Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 22:32   #2251
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A tak wogole wczoraj zaczelam 31 tydz a co najgorsze normalnie cierpie na bezsennosc od 4 dni spie po 2-3 dziennie brak slow, juz sama nie wiem co mam robic.
A wczoraj tak mi cierply nogi ze nie moglam minuty ustac normalnie musialam sie czegos trzymac bo bym sie przewrocila. Lezalam caly dzien i normalnie czulam jak mala mi cisnie "tam na dole" i mialam takie wrazenia jakbym miala zaraz popuscic, normalnie sie wystraszylam ze zaraz mi wody puszcza.

A i przyszly mi wyniki krwi i mam za wysoka hemoglobine, a reszta oki
WOW!!! To juz 31 tydz ??? Super Ale czas leci... Pamietam jak 1 raz weszlam na watek i myslalam, ze razem zajdziemy w ciaze, a ty zaszlas kilka miesiecy po mnie i juz tez zblizasz sie do konca
Co do bezsennosci to tez od koniec budzilam sie co 2 godziny i ciezko mi sie spalo Ponoc organizm przyzwyczaja sie do nocnych pobudek, jak juz dzidzius bedzie
A co do hemoglobiny, to nie wiem, co oznacza gdy jest za wysoka, ale ja mialam zbyt niska przy porodzie i potem mialam straszne problemy po porodzie
W Vitaminach dla ciezarnych tez jest zelazo

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
My już po wizycie...myślałam, że teraz trochę dłużej się przy tym usg zatrzyma, ale i tak zrobił wszystko błyskawicznie
Naooglądałam się filmików na YT, gdzie ładnie widać tą przezierność, powiększone wszystko...a u nas to i owszem widziałam, ale takie ujęcia miał, że ja go podziwiam, że coś wylukał Badał mnie dowcipnie i przez brzuch, bo jeden nie chciał się pokazać za bardzo
W każdym razie przezierność wyszła dobra 0,7 i 1 mm, mają jedno 6,5, a drugie 6,7 cm...oboje mają kość nosową, chociaż jeden nie chciał się pokazać, więc ja widziałam nosek..ale czy to jest to samo co kość nosowa to nie wiem
Widzieliśmy rączki, nóżki, serduszka ładnie było widać i żołądki...wierciły się strasznie ( lekarz z mężem widzieli jak na początku obie fasolki były główkami w jedną stronę, a potem to drugie co się nie chciało pokazać było głowką po drugiej stronie- ale zabijcie mnie ja tego nie zauważyłam ), więc lekarz powiedział, że to bardzo dobrze że tak się ruszają, bo to znaczy, że są zdrowe.
I chyba to tyle...aaa i myślałam, że schudłam, bo w domu waga mi 52 kg pokazywała, a u lekarza 53,4 kg więc nie wiem która waga fisiuje
Super, ze dzieciaczki w porzadku
Slodko czyta sie Twoje opisy Wyobrazam sobie te 2 brykajace fasolki w twoim brzuszku Zawsze chcialam miec blizniaki ...

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja przelotem

dziś byliśmy z Ritą na kontroli i wszystko w najlepszym porządku, nerki zdrowe, ma 7 kg i 69 cm... dziecko zdrowe jak się patrzy...

no i mamy jej dawać nieco częściej już nowe produkty

A ja jutro lecę do lekarza... i psychicznie nastawiam się na surowicę i szczepionkę przeciwtężcową... ...
wczoraj robiłam w ogrodzie, usuwałam uschnięty krzak róży i mi kolec się wbił... potem jeszcze ryłam w ziemi... a dziś ręka mi w tym miejscu puchnie i boli

także proszę o kciuki, żeby to nic poważnego i żeby mnie do szpitala nie skierowali

Amani, szczęśliwego lotu
Brawa dla Rity Slicznie rosnie, a za ciebie trzymam kciuki zeby jednak ominela cie szczepionka
Stary 2012-09-10, 22:47   #2252
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Butter mój mąż też na razie się stara (z tym odżywaniem) i basenem. A twój ile chce schudnąć??

Zgadnijcie co robiłam od 12 do 18 ?? spacerowałam... nóg nie czuję .
To się naspacerowałaś - nieźle
Mój by chciał schudnąć 20 kg, ale nie widzę tego jakoś

Malenstfo, superowo, że z bliźniakami wszystko ok!!
Co do kości nosowej - nie wiem...

Gucia, bardzo fajnie, że Rita rośnie, ma się dobrze. No i trzymam kciuki, że się obyło bez szczepienia

Kasiu, jak tam Olivierek?

Today, 31 tydzień - czas leci jak szalony! Szkoda, że nie umiesz spać..Masz magiczną poduchę-wałek? Pewnie tak

Dziewczyny, u mnie już chyba nic z tego - już mnie ogarnia 'pryszczyca przedokresowa' standardowa piersi dalej bolą, mam wrażenie, że są nabrzmiałe..nie wiem

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 22:54   #2253
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Dziewczyny, u mnie już chyba nic z tego - już mnie ogarnia 'pryszczyca przedokresowa' standardowa piersi dalej bolą, mam wrażenie, że są nabrzmiałe..nie wiem
kochana, spokojnie
oprycha tez lubi pojawiac sie w ciazy... organizm jest w pewien sposob oslabiony...

na razie uszy do gory
Stary 2012-09-10, 23:00   #2254
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, spokojnie
oprycha tez lubi pojawiac sie w ciazy... organizm jest w pewien sposob oslabiony...

na razie uszy do gory
To nie oprycha - to najzwyklejsze w świecie pryszcze, które pojawiają się zawsze na kilka dni przed @...
Wiadomo, zobaczymy co będzie, ale już czuję, że to raczej nie to..

Chciałam upiec mężowi te ciastka, ale byli znajomi, wyszli późno...i już mi się nie chce
A głupio mi, bo on mnie zabiera na randkę...i jeszcze wiem, że ma dla mnie prezent ( nie wiem jaki), a ja nic nie mam dla niego eh....

Hania

Stary 2012-09-10, 23:04   #2255
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przysypiam
W ramach uatrakcyjniania dnia, wymyślam sobie co zamieszczę na bloga w najbliższym czasie, kombinuję z przepisami i zastanawiam się czy by nie upiec mężowi na rocznicę jakichś słodziutkich ciasteczek
jak Ci sie tak nudzi to dam Ci zadanie za dwa tygodnie Maja ma urodzinki i robimy imprezke tylko na slodko typu tort, ciasto albo dwa albo ciasteczka/babeczki i moze jakis deser

masz jakies propozycje?? torta robie sama (albo motyla albo myszke) ale mam problem z ciastem bo chcialabym jakies oszalamiajace ktorego jeszcze nie robilam i to samo mam z deserem

Czesc dziewczynki

mam maly sajgon..........nie dosc ze praca to pomagam mamie w pracy to mam jazdy doszkalajace to na dodatek moje dziecko nie daje mi siasc do kompa jak tylko usiade musze wlaczyc yt i puszczac bajki lub piosnki

ale tesknie za Wami straszliwie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 23:28   #2256
ButterBear
Zakorzenienie

Kotku, nie ma problemu, postaram się coś wymyślić - napiszę Ci jutro,ok?
My też za Tobą tęsknimy...tzn ja mówię za siebie

Hania

Stary 2012-09-11, 00:27   #2257
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Today bo spacerki z wózkiem to super sprawa

Maleństwo super, że wszystko dobrze.

Amani trzymaj się

Gucia6 o kurde.. współczuję akcji z ręką.

Blonde widzę, że akcja sprzątania idzie pełną parą

Butter mój ok 15 Też cienko to widzę oj tam, oj tam.. ten pryszcz się pewnie pomylił

Kotku

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 00:36   #2258
Debrah
Zakorzenienie

Butter : ja np. miałam wszelkie objawy typowo okresowe, ja w ogóle nie brałam pod uwagę, że jestem w ciąży Wszystko było jak zwykle - cera, brzuch, piersi.

Tylko - jak już mi się @ spóźniała ( a też miałam problem z określeniem ile jest opóźnienia bo sobie nie zapisałam poprzedniej daty, potem w panice próbowałam sobie wydedukować) to była u mnie koleżanka - jadłyśmy pizzę - i ja byłam przekonana na drugi dzień, jak mnie strasznie brzuch rozbolał i jakieś mdłości dziwne - że się tą pizza przytrułam
A tu się okazało, że maluch już był.

Do terminu @ żadnych odchyleń od normy nie miałam, większość objawów może występować zarówno przed okresem jak i przy ciąży - w ogóle się nie ma co sugerować.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 01:08   #2259
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Debrah imię już wybrane??

Butter wszystkiego dobrego z okazji rocznicy

Nikogo już nie ma??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 03:58   #2260
zaaaabcia
Zakorzenienie

Magda – Tak , tak ma na imie Majka . Ale wsumie nie ma sie co dziwic teraz co druga dziewczynka ma tak na imie

Hehe niezle z ta sukienka. My jutro mamy jechac po garniak dla malego mam nadzieje ze mi pawia nie pusci na nic

I jak odebralas wyniki od gina?

Blonde – Hm…. Nie bardzo rozumiem. Napisalas magdzie ze jak bedzie dobrze jadla I duzo pila to nie straci pokarmu a ja tylko napisalam ze to nie zawsze sie sprawdza.

Dodaja – pokazesz jakies fotencje z wakacji?

Malenstfo – super ze wizyta udana!!!

Today – wow! Ale ten czas leci Gratulacje kolejnego tyg

Strong & Emilka – jak tam Wasze pociechy z kolkami? Mam nadzieje ze jest juz lepiej.

Butter - trzymam kciuki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 07:12   #2261
(t)asia
Zadomowienie

Witajcie... ja wczoraj późno się położyłam, dzisiaj od 5 siedze i piszę tę pracę dyplomową... Ależ jestem na siebie zła. Oczywiście musiałam to zostawić na sam koniec i teraz zamiast przygotowywać się do ślubu to ja rzeźbię z tą pracą...
Kiedy ja się w końcu nauczę, że to zła metoda.
Wczoraj znowu do mnie dzwonili, żebym do szkoły szła uczyć... Ale to tylko zastępstwo więc chyba nie ma co się rzucać

Dziewczynki co jest???? 7 rano i wszystkie jeszcze śpią... no nie wiem nie wiem...

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ----------

Cytat:
Madzia wiem 0d 12-18 TY wloczykiju chociaz ja tez lubie sie tak poszwedac

Malensstfo mogłabym czytać twojego posta w kółko i w kółko! Mąż tym razem się wybrał z Tobą, widzę. I jak to przeżył? Pewnie żałował, że wcześniej nie poszedł, co? Czy ja coś myle?
A o nosku to nie wiem. TŻ miał parę razy połamany, później go zapytam bo może wie =)

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wyjezdzam na lotnisko i lece do Polski paaaaaa
Przyjemnego lotu bez turbulencji. Czekamy tu na Ciebie

gucia6 dla Rity. A z ręką ajć... Oby to nic poważnego, ale jak coś

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
U mnie deszcz caly dzien
Pod wieczor udało mi sie pomalowac karnisz na dworze, bo przestalo padacJutro Tz bedzie wiercił i powiesze firanki
Napisałaś o firmankach, a chwilę później zadzwoniła do mnie mama poinformować mnie że jutro, czyli dzisiaj, jedzie kupić nowe firany do pokoju, żeby na błogosławieństwie było ładnie...
Szkoda, że jeszcze remontu nie robi

Cytat:

Bez nerwów

kotekk81

Edytowane przez (t)asia
Czas edycji: 2012-09-11 o 06:56
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:09   #2262
onyks
Zakorzenienie

Cześć

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

20- ty tydzień

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

t(asia) powodzenia w pisaniu

Maleństfo, super, że z kropkami wszystko dobrze

Guciu, kciuki żeby przeszło

Dziewczyny, a gdzie jest Bao??

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:28   #2263
mysia1986
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Malenstfo - za wizytę. A, że maluszki ruchliwe to fajnie
Gucia dla córy. No i mam nadzieje, że z ręko już lepiej
Butter - Kochana czekaj spokojenie, bo teraz to już jestes zafiksowana na objawach. Poczekamy zobaczymy co bedzie. Ja oczywiscie życze II

Własnie dotarłam do pracy. Myślałam, że jak sie wyspie ( położyłam sie po 21) to mi wczorajszy leń minie. Nic bardziej mylnego Masakra.
Pisałyście wczoraj coś o przesileniu, moze cos w tym jest.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Onyks moje Gratulacje!!!
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2012-09-11 o 08:26
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:34   #2264
agnusek22
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim!

Maleństwo, super, ze wizyta udana

Gucia, Rita zdrowa jak ryba, to i Tobie życzę, żeby interwencja w szpitalu nie była potrzebna!

Butter, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! A pryszcze mogą równie dobrze oznaczać brak @

Mysia, no coś wisi w powietrzu. Ja się wczoraj rozbudziłam ok 14 w pracy, bo mi ciśnienie skoczyło na jedną osobę. Potem w domu zrobiłam się senna ale nie dane mi było odpocząć, bo wpadli znajomi z córeczką

Onyks, brawa za 20tydzień

Madzia, doczytałam wczoraj o prawku! Super!

Kotek, tęsknimy!!!

Właśnie, dawno Bao nie było...

Nikitko, całuję Cię i wpadnij w wolnej chwili!

U mnie samopoczucie nadal średnio na jeża, no ale wszyscy narzekają, więc trzeba przeczekać Najbardziej mnie martwi brak chęci do sportu...kurcze, może jakaś choroba się kroi?

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:37   #2265
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Butter mój ok 15 Też cienko to widzę oj tam, oj tam.. ten pryszcz się pewnie pomylił
Pomylił się to nie jeden niestety...

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Butter : ja np. miałam wszelkie objawy typowo okresowe, ja w ogóle nie brałam pod uwagę, że jestem w ciąży Wszystko było jak zwykle - cera, brzuch, piersi.

Tylko - jak już mi się @ spóźniała ( a też miałam problem z określeniem ile jest opóźnienia bo sobie nie zapisałam poprzedniej daty, potem w panice próbowałam sobie wydedukować) to była u mnie koleżanka - jadłyśmy pizzę - i ja byłam przekonana na drugi dzień, jak mnie strasznie brzuch rozbolał i jakieś mdłości dziwne - że się tą pizza przytrułam
A tu się okazało, że maluch już był.

Do terminu @ żadnych odchyleń od normy nie miałam, większość objawów może występować zarówno przed okresem jak i przy ciąży - w ogóle się nie ma co sugerować.
Debrah...oo cera też?
Eh nie wiem...
Już Was nie zadręczam, bo jestem najbardziej marudna na wątku

Cytat:
Butter wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Dzięki Kochana
To już dwa lata, ale ten czas leci
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Butter - trzymam kciuki

Jak oczko Dominika?

Hania

Stary 2012-09-11, 08:39   #2266
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Onyks moje Gratulacje!!!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
C

A co u Ciebie? Jak sytuacja w pracy?

Cytat:
Nie marudzisz

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:41   #2267
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim!

Maleństwo, super, ze wizyta udana

Gucia, Rita zdrowa jak ryba, to i Tobie życzę, żeby interwencja w szpitalu nie była potrzebna!

Butter, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! A pryszcze mogą równie dobrze oznaczać brak @

Mysia, no coś wisi w powietrzu. Ja się wczoraj rozbudziłam ok 14 w pracy, bo mi ciśnienie skoczyło na jedną osobę. Potem w domu zrobiłam się senna ale nie dane mi było odpocząć, bo wpadli znajomi z córeczką

Madzia, doczytałam wczoraj o prawku! Super!

Kotek, tęsknimy!!!

Właśnie, dawno Bao nie było...

Nikitko, całuję Cię i wpadnij w wolnej chwili!

U mnie samopoczucie nadal średnio na jeża, no ale wszyscy narzekają, więc trzeba przeczekać Najbardziej mnie martwi brak chęci do sportu...kurcze, może jakaś choroba się kroi?
Może taki skok cisnienia zwiazany z wkur... by mi sie przydał na pobudkę??? Bo normalnie zaraz padne na biurko i bede spałaPrzydałaby sie ciotka z pytaniem 'kiedy dzieko'?

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

[QUOTE=ButterBear;36449535]Cześć

No co Ty??!! Jakie zadręczanie. Poczekaj na początku października to ja zaczne Was zadręczać
Marcel <3

Stary 2012-09-11, 08:41   #2268
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter - Kochana czekaj spokojenie, bo teraz to już jestes zafiksowana na objawach. Poczekamy zobaczymy co bedzie. Ja oczywiscie życze II
Jestem zafiksowana, to fakt

Cytat:
Jesteście wszystkie kochane....

Choroba?A fe... napij się herbaty z sokiem z malin i cytryną, weź rutinoscorbin - tak profilaktycznie

Onyks, gratulacje Już 20. tydzień - ale leci

Hania

Stary 2012-09-11, 08:49   #2269
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

A co u Ciebie? Jak sytuacja w pracy?
Ja się mało odzywam, bo właśnie zapieprz w pracy i poza tym kiepsko się czuje i staram się nie narzekać

Teoretycznie sytuacja jest okej, ale muszę jeszcze w to uwierzyć i wtedy podejmiemy staranka Może już od następnego cyklu?

Cytat:
Może taki skok cisnienia zwiazany z wkur... by mi sie przydał na pobudkę??? Bo normalnie zaraz padne na biurko i bede spałaPrzydałaby sie ciotka z pytaniem 'kiedy dzieko'?

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------
Heheh, udostępnię Ci mojego kolegę z pracy i uwierz, raz dwa zafunduje Ci skok ciśnienia

Cytat:

Jesteście wszystkie kochane....

Choroba?A fe... napij się herbaty z sokiem z malin i cytryną, weź rutinoscorbin - tak profilaktycznie
Butter, jeszcze chwila i się wszystko wyjaśni Oczywiście mam nadzieję, że @ nie nadejdzie

No, muszę sobie zrobić miksturę Tylko niepokoi mnie to, bo ja nigdy nie miałam wymówek. Pamiętacie, że ćwiczyłam nawet na antybiotyku. Nigdy sobie nie odpuszczałam, a teraz nie mam siły...

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 08:53   #2270
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Nie marudzisz
Miło, że tak mówisz
Ja mam jednak wrażenie, że temat mojej urojonej ciąży jest ciągle na tapecie

Cytat:
Butter, jeszcze chwila i się wszystko wyjaśni Oczywiście mam nadzieję, że @ nie nadejdzie

No, muszę sobie zrobić miksturę Tylko niepokoi mnie to, bo ja nigdy nie miałam wymówek. Pamiętacie, że ćwiczyłam nawet na antybiotyku. Nigdy sobie nie odpuszczałam, a teraz nie mam siły...

Oj jak nie masz siły, to nic na siłę Bo się jeszcze bardziej zniechęcisz

Kotek, zapomniałam Cię spytać odnośnie imprezy i deserów. Robisz imprezę tylko dla dorosłych, czy połączoną z kinderbalem?

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-09-11 o 08:55
Stary 2012-09-11, 08:59   #2271
Gucia0987
Zakorzenienie

Today, Onyks gratuluję kolejnych tygodni! wow!

Malenstfo cieszę sie, że wizyta ok!

Butter spokojnie! Bądź dobrej myśli i wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy. Spóźniłam się dzień, wiem

Agnusek może zrób sobie jeszcze jeden dzień przerwy. Może organizm potrzebuje odpoczynku. Myślę, że ochota do ćwiczeń wróci szybko!
Ja wczoraj byłam pobiegać i jakoś strasznie łatwo poszło. Myślałam, że po takiej przerwie będzie o wiele gorzej.

Gucia6 super, że Rita się tak pięknie rozwija! Trzymam kciuki za Twoją rękę!

Blonde cóż za porządki, wow!

Żabcia powodzenia w dzisiejszych zakupach! Pochwal się efektami później

Dziewczynki, która ma dzisiaj rocznicę ślubu? Bo mi uciekło... Onyks nie Ty?
Życzę wszystkiego co najpiękniejsze w życiu we dwoje!

Witajcie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 09:04   #2272
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Amani, wylądowałaś? Jak lot?
dziekuje za pamiec, Aaby

Cytat:
Malenstffo super ze z kropkami wszytsko oki, na temat kosci nosowej to nie wiem.

Amani to do uslyszenia Cie juz w PL, kochana
Cytat:

Amani, szczęśliwego lotu
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Spokojnego lotu
Cytat:
Amani trzymaj się
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Witajcie... ja wczoraj późno się położyłam, dzisiaj od 5 siedze i piszę tę pracę dyplomową... Ależ jestem na siebie zła. Oczywiście musiałam to zostawić na sam koniec i teraz zamiast przygotowywać się do ślubu to ja rzeźbię z tą pracą...
Kiedy ja się w końcu nauczę, że to zła metoda.
Wczoraj znowu do mnie dzwonili, żebym do szkoły szła uczyć... Ale to tylko zastępstwo więc chyba nie ma co się rzucać

Dziewczynki co jest???? 7 rano i wszystkie jeszcze śpią... no nie wiem nie wiem...

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ----------

Malensstfo mogłabym czytać twojego posta w kółko i w kółko! Mąż tym razem się wybrał z Tobą, widzę. I jak to przeżył? Pewnie żałował, że wcześniej nie poszedł, co? Czy ja coś myle?
A o nosku to nie wiem. TŻ miał parę razy połamany, później go zapytam bo może wie =)

Przyjemnego lotu bez turbulencji. Czekamy tu na Ciebie

gucia6 dla Rity. A z ręką ajć... Oby to nic poważnego, ale jak coś

Napisałaś o firmankach, a chwilę później zadzwoniła do mnie mama poinformować mnie że jutro, czyli dzisiaj, jedzie kupić nowe firany do pokoju, żeby na błogosławieństwie było ładnie...
Szkoda, że jeszcze remontu nie robi

Bez nerwów

kotekk81
dzieki, dziewczyny, wyladowalam we Frankfurcie i czekam na samolot do Polski tylko sie melduje, bo mam pol godzinki darmowego internetu Oczywiscie jak na zlosc nikogo nie ma do pogadania buziaki

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 09:06   #2273
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Butter spokojnie! Bądź dobrej myśli i wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy. Spóźniłam się dzień, wiem

Witajcie
Hej, hej... dzięki Nie spóźniłaś się, dziś mamy rocznicę

Hania

Stary 2012-09-11, 09:09   #2274
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witam się niestety jakoś znów cieżko mi się "wbić" w rozmowę

Dziś Tomalinka ma laparo??? Tomalinko trzymaj się tam..... czy ktoś ma do niej nr tel???

Today a co Ci się śniło??? Ostatnio wielu osobom się śnię normalnie stałam się w ciązy popularna

My dziś jedziemy odebrać wózek ale już w nocy miałam koszmary z tym związane, więc mam nadzieję, że jednak wyszstko będzie ok

Ogólnie czuje się dziwnie, więc pozostanę przy podczytywaniu.....

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Butter wszystkiego najlepsiejszego
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 09:10   #2275
mysia1986
Zakorzenienie

[QUOTE=Bika83;36450001]Witam się niestety jakoś znów cieżko mi się "wbić" w rozmowę

Dziś Tomalinka ma laparo??? Tomalinko trzymaj się tam..... czy ktoś ma do niej nr tel???

Today a co Ci się śniło??? Ostatnio wielu osobom się śnię normalnie stałam się w ciązy popularna

My dziś jedziemy odebrać wózek ale już w nocy miałam koszmary z tym związane, więc mam nadzieję, że jednak wyszstko będzie ok

Hej
Co sie dzieje?? Czemu sie dziwnie czujesz??
Marcel <3

Stary 2012-09-11, 09:13   #2276
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Hej
Co sie dzieje?? Czemu sie dziwnie czujesz??
Chyba (w końcu ) po 8 miesiącach ciązy zaczynam odczuwać jej dolegliwości
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-11, 09:14   #2277
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Witam się niestety jakoś znów cieżko mi się "wbić" w rozmowę

Ogólnie czuje się dziwnie, więc pozostanę przy podczytywaniu
Butter wszystkiego najlepsiejszego
Bikuś, cześć...czemu dziwnie się czujesz?? Co się dzieje??

Dzięki za życzenia

Hania

Stary 2012-09-11, 09:15   #2278
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba (w końcu ) po 8 miesiącach ciązy zaczynam odczuwać jej dolegliwości

No Kochana jak dopiero po takim czasie to sie trzeba cieszyć
Ale to już bliżej niż dalej , także dasz rade.
Marcel <3

Stary 2012-09-11, 09:15   #2279
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bikuś, cześć...czemu dziwnie się czujesz?? Co się dzieje??

Dzięki za życzenia
Wstyd się przyznać, ale Emilka zaczyna robić się męcząca.... chociaż i tak nie mam co narzekać
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-11, 09:16   #2280
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
dzieki, dziewczyny, wyladowalam we Frankfurcie i czekam na samolot do Polski tylko sie melduje, bo mam pol godzinki darmowego internetu Oczywiscie jak na zlosc nikogo nie ma do pogadania buziaki
Amani bezpiecznej podróży! Wracaj do nas szybko!

Cytat:
Hej, hej... dzięki Nie spóźniłaś się, dziś mamy rocznicę
No! To Ty dzisiaj Teraz już będę pamiętała

ale Twój suwaczek pokazuje, że dzisiaj są 2 lata i 1 dzień

Cytat:

powodzenia przy odbieraniu wózka Poka później
Co znaczy, że czujesz się dziwnie?

Tomalinko trzymam kciuki za dzisiejsze badanie!

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Wstyd się przyznać, ale Emilka zaczyna robić się męcząca.... chociaż i tak nie mam co narzekać
i wszystko jasne
już bliżej niż dalej i Emilkę będziesz miała przy sobie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości