|
|
#2281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: GlossyBox, czyli dużo za małe pieniądze
Cytat:
zdradź mi tylko ile jest produktów we wrześniu, czy jest coś pełnowymiarowego? i czy ogólnie jesteś zadowolona z boxa? ![]() jestem ciekawa, czy znów są praktycznie same pielęgnacyjne, czy trochę to urozmaicili... Nie chce wiedzieć co jest w środku nie nie nie nie nie... ! Powstrzymam się mam nadzieję, Was czytać ![]() piszcie na biało wrazie w
Edytowane przez kaszlak18 Czas edycji: 2012-09-12 o 09:55 |
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odwołałam subskrypcję, bliska osoba sprawiła mi niespodziankę i dostanę wrześniowe pudełko nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać??? kurier już w drodze, mam nadzieję że pojawi się przed 13.Zdradź czy jesteś zadowolona z boxa. Jak wypada na tle poprzednich?
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-12 o 09:58 |
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak:
Bath and body works Balsam do ciała Figs and Rouge Balsam do ust Nuxe maseczka nawilżająca Phyto odżywka utwalająca kolor - to jest chyba pod mój profil piękności Yoskine - peeling przeciwzmarszczkowy - też pod profil staruszki ![]() W sumie jestem zadowolona, ale bez jakiegoś WOW. Na pewno wszystko sobie spokojnie zużyję, no może ten balsam do ust bym wymieniła - więc jak któraś chętna to piszcie ![]() Edit: pełnowymiarowy jest mały balsam do ciała (niby 18 zł kosztuje 88 ml) i ten balsam do ust Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2012-09-12 o 10:13 |
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam niespodzianki
nie byłabym sobą, gdybym tu nie wlazła i nie przeczytała! mam nadzieję, że nie dostanę odżywki do włosów farbowanych i maseczki na zmarszczki .
|
|
#2285 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
czyli znowu bez perfum...
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 5 produktów, z czego 2 są wpisane jako pełnowymiarowe
to moje drugie pudełko i z sierpniowego byłam bardziej zadowolona...dostałam jeden produkt całkowicie zbędny ( odżywka do włosów farbowanych- a ja mam naturalne) a jest to jeden z tych bardziej "luksusowych" więc tym bardziej mi żal... kolejny produkt zapachowo mi nie odpowiada (balsam do ciała, 88ml pełny produkt))....ale sądzę że znajdzie grono zwolenniczek ![]() jednego kosmetyku nie mogę otworzyć, kombinuję od 10 minut i ani nie drgnie ( organiczny balsam do ust, pełny produkt 8ml) pozostałe dwa sa dostosowane do mnie, z czego się bardzo cieszę ( krem i pilling do twarzy- krem z wyższej półki, a pilling to Dax- więc żaden luksus, za to pachnie ślicznie)Podsumowując jestem zadowolona tak 70% albo i mniej... ![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-09-12 o 10:47 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
wolałabym jednak nie dostawać takich "prezentów", które później muszę rozdawać, żeby nie zbierały kurzu.
liczyłam na jakiś zapach! coś otulającego na jesień- zimę ![]() kurier będzie u mnie za 15 minut!
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-12 o 10:21 |
|
|
|
|
#2289 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Mało mnie też cieszy odżywka do wł. farbowanych-moje są farbowane ale nigdy nie stosuję kosmetyków utrwalających kolor bo nie jest to moim priorytetem w pielęgnacji włosów czyli odżywka mi się nie przyda. Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2012-09-12 o 10:39 |
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadowolona? |
|
|
|
|
|
#2291 |
|
okrutnica jakaś... |
W ogóle ten profil piękności jest mało konkretny, powinien też mieć punkt gdzie zaznaczamy jakie kosmetyki lubimy, nasze osobiste preferencje a nie tylko powierzchowny wywiad Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2012-09-12 o 10:41 |
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniejszy profil , z tego co pamiętam, był bardziej szczegółowy..na pewno było pytanie dotyczące naszych preferencji produktowych, czy wolimy pielęgnacje/zapachy/makijaż... szkoda że nie dali perfumy...
|
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Jak osoba przed 40-tką wolałabym kosmetyk do cery dojrzałej Tez liczyłam na zapach |
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, że wcześniejszy profil był bardziej szczegółowy
Ale z drugiej strony myślę, że ciężko by im było dobrać te kosmetyki tak, żeby KAŻDEJ z nas wszystko pasowało. W końcu tych profili piękności jest tyle ile użytkowniczek
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja odżywkę do włosów cienkich ![]() i perfumy
|
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem zadowolona... Wręcz rozczarowana... Produkty nieodpowiednie dla moich włosów i cery!
Jasne, nie można każdego zadowolić, ale bez przesady. Zaznaczyłam, że mam włosy naturalne i raczej nie potrzebuję preparatu na zmarszczki.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-12 o 10:53 |
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam z ciekawością aż inne wizażanki pochwalą się zawartością..jak na razie mamy 2 rodzaje pudełek ( krem-maseczka- taka różnica)
|
|
|
|
|
#2298 |
|
okrutnica jakaś... |
ooo, mi taka odżywka też by pasowała
![]() Gothic, rzecz jasna nie dopasują idealnie zawartości no ale jako pani przed 40 wolałabym maseczkę nawilżającą niż matujący krem do cery mieszanej i tłustej
|
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- odzywka phyto jest wielka pomylka-zaznaczuylam w profilu, ze mam wlosy niefarbowane a dotałam do farbowanch ![]() a swoją drogą dax cosmetics nie kojarzy mi się z jakimś luksusem... im dłużej patrzę na pudło tym bardziej jestem rozaczarowana,....
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2012-09-12 o 11:16 |
|
|
|
|
|
#2301 |
|
okrutnica jakaś... |
trzeba nadmienić ekipie GB że profil piękna w obecnej formie jest zbyt ogólnikowy i brakuje w nim punktów dotyczących naszych osobistych preferencji i wymagań. Teraz, w obecnej formie, nie daje gwarancji na spersonalizowane pudełka jak widać.
Wydaje mi się że w przypadku wrześniowego pudełka, odżywka Phyto była tylko i wyłącznie do w farbowanych skoro osoby które nie farbują włosów też ją otrzymały. Dlatego ciekawa jestem pozostałych dwóch wersji których jeszcze nie odkryłyśmy wspólnymi siłami. Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2012-09-12 o 11:12 |
|
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam właśnie maila od GB, ze jesli anuluje subskrypcje i zapisze sie jeszcze raz to załapie sie na pierwsza wysyłke...
Wysyłają jedną gadkę do wszystkich. Żenada |
|
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
Też już dostałam i mam mieszane uczucia. Mam wersję z maseczką do włosów farbowanych i kremem do skóry suchej. Wszystko zgodnie z moim profilem , pozostałe kosmetyki też mi się przydadzą. Ale z tym luksusem to normalnie
|
|
|
|
|
#2304 |
|
okrutnica jakaś... |
Właśnie otrzymałam kolejne pudełko, tym razem Shiny Box. I powiem Wam, zawartość dla mnie świetna. Może nie ma perfum, całość to pielęgnacja ale trafili bardzo w moje potrzeby
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Konto usunięte
|
też dostałam pudełko iii... jestem średnio zadowolona. no ale potestuję, bo z żadną z tych marek nie miałam styczności (no dobra, oprócz Daxa
).zdjęcia: http://beauty-police.blogspot.com/20...glossybox.html Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2012-09-12 o 12:59 |
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
i gdzie te 4 warianty?poki co sa 2 ale szczerze mowiac przeciez juz bylo tak,ze dostawalysmy rozne produkty i roznorodnosc byla o wiele wieksza np wtedy gdy bylo pudelko z tuszem i cieniami i chyba w tym samym pudle lakiery bezbarwne i kolorowe
wiec nie rozumiem tej calej afery i chwalenia sie, ze beda 4 warianty!
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
Tutaj moje pudełeczko:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do perfum, bylam pewna, że jakąś miniaturkę tam dadzą, w końcu sporo nowości się ostatnio pojawiło, i o mało nie złamałam się i nie zamówiłam pudełka. Uff.
|
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
również nie zamówiłam pudełka... szkoda, że nie ma kolorówki...
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co tam masz ?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

zdradź mi tylko ile jest produktów we wrześniu, czy jest coś pełnowymiarowego? i czy ogólnie jesteś zadowolona z boxa? 

nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać???
kurier już w drodze, mam nadzieję że pojawi się przed 13.
06.09.2014 
Jasne, nie można każdego zadowolić, ale bez przesady. Zaznaczyłam, że mam włosy naturalne i raczej nie potrzebuję preparatu na zmarszczki.
).