Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-12, 11:00   #3271
nielegalnaa
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Raz jeszcze dziękuję za wszystkie gratulacje

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Wiecie co ja też już mam powoli dość ciąży... a gdzie tu do grudnia jeszcze... Mama powiedziała ze bede miałą bardzo duży brzuch bo jak na koniec 6 jest sporaśny już. Mąż też w niedziele do mnie mówi : boze ale ci maciek urósł ledwo coś zrobię i już zadyszka... tak wieć nie dziwie sie dziewczynom pod koniec ciąży ze chcą byc juz po. Ale tak sobie myślę, zę moze to tak mam być pod koniec się meczysz i czekasz na poród jak na zbawienie, dzieki czemu tak bólu moze sie nie odczuwa

idę zrobic sobie kawe
Ja też już powoli mam ochotę być po, szczególnie dlatego, że noce stają się dla mnie coraz cięższe. Zresztą jakiej pozycji bym nie obrała to zawsze jest niewygodnie, a jak brzusio jeszcze urośnie to już w ogóle będzie masakra

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
my dzisiaj zaczynamy 26 tc
Gratulacje!!!

Cytat:
mnie dzisiaj w nocy znwou skurcz łydki złapał
Mnie łapie już prawie każdej nocy...i to jest taki ból, że mogła bym krzyczeć.

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:01   #3272
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
U mnie to samo, najchętniej udusiłabym go, ratuje go tylko fakt że rano do pracy wstaje Ale jak słyszę czasem, że "kiepsko mu się spało", kiedy ja wiem, że lulał jak niemowlę, to normalnie mam ochotę
a co my mamy powiedzieć
no nic, lecę mam nadzieję, że wrócę z fajnymi ciuszkami. A jak nie to już humor bede mieć z☠☠☠any do końca

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:02   #3273
halwaya
Zakorzenienie

Dziewczynki - a czy wy macie czasami takie jakby kłucie w kroczu? Bo ja od wczoraj mam takie i zaczynam się martwić..

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:04   #3274
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
mnie dzisiaj w nocy znwou skurcz łydki złapał
To ja muszę sie pochwalić ze odkąd lykam magnez z potasem bodajże aspargin nie miałam ani jednego nocnego skurczu

Nielegalna gratulacje
Gratulacje oczywiscie za nowe tygodnie

A ja wracam z biedronki i kolejna sytuacja kolejkowa...Młoda para z ok 3 letnim dzieckiem więc ona wie z całkiem niedawna co to jest ciaza...wyprzedzili mnie wózkiem o 2 sekundy, zakupy ogromne a ja mam 3 rzeczy...a znam babke z kasy która jest jak zolw...no to pytam sie "przepraszam mam 3 rzeczy mogę wejsc przed państwa" facet popatrzył na brzuch steknal i "nooo dobrze" tonem laskawcy, a ona myślałam ze zabije wzrokiem tylko nie wiedzialam czy najpierw mnie czy jego...

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:04   #3275
advena85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a co my mamy powiedzieć
no nic, lecę mam nadzieję, że wrócę z fajnymi ciuszkami. A jak nie to już humor bede mieć z☠☠☠any do końca
Eee na pewno coś upolujesz Mówię mu wtedy, że chętnie się zamienię, on w domu z moim brzuchem,a ja do pracy
Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Dziewczynki - a czy wy macie czasami takie jakby kłucie w kroczu? Bo ja od wczoraj mam takie i zaczynam się martwić..
Mnie wczoraj przez kilka minut kuło po lewej stronie na dole

Edytowane przez advena85
Czas edycji: 2012-09-12 o 11:06
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:06   #3276
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej Mamuśki

My po śniadanku, zaraz będzie jakaś mała słaba kawka jak co dzień.
Nocka troszkę nie przespana, ta globulka chyba mi się podczas snu rozpuściła i przy każdym kaszlnięciu w nocy czułam jak mi tam leci normalnie, swoją drogą ten kaszel spać nie dawał. Ale już czuję ulgę po tej maści, nic nie piecze

Tak Was w skrócie podczytałam co u DeKajki ? ma któraś do niej numer ?
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:06   #3277
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:

Mamy, mamy przynajmniej ja.Nie wiem czy to takie samo jak u Ciebie ale jest.Czasem to jest takie jakby mnie w pęcherzy kłuło ale ten pęcherz to tak jakby był taaak maksymalnie nisko,prawie na wylocie .
Innym razem znów to czuję takie kłujące napięcie jakby mi miało wszystko z krocza wylecieć.
Nie wiem co to oznacza i czy to no9rmalne ale jest...
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-12, 11:08   #3278
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję dziewczyny, że tak własnie jest jak mówicie ...
no pewnie a kiedy masz wizyte u gina? nie stresowalabys sie jakbys sie z nim skonsultowala

Cytat:
mam czasami

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:09   #3279
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy, mamy przynajmniej ja.Nie wiem czy to takie samo jak u Ciebie ale jest.Czasem to jest takie jakby mnie w pęcherzy kłuło ale ten pęcherz to tak jakby był taaak maksymalnie nisko,prawie na wylocie .
Innym razem znów to czuję takie kłujące napięcie jakby mi miało wszystko z krocza wylecieć.
Nie wiem co to oznacza i czy to no9rmalne ale jest...
O.. właśnie tak - jakby coś napierało i miało zaraz wylecieć.. ja już na necie różne rzeczy wyczytałam, od zwiastuna porodu po skracającą się szyjkę.. no nie wiem - ja tam jeszcze gotowa nie jestem. Dziecko najwcześniej w ostatni dzień października ma wyjść - nie wcześniej

Stary 2012-09-12, 11:09   #3280
justa86
Zadomowienie

Haaaalo witam w ten pieeeekny dzien
Zamowilismy lozeczko, materac, posciel, rozek do kompletu i jestem w 7niebie
Jeszcze wozek i prawie jest wyprawka
Tylko ☠☠☠☠☠☠☠ki zostana ale chyba juz niewiele.... hi a posciel cudna!
No to mam dobry dzien, niech taki bedzie caly
Co rpawda poryczaam sie odczas zamawiania ale wiadomo czemu?? no tak niezabardzo
Lece Was ponadrabiac
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:11   #3281
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
tak ja mma nawet mowilam o tym lekarzowi, bo jest to nieprzyjemne..no a on, że mam sie nei martwic, zbadalk mi czy nie mam rozwarcia, stwierdzil ze to nie oznacza niczego zlego, ze niby na tym etapie ciązy to normalne
no ale nei wiem, szukalam na necie i faktycznie duzo dziewczyn się na to skarży..wczesniej tak mnie kłuło przez pare dni ..teraz jakby w tym tygodniu przestało , ale za to mały mnei tak czasem uciska ze czuje jakbym miala zaraz rodzic

micia tez chyba pojade do lumpka..moze mi sie humor poprawi
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-12, 11:12   #3282
advena85
Zadomowienie

Apropo kolejkowych przygód, to ostatnio byłam w Tesco i oczywiście gigant kolejni wszędzie, kasa pierwszeństwa oblegana, ale nikogo uprawnionego. Miałam 2 rzeczy, a starsza para przede mną cały kosz, zapytałam, przepuścili, ale baba też minę miała nietęgą Ja nie wiem gdzie Ci ludzie mają mózg

A druga sytuacja z poniedziałku - apteka, Pani farmaceutka wywołała mnie z końca 7 osobowej kolejki, podziękowałam, ale kazała przyjść i koniec nikogo nie obsłużyła, dopóki nie podeszłam ogłaszajac, ze mam pierwszeństwo i już, ludzie wprawdzie patrzyli spod byka, ale słowem się nie odezwali (była czynna druga kasa). Pani na spokojnie wypełniła mi 2 karty rabatowe, wypytała o dzidziusia, doradziła i była naprawdę miła.
Stary 2012-09-12, 11:12   #3283
halwaya
Zakorzenienie

dzięki ja to panikara jestem.. i chyba dobrze, że nie mam tu łatwego dostępu do ginekologa, bo by sie przede mną chyba bunkrował

Stary 2012-09-12, 11:13   #3284
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
O.. właśnie tak - jakby coś napierało i miało zaraz wylecieć.. ja już na necie różne rzeczy wyczytałam, od zwiastuna porodu po skracającą się szyjkę.. no nie wiem - ja tam jeszcze gotowa nie jestem. Dziecko najwcześniej w ostatni dzień października ma wyjść - nie wcześniej
nie wiem ja ostatnio corazbardziej sie obawiam ze nie donosze do listopada...a jestem w czarnej dup...ie bo pokoiku nie mamy
boje sie nie zdaze z praniem, prasowanie, urządzaniem i wszytskimi zakupami..nie wiem moze to poprostu normalne takie obawy
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:14   #3285
advena85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
nie wiem ja ostatnio corazbardziej sie obawiam ze nie donosze do listopada...a jestem w czarnej dup...ie bo pokoiku nie mamy
boje sie nie zdaze z praniem, prasowanie, urządzaniem i wszytskimi zakupami..nie wiem moze to poprostu normalne takie obawy
Każda z nas się tego obawia, spokojnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-12, 11:15   #3286
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

A ja wracam z biedronki i kolejna sytuacja kolejkowa...Młoda para z ok 3 letnim dzieckiem więc ona wie z całkiem niedawna co to jest ciaza...wyprzedzili mnie wózkiem o 2 sekundy, zakupy ogromne a ja mam 3 rzeczy...a znam babke z kasy która jest jak zolw...no to pytam sie "przepraszam mam 3 rzeczy mogę wejsc przed państwa" facet popatrzył na brzuch steknal i "nooo dobrze" tonem laskawcy, a ona myślałam ze zabije wzrokiem tylko nie wiedzialam czy najpierw mnie czy jego...
U mnie sytuacja z piątku kiedy to mieliśmy wizyte u gina.
Zajeżdżamy na parking, który jest na przeciwko gabinetu i trzeba przejść przez ulicę.No i już stoimy przed pasami żeby przejść na druga stronę a na parking wjeżdża auto - taki fajny terenowy nissan,wiecie taki wypaśny .Jak nas mijało no to widzieli,że w ciąży jestem i gdzie idę.Nagle słysze jak za nami ktoś biegnie.Odwracam się a tak jakaś wystrojona paniusia wiek może ok 37 lat z córką może ze 13 lat.Biegną obie,wyprzedziły nas - tż na mnie spojrzał i już wiedziałąm co chciał przez to powiedzieć .Wchodzimy do recepcji a one już drzwi od gabinetu mojego gina zamykają.No po prostu IDIOTKI.Leciały tak szybko żeby tylko wejść przede mną.Jak mnie takie coś rozpier...... Wzięłabym taką babę i wytarmosiła jej kudły na takim pustym łbie.Siedziała tam chyba z godzinę.Tyle, że nie pomyślała, że ja jeszcze do połoznej
Stary 2012-09-12, 11:18   #3287
advena85
Zadomowienie

Cytat:
U mnie sytuacja z piątku kiedy to mieliśmy wizyte u gina.
Zajeżdżamy na parking, który jest na przeciwko gabinetu i trzeba przejść przez ulicę.No i już stoimy przed pasami żeby przejść na druga stronę a na parking wjeżdża auto - taki fajny terenowy nissan,wiecie taki wypaśny .Jak nas mijało no to widzieli,że w ciąży jestem i gdzie idę.Nagle słysze jak za nami ktoś biegnie.Odwracam się a tak jakaś wystrojona paniusia wiek może ok 37 lat z córką może ze 13 lat.Biegną obie,wyprzedziły nas - tż na mnie spojrzał i już wiedziałąm co chciał przez to powiedzieć .Wchodzimy do recepcji a one już drzwi od gabinetu mojego gina zamykają.No po prostu IDIOTKI.Leciały tak szybko żeby tylko wejść przede mną.Jak mnie takie coś rozpier...... Wzięłabym taką babę i wytarmosiła jej kudły na takim pustym łbie.Siedziała tam chyba z godzinę.Tyle, że nie pomyślała, że ja jeszcze do połoznej
Wiesz... co to lalunię interesuje Bezmózgie to to, więc nie ma co za wiele oczekiwać
Stary 2012-09-12, 11:19   #3288
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
no pewnie a kiedy masz wizyte u gina? nie stresowalabys sie jakbys sie z nim skonsultowala

mam czasami
Dopiero co w piątek byłam u gina.Następna wizyta 28.09

Cytat:
dzięki ja to panikara jestem.. i chyba dobrze, że nie mam tu łatwego dostępu do ginekologa, bo by sie przede mną chyba bunkrował
Podobno jak się skraca szyjka to nie boli.Ale to tylko podobno, lekarzem nie jestem

Jak ja mam isć z psem na dwór jak tak leje...
Stary 2012-09-12, 11:21   #3289
happy_eve
Wtajemniczenie

Wróciłam z pracy Ależ mi tego brakuje, ja chcę tam wrócić Normalnie teraz mi smutno
Nasłuchałam się komplementów Wszyscy mówią, że mam mały brzuch Ale ja zawsze mówię, że ja tam się cieszę I przyznają mi rację

Teraz jeszcze tylko usg za 2 godziny....

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
ps. Nie ma z Was kogoś kto pracuje w podstawówce żeby podpisac mi praktyki?
Ja pracuję w podstawówce, ale po 1 jestem na L4 A po 2 to nie jest takie łatwe - bo praktyki to podpisuje dyrektor szkoły, a nie opiekun

Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość
Jestem mega szczęśliwa, nasz ślub był idealny. Wszystko wyszło dokładnie tak jak tego chcieliśmy. Oczywiście byłam zestresowana, prawie się popłakałam idąc do ołtarza. Podczas przysięgi małżeńskiej w ogóle mojemu mężowi nie patrzyłam w oczy - bo już na pewno bym się poryczała Bardzo dużo wparcia otrzymaliśmy jednak od księdza, gdyż ślubu udzielał nam przyjaciel rodziny mojego męża, także dawał nam małe wskazówki gdy trzeba było, wspierał też dobrym słowem

W dzień ślubu też bardzo dobrze się czułam, nawet sporo potańczyłam...a po weselu spędziliśmy pierwszą noc na naszym mieszkaniu, oczywiście było bosko mimo zmęczenia

W poprawiny już się oszczędzałam, nie tańczyłam w ogóle, ale i tak świetnie się bawiłam, bo mogłam na spokojnie porozmawiać ze wszystkimi gośćmi - a mój mąż już niezestresowany wytańczył się za nas dwoje

Tak więc od czwartku mieszka nam się razem wspaniale, planujemy w październiku jakiś wspólny wyjazd. Póki co chcielibyśmy pojechać do Wisły, do Gołębiewskiego. Początkowo miała być Praga, ale ja już się boję wyjeżdżać za granicę. Będę już wtedy po 30 tygodniu, więc to trochę ryzykowane.
Super, że wszystko się udało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-12, 11:21   #3290
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Wiesz... co to lalunię interesuje Bezmózgie to to, więc nie ma co za wiele oczekiwać

Poprzysięgłam sobie nigdy nikogo w kolejce już nie przepuścić tylko i wyłącznie kobiety w ciąży...
Stary 2012-09-12, 11:21   #3291
advena85
Zadomowienie

Moj mały chyba oszalał po wczorajszej gimnastyce i cały czas się wypina i dokazuje

anett234 przykre jest, że często to właśnie dziewczyny z małymi dziećmi zachowują się, jakby nie rozumiały w czym rzecz. Naprawdę tak szybko po porodzie dopada je amnezja jak to było, jak się człowiek czasem czuje i że ciężko wystać 20 minut w kolejce, tym bardziej, jak ma się kilka rzeczy,a nie 3 kosze? Nie rozumiem tego

Edytowane przez advena85
Czas edycji: 2012-09-12 o 11:23
Stary 2012-09-12, 11:21   #3292
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Apropo kolejkowych przygód, to ostatnio byłam w Tesco i oczywiście gigant kolejni wszędzie, kasa pierwszeństwa oblegana, ale nikogo uprawnionego. Miałam 2 rzeczy, a starsza para przede mną cały kosz, zapytałam, przepuścili, ale baba też minę miała nietęgą Ja nie wiem gdzie Ci ludzie mają mózg

A druga sytuacja z poniedziałku - apteka, Pani farmaceutka wywołała mnie z końca 7 osobowej kolejki, podziękowałam, ale kazała przyjść i koniec nikogo nie obsłużyła, dopóki nie podeszłam ogłaszajac, ze mam pierwszeństwo i już, ludzie wprawdzie patrzyli spod byka, ale słowem się nie odezwali (była czynna druga kasa). Pani na spokojnie wypełniła mi 2 karty rabatowe, wypytała o dzidziusia, doradziła i była naprawdę miła.
Wiecie co.. ja właśnie tego nie rozumiem czemu ludzie są dla siebie tak nieuprzejmi.. ja podczas urlopu w Polsce dostaje czasami doła.. nikt się nie uśmiechnie, nie ma jakiejś takiej życzliwości.. a historie z supermaketów to jakaś masakra..
Tutaj - może i uśmiechy są przyklejone, ale jak sie do kogoś uśmiechniesz to odpowie Ci uśmiechem - a nie spojrzy spod byka, ludzie ze sobą rozmawiają w kolejce do kasy.. przepuszczają się jak ktoś ma mniej, nikt się śmiertelnie nie spieszy, że musi koniecznie być pierwszy w kolejce (no sorry - w porze lunchu jak wpadają białe kołnierzyki po kanapki i soczki to im się spieszy ) Oczywiście zdarzają się ludzie, którym nigdy nic nie pasuje i są zrzędliwi - ale to naprawdę rzadkość.
Pracowałam na kasie to wiem co mówię - klienci przychodzili głównie sobie pogadać.. każdy był miły i nigdy mnie nic niemiłego nie spotkało.. kod nie wchodził? cena się nie zgadzała? nikt do mnie nie miał pretensji.. a w Polsce jak widzę jak kasjerki dostają opieprz to mi aż ich żal.. (zapomniałam dodać, że jako studentka to dorabiałam sobie na kasie w Polsce to wiem jak bardzo różni się ta praca i jak inaczej wygląda! - to niesamowite.. w Polsce frustracja - tu nawet bardzo polubiłam)

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-09-12 o 11:25
Stary 2012-09-12, 11:23   #3293
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Moj mały chyba oszalał po wczorajszej gimnastyce i cały czas się wypina i dokazuje
Widocznie mu się spodobało i też sobie ćwiczy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-12, 11:27   #3294
tynkusia
Rozeznanie

Hej Kobietki!!
Ja sobie zrobilam maly odpoczynek od pisania, ale bylam strasznie ciekawa co tam u Was
Wynikow po obciazeniu glukoza nie mialam zlych(na czczo przekroczylam tylko o 2 jednostki), ale dla pewnosci dalej kluje sie pare razy dziennie i zapisuje wszystko co jadlam. Trafilam na diabetologa fanatyka chyba ;P Czepia sie wszystkiego, ale tlumacze sobie, ze robi to dla naszego dobra

No to ja podczytam sobie Was troszke w tyl, zeby wiedziala o co kaman
Stary 2012-09-12, 11:28   #3295
advena85
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co.. ja właśnie tego nie rozumiem czemu ludzie są dla siebie tak nieuprzejmi.. ja podczas urlopu w Polsce dostaje czasami doła.. nikt się nie uśmiechnie, nie ma jakiejś takiej życzliwości.. a historie z supermaketów to jakaś masakra..
Tutaj - może i uśmiechy są przyklejone, ale jak sie do kogoś uśmiechniesz to odpowie Ci uśmiechem - a nie spojrzy spod byka, ludzie ze sobą rozmawiają w kolejce do kasy.. przepuszczają się jak ktoś ma mniej, nikt się śmiertelnie nie spieszy, że musi koniecznie być pierwszy w kolejce (no sorry - w porze lunchu jak wpadają białe kołnierzyki po kanapki i soczki to im się spieszy ) Oczywiście zdarzają się ludzie, którym nigdy nic nie pasuje i są zrzędliwi - ale to naprawdę rzadkość.
Pracowałam na kasie to wiem co mówię - klienci przychodzili głównie sobie pogadać.. każdy był miły i nigdy mnie nic niemiłego nie spotkało.. kod nie wchodził? cena się nie zgadzała? nikt do mnie nie miał pretensji.. a w Polsce jak widzę jak kasjerki dostają opieprz to mi aż ich żal..
Też tego nie rozumiem, bo jak widzę kogoś za mną, kto ma 2 rzeczy, a ja pół kosza, to go puszczam Ostatnio odmówiłam jednej babce, bo mnie skłamała, że niby wnuki na nią czekają, miała 5 rzeczy, a ja 1, a widziałam, wchodząc do sklepu, że nie wnuki, a koleżanka stała i czekała Ale to już był szczyt dla mnie, żeby nie dość wpychać się z większymi zakupami, to jeszcze okłamywać ciężarną
Cytat:
Widocznie mu się spodobało i też sobie ćwiczy
Chyba tak Jak kazała wczoraj zrobić rowerek, to myślałam, że na matę się zesiusiam taki ucisk, choc tyle co byłam w toalecie
Stary 2012-09-12, 11:28   #3296
marti86
Zakorzenienie

hej

Lacze sie w bolu z niewyspanymi

gratuluje wszystkim nowo rozpoczetych tygodni i trzymam kciuki za wizyty

Nilegalna super ze wszystko sie udalowiele milosci

mam dzis zly dzientz mnie wkur**l i wogole od rana czuje spinanie brzuchazaczelam zapisywac czasy mam nadzieje ze sie uspokoi bo jak nie to znow musze wracac do szpitala((((((((((((((( ((
tylko leze i wsluchuje sie w swoje cialo panicznie przerazona wypinaniem malego ze to kolejny skurcz idzie zwariuje chyba

Napisalam do DeKajki jak cos bede wiedziec to dam znac.

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:30   #3297
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam tez to kłucie czasem nic nie kłuje przec tydziena potem dwa dni co jakis czas kłuje i tez nie wiem skad to, mówiłam gince to mówiła ze to nic powaznego ze to czeste u kobiet wciazy i całkiem normalne, wiec mnie uspokoiła, n wizycie twierdziła ze szyjka jest długa, takze chybaz szyjką oki
A co do spanai to mam to samo nie ma wygodnej pozycji na lewym boku zle na prawym tez(tam dzidzia ma głowke i boje sie ze zgniote;/) na plecach nie wygodniue;/ no jzu nie wiem jak sie kłasc, dzis tyle razy sie kreciłam w nocy ze szok, az Tz mojego obudziłam o 4 w nocy bo juz nie mogłam spac napiłam sie poszłamsiku i zapaliłam diode bo juz miałąm dosc lezenia po ciemku, no i oczywiscie go raziło w oczy i mi wyłączył , ja jzu sie wygodnie ułozyłam wkoncu do spaani prawie usypiam a mojemu sie zebrało na amory no i mnie rozbudził pobawilismy sie troche i po tym zasnełam jak niemowle:P chyba to jest dobra metoda na sen

Nielegalna GRATKI GRATKI fajnie ze ze wszystko sie udało i witaj w gronie szczesliwych żon
Micia kup tam co, i potem foty nam pokazuj

Ja juz obiadek ugotowałam i nawet go skonsumowąłam krokietki pychotka;p prasowanko zrobiłam mieszkanko ogarnełam, a teraz czas brac sie za dalsza naukedo egzaminu, jak by mi sie chciało tak jak mi sie nie chce to by było super.

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:34   #3298
judkama
Zakorzenienie

co do kolejek i koitek z małymi dziecmi, to powiem ze czasami jest masakra zeby taki maluch w takiej kolejce wytrzymal
nie mowie o niemowalku co spi, ale jak sie rozplacze, albo starszak zaczyna szalec to tez nie jest fajne
ostatnio mialam tak, ze stalam w kolejce i malemu zachcialo sie spac i byl ryk, krzyk, szarpanie, masakra jakby miala wtedy kogos przepuscic w kolejce jeszcze to nie wiem chyba bym sie pociela, nie da sie czasem wytlumaczyc, zeby maly zrozumial, ze musi poczekac bo i tak nie wyjedziemy , innej drogi nie ma
jakas babka nas wtedy przepuscila
czasami widzi sie ze dzieciak jest spokojny, ale sa widoczne symptomy ze zaraz bedzie rozróba na całego hihi
wtedy to dopiero szybkie zakupy sie robi
takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2012-09-12 o 11:38
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:39   #3299
ImmortalWoman
Zakorzenienie

hey kochane!

jestem po glukozie
mały chory ww domu a mi si ę nic nie chce...

lecę was poczytać bo chyba tylko na tyle starczy mi sił :/
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:41   #3300
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Haaaalo witam w ten pieeeekny dzien
Zamowilismy lozeczko, materac, posciel, rozek do kompletu i jestem w 7niebie
Jeszcze wozek i prawie jest wyprawka
Tylko ☠☠☠☠☠☠☠ki zostana ale chyba juz niewiele.... hi a posciel cudna!
No to mam dobry dzien, niech taki bedzie caly
Co rpawda poryczaam sie odczas zamawiania ale wiadomo czemu?? no tak niezabardzo
Lece Was ponadrabiac
z allegro? pokaż i pochwal się koniecznie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
Ja juz obiadek ugotowałam i nawet go skonsumowąłam krokietki pychotka;p prasowanko zrobiłam mieszkanko ogarnełam, a teraz czas brac sie za dalsza naukedo egzaminu, jak by mi sie chciało tak jak mi sie nie chce to by było super.
ech kusisz tymi krokiecikami - taaaaaka głodna się zrobiłam!
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości