|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Raz jeszcze dziękuję za wszystkie gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje!!! ![]() Mnie łapie już prawie każdej nocy...i to jest taki ból, że mogła bym krzyczeć.
![]() |
#3272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic, lecę ![]() ![]()
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki - a czy wy macie czasami takie jakby kłucie w kroczu? Bo ja od wczoraj mam takie i zaczynam się martwić..
#3274 |
Zakorzenienie
|
To ja muszę sie pochwalić ze odkąd lykam magnez z potasem bodajże aspargin nie miałam ani jednego nocnego skurczu
![]() Nielegalna gratulacje Gratulacje oczywiscie za nowe tygodnie ![]() A ja wracam z biedronki i kolejna sytuacja kolejkowa...Młoda para z ok 3 letnim dzieckiem więc ona wie z całkiem niedawna co to jest ciaza...wyprzedzili mnie wózkiem o 2 sekundy, zakupy ogromne a ja mam 3 rzeczy...a znam babke z kasy która jest jak zolw...no to pytam sie "przepraszam mam 3 rzeczy mogę wejsc przed państwa" facet popatrzył na brzuch steknal i "nooo dobrze" tonem laskawcy, a ona myślałam ze zabije wzrokiem tylko nie wiedzialam czy najpierw mnie czy jego... ![]()
#3275 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez advena85 Czas edycji: 2012-09-12 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
My po śniadanku, zaraz będzie jakaś mała słaba kawka jak co dzień. Nocka troszkę nie przespana, ta globulka chyba mi się podczas snu rozpuściła i przy każdym kaszlnięciu w nocy czułam jak mi tam leci normalnie, swoją drogą ten kaszel spać nie dawał. Ale już czuję ulgę po tej maści, nic nie piecze ![]() Tak Was w skrócie podczytałam co u DeKajki ? ma któraś do niej numer ?
#3277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy, mamy przynajmniej ja.Nie wiem czy to takie samo jak u Ciebie ale jest.Czasem to jest takie jakby mnie w pęcherzy kłuło ale ten pęcherz to tak jakby był taaak maksymalnie nisko,prawie na wylocie ![]() Innym razem znów to czuję takie kłujące napięcie jakby mi miało wszystko z krocza wylecieć. Nie wiem co to oznacza i czy to no9rmalne ale jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |
Zakorzenienie
|
no pewnie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3280 |
Zadomowienie
|
Haaaalo witam w ten pieeeekny dzien
![]() Zamowilismy lozeczko, materac, posciel, rozek do kompletu i jestem w 7niebie ![]() Jeszcze wozek i prawie jest wyprawka ![]() Tylko ☠☠☠☠☠☠☠ki zostana ale chyba juz niewiele.... ![]() ![]() ![]() No to mam dobry dzien, niech taki bedzie caly ![]() Co rpawda poryczaam sie odczas zamawiania ale wiadomo czemu?? no tak niezabardzo ![]() Lece Was ponadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale nei wiem, szukalam na necie i faktycznie duzo dziewczyn się na to skarży..wczesniej tak mnie kłuło przez pare dni ..teraz jakby w tym tygodniu przestało , ale za to mały mnei tak czasem uciska ze czuje jakbym miala zaraz rodzic micia tez chyba pojade do lumpka..moze mi sie humor poprawi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3282 |
Zadomowienie
|
Apropo kolejkowych przygód, to ostatnio byłam w Tesco i oczywiście gigant kolejni wszędzie, kasa pierwszeństwa oblegana, ale nikogo uprawnionego. Miałam 2 rzeczy, a starsza para przede mną cały kosz, zapytałam, przepuścili, ale baba też minę miała nietęgą
![]() ![]() A druga sytuacja z poniedziałku - apteka, Pani farmaceutka wywołała mnie z końca 7 osobowej kolejki, podziękowałam, ale kazała przyjść i koniec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]()
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
boje sie nie zdaze z praniem, prasowanie, urządzaniem i wszytskimi zakupami..nie wiem moze to poprostu normalne takie obawy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zajeżdżamy na parking, który jest na przeciwko gabinetu i trzeba przejść przez ulicę.No i już stoimy przed pasami żeby przejść na druga stronę a na parking wjeżdża auto - taki fajny terenowy nissan,wiecie taki wypaśny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ja mam isć z psem na dwór jak tak leje... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | ||
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z pracy
![]() ![]() ![]() Nasłuchałam się komplementów ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jeszcze tylko usg za 2 godziny.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3290 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Zadomowienie
|
Moj mały chyba oszalał po wczorajszej gimnastyce i cały czas się wypina i dokazuje
![]() anett234 przykre jest, że często to właśnie dziewczyny z małymi dziećmi zachowują się, jakby nie rozumiały w czym rzecz. ![]() ![]() Edytowane przez advena85 Czas edycji: 2012-09-12 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj - może i uśmiechy są przyklejone, ale jak sie do kogoś uśmiechniesz to odpowie Ci uśmiechem - a nie spojrzy spod byka, ludzie ze sobą rozmawiają w kolejce do kasy.. przepuszczają się jak ktoś ma mniej, nikt się śmiertelnie nie spieszy, że musi koniecznie być pierwszy w kolejce (no sorry - w porze lunchu jak wpadają białe kołnierzyki po kanapki i soczki to im się spieszy ![]() Pracowałam na kasie to wiem co mówię - klienci przychodzili głównie sobie pogadać.. każdy był miły i nigdy mnie nic niemiłego nie spotkało.. kod nie wchodził? cena się nie zgadzała? nikt do mnie nie miał pretensji.. a w Polsce jak widzę jak kasjerki dostają opieprz to mi aż ich żal.. (zapomniałam dodać, że jako studentka to dorabiałam sobie na kasie w Polsce to wiem jak bardzo różni się ta praca i jak inaczej wygląda! - to niesamowite.. w Polsce frustracja - tu nawet bardzo polubiłam)
![]() ![]() Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-09-12 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3294 |
Rozeznanie
|
Hej Kobietki!!
![]() Ja sobie zrobilam maly odpoczynek od pisania, ale bylam strasznie ciekawa co tam u Was ![]() Wynikow po obciazeniu glukoza nie mialam zlych(na czczo przekroczylam tylko o 2 jednostki), ale dla pewnosci dalej kluje sie pare razy dziennie i zapisuje wszystko co jadlam. Trafilam na diabetologa fanatyka chyba ;P Czepia sie wszystkiego, ale tlumacze sobie, ze robi to dla naszego dobra ![]() No to ja podczytam sobie Was troszke w tyl, zeby wiedziala o co kaman ![]()
#3295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Lacze sie w bolu z niewyspanymi ![]() gratuluje wszystkim nowo rozpoczetych tygodni i trzymam kciuki za wizyty ![]() Nilegalna super ze wszystko sie udalo ![]() ![]() mam dzis zly dzien ![]() ![]() ![]() ![]() tylko leze i wsluchuje sie w swoje cialo panicznie przerazona wypinaniem malego ze to kolejny skurcz idzie ![]() ![]() Napisalam do DeKajki jak cos bede wiedziec to dam znac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do spanai to mam to samo nie ma wygodnej pozycji na lewym boku zle na prawym tez(tam dzidzia ma głowke i boje sie ze zgniote;/) na plecach nie wygodniue;/ no jzu nie wiem jak sie kłasc, dzis tyle razy sie kreciłam w nocy ze szok, az Tz mojego obudziłam o 4 w nocy bo juz nie mogłam spac napiłam sie poszłamsiku i zapaliłam diode bo juz miałąm dosc lezenia po ciemku, no i oczywiscie go raziło w oczy i mi wyłączył , ja jzu sie wygodnie ułozyłam wkoncu do spaani prawie usypiam a mojemu sie zebrało na amory ![]() ![]() Nielegalna GRATKI GRATKI fajnie ze ze wszystko sie udało i witaj w gronie szczesliwych żon ![]() Micia kup tam co, i potem foty nam pokazuj ![]() Ja juz obiadek ugotowałam i nawet go skonsumowąłam krokietki pychotka;p prasowanko zrobiłam mieszkanko ogarnełam, a teraz czas brac sie za dalsza naukedo egzaminu, jak by mi sie chciało tak jak mi sie nie chce to by było super.
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
co do kolejek i koitek z małymi dziecmi, to powiem ze czasami jest masakra zeby taki maluch w takiej kolejce wytrzymal
![]() nie mowie o niemowalku co spi, ale jak sie rozplacze, albo starszak zaczyna szalec to tez nie jest fajne ostatnio mialam tak, ze stalam w kolejce i malemu zachcialo sie spac i byl ryk, krzyk, szarpanie, masakra jakby miala wtedy kogos przepuscic w kolejce jeszcze to nie wiem chyba bym sie pociela, nie da sie czasem wytlumaczyc, zeby maly zrozumial, ze musi poczekac bo i tak nie wyjedziemy , innej drogi nie ma jakas babka nas wtedy przepuscila ![]() czasami widzi sie ze dzieciak jest spokojny, ale sa widoczne symptomy ze zaraz bedzie rozróba na całego hihi wtedy to dopiero szybkie zakupy sie robi ![]() takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ![]() Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-09-12 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
hey kochane!
jestem po glukozie ![]() ![]() mały chory ww domu a mi si ę nic nie chce... lecę was poczytać bo chyba tylko na tyle starczy mi sił :/
#3300 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.