|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Cytat:
![]() Co do bezsennosci to tez od koniec budzilam sie co 2 godziny i ciezko mi sie spalo A co do hemoglobiny, to nie wiem, co oznacza gdy jest za wysoka, ale ja mialam zbyt niska przy porodzie i potem mialam straszne problemy po porodzie ![]() W Vitaminach dla ciezarnych tez jest zelazo Cytat:
Slodko czyta sie Twoje opisy Zawsze chcialam miec blizniaki ...Cytat:
Slicznie rosnie, a za ciebie trzymam kciuki zeby jednak ominela cie szczepionka
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój by chciał schudnąć 20 kg, ale nie widzę tego jakoś ![]() Malenstfo, superowo, że z bliźniakami wszystko ok!! ![]() Co do kości nosowej - nie wiem... Gucia, bardzo fajnie, że Rita rośnie, ma się dobrze. No i trzymam kciuki, że się obyło bez szczepienia ![]() Kasiu, jak tam Olivierek? ![]() Today, 31 tydzień - czas leci jak szalony! Szkoda, że nie umiesz spać..Masz magiczną poduchę-wałek? Pewnie tak ![]() Dziewczyny, u mnie już chyba nic z tego - już mnie ogarnia 'pryszczyca przedokresowa' standardowa piersi dalej bolą, mam wrażenie, że są nabrzmiałe..nie wiem
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprycha tez lubi pojawiac sie w ciazy... organizm jest w pewien sposob oslabiony... na razie uszy do gory
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, zobaczymy co będzie, ale już czuję, że to raczej nie to.. Chciałam upiec mężowi te ciastka, ale byli znajomi, wyszli późno...i już mi się nie chce A głupio mi, bo on mnie zabiera na randkę...i jeszcze wiem, że ma dla mnie prezent ( nie wiem jaki), a ja nic nie mam dla niego eh....
|
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dwa tygodnie Maja ma urodzinki i robimy imprezke tylko na slodko typu tort, ciasto albo dwa albo ciasteczka/babeczki i moze jakis deser masz jakies propozycje?? torta robie sama (albo motyla albo myszke) ale mam problem z ciastem bo chcialabym jakies oszalamiajace ktorego jeszcze nie robilam i to samo mam z deserem ![]() Czesc dziewczynki mam maly sajgon..........nie dosc ze praca to pomagam mamie w pracy to mam jazdy doszkalajace to na dodatek moje dziecko nie daje mi siasc do kompa jak tylko usiade musze wlaczyc yt i puszczac bajki lub piosnki ![]() ale tesknie za Wami straszliwie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, nie ma problemu, postaram się coś wymyślić - napiszę Ci jutro,ok?
My też za Tobą tęsknimy...tzn ja mówię za siebie
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Today bo spacerki z wózkiem to super sprawa
Maleństwo super, że wszystko dobrze. Amani trzymaj się ![]() Gucia6 o kurde.. współczuję akcji z ręką. Blonde widzę, że akcja sprzątania idzie pełną parą ![]() Butter mój ok 15 Też cienko to widzę oj tam, oj tam.. ten pryszcz się pewnie pomylił ![]() Kotku
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Butter : ja np. miałam wszelkie objawy typowo okresowe, ja w ogóle nie brałam pod uwagę, że jestem w ciąży
Wszystko było jak zwykle - cera, brzuch, piersi.Tylko - jak już mi się @ spóźniała ( a też miałam problem z określeniem ile jest opóźnienia bo sobie nie zapisałam poprzedniej daty, potem w panice próbowałam sobie wydedukować ![]() ) to była u mnie koleżanka - jadłyśmy pizzę - i ja byłam przekonana na drugi dzień, jak mnie strasznie brzuch rozbolał i jakieś mdłości dziwne - że się tą pizza przytrułam A tu się okazało, że maluch już był. Do terminu @ żadnych odchyleń od normy nie miałam, większość objawów może występować zarówno przed okresem jak i przy ciąży - w ogóle się nie ma co sugerować. |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah imię już wybrane??
Butter wszystkiego dobrego z okazji rocznicy Nikogo już nie ma??
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Magda – Tak , tak ma na imie Majka . Ale wsumie nie ma sie co dziwic teraz co druga dziewczynka ma tak na imie
![]() Hehe niezle z ta sukienka. My jutro mamy jechac po garniak dla malego mam nadzieje ze mi pawia nie pusci na nic ![]() I jak odebralas wyniki od gina? ![]() Blonde – Hm…. Nie bardzo rozumiem. Napisalas magdzie ze jak bedzie dobrze jadla I duzo pila to nie straci pokarmu a ja tylko napisalam ze to nie zawsze sie sprawdza.Dodaja – pokazesz jakies fotencje z wakacji? ![]() Malenstfo – super ze wizyta udana!!! ![]() Today – wow! Ale ten czas leci Gratulacje kolejnego tyg ![]() Strong & Emilka – jak tam Wasze pociechy z kolkami? Mam nadzieje ze jest juz lepiej.Butter - trzymam kciuki
|
|
#2261 | |||
|
Zadomowienie
|
Witajcie... ja wczoraj późno się położyłam, dzisiaj od 5 siedze i piszę tę pracę dyplomową... Ależ jestem na siebie zła. Oczywiście musiałam to zostawić na sam koniec i teraz zamiast przygotowywać się do ślubu to ja rzeźbię z tą pracą...
Kiedy ja się w końcu nauczę, że to zła metoda. Wczoraj znowu do mnie dzwonili, żebym do szkoły szła uczyć... Ale to tylko zastępstwo więc chyba nie ma co się rzucać Dziewczynki co jest???? 7 rano i wszystkie jeszcze śpią... no nie wiem nie wiem... ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ---------- Cytat:
Malensstfo mogłabym czytać twojego posta w kółko i w kółko! Mąż tym razem się wybrał z Tobą, widzę. I jak to przeżył? Pewnie żałował, że wcześniej nie poszedł, co? Czy ja coś myle? A o nosku to nie wiem. TŻ miał parę razy połamany, później go zapytam bo może wie =) Przyjemnego lotu bez turbulencji. Czekamy tu na Ciebie gucia6 dla Rity. A z ręką ajć... Oby to nic poważnego, ale jak coś ![]() Cytat:
Szkoda, że jeszcze remontu nie robi Cytat:
kotekk81
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2012-09-11 o 06:56 |
|||
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- 20- ty tydzień ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- t(asia) powodzenia w pisaniu Maleństfo, super, że z kropkami wszystko dobrze Guciu, kciuki żeby przeszło Dziewczyny, a gdzie jest Bao?? |
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Malenstfo - za wizytę. A, że maluszki ruchliwe to fajnie![]() Gucia dla córy. No i mam nadzieje, że z ręko już lepiejButter - Kochana czekaj spokojenie, bo teraz to już jestes zafiksowana na objawach. Poczekamy zobaczymy co bedzie. Ja oczywiscie życze II ![]() Własnie dotarłam do pracy. Myślałam, że jak sie wyspie ( położyłam sie po 21) to mi wczorajszy leń minie. Nic bardziej mylnego Pisałyście wczoraj coś o przesileniu, moze cos w tym jest. ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Onyks moje Gratulacje!!!
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2012-09-11 o 08:26 |
|
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim!
Maleństwo, super, ze wizyta udana ![]() Gucia, Rita zdrowa jak ryba, to i Tobie życzę, żeby interwencja w szpitalu nie była potrzebna! Butter, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! A pryszcze mogą równie dobrze oznaczać brak @ Mysia, no coś wisi w powietrzu. Ja się wczoraj rozbudziłam ok 14 w pracy, bo mi ciśnienie skoczyło na jedną osobę. Potem w domu zrobiłam się senna ale nie dane mi było odpocząć, bo wpadli znajomi z córeczką Onyks, brawa za 20tydzień Madzia, doczytałam wczoraj o prawku! Super! ![]() Kotek, tęsknimy!!! ![]() Właśnie, dawno Bao nie było... Nikitko, całuję Cię i wpadnij w wolnej chwili! U mnie samopoczucie nadal średnio na jeża, no ale wszyscy narzekają, więc trzeba przeczekać Najbardziej mnie martwi brak chęci do sportu...kurcze, może jakaś choroba się kroi?
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
niestety...Cytat:
Eh nie wiem... Już Was nie zadręczam, bo jestem najbardziej marudna na wątku Dzięki Kochana To już dwa lata, ale ten czas leci Jak oczko Dominika? |
||
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- A co u Ciebie? Jak sytuacja w pracy? Nie marudzisz |
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??? Bo normalnie zaraz padne na biurko i bede spała Przydałaby sie ciotka z pytaniem 'kiedy dzieko'?---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- [QUOTE=ButterBear;36449535]Cześć Już Was nie zadręczam, bo jestem najbardziej marudna na wątku No co Ty??!! Jakie zadręczanie. Poczekaj na początku października to ja zaczne Was zadręczać
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Choroba?A fe... napij się herbaty z sokiem z malin i cytryną, weź rutinoscorbin - tak profilaktycznie ![]() Onyks, gratulacje Już 20. tydzień - ale leci
|
||
|
|
|
#2269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja się mało odzywam, bo właśnie zapieprz w pracy i poza tym kiepsko się czuje i staram się nie narzekać
![]() Teoretycznie sytuacja jest okej, ale muszę jeszcze w to uwierzyć i wtedy podejmiemy staranka Może już od następnego cyklu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście mam nadzieję, że @ nie nadejdzie ![]() No, muszę sobie zrobić miksturę Tylko niepokoi mnie to, bo ja nigdy nie miałam wymówek. Pamiętacie, że ćwiczyłam nawet na antybiotyku. Nigdy sobie nie odpuszczałam, a teraz nie mam siły...
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Miło, że tak mówisz
![]() Ja mam jednak wrażenie, że temat mojej urojonej ciąży jest ciągle na tapecie ![]() Cytat:
Oj jak nie masz siły, to nic na siłę Bo się jeszcze bardziej zniechęcisz ![]() Kotek, zapomniałam Cię spytać odnośnie imprezy i deserów. Robisz imprezę tylko dla dorosłych, czy połączoną z kinderbalem? Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-09-11 o 08:55 |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Today, Onyks gratuluję kolejnych tygodni! wow!
![]() Malenstfo cieszę sie, że wizyta ok! Butter spokojnie! Bądź dobrej myśli Agnusek może zrób sobie jeszcze jeden dzień przerwy. Może organizm potrzebuje odpoczynku. Myślę, że ochota do ćwiczeń wróci szybko! Ja wczoraj byłam pobiegać i jakoś strasznie łatwo poszło. Myślałam, że po takiej przerwie będzie o wiele gorzej. Gucia6 super, że Rita się tak pięknie rozwija! Trzymam kciuki za Twoją rękę! Blonde cóż za porządki, wow! ![]() Żabcia powodzenia w dzisiejszych zakupach! Pochwal się efektami później ![]() Dziewczynki, która ma dzisiaj rocznicę ślubu? Bo mi uciekło... Onyks nie Ty? Życzę wszystkiego co najpiękniejsze w życiu we dwoje! ![]() Witajcie
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za pamiec, Aaby
Cytat:
Cytat:
tylko sie melduje, bo mam pol godzinki darmowego internetu Oczywiscie jak na zlosc nikogo nie ma do pogadania
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spóźniłaś się, dziś mamy rocznicę
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Dziś Tomalinka ma laparo??? Tomalinko Today a co Ci się śniło??? Ostatnio wielu osobom się śnię normalnie stałam się w ciązy popularna ![]() My dziś jedziemy odebrać wózek ![]() Ogólnie czuje się dziwnie, więc pozostanę przy podczytywaniu..... ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Butter
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Bika83;36450001]Witam się
Dziś Tomalinka ma laparo??? Tomalinko Today a co Ci się śniło??? Ostatnio wielu osobom się śnię normalnie stałam się w ciązy popularna ![]() My dziś jedziemy odebrać wózek ![]() Ogólnie czuje się dziwnie, więc pozostanę przy podczytywaniu..... Hej Co sie dzieje?? Czemu sie dziwnie czujesz??
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba (w końcu
) po 8 miesiącach ciązy zaczynam odczuwać jej dolegliwości
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za życzenia |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Kochana jak dopiero po takim czasie to sie trzeba cieszyć ![]() Ale to już bliżej niż dalej , także dasz rade.
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No! To Ty dzisiaj ![]() Teraz już będę pamiętała ![]() ![]() ale Twój suwaczek pokazuje, że dzisiaj są 2 lata i 1 dzień ![]() Cytat:
Poka później ![]() ![]() Co znaczy, że czujesz się dziwnie? Tomalinko trzymam kciuki za dzisiejsze badanie! ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
już bliżej niż dalej i Emilkę będziesz miała przy sobie!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

Zawsze chcialam miec blizniaki ...

piersi dalej bolą, mam wrażenie, że są nabrzmiałe..nie wiem 

jak tylko usiade musze wlaczyc yt i puszczac bajki lub piosnki