Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 22:29   #2731
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Program obejrzałam, jest tu ktoś jeszcze ? Spać się nie chcę

Eee śpicie już ?
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Edytowane przez Pokrzywka19
Czas edycji: 2012-09-10 o 22:44
Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 23:07   #2732
peperonik
Zadomowienie

Ja nie śpie. Obejrzalam Lekarzy odc.3 na tvn player, bardzo fajny, a teraz czas na Kobiete na krańcu świata. Czekam na tz-ta, bedzie za 40minut.

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-09-10 o 23:11
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 23:07   #2733
DeKajka
Zakorzenienie

Kurcze cos spac nie moge .. ostatnio chodze spac ok 1 .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 23:14   #2734
peperonik
Zadomowienie

A potem będziemy tęskniły za beztroskim spaniem
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 06:31   #2735
aerien83
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Wpadłam na kawkę i śniadanko, ale nikogo widzę nie ma

Ja dzisiaj rano króciutko, bo na 10 mam szkołę rodzenia - spotkanie drugie, choć tak naprawdę to pierwsze, bo poprzednie trwało pół godz - organizacyjne było. A dzisiaj będziemy ćwiczyć oddychanie i ogólnie ćwiczyć . Ciekawe jak tam z moją formą heh
Spotkania mamy raz w tyg po 2 h. Strój do gimnastyki muszę zabrać i obuwie zmienne

A wczoraj po południu jeździliśmy po sklepach, bo od jutra już po 15 C i deszcze zapowiadają, a ja na długi rękaw mam niedopinającą się kurtkę i jedną jedyną bluzę. Więc w chińczyku udało mi się kupić dwie tuniki (45 i 30zł) i jeden sweterek (30zł), jestem mega zadowolona. Oczywiście nie liczę na super jakość: obym przechodziła w tym te dwa najbliższe miesiące a będę happy

Peperonik dzięki za patent z kefirem - co prawda słyszałam już o tym, ale w sumie nie wiem jak stosować - mówisz ze do środka i bez spłukiwania?
Co do leczenia obojga partnerów to święta prawda, mój lekarz zawsze przepisuje nam jednoczesną kurację: mąż antybiotyk łyka, a ja globulki dopochwowe dostaję. Bo Ty się wyleczysz a partner nie i błędne koło.

Weronika
no ja nie mogę z tą naszą służbą zdrowia kurcze, gorąco trzymam kciuki za Twojego dziadka w dalszym ciągu A Gabrysia przepięknościowa jak zwykle, śliczne fotki z konikiem Widzę że całe łóżeczko miała zabawek świecąco-grających

I już nie pamiętam co komu miałam odpisać, ahhh
Miłego dzionka życzę wszystkim i każdej z osobna Jak wrócę po 12 ze szkoły to dalej piorę, dziś też prasowanie
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 06:47   #2736
halwaya
Zakorzenienie

Morning
Widzę, że od wczoraj to mam nieźle do nadrobienia No nic.. zobaczymy ile uda mi się nadrobić.

Ja miałam wczoraj dzień gospodarczy.. ja najpierw kuchnie ogarniałam.. dziś ciąg dalszy - jak tż wrócił z pracy to zabrał się za mały pokoik.. chciałam tam zrobić pokój dziecięcy, ale w zimie jest zdecydowanie za zimno tam.. no i do tej pory mieliśmy tam graciarnie/garderobę tż'a więc nie mamy co z szafami za bardzo zrobić.. bo do mojej szafy w sypialni to na pewno nie wpuszczę :P). Wygospodarowaliśmy trochę miejsca - ja dziś to jeszcze ogarnę.. eh - nie ma to jak urlop

Krocze mnie coś wczoraj bolało - jakbym za długo na rowerze z twardym siodełkiem jeździła.. dziwne tak..

Oglądam też lekarzy - przyjemny serial, ale bardzo schematyczny.. postaci tak czarno-białe, że aż boli.. ale to oczywiście tvn'owska produkcja a nie film w reżyserii Polańskiego No - ale pooglądać można.. zwłaszcza, że i tak nic ciekawego w tv nie ma..

Miłego dnia aerien - daj znać jak te zajęcia w szkole rodzenia wyglądają - u mnie są tylko 3 spotkania po 2 godzinki.. i to dopiero pod koniec tego miesiąca - i babka powiedziała, że to bardziej jak wykłady.. jakieś ulotki dostaniemy.. nie wiem nawet czy będziemy oddychanie ćwiczyć - no ale pojedziemy - zobaczymy..

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 06:49   #2737
judkama
Zakorzenienie

Hej dziołchy
Spicie czy jak
Zaraz zaczne wsatwiac pranie dzieciowe, stwierdzilam ze juz teraz zaczne przepierac w loveli i prasowac, bo potem to nie wiem czy dam rade z brzucholcem
Po poludniu ide na lumpki zaopatrzyc sie w jakies ciuszki cieplejsze, moze znajde jakis plaszczyk na jesien, bo mam kurtke zimowa ciazowa tylko, a teraz to nei wiem co bede nosic

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 06:55   #2738
karolamankowa
Zadomowienie

Halo
Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Dla mnie też życie rodzinne jest w pewnym sensie irracjonalne.. ja nie mówię, że jestem duchem imprezowym, ale o dziecku dopiero niedawno zaczęłam myśleć - a przypominam, że swoje lata już mam - i to też tak jakoś bez przekonania.. niemowlaki bardziej mnie przerażają niż wzruszają.. instynkt macierzyński dopiero powoli zaczyna uderzać jak już jestem w ciąży.. i wiem, że będzie mi brakować tej niezależności - bo w tej chwili nic mnie nigdzie nie trzyma.. nie wiem jak zmieni się to wszystko, ale wiem, że tak jak jest teraz to już nie będzie. Ciesze się na nową sytuacje, ale nie wiem jak na dłuższą metę to będzie. Boję się, że mogę być z czasem sfrustrowana.. wiem, że niestosowne jest wygłaszanie takich opinii - ale tak czuję.
Halwaya,
Frustracja jest nieodłącznym elementem macierzyństwa a najważniejsze to świadomość, ze to macierzyństwo to nie tylko tulenie usmiechnietego malenstwa
Ty posiadasz ta świadomość, wiec nie ma się czego obwiać myśle nawet ze się pozytywnie zaskoczysz

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi

Kurczę u mnie już leci 31 t.c a mam wrażenmie, ze maluch jest bokiem ułożony.. tzn.. nie czuje nic na dole, czsami tylko smyranie, po bokach z obu stron czuje wypinanie, wchodzi mi pod żebra i wypina sie w okolicach pępka.. Tak więc ciężko jest mi coś stwierdzić..
U mnie wg USG 30 i mam dokładnie takie samo wrażenie bo widziałam stópki z prawej strony brzucha, pod zebrami
Trochę się obawiam ze się nie przekreci malenstwo. Ale mam piłkę gumową do ćwiczeń i mam się na niej bujać- zalecenie poloznej z sr

A ja właśnie wyszykowalam małego do szkoły, mąż pojechał go zawieźć...a po wspolnym śniadaniu śmigamy na plażę
Stary 2012-09-11, 07:06   #2739
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120
Unhappy Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

ZACZĘLIŚMY 25 TYDZIEŃ

hej dziewczyny jak tam u was... mi wczoraj uciekła humor i jakoś nie miałam ochoty pisać. Wcisnęłam nos w książkę to coś tam porobiłam w domu. Jak na razie poranek ok.Mąż od godziny w pracy a ja z kubkiem kawy zbożowej przed kompem . Dziś będzie marudny dzień. Jakieś tam święto. Wszyscy jadą na cmentarze. Przydało by się i mi z reszta skoczyć ale jakoś tak bez M mi głupio. Widzę że ominą mnie temat samotności.. Dużo bym też mogła na ten temat powiedzieć.
Przyszły wyniki mojej mamy z rezonansu są okropne ... konieczna operacja . Bez operacji może kilka miesięcy jeszcze pochodzi a potem wózek .. po operacji dają jej 50/50 szans na chodzenia. Mama nie chce się zgodzić na operacja. Zanim jeszcze dojdzie do operacji czaka ja prywatna wizyt u lekarza który tym zajmuje się i on ma stwierdzić czy wogle opłaca się operować . dziś Mama miała iśc do lekarza w sprawie lekarza od operacji bo miał załatwić kontakt z nim .... masakra... jestem przerażona tym wszystkim ... W chory na raka w ciężkim stanie izoluje się od rodziny, mama i jej kręgosłup, mąż wymyślił by na zimę kupić bizona z bratem na pół ale do i tak wychodzi nawet do 11 tys na głowę . jak mu powiedziałam że chcę górkę to wielkie halo zrobił że po co i takie tam, że jest dobrze. Ech ... do tego wszystkiego z kasą jest krucho....
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 07:08   #2740
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Halo

Halwaya,
Frustracja jest nieodłącznym elementem macierzyństwa a najważniejsze to świadomość, ze to macierzyństwo to nie tylko tulenie usmiechnietego malenstwa
Ty posiadasz ta świadomość, wiec nie ma się czego obwiać myśle nawet ze się pozytywnie zaskoczysz
No zobaczymy ale pocieszające jest to co mówisz Ja na razie nie potrafię wyobrazić sobie jak będzie wyglądało - jak się to wszystko zmieni - i czy ta zmiana mnie nie przytłoczy. A może faktycznie będzie to pozytywna zmiana i odkryję, że właśnie tego mi w życiu brakowało Teraz ciężko jest mi osądzić - życie zweryfikuje.

A tak w ogóle to zostało mi 50 dni do Halloween

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-09-11 o 07:16
Stary 2012-09-11, 07:38   #2741
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Jestem trochę zapracowana tak więc będę dzisiaj z doskoku

Nie dam rady nadrobić , ale gratuluje udanych wizyt i kolejnych tygodni

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania

Halwaya- boziu..50 dni

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 07:43   #2742
weronika23
Zakorzenienie

witam sie i jaaaaa po ciezkiej nocy taakie glupoty sie mi snily ze szooook do 24 patrzylam na tv bo nie moglam zasnac i wogole mam dzis dzien do dupy nawet nie pojechalam do mam robic porzadkow moze po poludniu sie wybierzemy poki coooo gbaryska szaleje i nie chce sie ubrac juz zdazyla warge rozwalic oszalec moznaaaaa

dorcia ale twoj maz ma pomysly on chyba rolnik z krwi i kosci

kochana co do macierzysntwa tooo powiem ci ze wszytsko sie zmienia i czasem kazdy ma dosc wyje i wogole wszytsko jest bleeee zwlaszcza jak zostajesz sama z dzieckiem nie wyspana umeczona co do imprez toooo hmmm my sie zawsze z tz wymieniamy raz on pije raz ja a czasem obydwoje w zaleznosci gdzie jest impreza ale drinka zawsze mozna wypic i nie byc pijanym looo matkoooo ale to zabrzmialo-matka alkoholiczkaaaaa
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 07:45   #2743
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Dzień doberek!
Ja już po śniadanku no i szykuję sie do pracy U mnie zapowiada sie gorący dzień 28 stopni, no ale od jutra ochłodzenie
Cytat:

Krocze mnie coś wczoraj bolało - jakbym za długo na rowerze z twardym siodełkiem jeździła.. dziwne tak..
O, mnie właśnie też tak pobolewa .
Stary 2012-09-11, 07:56   #2744
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
kochana co do macierzysntwa tooo powiem ci ze wszytsko sie zmienia i czasem kazdy ma dosc wyje i wogole wszytsko jest bleeee zwlaszcza jak zostajesz sama z dzieckiem nie wyspana umeczona co do imprez toooo hmmm my sie zawsze z tz wymieniamy raz on pije raz ja a czasem obydwoje w zaleznosci gdzie jest impreza ale drinka zawsze mozna wypic i nie byc pijanym looo matkoooo ale to zabrzmialo-matka alkoholiczkaaaaa
no oczywiście, że można się wymieniać z piciem - i tak do tej pory tak robiliśmy, bo ktoś musiał prowadzić.. ale mi chodzi o inne rzeczy - tutaj siedziemy w zasadzie sami.. rodzina daleko i z opieką nad dzieckiem nie mamy na kogo liczyć - a wiadomo czasami bardzo taka pomoc się przydaje.. a dziecka wszędzie ze sobą nie chcę ciągać, więc trzeba będzie z niektórych rzeczy rezygnować.. a i urlop trzeba będzie planować też pod dziecko - teraz to wsiadaliśmy po prostu w samochód lub samolot i już - zdarzały nam się weekendowe wypady.. teraz w maju czeka nas wesele znajomych w środkowej Polsce (ja i tż mamy rodziny w południowej i północnej Polsce).. już myślę jak to logistycznie zaplanować

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość

O, mnie właśnie też tak pobolewa .
ooo.. ciekawe skąd to się bierze i co to jest

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-09-11 o 07:54
Stary 2012-09-11, 07:57   #2745
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Dzień doberek .

Witam się z rana z kawką i śniadankiem

Pranie się kończy prać,zaraz wrzucam następne.Dziś mam trochę do zrobienia a tak mi się nie chce.

aerien jak wrócisz z tej szkoły rodzenia to daj znać jak to tam się oddycha bo z sr to mnie chyba narazie tylko to interesuje

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty jeśli takie są i gratuluję kolejnych tygodni
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 07:58   #2746
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

mój mąż ciągle chce jakiś interes kręcić . najpierw miała być agroturystyka .. ale mu się odmieniło założył spółkę ze szwagrem z krowami szwagier sie wycofaj i cała kasa wesela poszła na odkupienie cielaków bo MOŻE odbijemy sie teraz na jesień.. później miał byś torf a w dołach po torfie stawy rybne ale eko nie pozwala na wydobycie torfu. Więc doszedł z bratem do wniosku że kupią bizona to latem bedą za kasę kosić.... ciekawe co wymyśli na inne pory roku. Bo za min ja zaczne pracować to troche czasu minie, A jeszcze sobie wydumał że w przyszłym roku założy firmę ługi kanalizacyjno-wodociągowe wy nie przedłużą... ciekawe co jeszcze wymyśli

Stary 2012-09-11, 08:00   #2747
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry)
dzis w DD TVN bedzie jak dbac o zęby w ciazy ale nie wiem o ktorej godzinie

Cytat:
Oglądam też lekarzy - przyjemny serial, ale bardzo schematyczny.. postaci tak czarno-białe, że aż boli.. ale to oczywiście tvn'owska produkcja a nie film w reżyserii Polańskiego No - ale pooglądać można.. zwłaszcza, że i tak nic ciekawego w tv nie ma..
hehehe;]] dokladnie ale i tak nie ma nic innego w TV wiec mozna poogladac ten serial
Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hej dziołchy
Spicie czy jak
Zaraz zaczne wsatwiac pranie dzieciowe, stwierdzilam ze juz teraz zaczne przepierac w loveli i prasowac, bo potem to nie wiem czy dam rade z brzucholcem
Po poludniu ide na lumpki zaopatrzyc sie w jakies ciuszki cieplejsze, moze znajde jakis plaszczyk na jesien, bo mam kurtke zimowa ciazowa tylko, a teraz to nei wiem co bede nosic
powiem Ci ze mi sie teraz zmienilo podejscie po tym szpitalu i dziekuje Bogu ze mam juz poprane i poprasowane rzeczy dla synka wiec dziewczyny jak czujecie sie dobrze to wypierzcie i wyprasujcie ubranka bo nigdy nie wiadomo co bedzie jutro... zy nie bedziecie musialy lezec do konca ciazy....
Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
ZACZĘLIŚMY 25 TYDZIEŃ

hej dziewczyny jak tam u was... mi wczoraj uciekła humor i jakoś nie miałam ochoty pisać. Wcisnęłam nos w książkę to coś tam porobiłam w domu. Jak na razie poranek ok.Mąż od godziny w pracy a ja z kubkiem kawy zbożowej przed kompem . Dziś będzie marudny dzień. Jakieś tam święto. Wszyscy jadą na cmentarze. Przydało by się i mi z reszta skoczyć ale jakoś tak bez M mi głupio. Widzę że ominą mnie temat samotności.. Dużo bym też mogła na ten temat powiedzieć.
Przyszły wyniki mojej mamy z rezonansu są okropne ... konieczna operacja . Bez operacji może kilka miesięcy jeszcze pochodzi a potem wózek .. po operacji dają jej 50/50 szans na chodzenia. Mama nie chce się zgodzić na operacja. Zanim jeszcze dojdzie do operacji czaka ja prywatna wizyt u lekarza który tym zajmuje się i on ma stwierdzić czy wogle opłaca się operować . dziś Mama miała iśc do lekarza w sprawie lekarza od operacji bo miał załatwić kontakt z nim .... masakra... jestem przerażona tym wszystkim ... W chory na raka w ciężkim stanie izoluje się od rodziny, mama i jej kręgosłup, mąż wymyślił by na zimę kupić bizona z bratem na pół ale do i tak wychodzi nawet do 11 tys na głowę . jak mu powiedziałam że chcę górkę to wielkie halo zrobił że po co i takie tam, że jest dobrze. Ech ... do tego wszystkiego z kasą jest krucho....
przykro mi napewno bedzie dobrze operacja sie uda i bedzie chodzic
a co do bizona to po pewnym czasie to sie zwroci i bedzie zarabiac na nim..
Cytat:
o kurcze;] a nigdy nie wiadomo co w ta noc sie wydarzy;p
Stary 2012-09-11, 08:03   #2748
karolamankowa
Zadomowienie

Ten ból to rozciaganie spojenia łonowego
Raczej nic groźnego, ale na wszelki wypadek powieddzcie ginom na wizytach to zrobią USG żeby sprawdzić czy wszystko ok.
Dziecko musi się przecisnac miedzy miednica a kscia lonowa i ona tak trochę "rozmieka" przed porodem od hormonów stad ten ból jak od siodełka
Stary 2012-09-11, 08:03   #2749
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

no tak zwróci się ale tylko latem a co z reszta roku? ak mu nie przedłużą umowy to zonnk bo kasa na dziecko teraz zaczelismy pójdzie bizona a do lata daleko

Stary 2012-09-11, 08:04   #2750
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż ciągle chce jakiś interes kręcić . najpierw miała być agroturystyka .. ale mu się odmieniło założył spółkę ze szwagrem z krowami szwagier sie wycofaj i cała kasa wesela poszła na odkupienie cielaków bo MOŻE odbijemy sie teraz na jesień.. później miał byś torf a w dołach po torfie stawy rybne ale eko nie pozwala na wydobycie torfu. Więc doszedł z bratem do wniosku że kupią bizona to latem bedą za kasę kosić.... ciekawe co wymyśli na inne pory roku. Bo za min ja zaczne pracować to troche czasu minie, A jeszcze sobie wydumał że w przyszłym roku założy firmę ługi kanalizacyjno-wodociągowe wy nie przedłużą... ciekawe co jeszcze wymyśli
o kurcze ma pomysly jak F. Kiepski musisz wierzyc w pomysly meza, moze nie sa takie zle...

a nam zostalo 65 dni;]
Stary 2012-09-11, 08:05   #2751
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
nie no nie obraź się dorcia, ale mnie taki typ 'biznesmena' rozwala zupełnie.. pomysł na interes jeśli jest to nie może być prowizorka - musi być przemyślany, zaplanowany i nie sezonowo, ale długoterminowo.. rozważyć obrót, zyski i po jakim czasie inwestycja się zwróci - bo oczywiście do każdego interesu na początku trzeba dokładać, inwestować. Jeśli ktoś nie potrafi swojego biznesplanu stworzyć to sorry - niech lepiej szuka pracy na etat, bo przynajmniej kasa będzie.

Wiem, co mówię, bo mam kuzyna - takiego cwaniaka - biznesmen od siedmiu boleści - czego on nie robił? żadnego ukierunkowania.. i handel i usługi.. każdy biznes mu siadał, bo nie potrafił się temu poświęcić.. efekt taki, że 40tka na karku - a on ani zusu, ani oszczędności, ani planu na dalsze życie.

Stary 2012-09-11, 08:06   #2752
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
ZACZĘLIŚMY 25 TYDZIEŃ

Cytat:
No zobaczymy ale pocieszające jest to co mówisz Ja na razie nie potrafię wyobrazić sobie jak będzie wyglądało - jak się to wszystko zmieni - i czy ta zmiana mnie nie przytłoczy. A może faktycznie będzie to pozytywna zmiana i odkryję, że właśnie tego mi w życiu brakowało Teraz ciężko jest mi osądzić - życie zweryfikuje.

Kiedy to zleciało???
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Jestem trochę zapracowana tak więc będę dzisiaj z doskoku

Nie dam rady nadrobić , ale gratuluje udanych wizyt i kolejnych tygodni

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania

Halwaya- boziu..50 dni
Kochana Ty sobie zrób jakiś odpoczynek może bo ostatnio ciągle jesteś zapracowana.Nie wolno tak ..
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:06   #2753
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
no tak zwróci się ale tylko latem a co z reszta roku? ak mu nie przedłużą umowy to zonnk bo kasa na dziecko teraz zaczelismy pójdzie bizona a do lata daleko
no tak... moze z cielakowow sie zwroci mysl pozytywnie i sie nie stresuj
Stary 2012-09-11, 08:07   #2754
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry)
dzis w DD TVN bedzie jak dbac o zęby w ciazy ale nie wiem o ktorej godzinie
no ja właśnie oglądam - bo mi strasznie dziąsła krwawią - mam opuchnięte - w Polsce kupiłam sobie Lacalut, ale jakoś średnio widze poprawę.. może teraz się czegoś dowiem

Stary 2012-09-11, 08:09   #2755
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

ja cz jego pomysłów wpuszczam jednym uchem a wypuszczam drugim albo machnę tylko ręką

Stary 2012-09-11, 08:12   #2756
weronika23
Zakorzenienie

halwaya dacie spokojnie rade i z wakacjami ze wszytskim zobaczysz ja np mam mame blisko i bede obok niej mieszkac ale ona bawi niunia siotry wiec odpada zreszta sama pracuje tesciowa tez pracuje ja nauczylam sie wszytsko zaltwiac z mala urzedy zakupy poprostuuuu wszystko biore wozek butle picie pieluchy i w drogee poza tym tz pracuje od rfana do wieczora wczoraj pieron wrocil o 22 wiec kapanie usypianie szykowanie wszytsko na mojej glowie nie mowiac o tyym jak gdzies jedziemy ale po malu sie przyzwyczaisz wiem ze bedzie ci ciezkoooo bo jestes daleko od rodziny ale dacie spokojnie rade grunt to organizacja

dorcia omg na twojego tz chyba bym mojego zabiila

ja na razie mam 2 preania poprasowane
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:12   #2757
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
ja cz jego pomysłów wpuszczam jednym uchem a wypuszczam drugim albo machnę tylko ręką
dorcia - ty nie machaj ręką - ale go sprowadź na ziemię - niech się obudzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 08:12   #2758
kaaamila1
Zakorzenienie

Anetko- Byle do piątku No i idę na L4

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:15   #2759
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie oglądam - bo mi strasznie dziąsła krwawią - mam opuchnięte - w Polsce kupiłam sobie Lacalut, ale jakoś średnio widze poprawę.. może teraz się czegoś dowiem
ja mam to samo;/ jak myje zeby to jedna krew.. jak bylam u stomatolog to mi powiedziala ze niektore kobiety w ciazy tak maja, ze to sie jakos tam nazywa (nie pamietam jak) ze dziasla krwawia... teraz po tych skurczach to nie pojde do dentsyty bo mi synek tak bryka wtedy ze boje sie ze urodze na fotelu...
Stary 2012-09-11, 08:17   #2760
karolla12
Rozeznanie

Ja wpadłam się tylko przywitać,bo dziś jadę na miasto,mam trochę rzeczy do załatwienia,a nie chce mi się jechać bo gorąco...
A teraz jeszcze muszę jakiś obiadek dla dzieci przygotować

Więc miłego dnia dziewczynki,wpadnę jak przyjadę
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości