Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 23:18   #4651
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

nie wszystkie, ale ja nie jestem "wszystkie" no taka jestem i już. Raz lepiej sobie radzę z moim porąbanym charakterem, a raz gorzej

Też mam więcej serca dla książek i bloga z recenzjami niż sfery urodowej, ale ją nadal uwielbiam. A z nadejściem jesieni to już w ogóle mi się faza na makijaż włącza. Więc może coś jeszcze z tego będzie
waniliowymakeup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:19   #4652
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
U mnie też maja plusa youtubowiczki, które tutaj wchodzą i z nami rozmawiają (KatOsu, Shilpa, Kornela, Maxineczka, teraz Waniliowa) - nieważne czy się z nimi zgadzam, czy lubię ich filmiki, po prostu, miło że decydują się na kontakt z widzami, na małą konfrontację.

A filmik z Koterskim stary strasznie, ale mistrzowski Popłakałam się ze śmiechu czytając niektóre komentarze.
Tak ale najpierw praca nad sobą i dystansem do tego co ludzie piszą, a dopiero potem czytanie na swój temat. W obecnej chwili nie radzę czytania. Niech się dziewczyna zdystansuje, przemyśli. Nie ma po co się nakręcać i denerwować. Nie jest jeszcze gotowa na krytykę. Jak do niej dojrzeje to niech wpada codziennie

A jak myślicie Susz was czyta ? Bo ja to rzadko się tu wypowiadam raczej was czytam. A o niej jest chyba najwięcej niemiłego.

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-09-11 o 23:20
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:21   #4653
hikari91
Zadomowienie

cos duzo gosci dzisiaj...

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:21   #4654
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
cos duzo gosci dzisiaj...
moja wina
Stary 2012-09-11, 23:22   #4655
Eva2
Rozeznanie

Ja Cię Waniliowa nie znałam dopóki ktoś nie wkleił filmiku z karteczkami, ani nie czytałam Twojego fb więc nie wychodź z założenia, że wszystkie to robimy, bo podejrzewam że większość z nas czytała tylko to co któraś wkleiła z Twojego fb tutaj
I jeszcze tylko napiszę, że dla mnie dziecinne jest też np. pisanie na blogu u Olimpii w komentarzach (w momencie kiedy pisałyśmy o niej) "już na wizażu przeczytały hahah ", zajmij się sobą lepiej
pozdrawiam

Edytowane przez Eva2
Czas edycji: 2012-09-11 o 23:28
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:23   #4656
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez waniliowymakeup Pokaż wiadomość
moja wina
no wiesz, musza byc wszyscy na biezaco

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:26   #4657
Kamiletta
Rozeznanie

Waniliowa,
widzialam kilka Twoich filmikow, ale rzeczywiscie od jakiegos czasu nie dalo se Twojego kanalu ogladac, filmiki bez sensu, chaotyczne, a Ty sama wydawalas sie niesympatyczna. zrob przerwe, odpocznij na wyjezdzie i wroc z nowa energia. i tak jak dziewczyny Ci pisaly, bardziej cenione na YT sa profesjonalne filmiki, co nie znaczy nakrecone i zmontowane w profesjonalny sposob, tylko takie, w ktorych YTuberka ma cos sensownego do powiedzenia, bez offtopow, bez prywatnych wycieczek w swoje zycie bo to na pewno nie jest profesjonalne. Ja zycze Ci powodzenia i troche grubszej skory
Stary 2012-09-11, 23:30   #4658
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie też maja plusa youtubowiczki, które tutaj wchodzą i z nami rozmawiają (KatOsu, Shilpa, Kornela, Maxineczka, teraz Waniliowa) - nieważne czy się z nimi zgadzam, czy lubię ich filmiki, po prostu, miło że decydują się na kontakt z widzami, na małą konfrontację.

A filmik z Koterskim stary strasznie, ale mistrzowski Popłakałam się ze śmiechu czytając niektóre komentarze.
Brzmi to jakby wielkie guru "zniżały" się i RACZYŁY porozmawiać z widzami Nie przesadzajmy, że to takie niezwykłe.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:32   #4659
Atenya
summer vibes;)

Bardzo fajna ta youtubowiczka Dizelka13, właśnie oglądam po kolei wszystkie jej filmiki.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:32   #4660
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

Cytat:
Napisane przez Kamiletta Pokaż wiadomość
Waniliowa,
widzialam kilka Twoich filmikow, ale rzeczywiscie od jakiegos czasu nie dalo se Twojego kanalu ogladac, filmiki bez sensu, chaotyczne, a Ty sama wydawalas sie niesympatyczna. zrob przerwe, odpocznij na wyjezdzie i wroc z nowa energia. i tak jak dziewczyny Ci pisaly, bardziej cenione na YT sa profesjonalne filmiki, co nie znaczy nakrecone i zmontowane w profesjonalny sposob, tylko takie, w ktorych YTuberka ma cos sensownego do powiedzenia, bez offtopow, bez prywatnych wycieczek w swoje zycie bo to na pewno nie jest profesjonalne. Ja zycze Ci powodzenia i troche grubszej skory
no ale właśnie chodzi o to, że ten kanał jest bardziej dzieleniem się moim światem niż profesjonalnym kanałem kosmetycznym.
Ale masz rację, że ostatnio cholernie dużo chaosu itp. Jedyny filmik jaki mi się udał to recenzja książki Rae Morris i może jeszcze porady dla początkujących YouTubowiczek.
Ten chaos postaram się zlikwidować/ograniczyć do minimum. Dlatego zrobię wyraźne rozdzielenie na vlogi (które nie wszyscy lubią), filmiki o książkach oraz filmiki związane z urodą
Stary 2012-09-11, 23:35   #4661
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
no ale właśnie chodzi o to, że ten kanał jest bardziej dzieleniem się moim światem niż profesjonalnym kanałem kosmetycznym.
Ale masz rację, że ostatnio cholernie dużo chaosu itp. Jedyny filmik jaki mi się udał to recenzja książki Rae Morris i może jeszcze porady dla początkujących YouTubowiczek.
Ten chaos postaram się zlikwidować/ograniczyć do minimum. Dlatego zrobię wyraźne rozdzielenie na vlogi (które nie wszyscy lubią), filmiki o książkach oraz filmiki związane z urodą
Może najpierw przemyśl co chcesz w filmiku przekazać i pokazać zanim go nakręcisz i wstawisz. Nic na odwal, a więcej ogarnięcia

Poza tym lepiej się ogląda konkretne filmiki, choć nagrane raz na tydzień niż te o niczym wstawiane codziennie.

Dobrej nocy życzę sobie i Wam

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2012-09-11 o 23:36
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:41   #4662
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

ja też życzę dobranoc i lecę grać w Heroesy :P i jeśli nie zostanę siłą pozbawiona tego prawa - jeszcze tu z Wami popiszę w przyszłości
Stary 2012-09-11, 23:41   #4663
MirellamKoko
Rozeznanie

waniliowymakeup
nie jestem Twoją widzką, ale powiem Ci jedno NAGRYWAJ JEŚLI LUBISZ. Pomyśl, czemu masz nie nagrywać?? Dlatego , że ktoś nie chce, że masz jakieś komantarze dziwne itp?
Lubisz?
Chcesz?
Nagrywaj.
Ty kreujesz swój kanał.
Ktoś ma wąty bo nie akceptujesz komentarzy/ Ojej. Niech popłacze sobie w domu w poduszkę. Wiele dziewczyn tak robi bo mają to tego prawo. Gadanie, że ktoś nie akceptuje krytyki jest wiesz... rozumiesz. Ktoś kto pokazuje swoją facjate na całą Polskę i świat może sam decydować jak to ma wyglądać i nic nikomu do tego.
Więc wiesz... nagrywaj, moderuj swój kanał jak wieleeeeeeee dziewczyn yt bo msz do tego prawo. Decyduj jak to ma wyglądać, rozwijaj , ulepszaj, udoskonalaj.

Teraz weszłam na yt i obejrzałam Twój ostatni filmik.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:47   #4664
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
waniliowymakeup
nie jestem Twoją widzką, ale powiem Ci jedno NAGRYWAJ JEŚLI LUBISZ. Pomyśl, czemu masz nie nagrywać?? Dlatego , że ktoś nie chce, że masz jakieś komantarze dziwne itp?
Lubisz?
Chcesz?
Nagrywaj.
Ty kreujesz swój kanał.
Ktoś ma wąty bo nie akceptujesz komentarzy/ Ojej. Niech popłacze sobie w domu w poduszkę. Wiele dziewczyn tak robi bo mają to tego prawo. Gadanie, że ktoś nie akceptuje krytyki jest wiesz... rozumiesz. Ktoś kto pokazuje swoją facjate na całą Polskę i świat może sam decydować jak to ma wyglądać i nic nikomu do tego.
Więc wiesz... nagrywaj, moderuj swój kanał jak wieleeeeeeee dziewczyn yt bo msz do tego prawo. Decyduj jak to ma wyglądać, rozwijaj , ulepszaj, udoskonalaj.

Teraz weszłam na yt i obejrzałam Twój ostatni filmik.
Dziękuję!!! Naprawdę bardzo dziękuję!

Powiem Wam jeszcze zanim pójdę, że dziś dostałam cudowny komentarz od pewnej Pani, która napisała, że chciałaby mieć taką córkę.
Łzy mi w oczach stanęły. I dla takich ludzi i takich chwil chcę nagrywać. A że Wasze pogaduchy tu mnie podłamały - cóż - jestem tylko człowiekiem.
Ale nie ma tego złego - bo parę przemyśleń i choćby krótka mentalna przerwa bez myślenia "wypadałoby coś nagrać" dobrze mi zrobi.
Stary 2012-09-12, 00:15   #4665
agniesikk
Zakorzenienie

nie ma co sie załamywać, tylko po prostu oszczędź trochę prywatności, bo inaczej zawsze będziesz na językach, no i nie rozdmuchuj komentarzy na fb i twitterze, zawsze mozesz tu przyjsc i personalnie nam powiedziec, a nie potem oskarzenia, ze przesiadujemy wiecznie na Twoim fb
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 00:45   #4666
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
nie ma co sie załamywać, tylko po prostu oszczędź trochę prywatności, bo inaczej zawsze będziesz na językach, no i nie rozdmuchuj komentarzy na fb i twitterze, zawsze mozesz tu przyjsc i personalnie nam powiedziec, a nie potem oskarzenia, ze przesiadujemy wiecznie na Twoim fb
otóż to

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

oho, niedługo trzeba będzie założyć kolejną część wątku

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 07:15   #4667
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli jednak sugerujesz, że jeśli chodzi konkretnie o moją osobę, to będą się tu raczej pojawiać posty niemiłe i krytyczne?
Wiesz, dla mnie to już i tak ogromny krok, że tu weszłam i staram się naprawdę spokojnie przekazać Wam swoje racje.
to wczesniej (rok, półtora temu) nie wchodziłaś?
czy może jednak ten ogromny krok odnosi się do spokojnie, a nie do weszłam?

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:12   #4668
othecat
Raczkowanie

nie mogę napatrzeć sie na Nissiax w jej najnowszym filmiku...śliczna jest!
othecat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:33   #4669
lilly_rose
Raczkowanie

Nowy filmik u LGS:
http://www.youtube.com/watch?v=SylFHnbLAns

lilly_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:38   #4670
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez othecat Pokaż wiadomość
O takkkkk. Ja ją uwielbiam jest moją ulubienicą
Stary 2012-09-12, 10:28   #4671
Mother Hedgehog
BAN stały

Uwaga, Jeżuś powrócił
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nareszcie ktoś nakręcił ten tag bez minek i kciukasków
Jak to bez głupich minek? Ja już na samym początku widzę z kilkanaście głupich minek (może to co dla mnie jest irytujące u was już przejdzie? ) http://www.youtube.com/watch?v=bkXTgz3HKY4

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
A w kategorii "Najgłupsze minki w Moich Sekretach" wygrywa:

[TUUURUTUTUTUUUUU]

http://www.youtube.com/watch?v=U_0fdbGahOU&feature=plcp
Rzeczywiście tragedia :O
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 10:44   #4672
ladymln
Zadomowienie

Cytat:

Shilpa chyba najczęściej, ale reszta włącza się w dyskusję bardzo rzadko, z reguły jak jest gorący moment. także taka dyskusja to dla mnie nie dyskusja :P
Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Uwaga, Jeżuś powrócił

Jak to bez głupich minek? Ja już na samym początku widzę z kilkanaście głupich minek (może to co dla mnie jest irytujące u was już przejdzie? ) http://www.youtube.com/watch?v=bkXTgz3HKY4

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Rzeczywiście tragedia :O
też mam takie zdanie, ale nic nie pisałam, bo pomyślałam, że może jestem przewrażliwiona :P

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
moje ulubienice! oglądanie ich sprawia mi taką przyjemność, dobrze, że w miarę często coś dodają
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 12:04   #4673
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Gorąca informacja dla wszystkich fanów Małej Czarnej vel Lady April prosto z FB.

Cytat:
Poważnie rozważam zakończenie działalności na YouTube... Dziękuję za wszystkie niezwykle miłe komentarze i wiadomości prywatne... niestety Polska nie jest jeszcze gotowa na otwarcie się na "inność"... miarka się przebrała..
Oł jeee, jak ja to kocham - wszystko co złe to Polska

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Patrzyłam ale nie widzę chyba usunęła , to był filmik ?
Może to nie filmik urodowy, ale rozwaliła mnie pani prowadząca (przypomina mi jakąś blogerkę.vlogerkę ).
http://www.youtube.com/watch?v=k9Dl2D5uHPA
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 12:41   #4674
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
Kasia jest taka piekna

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez othecat Pokaż wiadomość
Oj tak i przy tym naturalna,a nie jak Cukier (sztuczne wlosy,soczewki i do tego kocie obciachowe uszka)
Stary 2012-09-12, 13:34   #4675
Ilena
Zakorzenienie

Ja tam lubię azjatycki Cukier :P Wszyscy ludzie fascynujący się Azją są inni. Mam koleżankę którą też pociągają strasznie te klimaty i jest tak samo "inna".
Stary 2012-09-12, 13:46   #4676
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość

Oj tak i przy tym naturalna,a nie jak Cukier (sztuczne wlosy,soczewki i do tego kocie obciachowe uszka)

ja widziałam te (chyba) uszy na blogu Kasi Tusk

http://www.makelifeeasier.pl/inne/sz...inencja-bloga/
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 13:56   #4677
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:

Po pierwsze są gusta i guściki o których nie powinno się dyskutować a po drugie co kraj to obyczaj. Jak wiadomo te konkretne azjatyckie kraje z których ona czerpie inspiracje sa dość rozwinięte pod względem takiego lekkiego oderwania od rzeczywistości np w kierunku anime/czy gier rpg/mmo. To już nie jest tylko maly element codzienności tylko często styl życia a dla wielu nawet łączy się z pracą. Jak coś np w grze dla dorosłych lata ze świderkiem nad głową i "purta" bańkami to musi to być zrobione przez zółte rączki. Taka ich mentalność i nie widzę dlaczego nie miała by z tego czerpać skoro to lubi i mieszkając tam ma to na wyciągnięcie ręki.
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 14:06   #4678
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Po pierwsze są gusta i guściki o których nie powinno się dyskutować a po drugie co kraj to obyczaj. Jak wiadomo te konkretne azjatyckie kraje z których ona czerpie inspiracje sa dość rozwinięte pod względem takiego lekkiego oderwania od rzeczywistości np w kierunku anime/czy gier rpg/mmo. To już nie jest tylko maly element codzienności tylko często styl życia a dla wielu nawet łączy się z pracą. Jak coś np w grze dla dorosłych lata ze świderkiem nad głową i "purta" bańkami to musi to być zrobione przez zółte rączki. Taka ich mentalność i nie widzę dlaczego nie miała by z tego czerpać skoro to lubi i mieszkając tam ma to na wyciągnięcie ręki.
Moze masz racje,z tym ze kazdy lubi co innego i dlaczego nie mozna sie z tym podzielic i podyskutowac na forum?
Stary 2012-09-12, 14:16   #4679
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze masz racje,z tym ze kazdy lubi co innego i dlaczego nie mozna sie z tym podzielic i podyskutowac na forum?
Mozna ale twoja wypowiedz zabrzmiala dosc radykalnie. To jest dobre a to zle i koniec... Moze tylko ja to tak odebralam jesli tak to przepraszam. Po prostu juz tyle hejtu na tym watku jest ze czasami wszystko tak wyglada
Ja ogladam tylko dziewczyny ktore lubie, jak ktoras mnie drazni to leci z suba i tyle, koniec tematu i rozmyslania nad jej zachowaniem/uroda/czy czymkolwiek. Wolalabym zeby taki temat jak ten sluzyl wiekszej ilosci filmikow tak zeby kazdy mogl wychaczyc cos ciekawego a nie rostrzasaniu afery karteczkowej czy jakiejkolwiek innej
(przepraszam za brak polskich znakow)

Edytowane przez CruelOrchid
Czas edycji: 2012-09-12 o 14:19
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 14:26   #4680
Julie_
Rozeznanie

Odniosę się jeszcze do waniliowej

Cytat:
Heh, ja to jestem więcej niż pewna, że absolutnie KAŻDA youtubowiczka wchodzi czasem na ten wątek i wpisuje swój nick w wyszukiwarkę, bo jest ciekawa co się o niej mówi. To jest silniejsze od człowieka Jakby ktoś o Was naklepał kilka stron wątku na forum to też byście sprawdziły nie da się tak. Da się do pewnego momentu.
Kilka stron na temat danej youtubowiczki, jest tylko wtedy kiedy pojawia się jakaś afera. Zazwyczaj wygląda to tak, że kilkoma postami jest oceniony makijaż / strój dnia / kosmetyk. Kiedy pojawia się prywata albo odmienne poglądy dzieje się tak jak napisałaś - kilka stron negatywnych komentarzy, ale także sugestii! Jeśli nas czytasz to pewnie wiesz, że niejednokrotnie zwracałyśmy uwagę na pewne sprawy w sposób konstruktywny

Cytat:
Oglądałam wczoraj ten filmik. Mówiłaś o tym, żeby być przygotowanym na krytykę. Jednak teraz sama się w tym zagubiłaś. Warto pewne sprawy wyjaśniać wchodząc na wizaż, a nie pisać na fb gdzie część z nas nie zagląda. Chyba, że ktoś wrzuci linka. Wtedy pewne sprawy są nie wyjaśnione i powstają domysły (jak z tym siedzeniem w domu cały dzień).

Moja rady jest taka, żebyś odstawiła życie prywatne na bok. Im częściej zaczniesz się otwierać przed widzami, tym mniej poważnie będą Cię traktować. Wczorajszego filmiku z wyjaśnieniami nie widziałam, ale z pewnością był nie potrzebny.

Postaraj się dostosować do naszych rad i nagrywać z taką samą przyjemnością jaką z tego czerpiesz

Edytowane przez Julie_
Czas edycji: 2012-09-12 o 14:27
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości