![]() |
#901 |
Killing me softly
|
Dot.: Klub ORSAY
Nie ma nic złego, o ile powiesz takiej osobie, że w zamian za kod, który łaskawie udostępnisz, zarobisz sobie na niej 20 zł.
Wyżej podałam kod, dzięki któremu każdy może skorzystać ze zniżki, a z którego strona obdarowująca nie otrzymuje korzyści, zupełnie bezinteresownie. Gdybyście chciały działać fair, to od razu same mogłyście go napisać. Ja na nikim nie potrzebuję zarabiać i śmieszne jest dla mnie pisanie "mam do oddania kod", jakby to był wielki przywilej. Bo nie jest- wystarczy spisać sobie nr oferty, który podałam i iść do sklepu.
![]() |
#902 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój blog: https://asia-muf.blogspot.com/ Mój Instagram: https://instagram.com/asiamuf/ Moja miłość: - kosmetyki kolorowe i o cudownych zapachach, - modne ubrania pasujące do mojego stylu, - muzyka w klubowych brzmieniach. Zapuszczam włosy od 25.10.2012r. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jakbym miała coś na oku do kupna chętnie przygarnęłabym bon zniżkowy i cieszyłabym się z mojej zniżki i że ktoś otrzymał punkty na zakupy, jakoś nie widzę w tym nic złego. Czasami fajnie jest zrobić komuś przyjemność, obydwie strony korzystają. łaskawie nie udostępniam tylko z przyjemnością oddaję bo -20% dla niektórych to dużo i chcą skorzystać więc chętnie się dziele ![]()
05.05.2012 ![]() Edytowane przez oska_m Czas edycji: 2012-09-10 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Mój blog: https://asia-muf.blogspot.com/ Mój Instagram: https://instagram.com/asiamuf/ Moja miłość: - kosmetyki kolorowe i o cudownych zapachach, - modne ubrania pasujące do mojego stylu, - muzyka w klubowych brzmieniach. Zapuszczam włosy od 25.10.2012r. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | ||
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po co robić interes bazując na niewiedzy wizażanek, skoro można było od razu podać kod oferty? Zamiast mydlić oczy, że jesteście takie fajne, że możecie podzielić się z kimś zniżką, którą w praktyce może mieć każdy, bo kod jest jeden uniwersalny ![]()
![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc nie wiedziałam, że jest uniwersalny kod. Ja mam całkowicie inne numery kodów, moja siostra tez ma swoje indywidualne numery, jeden już oddalam drugim chciałam się podzielić. Masz pewność ze ten jest uniwersalny ? wydawało mi się, że każdy można użyć tylko raz :-/
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
oddam bon -20% dla osoby wstępującej do klubu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
W żadnym z moich bonów nie mam numeru który podałaś, miałam 3 bony: dla siebie, dla przyjaciółki i dla osoby wstępującej do klubu. Jeżeli chodzi ci o bon dla przyjaciółki moja siostra ma inny kod ode mnie i też nie ma tego co ty podałaś. Skąd wiesz, że ten który podałaś jest uniwersalny a nie jednorazowy ?
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez anakrk Czas edycji: 2012-09-11 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla zainteresowanych, to mam ten bon dla przyjaciółki wolny, ten z 20% bez wstępowania do klubu.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2012-09-11 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#913 | |
Killing me softly
|
Cytat:
Sprawdziłam bon swój, mojej siostry i od koleżanek i każda z nas ma ten sam kod 088888888880022139 , który może oddać innej osobie ( czyli ten "dla przyjaciółki"). No jak to, przecież napisali, że jeśli dasz komuś bon nr 3, ten z końcówką 140 i ta osoba wejdzie do klubu, to Ty dostaniesz 2000 punktów, co przekłada się na 20 zł zniżki dla Ciebie. Czyli dostajesz 20 zł za to, że dałaś bon nowej osobie.
![]() |
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
Trochę się wtrącę, ale dodam, że jeśli wykorzysta się bon "dla przyjaciółki, która wstępuje do klubu" (czyli ten trzeci), wtedy automatycznie przestaje działać ten drugi dla przyjaciółki. Przynajmniej ja tak miałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc to nie jestem naganiaczem i nigdy nikomu tego kuponu jeszcze nie dałam, więc nawet nie interesowałam się tym.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Podczytuję dyskusję i tylko chciałam sprostować, że oddając kupon mamy z niego korzyści tylko wtedy gdy osoba go wykorzystująca przystąpi do klubu. A i tak trzeba by wtedy też (chyba) okazać swoją kartę, by sprzedawczyni nabiła nam na nią te 2000 pkt, bo inaczej niby jak ma je przypisać do naszego konta?
Jeśli ktoś wykorzystuje kupon bez rejestracji to klubowicz nic nie zyskuje. Ja poprzednim razem oddałam swój jakiejś kobitce w sklepie i nic z tego tytułu nie miałam. Poza tym wydaje mi się, że w Orsay wymagany jest kupon w wersji papierowej, podanie samego kodu nie uprawnia do otrzymania zniżki a przynajmniej ja nie spotkałam się jeszcze z taką praktyką.
Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Edytowane przez Mariah Czas edycji: 2012-09-15 o 14:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Może są jakieś zniżki do orsaya teraz?
![]() ![]()
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
W Elle i InStyle jest 20% zniżki w dniach 6-7. października
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Super, dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
innocencee, nadrabiam teraz wizażowe zaległości po kilku dniach nieobecności i jeszcze gdzieś mignęła mi zniżka do Orsay, też 20% tylko już nie wiem gdzie. W Avanti?
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Zaraz pogrzebię, może coś wygrzebię ![]()
![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
dzięki, mnie też się przyda
![]() nie wiem czemu, ale ja nie dostałam tych bonów rabatowych o których mówicie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Prostuję, podanie samego kodu uprawnia do zniżki. Raz nie działała mi drukarka więc spisałam nr kodu na kartce i na tej podstawie zniżka została nabita. Potem już nigdy nie drukowałam kuponów tylko spisywałam kod i zawsze otrzymywałam zniżkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a czy któraś z Was ma tę sukienkę?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie...do końca roku mam ważnych ileś tam punktów (ok 800 z hakiem), mogę je przelać na kartę innej osoby?
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Mam pytanie dziewczyny, może Wy będziecie wiedziały czy Orsay ma torebki ze skóry naturalnej? Bo mam upatrzoną torebkę na Allegro firmy Orsay i dziewczyna twierdzi, że jest to skóra licowa, a ja się zastanawiam czy ta sieciówka w ogóle ma skórzane torebki
![]()
![]() |
#929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Ok, dzięki, już wiem, mają też torebki skórzane
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.