![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?
No niestety. Myślę, że będzie to jeszcze ciekawsze, jak dodam, że w środę jest poprawka z tego przedmiotu
![]() Tylko pójdę spać, a impreza mnie omija ![]() Sto lat, sto lat! Spełnienia marzeń, szczęścia, leniuchowania i miliarda nowych postów ![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego takie wątki powstają zawsze,kiedy robię sobie odwyk? ; /
![]() |
![]() |
#273 | |||||
Konto usunięte
|
i -2mce do prawdziwego życia, bo i tak spędzisz na wizażu czas
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wypowiedzi są bez sensu i niepoważne - bo jakie mają być w takim śmiesznym wątku? pogrzebowe? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36448411]Ale co chcesz osiągnąć? Narzekasz na forum, zakładając temat na forum. To tak jakby wejść do ogródka warzywnego i dziwić się, że rośnie tam marchewka.[/QUOTE] No powiem ci, że JA bym się może i zdziwiła, bo wg UE marchewka jest owocem ![]() Ode mnie też przyjmij ![]() Pociągnijcie wątek do czwartku, to może i ja się na życzenia załapię ![]() Pffff. Masz nauczkę - od wizażu NIE MA odwyku! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
ale żeście zdążyły nakidrać tych postów przez noc, nołjafy jedne! chcecie ze mną, naczelną, rywalizować o pałeczkę pierwszeństwa widzę?!
Leniwcowi życzę 100 lat bo ją lubię ![]() A autorka wątku jest z gatunku tych co to chcą udowodnić, że są lepsiejsze bo słuchają Chopina przez Ajfona gibając się na koncercie Disco-Polo. Jesteś szalona, mówię ci! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Buc
|
e tam laski, u mnie to dopiero beznadzieja, urlop od zeszłej środy (niestety tylko do jutra
![]() ![]() leniwca - stówkeczka! ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Nieee mam zycia i glupieje
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Mam wakacje i chwilowo jestem bez pracy, więc mam więcej czasu, ale nie zdążyłam na tyle dużo postów napisać przez ten czas by zostać wymienioną w zestawieniu. Jakoś tak mi smutno- kurczę muszę się bardziej postarać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcześniej jadę zrobić sobie prezent- umówić się na tatuaż, który marzy mi się od 3 lat ![]() Ło jak miło ![]() Przynajmniej tutaj ktoś mnie lubi, bo w życiu wiadomo... Co ja gadam, nie mam życia poza wizażem. Jeszcze raz dziękuję za życzenia ![]() Cytat:
Uwaga na wirusa dziewczyny :P
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-09-11 o 08:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
o ciekawe. tam byl tylko gif z devianart skaczace pileczki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze ja, jeszcze ja, bo jestem w pierwszym poście, a 10 stron wątku mi umkło (doczytam albo i nie, bo pewnie i tak nic wartościowego nie napisałyście).
Mam cudowny komfort pracowania na komputerku, we własnym domu, w czasie, który mi pasuje. W tym oto czasie robię swoje i znajduję też moment na wylewanie jadu. Więc sobie nie żałuję, za to myślę, że spora część kwękaczy mogłaby mi czegoś tam pozazdrościć. Życie nie jest sprawiedliwe, no ale cóż ![]()
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że mam w domu jeszcze dwa komputery ![]()
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładnie się dyskusja rozwinęła, a ja spędziłam wieczór daleko od kompa z narzeczonym, ajj tyle mnie ominęło, poprawię się obiecuję ![]() Autorka sama się zamotała, bo w końcu nie wiem czy chodzi jej o ilość postów poszczególnych osób czy o doradzanie czy jak ![]() ![]() A kojarzę jeszcze taką jedną co ma cytrynę w awatarze i zawsze pisze kolorową czcionką ![]() Nie śpię od 7 a już 10:30 jak mogłam znarnować 3,5h na inne sprawy ![]()
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Edytowane przez Visez Czas edycji: 2012-09-11 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | ||||||||
po drugiej stronie szafy
|
Łaaaaaaaaaaaaaa!!! Tyle lat na Wizażu, tyle postów, tyle wątków o identycznej tematyce - W KOŃCU zostałam wymieniona wśród elyty, czuję się autentycznie i bez ironii zaszczycona
![]() Przepraszam Autorko że nie odezwałam się od razu, ale niestety z wojaży wrócił mój luby, a ja zawsze jak on przyjeżdża to jestem nieco mniej dostępna wizażowo niż zwykle. Pewnie bym przegapiła ten wątek, gdyby nie Wizażanka, od której dostałam pw z linkiem ![]() Do rzeczy, mam nadzieję że jeszcze tu Autorko zajrzysz: Cytat:
No niestety tak już jest, że na Wizażu mnóstwo jest osób, które zajmują się tylko czytaniem i nabijaniem się pod nosem z osób zakładających wątki...a szkoda, mogłyby się wypowiadać, byłoby ciekawiej. A tak to non stop te same nicki, nad czym serio ubolewam. Dlaczego się wypowiadamy? Bo taka jest specyfika każdego forum, jest pytanie i są odpowiedzi. Pracuję, wolny zawód wymagający wyrobienia się ze zleceniem na czas, moja sprawa w jakich godzinach i w jakim tempie wykonam zlecenie, nikogo to nie interesuje. Dlatego czasem potrafię spędzić na Wizażu pół dnia, a czasem nie zaglądam wcale, bo siedzę przywalona pracą. Potrafię też napisać posta o 5 rano, kolejnego 2 godziny później, następny jest po 4 godzinach na przykład. A potrafię siedzieć ciągiem 2-3 godziny, w wątku rozstaniowym na przykład. Upór Wizażanek pchających głowę pod topór tylko po to, żeby eks do nich wrócił, jest naprawdę fascynujący. Nie, ale uzależnia, tak jak czekolada, jak bieganie ![]() Bardzo rozwija, Wizaż to kopalnia wiedzy, a Intymnie to niezłe studium ludzkich zachowań. Cytat:
Dzięki temu forum wciąż działa ![]() Mają. Mój komputer pracuje jakieś 15 godzin na dobę, ale to nie znaczy że przy nim cały czas siedzę. Przecież nie będę go wyłączała i włączała dziesięć razy dziennie ![]() Są ludzie, którzy nie uważają dzielenia się swoim doświadczeniem z tymi, którzy o to proszą, za bezcelowe. Cytat:
Za mało jeszcze siedzisz i czytasz wątki wizażowe, skoro twierdzisz, że tutaj się TYLKO krytykuje. To Twoja opinia i masz do niej prawo. Tak się jednak składa, że Twoja opinia nie musi być wcale zgodna z rzeczywistością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chamstwo, krytykanctwo? Owszem, bywa. Jak wszędzie, jak w realnej rzeczywistości. To raz. A po drugie, są osoby, które na problem potrzebują pogłaskania, są takie które potrzebują wiadra zimnej wody na zbyt rozgrzaną głowę, a są też takie, które potrzebują tylko zimnych konkretów. Różni są ludzie zakładający wątki, różne osoby w wątkach się udzielają. I o to chodzi przecież. Pozdrawiam serdecznie ![]() Leniwca, najlepszego ![]()
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autorka nie wymieniała,a liczyłam na lizaka ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-09-11 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie wtrącę się do rozmowy ale ja rozszyfrowałam Drabineczkę
![]() ![]() ![]() ![]() Kojarzę wiele z was. Większość działa mi na nerwy co nie zmienia faktu iż wiem że można mieć odmienne zdanie niż ja, a czy się zgodzę z kimś czy sobie oczy powydłubujemy co w sieci raczej niemożliwe to już zależy od mojej rozmówczyni ![]() ![]()
![]() |
#289 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() I tyle ![]()
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
A mnie tam fascynuje osoba autorki. Pozwolę sobie ma małe streszczenie tego co sobą reprezentuje:
- wizażnaki nie mają życia, bo siedzą na wizażu - wiem, bo sama widziałam (wszak też na nim siedzę!) - wizażanki to zło, to one krytykują i mówią, że zrobiłyby lepiej - le ja nigdy nie krytykuję, nigdy! Ja tylko konstruktywnie zakładam temat, w którym pokazuję jacy wszyscy są żałośni a 'le ja' jestem jedyną sprawiedliwą mającą życie, chodzącą na plotki i odchodzącą odp komputera - wizażanki nie pomagają, w kółko gadają to samo - ja tylko dla pewności powtórzę po raz kolejny, że jestem wspaniała i ja mam życie, nie to co one, tej plebs, tfu! Autorko, jesteś zadufana w sobie, patrzysz na wszystkich z góry, zakładasz durny temat tylko po to, żeby się pouzewnętrzniać jaka jesteś lepsza, krytykujesz ocenianie, a sama... Może pora zastanowić się nad sobą? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Chyba pora zrobić kawkę i popijając zajrzeć co tam nowego na intymnych hahaha
![]() |
#292 | ||
High Quality Since 2007
|
leniwca, jak ja mogłam przeoczyć - wszystkiego najlepszego!
szajajaba, do czwartku pociągniemy spokojnie, przecież całe życie tu spędzamy ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
Leniwca...? A nie Leniwiec...?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Leniwca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36450403]
O popatrz, ja dopiero chyba po 3 latach na Intymny weszłam, bo jakoś tak mi się zdawało że tu nudno bardzo... ![]() [/QUOTE] O niee, nie wiedziałam nawet, że takie podforum istnieje, no teraz to już w ogóle muszę nie spać żeby to wszystko przejrzeć ![]() I jak wrażenia po przybyciu? ![]() Wg mnie ciekawości Intymnemu nie można odmówić; wobec większości opisywanych tu problemów ja wymiękam i jedyne co mi przychodzi do głowy to ![]() to mówię nie będę się mądrzyć jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Aczkolwiek całkowite odseparowanie się od tego działu było błędem mojego życia, żeby nie uprzejmość innych Wizażanek omijałyby mnie takie wątki! ![]() ![]() Po mojemu to jeden ze szlagierów Wizażu będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam być samica_leniwca, ale za długie mi się wydało ![]() Więc jestem dziwnie nazwana ![]() Cytat:
![]() Tak szajajabo, jak nam internetu nie odetną, to będziemy ![]()
![]() |
![]() |
#297 |
po drugiej stronie szafy
|
Nieee, przepadnie niedługo, tak jak wiele poprzednich wątków o tej tematyce.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#299 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja to i tak jestem zaskoczona, bo nie pamiętam żeby któryś wątek dotyczył bezpośrednio konkretnych nicków. W wielu wątkach Wizażanki rzucają teksty w stylu "a bo tu jest kółko wzajemnej adoracji, ale nie będę podawać o kogo chodzi" i kończą temat. A szkoda, czasem dobrze by było wprost powiedzieć/napisać kto co do kogo ma i po temacie, zrobiłby się offtop ale może parę spraw by było wyjaśnionych. A nie takie żaluzje.
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się zawsze turla ![]() Cytat:
![]() Ja standardowo nigdy nie mogę wymówić w myślach szajajaby ![]() ![]() Jak dobrze, że są avatary ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.