabelle ale rzygała kompletnie nic jej innego nie dajemy, bo wszystko inne po prostu zwraca, żadnych kosteczek mięska, mokrego, nic

Wiecie, ona jest ze schroniska, jak ją przygarnęliśmy to naprawdę sporo musieliśmy w nią władować, żeby jakoś funkcjonowała, świerzb, koci katar, wszystko na raz, 2x w tygodniu wizyta u weta, ale się udało doprowadzić do porządku może faktycznie ma coś z jelitami.......
Może spróbuj odstawić mleko, koty go nie potrzebują, a często powoduje rozwolnienie bo nie mają enzymów żeby go strawić. Może im szkodzić. Albo dawaj takie specjalne dla kotów. Jak zagrzebuje i śmierdzi to może zapachowy żwir? Ja jakiś czas miałam bez zapachu i wytrzymać nie mogłam Ten lawendowy maskuje trochę. Albo kuweta z filtrem węglowym

No widzisz? Żaden wieloryb z Ciebie Ja wyglądam jak góra lodowa co zatopiła Titanica
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:53   #2168
e_vel
Wtajemniczenie

nazeczona... fotki śliczne
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 13:58   #2169
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ifwka fajna ta toaletka, ja też zawsze chciałam, ale niezbyt mamy miejsce i dostałam kiedyś od męża w zamian takie większe lustro z szufladką, przenośne
Wcale nie jest taka duża, może na zdjęciu tak wyszła, ale mimo wszystko jest pojemna. Wzór wg którego Tż robił kosztował na jakiejś brytyjskiej stronie 500 funtów, a ja mam w sumie koszt połowy płyty...~100zł.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Moja siostra właśnie zwykłym nie dawała rady, i używała elektrycznego. Ale to wszystko zależy ja myslę, jak komu lepiej.
No a jak to się zorientować który będzie lepszy żeby dwóch nie kupować

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaką bluzę kupiłam za 1zł
maskara za 1 zł Super
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-10, 14:11   #2170
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ja właśnie gotuje obiad i muszę się zabrać do nauki, bo jutro mam egzamin :/ a taaaak mi się nie chce wracać na uczelnię,najchętniej bym kompletowała wyprawkę dla Ani a nie takimi pierdołami się zajmowała jak studia
A ja z kolei niecierpliwie czekam na poczatek roku akademickiego
Strasznie mi sie dluzy w tej ciazy, chcialabym juz rodzic
A jak bede miec zajecia, to na pewno czas bedzie szybciej leciec.

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
nafiyqa - jedna ściana czerwona to jest w domku u mojej mamy, bo tam było błogosławieństwo
Tak myslalam wlasnie, ze to u tesciow/rodzicow.
Zainteresowala mnie ta sciana, bo tydzien temu rodzice tez tak pomalowali

Myslicie, ze taki kombinezon bedzie praktyczny na zime czy jednak za cienki: http://tablica.pl/oferta/kombinezon-...22960cc3;r:;s: ?
Narazie nie kupuje, tylko orientuje sie, na co patrzec
Dzis rano na tablicy byl PRZEPIEKNY kombinezon zimowy h&m. Misiowy, czyli futerkowy, w kolorze brazowym, z uszkami i ogonkiem
Kosztowal tylko 20zl, ale juz go nie ma, wcale sie nie dziwie, bo cudny byl.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 14:13   #2171
e_vel
Wtajemniczenie

ja karmiłam piersią tydzień, ale laktator uratował mnie przy nawale pokarmu. Miałam kupiony zwykły w aptece za niecałe 10 zł, ale strasznie ciężko wogóle było cokolwiek zyskać, a że nie mogłam karmić (gorączka i stan zapalny brodawek), a pokarm miałam to mąż mi kupił elektryczny i skończyłam płakać z bezsilności. Super się sprawdził, bo pokarm jeszcze miałam przez dobre kilka dni.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Myslicie, ze taki kombinezon bedzie praktyczny na zime czy jednak za cienki: http://tablica.pl/oferta/kombinezon-...22960cc3;r:;s: ?
Narazie nie kupuje, tylko orientuje sie, na co patrzec
Dzis rano na tablicy byl PRZEPIEKNY kombinezon zimowy h&m. Misiowy, czyli futerkowy, w kolorze brazowym, z uszkami i ogonkiem
Kosztowal tylko 20zl, ale juz go nie ma, wcale sie nie dziwie, bo cudny byl.
napewno wystarczy
Misiowe kombinezony też się nadają na zimę, pod warunkiem, że są naprawdę grube. Tylko te polarkowe są za cienkie. Te z podszewką i cieplusie misie są naprawdę grube i spokojnie mogą być na zimę (taki miałam przy Karince).
Stary 2012-09-10, 14:18   #2172
nafiyqa
Zakorzenienie

laurka, super ta bluza!

Ja juz w lumpie nie bylam 3 tygodnie, ale jak wroce do Gdanska to zrobie istny maraton!!

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
napewno wystarczy
Misiowe kombinezony też się nadają na zimę, pod warunkiem, że są naprawdę grube. Tylko te polarkowe są za cienkie. Te z podszewką i cieplusie misie są naprawdę grube i spokojnie mogą być na zimę (taki miałam przy Karince).
O, bardzo Ci dziekuje
Przy tym misiowym akurat bylo napisane, ze jest zimowy, bo wewnatrz jest jeszcze dodatkowo ocieplany.
Szkoda, ze nie znam jeszcze plci, bo na pewno bym na niego zapolowala!

No dobra, jeszcze jedno pytanie
I taki kombinezon wystarczy do wozka? Czy trzeba jeszcze dzidziusia przykryc jakims kocykiem?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 14:44   #2173
ilkas
BAN stały

Cytat:
I taki kombinezon wystarczy do wozka? Czy trzeba jeszcze dzidziusia przykryc jakims kocykiem?
no właśnie też się wczoraj nad tym zastanawiałam, w co się wkłada dziecko do wózka w zimie?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 14:44   #2174
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
tzn jak dla mnie są chude, zawsze miałam mega przypakowane a teraz mi zeszło, więc w porównaniu z tym co było to są chudziutkie

Byłam w tej przychodni, słuchajcie specjalnie ubrałam sobie obcisłą tunikę żeby było widać brzuszek, legginsy, zrobiłam włosy założyłam okulary bo bez nich ślepa jestem i idę
i nagle słyszę - uuuuuu cześć lalunia. Ja zonk, przede mną dwóch karków w aucie oczy im się świecą, ja w lewo w prawo, oprócz mnie nikogo, a oni dalej "co tam słychać laleczko" ja zonk chyba dalej nie widać po mnie ciąży, a to już prawie 6 miesiąc szkoda, że mnie tak zatkało bo bym im coś odpowiedziała, a tak pojechali nieświadomi humor mi poprawili niesamowicie widocznie nie wyglądam na aż takiego wieloryba jak myślę
haha nieźle
ja też miałam podobną sytuację jak do przychodni szłam , i też ubrania obcisłe i w ogóle brzuch jak stodoła a tu takie teksty .
Pochwailiłam się tym męzowi to on mi powiedział że to dlatego że panuje wśród facetów taki stereotyp że kobieta w ciązy jest zawsze na chcicy i są to demony sexu
Szkoda tylko że mnie to nie dotyczy :P
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36433197]Lenova, z naszymi NIC się nie stało. A dużo łaziłam, po 3-4h dziennie i więcej po różnym podłożu.[/QUOTE]
Na taką odpowiedź czekałam
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:31   #2175
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja wczoraj tez ubrałam wreszcie legginsy takie ale dzinsowe i tak się przyglądam i pytam Tż czy przypadkiem nie mam dużej d..., ale on mnie klepnął i mówi że idealna, taka w sam raz, najbardziej się piersiami zachwyca i chciałby żeby takie już zostały
co te nasze chłopy mają w głowie, to ciężko zrozumiec..... my byśmy chciały byc zgrabne laseczki a oni nam z tekstami- teraz to dopiero masz dupe/cycki/itp......
bo z tymi cyckami to u mnie to samo
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:35   #2176
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny a ja mam dzisiaj polowkowe (drugie i ostatnie usg w tej ciazy). Strasznie sie juz stresuje... Prosze, trzymajcie kciuki, zeby dzidzi bylo zdrowe i pokazalo co ma miedzy nozkami W 80% procentach jestem nastawiona na chlopca, nie wiem dlaczego Bedzie zdziwko jak sie okaze, ze jednak dziewuszka

nazeczona piękne zdjęcia!

Cytat:
Ewik a co z Tobą? Jak wczoraj u lekarza było?
Cytat:
Wlasnie, Ewik, jak wizyta?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36432691]Evik, co się nie odzywasz, jak usg wczoraj???[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ewik jak odświeżam od wczoraj bo czekam na wieści od Ciebie. Mam nadzieję, że po prostu dostałaś zdjęcia i płytę i nie możesz się napatrzeć
Kochane moje dziękuję za trzymanie kciuków i przepraszam, że wcześniej się nie odezwałam, ale wczoraj byłam u rodziców, a dziś od rana szalałam po lumpkach

USG mnie rozczarowało, bo prawie nic nie widziałam, ale po zmierzeniu wszystkich parametrów wyszło, że dzidzia zdrowa. A to jest najważniejsze Waży 364 g

Płeć poznałam Obraz usg wskazuje na...

DIEWCZYNKĘ

Także Delicjanko proszę Cię więc o dopisanie u mnie dziewczynki. Będzie Dominika

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2012-09-10 o 15:39
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:42   #2177
sylwietta1988
Zakorzenienie

Gratulacje Ewik
kolejna dziołszka jakis wysyp ostatnio tych dziewuszek

Delicjanko ja poproszę o wpisanie na listę Mateuszka

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

moje maleństwo kochane zapukało właśnie do mamusi akurat jak wspomniałam o wpisaniu go na listę
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:44   #2178
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje Ewik

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

moje maleństwo kochane zapukało właśnie do mamusi akurat jak wspomniałam o wpisaniu go na listę
Gratulacje Ewik
okej wpisalam, dziewczyny tak na przyszłość, jeśli chcecie jakiejs zmiany na pierwszej strony, piszcie na PW, nie zawsze w postach widze że coś musze zmienic itd.

zaraz wrzuce moje nowe nabytki zakupowe za 10zł
Poza tym, chomik mi uciekł, nie mam pojęcia gdzie jest, kto mu klatkę otworzył itd!!!!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05803.jpg (80,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05805.jpg (93,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05806.jpg (82,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05804.jpg (65,9 KB, 15 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-09-10 o 15:49
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:46   #2179
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

DIEWCZYNKĘ

Także Delicjanko proszę Cię więc o dopisanie u mnie dziewczynki. Będzie Dominika
gratulacje

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Gratulacje Ewik

śliczne imię mam brata i męża Mateusza a to imię zaaawsze mi się podobało, może dlatego, że ja już miałam być Mateuszkiem
Stary 2012-09-10, 15:47   #2180
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

USG mnie rozczarowało, bo prawie nic nie widziałam, ale po zmierzeniu wszystkich parametrów wyszło, że dzidzia zdrowa. A to jest najważniejsze Waży 364 g

DIEWCZYNKĘ
Gratulacje!!!! klask i:

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:49   #2181
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
laurka, super ta bluza!

Cytat:
no właśnie też się wczoraj nad tym zastanawiałam, w co się wkłada dziecko do wózka w zimie?
tak, do wózka to ja proponuję jeszcze kocyk, żeby troszkę Maluszka od wiatru osłonić. Ja wprawdzie w zimie wózka raczej nie będę używać, ale na wiosnę owszem i właśnie kocyk. Przy Niuni jesienią też ją kocykiem przykrywałam, bo niby mój wózek ma zakrytą gondolkę, ale wtedy jej nie bardzo widziałam
Stary 2012-09-10, 15:51   #2182
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
laurka, super ta bluza!

Ja juz w lumpie nie bylam 3 tygodnie, ale jak wroce do Gdanska to zrobie istny maraton!!

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

O, bardzo Ci dziekuje
Przy tym misiowym akurat bylo napisane, ze jest zimowy, bo wewnatrz jest jeszcze dodatkowo ocieplany.
Szkoda, ze nie znam jeszcze plci, bo na pewno bym na niego zapolowala!

Wydaje mi się, że kocyk obowiązkowo - dziecko sobie tylko leży, nie biega, nie chodzi, więc może być mu zimno, zawiać itp.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:51   #2183
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:

DIEWCZYNKĘ

gratuluję

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:52   #2184
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Wydaje mi się, że kocyk obowiązkowo - dziecko sobie tylko leży, nie biega, nie chodzi, więc może być mu zimno, zawiać itp.
zgadzam się
Stary 2012-09-10, 15:52   #2185
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

DIEWCZYNKĘ

Gratulacje!!!

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 15:56   #2186
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje Ewik
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Gratulacje Ewik
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!! klask i:
Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
gratuluję
Cytat:
Gratulacje!!!
Razem z Dominisią ślicznie dziękujemy

Dominika

Alicja
Stary 2012-09-10, 15:58   #2187
ilkas
BAN stały

Ewik gratuluję córci

ok, kocyk do wózka, a podusia? bo na czym dziecko leży w wózku?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:02   #2188
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewik gratuluję córci

ok, kocyk do wózka, a podusia? bo na czym dziecko leży w wózku?
ja to najpierw tylko pieluszkę dawałam pod materacyk w gondolce, potem podusia, można kupić też zestaw podusia i kołderka do wózka/kołyski - ja taki miałam, ale używałam go i do wózka i do kołyski
Stary 2012-09-10, 16:06   #2189
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ja tak mam za kazdym razem jak muszę wyjść z domu kupiłam bym cos nowego ale szkoda mi kasy na typowo ciązowe rzeczy ;/

no ja to samo.... chociaż dziś przechodziłam przez targ i kupiłam sobie sukienke z długim rękawem i takim marszczeniem od tali w dół i schodzi w tulipana, czarna za 10 zł !

w ogóle, moja krawcowa pomylila sobie dzien i musze isc jutro tam na przymiarke myslala z eumowila sie ze mna na jutro a nie na dzis...

Ewik! gratuluje dziewczynki
też Wam za 10 dni chce powiedzieć że dziewczynka :P
Stary 2012-09-10, 16:11   #2190
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ewik gratuluję córci
Dziękuję

Delicjanko ładne ciuszki i tanie! Ja dziś kupiłam 5 rzeczy i w sumie zapłaciłam 20 zł. Niestety w tym lumpkach, w którym coś jest dla maluszków nie ma cen na wagę, tylko przy każdym ubranku jest cena przypięta. Widziałam też ładny komplecik dresowy (bluza + spodnie) dla malucha z H&M - kosztował 20 zł. Mi się wydaje, że to drogo, ale nie wiem, może sie mylę?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ewik! gratuluje dziewczynki
też Wam za 10 dni chce powiedzieć że dziewczynka :P
Dziękuję

Dominika

Alicja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości