Walka o zdrowe i piękne włosy część XIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 17:55   #1591
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIII

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
ja za dużo ciekawych rzeczy aktualnie nie mam, z olejków to alverde paczula i różany a z masek to bioetika - nie wiem czy Cię to interesuje?
To wyżej mnie wszystko interesuje Jak podasz mi maila na PW to wyślę Ci potem zdjęcie, ile go mam (trochę mniej niż połowa butli, a w Kraku mam cały )
Cytat:
Napisane przez weronka19 Pokaż wiadomość
padłam

Jutro mam zamiar ugotować glut lniany i nałożyć go pod olej na noc - myślicie, że ma to sens??
Jest sens
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:06   #1592
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

No zapomniałam o tym, że można glutka kłaść pod olej, ugotuję go dzisiaj więcej i następnym razem wypróbuję, dobrze czytać ten wątek

kascysko PW poszło
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:20   #1593
CrimsonGhost
Zadomowienie

Ja też następnym razem spróbuję
CrimsonGhost jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:27   #1594
miranda122
Zakorzenienie

Hej
Wczoraj zmierzyłam swoje włoski i po miesiącu brania CP urosły mi 4cm Możliwe?
Mam nadzieję że tak

Teraz nie wiem, czy nadal brać, czy przerzucić się na jakiś inny suplement? Polecacie jakiś?

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:31   #1595
isi rici
Zadomowienie

Glut zrobiony Wymieszam z jedną łyżką Bingacza i nałoże na włoski

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:33   #1596
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Jasne, że mogę

Nałożyłam Biovaxa też na skalp,bo mam wrażenie, że może być przesuszony, mam nadzieję, że nie "przetłuści" mi włosów u nasady
siedzę sobie w turbanie i od czasu do czasu podgrzewam go suszarą

Dalej wyciągam włosy przy czesaniu, ale przy myciu wypadło już ich tylko kilka myślę, że to była reakcja na farbę i pewnie niedługo się unormuje wtedy startuję z Joanną Rzepą zakola mi się zrobiły

widzę, że wątek rośnie w siłę z nowymi uczestniczkami

jak długo trzymacie MASKĘ elseve arginine, ze taki efekt wow u Was daje?
ja trzymam arginine godzine
a co do olejku Nuxe to bardzo lubię. Szkoda że taki drogi. ale polecam. i zapach ma boski
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:35   #1597
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Hej
Mam nadzieję że tak

Teraz nie wiem, czy nadal brać, czy przerzucić się na jakiś inny suplement? Polecacie jakiś?
super wynik
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:47   #1598
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Mam nadzieję że tak

Gratuluję i zazdroszczę! Baaardzo
Stary 2012-09-10, 19:04   #1599
syla929
Rozeznanie

Przyszła do mnie dziś próbka mega krzemu W końcu, czekałam prawie 4 miesiące. Jak się sprawdzi, dokupię jedno opakowanie, żeby mieć na 3 miesiące Pisałam w wątku o suplementach, ale tam cisza, więc pytam tu, brałyście te tabletki?

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:09   #1600
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny, mnie też czasem irytują takie pytania nowicjuszek, ale wykażcie trochę zrozumienia i cierpliwości ignorujcie takie pytania, jeżeli Was denerwują, nie musicie przecież odpowiadać. sama pamiętam, jak ciężko było się 'wkręcać' w poszczególne wątki
Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Zawsze takie teksty lecą, jakby udzielanie porad było działalnością charytatywną i wielką łaską... Przecież nie trzeba odpisywać.
Mi też nie przeszkadza za często, ale jak ktoś odpowiedź na swoje pytanie ma 5 postów wcześniej (nie 5 stron, ale 5 postów) i jeszcze pisze, że nadrabia i bla bla bla no to sorry...
Cytat:
pamiętaj, że czekam na Twoją opinię dot. Sesy
Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Pokaż wiadomość
Ja sesę mogę polecić z czystym sumieniem Bardzo wygładza włosy, zmiękcza i nabłyszcza i bardzo łatwo ją zmyć. Sesa jest chyba jedynym olejem, który rozprostowuje mi odrastające cieniowanie (strasznie się wywijają te krótsze włosy )
Co do Sesy to podpisuję się pod powyższą opinią, bardzo lubię ten olej. I wcale nie śmierdzi, jak dla mnie pachnie jak kadzidełka.

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

juz dodane do 1szego postu
idę czytać
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:18   #1601
Aredhel125
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Musisz się przyzwyczaić, że na takie pytania nie ma odpowiedzi - mi by nawet obciążyła, ale dla wielu dziewczyn będzie wręcz za słaba

Kup sobie w Rossmanie szampon Babydream, Hipp lub Facelle Sensitive (to żel do higieny intymnej, ale musisz się przyzwyczaić, że używamy dziwnych rzeczy). Tego szamponu, który teraz masz używaj raz za czasu - jak poczujesz obciążenie.

A oleje?

Garnier AiK jest dobrą odżywką, muszę przyznać

Do pierwszego O dobry będzie balsam Potters, odżywki Hegron, Isana właśnie. A na drugie może być Garnier
Na pewno spróbuję odżywkę z Isany. Byłam też napalona na Timotei(nie Delight) z serii odbudowującej, ale w analizie się dowiedziałam, że działa na krótki dystans tylko. Podobno dobra może być odżywka jajeczna z Joanny oprócz tego.

To jest skład szamponu Timotei Organic Delight:
Skład: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Cocamphoacetate, Sodium Chloride, Polglyceryl-4 Caprate, Citric acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopherol, Glycerin, Parfum, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Laurate, Coconut Acid, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Limonene.

To jest szampon lawendowy Johnson's:Skład: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Lavandula Angustifolia, PEG-80 Sorbitan Laurate, PEG-4 Rapeseedamide, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, PEG-150 Distearate, Lactic Acid, Glucose, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum. (17.02.2010)

To jest mój aktualny szampon ziołowy z Joanny:Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycereth-2 Cocoate, Cocamidopropylamine Oxide, Polyquaternium-7, Rosmarinus Officinalis Extract, Equisetum Arvense Extract, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Panthenol, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Hexyl Cinnamal, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone.

Olei na razie nie używam bo najpierw muszę ogarnąć moją podstawową pielęgnację.
Miałam zamiar używać do włosów szamponów prostych ziołowych takich jak Farmona, Green Pharmacy, Barwa itd. Jestem trochę zdystansowana co do tych szamponów dla dzieci bo pamiętam wypowiedź jednej dziewczyny, że robią więcej szkód niż pożytku. Do Baby Dreamu to już w ogóle jestem uprzedzona bo dwa kremy z tej serii mi nie służyły... niby wiem, że szampon to co innego i lepiej się nie sugerować, ale na razie się wstrzymam z nim. O Facelle słyszałam i też pomyślę. Najpierw zobaczę jak na mnie działają produkty bez SLS
i SLES.
A czy do OMO jako obydwu "O" można stosować tej samej odżywki bądź balsamu, czy lepiej inne?

Edytowane przez Aredhel125
Czas edycji: 2012-09-10 o 19:19
Aredhel125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:24   #1602
ejzii
Rozeznanie

ale naskrobałyście
Cytat:
dziewczyny, mnie też czasem irytują takie pytania nowicjuszek, ale wykażcie trochę zrozumienia i cierpliwości ignorujcie takie pytania, jeżeli Was denerwują, nie musicie przecież odpowiadać. sama pamiętam, jak ciężko było się 'wkręcać' w poszczególne wątki
Cytat:
Zawsze takie teksty lecą, jakby udzielanie porad było działalnością charytatywną i wielką łaską... Przecież nie trzeba odpisywać.
Dokłądnie. Każda dziewczyna kiedyś zaczęła przygodę z wizażem i po prostu jak kogoś denerwuje jakieś pytanie to pomijać. Ja pomimo tyluuu czytania blogów, wątków na wizażu dalej mało wiem, mące się w tym
Cytat:
Napisane przez adzia2223 Pokaż wiadomość
Po tygodniowej przerwie nałożyłam sobie w końcu olej na włosy ze słodkich migdałów.
ja tez po tygodniowej, niestety tylko na 2 godzinki (olej bdfm).
Cytat:

Dziś się chyba skuszę na płukankę miodową
miodową?
Cytat:
Hej
Mam nadzieję że tak

oesu ile ja bym dała chociaż za 2 cm na miesiąc

Jakaś dziewczyna (rozwydrzona?) pytała ile wcierać eliksir GP. Miałam o to samo właśnie pytać więc pytam bo odpowiedzi nie znalazłam. A wcieram tylko w skalp.
Szukałam dziś pottersa tego balsamu z aloesem i nic.. także garniera aik i też nigdzie nie ma
Co sądzicie o tej odżywce? Balea morela i mleko. mam ja w domu ale stoi nieużywana
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ela-mleko.html

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:35   #1603
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla929 Pokaż wiadomość
Przyszła do mnie dziś próbka mega krzemu W końcu, czekałam prawie 4 miesiące. Jak się sprawdzi, dokupię jedno opakowanie, żeby mieć na 3 miesiące Pisałam w wątku o suplementach, ale tam cisza, więc pytam tu, brałyście te tabletki?
efektów po próbce (w zależności ile masz tabletek) raczej nie zauważysz

ja dzisiaj kupiłam żeń szeń - ciekawe, czy podniesie mi libido

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Co do Sesy to podpisuję się pod powyższą opinią, bardzo lubię ten olej. I wcale nie śmierdzi, jak dla mnie pachnie jak kadzidełka.
to chyba pora zainwestować może w przyszłym miesiącu się skuszę. szkoda, że jest taka droga .
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:37   #1604
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
miodową?
Tak Tylko daję malutko miodku i wodą przegotowaną (miększa) włosy ładnie lśnią i lepiej się układają

Czasem do spryskiwacza wlewam wodę, miód i cytrynę i mam "lakier"
Stary 2012-09-10, 19:40   #1605
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aredhel125 Pokaż wiadomość
Na pewno spróbuję odżywkę z Isany. Byłam też napalona na Timotei(nie Delight) z serii odbudowującej, ale w analizie się dowiedziałam, że działa na krótki dystans tylko. Podobno dobra może być odżywka jajeczna z Joanny oprócz tego.

To jest skład szamponu Timotei Organic Delight:
Skład: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Cocamphoacetate, Sodium Chloride, Polglyceryl-4 Caprate, Citric acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopherol, Glycerin, Parfum, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Laurate, Coconut Acid, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Limonene.

To jest szampon lawendowy Johnson's:Skład: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Lavandula Angustifolia, PEG-80 Sorbitan Laurate, PEG-4 Rapeseedamide, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, PEG-150 Distearate, Lactic Acid, Glucose, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum. (17.02.2010)

To jest mój aktualny szampon ziołowy z Joanny:Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycereth-2 Cocoate, Cocamidopropylamine Oxide, Polyquaternium-7, Rosmarinus Officinalis Extract, Equisetum Arvense Extract, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Panthenol, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Hexyl Cinnamal, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone.

Olei na razie nie używam bo najpierw muszę ogarnąć moją podstawową pielęgnację.
Miałam zamiar używać do włosów szamponów prostych ziołowych takich jak Farmona, Green Pharmacy, Barwa itd. Jestem trochę zdystansowana co do tych szamponów dla dzieci bo pamiętam wypowiedź jednej dziewczyny, że robią więcej szkód niż pożytku. Do Baby Dreamu to już w ogóle jestem uprzedzona bo dwa kremy z tej serii mi nie służyły... niby wiem, że szampon to co innego i lepiej się nie sugerować, ale na razie się wstrzymam z nim. O Facelle słyszałam i też pomyślę. Najpierw zobaczę jak na mnie działają produkty bez SLS
i SLES.
A czy do OMO jako obydwu "O" można stosować tej samej odżywki bądź balsamu, czy lepiej inne?
Sama trafiłam tylko na jeden przypadek złego pH, i zapewniam Cię - reszta dzieciowych szamponów nie zrobi Ci problemu. Zawsze możesz spróbować Facelle. Najlepiej składowo wygląda ten Timotei.

Te ziołowe są szamponami mocnymi i mogą Ci dosuszyć skalp i włosy.

Pierwsze O powinno być odżywką nadającą się do mycia (Isana, Pottersy, Hegrony), a druga może być taka sama. Ty jednak jesteś w początku pielęgnacji - lepsza byłaby treściwsza.

Co do wcierania eliksiru GP:

Wcierałam około 3 miesiące co mycie - co 2-3 dni, żyję i mam się dobrze

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:

Jakaś dziewczyna (rozwydrzona?) pytała ile wcierać eliksir GP. Miałam o to samo właśnie pytać więc pytam bo odpowiedzi nie znalazłam. A wcieram tylko w skalp.
Szukałam dziś pottersa tego balsamu z aloesem i nic.. także garniera aik i też nigdzie nie ma
Co sądzicie o tej odżywce? Balea morela i mleko. mam ja w domu ale stoi nieużywana
Pupci nie urywa... ale zużyć możesz
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:40   #1606
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
ale naskrobałyście

Dokłądnie. Każda dziewczyna kiedyś zaczęła przygodę z wizażem i po prostu jak kogoś denerwuje jakieś pytanie to pomijać. Ja pomimo tyluuu czytania blogów, wątków na wizażu dalej mało wiem, mące się w tym

ja tez po tygodniowej, niestety tylko na 2 godzinki (olej bdfm).

miodową?

oesu ile ja bym dała chociaż za 2 cm na miesiąc

Ja się strasznie zdziwiłam, bo normalnie rosną mi 1,5cm na miesiąc ;D

Cytat:
Gratuluję i zazdroszczę! Baaardzo
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
super wynik
Dziękuję

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:50   #1607
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Mam nadzieję że tak

Gdyby na mnie coś tak działało, nie odstawiałabym. Świetny wynik. Ja jakiś czas temu od nie widzianej dwa miesiące koleżanki usłyszałam, że mi włosy sporo urosły, więc mam motywację.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:53   #1608
syla929
Rozeznanie

Cytat:
efektów po próbce (w zależności ile masz tabletek) raczej nie zauważysz

ja dzisiaj kupiłam żeń szeń - ciekawe, czy podniesie mi libido
Ja wiem o tym to tylko suplement, więc trzeba brać 3 miesiące. Chodziło mi o ot, że np.może mi być niedobrze, odbijać się itd. Jak nic takiego nie zauważę to właśnie dokupię całe opakowanie 60 tabl.

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:56   #1609
Darkoz
Zakorzenienie

Dziewczyny, polecicie coś fajnego z Lidla? Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłam, bo mam inne markety bliżej. Na co warto zwrócić uwagę?

Stary 2012-09-10, 20:02   #1610
ejzii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Co do wcierania eliksiru GP:
Wcierałam około 3 miesiące co mycie - co 2-3 dni, żyję i mam się dobrze

Pupci nie urywa... ale zużyć możesz
no skoro nie urywa to nie wiem ale może zobaczę dziś no chyba że biovaxa nałożę, jeszcze się zastanawiam:P chciałabym po tym farbowaniu je nawilżyć
Cytat:
Ja się strasznie zdziwiłam, bo normalnie rosną mi 1,5cm na miesiąc ;D
a mi ok. 1 cm. Teraz wloski mam ufarbowane to będę śledzić odrost. rośnijcie A CP skończyłam już trzeci listek. Najpierw brałam po 2 dziennie, teraz po cztery. Nie chcę wydawać na więcej tymbardziej że efektów porostu jakoś nie zauważyłam.

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 20:04   #1611
karmazynka99
Zakorzenienie

ejzii - ja po CP tez nie widziałam przyrostu

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 20:25   #1612
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Hej
Mam nadzieję że tak

wow.. ale zazdroszczę, ja na Twoim miejscu używałabym dopóki są efekty Jak już okaże się, że włoski CI znów zwolnią do stndartowego przyrostu to możesz spróbować czegoś innego. Od siebie polecam silice
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 20:30   #1613
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, polecicie coś fajnego z Lidla? Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłam, bo mam inne markety bliżej. Na co warto zwrócić uwagę?
w ciągu tygodnia azjatyckiego olej sezamowy tłoczony na zimno za 10zł, fajne są też kosmetyki z aloesem (np. żel aloesowy), ale już bardzo dawno ich nie było. można znaleźć tez olejki do masażu, ale nie znam składów.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 20:35   #1614
CrimsonGhost
Zadomowienie

Ja kupiłam arachidowy ostatnio
Stary 2012-09-10, 20:45   #1615
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
w ciągu tygodnia azjatyckiego olej sezamowy tłoczony na zimno za 10zł, fajne są też kosmetyki z aloesem (np. żel aloesowy), ale już bardzo dawno ich nie było. można znaleźć tez olejki do masażu, ale nie znam składów.
Ooo, sezamem jestem od dłuższego czasu zainteresowana, aloes też mnie kusi ze względu na nawilżające właściwości.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Ja kupiłam arachidowy ostatnio
W Lidlu?

Stary 2012-09-10, 20:47   #1616
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frappgold Pokaż wiadomość
Witamy w stolicy, nauczysz się, cierpliwości .
i ja również witam w Wawie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
A Ewkę ćwiczyłaś?
Ja zaczęłam ćwiczyć z nudów, a teraz po 10 dniach wchodzę na wagę i… 4 kg mniej
i ogólnie, zakwasy mam cały czas, ale zbędnych fałdek się pozbyłam w końcu
Co do wpierniczania: wpierniczam ile wpierniczałam

Chemia to dla mnie czarna magia, więc słowo 'alkohol' mi się tylko z jednym kojarzy a, że jakieś podziały to tylko w monopolowym..
fałdek na brzuchu?

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość
ja trzymam arginine godzine
a co do olejku Nuxe to bardzo lubię. Szkoda że taki drogi. ale polecam. i zapach ma boski
o super, że odpowiedziałaś a olejek ten używałas i na twarz i na ciało i na włosy? Jakie daje efekty? Mnie najbardziej twarz interesuje w tym, ale 3w1 to też super rozwiązanie

kupiłam dziś garnier aik, bo promocja w sp była
ale na usprawiedliwienie dodam, że już mi się kończył, a służy mi

dużo rzeczy było przecenionych, Gliss Kury itp.
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 20:58   #1617
Frappgold
Rozeznanie

Cytat:

kupiłam dziś garnier aik, bo promocja w sp była
ale na usprawiedliwienie dodam, że już mi się kończył, a służy mi

dużo rzeczy było przecenionych, Gliss Kury itp.
Hmmm własnie, a promocja na Gliss Kury obejmuje też żółte maski? Bo ja od dawna poluję na tą z olejkami, tylko droga strasznie.
Frappgold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:00   #1618
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, sezamem jestem od dłuższego czasu zainteresowana, aloes też mnie kusi ze względu na nawilżające właściwości.
ja bardzo lubię sezama

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:03   #1619
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frappgold Pokaż wiadomość
Hmmm własnie, a promocja na Gliss Kury obejmuje też żółte maski? Bo ja od dawna poluję na tą z olejkami, tylko droga strasznie.
nie wiem, nie zwróciłam uwagi ale na pewno nie wszystkie produkty były pozalepiane tymi oczo☠☠☠nymi cenkami z promocyjnymi cenami chociaż całkiem sporo ich było
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:07   #1620
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ja wcierałam aż się skończył

Cytat:
i ja również witam w Wawie
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości