Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-12, 10:26   #3091
BeautyCandy
Raczkowanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dzień dobry

zabieram się za porządki w kosmetykach
hehe ja robilam wczoraj i w koncu moje kosmetyki jakos wygladaja

zaraz bede sie zbierac do lekarza, mam nadzieje, ze nie wroce z gipsem na nodze

4.1o - Dior Nude Shimmer Instant Illuminating Powder
BeautyCandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 10:31   #3092
ineczka7
Zadomowienie

Ja mam dziś wieczorkiem odwiedziny teściów . Jestem chyba jedyną znaną sobie osobą, która ma radochę jak przyjeżdżają teściowie - nie dość, że fajni ludzie, to jeszcze zawsze wyżerkę przywiozą
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 10:42   #3093
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wieczorkiem odwiedziny teściów . Jestem chyba jedyną znaną sobie osobą, która ma radochę jak przyjeżdżają teściowie - nie dość, że fajni ludzie, to jeszcze zawsze wyżerkę przywiozą
Ja za moimi też przepadam - teściowa jest spoko, teścia bałam się przez 3 lata, ale potem okazało się, że wcale taki straszny nie jest
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 10:55   #3094
kascysko
Zakorzenienie

Witajcie

Zaraz czeka mnie bieg na pocztę, potem do znajomej, a potem mecz
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:00   #3095
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja za moimi też przepadam - teściowa jest spoko, teścia bałam się przez 3 lata, ale potem okazało się, że wcale taki straszny nie jest
śniłaś mi się dzisiaj
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:02   #3096
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
śniłaś mi się dzisiaj
haha, serio? byłam jakiś psychopatą czy tak bardziej normalnie?
Stary 2012-09-12, 11:07   #3097
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
haha, serio? byłam jakiś psychopatą czy tak bardziej normalnie?
śniło mi się, że malowałaś mi modelkę, a w ten sam dzień miałaś swoje wesele i mnie zaprosiłaś haha
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:08   #3098
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Raz widziałam ogłoszenie na Allegro, że koleś odda fretke za darmo bo jej pogryzła wszystkie kable i zdemolowała wszystkie tapicerki
No u tż też tak było. I strasznie lubiły gryźć go po palcach u stóp.
I jak miał kotkę, to po kilku miesiącach skórzany komplet kanapa + fotele poszły się, no. Ale ta kotka dziwna była, więcej biegała po ścianach niż po podłodze.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:13   #3099
ama09
Zakorzenienie

dodałam notkę o porządkach - zapraszam
i zmykam sprzątać łazienkę, ciekawe jakie kosmetyki tam znajdę
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:27   #3100
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

Cześć Kobietki !
Ale dzisiaj miałam sen...
Oprócz tego, że ktoś chciał mnie dorwać- tradycyjnie, to miłość jakaś była. Co najciekawsze nie był to TŻ I nie znam tamtej osoby, ale wyobrażenie jej była naprawdę faaaajne
Co do snów, mam je bardzo wyraźne, zdarzało mi się zobaczyć to co następnego dnia się działo i oczywiście świadome miewam (nigdy wcześniej nad nimi nie ćwiczyłam), ale to zależy od kilku czynników.
Pamiętam swój pierwszy świadomy sen. Jestem przed jakimś domkiem i wilk stoi przede mną. Pyta się czy może mi polać głowę barszczem czerwonym. (w głowie mi się pojawiło, że to sen) Zgodziłam się. Wtedy w jego rękach-łapach pojawił się talerz ze wspomnianym wcześniej barszczem. Pochyliłam głowę, talerz był nad nią i... obudziłam się Miałam wtedy jakieś 6-7 lat, pewnie jakichś bajek się naoglądałam
A Wy miewacie/ćwiczycie świadome sny ?

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36471640]
Swoją drogą dziś minęły 4 tygodnie odchudzania. Mierzyłam się i ważyłam, i o ile wymiary poszły w dół, to waga tyle co nic, bo pół kg przez dwa tygodnie. Mam okres, więc to pewnie dlatego. Myślicie, że zostawić te pomiary czy powtórzyć je za parę dni?
[/QUOTE]
Na wszelki wypadek powtórz, bo woda się mogła zatrzymać w organizmie trochę- jak to przed okresem- i mogła pozostać. Wiem, że chcesz schudnąć, ale czy ilość kg wyznacza jak wyglądasz ? Podchwytliwe pytanie, bo często przez dużą wg. nas masę ciała nie czujemy się dobrze. Jednak imho jeśli widzisz spadki w cm to jest dobrze. Bo jeśli Twoja dieta oscyluje w granicach tych 1300 kcal to resztę potrzebnej energii organizm "pobiera" z nadprogramowego tłuszczyku. ("pobiera"- nie pobiera w czystej postaci tylko przetwarza, nie jest to żadne chwalenie się, że wiem co się dzieje, łał , ale dla samej siebie musiałam sprecyzować, przepraszam. no muszę być dokładna;<)

Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Czas edycji: 2012-09-12 o 11:44
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:30   #3101
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
śniło mi się, że malowałaś mi modelkę, a w ten sam dzień miałaś swoje wesele i mnie zaprosiłaś haha
haha, to faktycznie jakaś noc dzisiaj taka, bo TŻ mówił, że też mu się śniłam - podobno przeze mnie nie zdążyliśmy na jakiś samolot

ależ dziś pogoda paskudna... i jeszcze @ mi się zaczął, żyć- nie umierać...
Stary 2012-09-12, 11:32   #3102
nicRu
maszyna, nie człowiek

Miewałam kiedyś Teraz padam już po prostu zmęczona i się regeneruję
Stary 2012-09-12, 11:47   #3103
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dobry

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj pół dnia miałam jeżdżenia i załatwiania spraw
Ale za to w ramach rekompensaty za stracony czas kupiłam sobie fajny tworek - mydełko, gąbka, peeling - w jednym hehe, ciekawe czy toto praktyczne będzie, czy tylko ładnie wygląda
Czyżbyć nabyła droga kupna słynnego "kodżaka" [gąbkę konjac]??
Mam i lubię Do tego świetnie nawilża, co mnie mega zdziwiło . Ale wole używać go na umytą twarz, jako dopełnienie pielęgnacji.

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
mnie przerazaja te ogroooomne pajaki- ale nie potrafie zabic zazwyczaj wolam kogos zeby go zlapal i wyrzucil na pole, tak jakos mi zal nawet pajaczkow muchy tez wywalam na pole
Mi też ich szkoda i wołam TŻ'ta, żeby wywalił na dwór. Egzekucja tylko wtedy, kiedy on sam nie może dać sobie z nimi rady.
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36464017]
Ja się generalnie pająków nie boję, bo przecież nasze polskie nic mi nie zrobią a po jakiś polach i bagnach raczej nie chodzę, żeby mnie inne gatunki zaskakiwały Ale brzydzę się i jak sobie pomyślę, że pająk mnie dotknie (w sensie wejdzie na mnie czy coś) to bleeeeee W ogóle są dla mnie takie nieobliczalne, szybko biegają i nigdy nie wiadomo gdzie uciekną! Potem mi pewnie wejdą do łóżka, a w nocy do otwartej buzi przez sen Nienawidzę pająków.
Kiedyś wyczytałam jakiś artykuł tym, ile człowiek zjada pająków w życiu i to mnie mocno utwierdziło w przekonaniu, że się nie polubimy

Ale takich wielkich włochatych bydlaków się boję bardzo i (nie gniewaj się Orlico), nie weszłabym do Ciebie do domu Tak samo jak nie weszłabym do nikogo, kto ma węża, skorpiona czy inne takie groźne stworzenia ...[/QUOTE]
Bać się nie boję, ale po prostu... brzydzę. Wolę, żeby mnie jednak nie dotykały

A propos skorpionów i innego robactwa, to swego czasu na wczasach w Grecji namiętnie wchodziły nam do pokoju . Kiedyś przez trzy dni coś czarnego siedziało na suficie, takie skulone - myslałam, że to jakas plama po prostu, a to skorpion był. Udało się go zrzucić i wywalić. Tak samo modliszek wszędzie było pełno
Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
a na serio - widziałam w jakimś programie takie duże pająki pieczone na ognisku i byłam wtedy bardzo ciekawa, czy ich mięso jest smaczne >

Za to ja mam za oknami park, nawet nie chcecie wiedzieć jakie bydlaki mi robią pajęczyny na balkonie czy za oknami. W życiu nie widziałam takich gigantów jak mieszkałam normalnie na osiedlu. A ostatnio mieliśmy national geographic live - czyli pajęcze zaloty, kopulację i potem spitalanie jednego pajączka. Fascynujący spektakl.
Mnie też ciekawi właśnie, jak smakują takie pieczone i chyba nawet odważyłabym się spróbować

Ja mieszkam na osiedlu i tu też bywają takie upasione byki za oknami. Szczególnie jak wychodzę z psem wieczorem, to widać, cały blok mieszkańcami pajęczyn obsadzony Szczególnie pod parapetami lubią sobie robić stanowiska, aż do drugiego piętra.

A tak w ogóle uwielbiam obserwować pająki, szczególnie krzyżaki. Kiedyś nawet z TŻ'tem urządzaliśmy sobie polowania na co ciekawsze okazy, do zdjęć.
Tu przykładowy efekt http://plfoto.com/zdjecia/400965.jpg [tylko dla ludzi o mocnych nerwach ]

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36464890]Dooobra, chwalę się moimi dziećmi

Drugi i trzeci są niewiele większe od mrówki A pierwszy niewiele większy od nich
Teraz wyglądają podobnie, ale z wiekiem nabiorą różnych kolorów i wzorków [/QUOTE]
Fajowe, po zdjęciach trudno uwierzyć, że jeszcze takie mikruski. Co in dajesz jeść, kiedy są takie małe?
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36465061]
Skoro są takie małe, to może da się je jeszcze rozdeptać? [/QUOTE]
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36465223]A kotka byś rozdeptała?
One też są małe i puchate! [/QUOTE]

Wybacz Orlico, ale nie mogę z was dziewczyny
Co za dialog
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36467087]
tak btw, mam 10 followersów ^^ dla Was to pewnie nic, ale dla mnie... [/QUOTE]
Gratulacje
Każdy z nas kiedyś zaczynał od takich małych sukcesów. Nim się obejrzysz stuknie Ci setka

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 12:23   #3104
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

cześć
wracam po egzaminach poprawkowych do was

Orlica jak małe to są nawet urocze faktycznie puchate Ale jak urosną to już dla mnie za dużo

Moniak weź córę ze sobą jak by trzeba było
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 12:39   #3105
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Czyżbyć nabyła droga kupna słynnego "kodżaka" [gąbkę konjac]??
Mam i lubię Do tego świetnie nawilża, co mnie mega zdziwiło . Ale wole używać go na umytą twarz, jako dopełnienie pielęgnacji.
Nieeee, inne cudo nabyłam Do ciała, a nie do twarzy Pierwszy raz mam już za sobą Może się polubimy Nie wiem, napiszę więcej jak sobie wyrobię zdanie

Kurdeeee... Tyle co zasnęłam, 10 minut, coś durnego mi się przyśniło, a tu dzwonek do drzwi...kurier :/ Ale przyniósł kosmetyki, więc mu wybaczam
Stary 2012-09-12, 12:41   #3106
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja mam dzisiaj coś ciężki dzien, jeśli chodzi o spanie - spałam regulaminowe ~8h, ale mam wrażenie, że zaraz padnę Do tego mam ochotę na słodycze
Stary 2012-09-12, 12:59   #3107
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Moniak weź córę ze sobą jak by trzeba było
eee daj spokój... ona uwielbia towarzystwo i pewnie byłaby gwiazdą wieczoru, ale wprowadziłaby duże zamieszanie moja babcia z nią zostanie fajnie, że będziesz - zobaczę Twoje włosy na żywo
witam
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 13:04   #3108
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

moniak czyli muszę iść w rozpuszczonych? boje sie trochę bo mało blogerek znam, własnie jestem na etapie poszukiwania ich bl;ogów i obcowania z treścią
Stary 2012-09-12, 13:09   #3109
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
moniak czyli muszę iść w rozpuszczonych? boje sie trochę bo mało blogerek znam, własnie jestem na etapie poszukiwania ich bl;ogów i obcowania z treścią
niekoniecznie w rozpuszczonych - i tak pewnie zrobią na mnie wrażenie ja chyba poznam tylko Ciebie, Zuzę, Karolinę i Monikę - reszty dziewczyn z piętnastki nie znam ostatni mój wpis na blogu był z listą osób to możesz sobie podejrzeć reszta dziewczyn nie ujawnia swoich twarzy na blogach, więc jest ciężko...
Stary 2012-09-12, 13:23   #3110
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

do piątku trochę czasu jeszcze może założymy jakąś grupę na fb albo gdzieś żeby troszkę się poznać? Co myślisz? znając życie to będą rozpuszczone albo lekko podpięte no chyba że będzie deszcz
Stary 2012-09-12, 13:27   #3111
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
do piątku trochę czasu jeszcze może założymy jakąś grupę na fb albo gdzieś żeby troszkę się poznać? Co myślisz? znając życie to będą rozpuszczone albo lekko podpięte no chyba że będzie deszcz
grupa na FB to dobry pomysł sama jestem w prywatnej grupie z innego wątku i jak wizaż czasem nie działa to tam rozmawiamy ale myślisz o grupie świętokrzyskiej, czy np. osób z tego wątku?
Stary 2012-09-12, 13:47   #3112
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Chyba kojarzę
A jak sobie przypomnisz to dasz znać? Bo ostatnio przeleciałam wszystkie obserwowane blogi i nie mam go dodanego, a chciałam coś sprawdzić

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Witam.

Nie mogę iść spać, bo jakiś kurier do mnie dzwonił, że jedzie Grr.
U Ciebie chociaż dzwoni, ja od poniedziałku czekam na kuriera - może przyjedzie, może nie przyjedzie, a kiedy to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
Dziewczyny
poszukuję jakiegoś dobrego serducha Warszawianki, która będzie brała udział w akcji http://szalenstwozakupow.pl/front/discount i przejdzie się do Synesis oraz do TBS i zakupi mi produkty i wyśle paczką, oczywiście pokryję koszty
Od dawna czaję się na maseczkę miętową synesis a tu 41% zniżki z TBS też mam ukochany żel do mycia twarzy i z chęcią przygarnęłabym kolejne pudełko przy okazji rabatów i jednej paczki
W takich chwilach zdecydowanie chcę mieszkać w Warszawie Synesis -41%

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Hej byłam tu kiedyś przez chwilę potem zniknęłam a teraz chciałabym wrócić o ile mnie przyjmiecie Na rozpogodzena Wam dnia powiem Wam, że mój ojciec kupił w zeszłym roku 3 króliki - miały być same dziewczyny okazało się, że dziewczyn jest dwie i jeden chłopak... Odkąd się rozmnożyły jak króliki mamy ich 20
Padłam

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Grzmiało u mnie ale przeszło bokiem a takie sucho
A u mnie waliło równo Możemy się zamienić

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dzień dobry

zabieram się za porządki w kosmetykach
Oooo to fajnie Ja sobie ostatnio ułożyłam plan co na pewno chcę zużyć w pierwszej kolejności (bo nie lubię/nie działa/kończy się termin przydatności). Generalnie zużywam teraz w pierwszej kolejności produkty do twarzy bo ostatnio radykalnie zmieniłam pielęgnację (jak najmniej drogeryjnych, jak najwięcej produktów o prostym składzie z BU/ZSK) i moja skóra to po prostu pokochała, nigdy nie wyglądała tak dobrze jak teraz, no chyba że jak byłam dzieckiem do 10 lat Więc spodziewam się sporych ubytków w moim arsenale Ale też i przybytków, tym razem tych dobrych
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 13:47   #3113
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

A propos skorpionów i innego robactwa, to swego czasu na wczasach w Grecji namiętnie wchodziły nam do pokoju . Kiedyś przez trzy dni coś czarnego siedziało na suficie, takie skulone - myslałam, że to jakas plama po prostu, a to skorpion był. Udało się go zrzucić i wywalić. Tak samo modliszek wszędzie było pełno

Ja mieszkam na osiedlu i tu też bywają takie upasione byki za oknami. Szczególnie jak wychodzę z psem wieczorem, to widać, cały blok mieszkańcami pajęczyn obsadzony Szczególnie pod parapetami lubią sobie robić stanowiska, aż do drugiego piętra.

A tak w ogóle uwielbiam obserwować pająki, szczególnie krzyżaki. Kiedyś nawet z TŻ'tem urządzaliśmy sobie polowania na co ciekawsze okazy, do zdjęć.
Tu przykładowy efekt http://plfoto.com/zdjecia/400965.jpg [tylko dla ludzi o mocnych nerwach ]

Wybacz Orlico, ale nie mogę z was dziewczyny
Co za dialog
Bleeee - ten pająk na zdjęciu Nie zazdroszczę skorpionów w Grecji, bałabym się bardzo

Cytat:
cześć
wracam po egzaminach poprawkowych do was
I jak Ci poszło?

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
eee daj spokój... ona uwielbia towarzystwo i pewnie byłaby gwiazdą wieczoru, ale wprowadziłaby duże zamieszanie moja babcia z nią zostanie fajnie, że będziesz - zobaczę Twoje włosy na żywo
witam
No co, jamapi była na naszym spotkaniu z bąblem Co prawda nie wytrzymał długo przy tylu rozgadanych babach, ale i tak był przeuroczy

Zazdroszczę Wam tego spotkania, bardzo

Dodałam sobie wczoraj do koszyka na doz-ie kilka rzeczy, wstaję dzisiaj żeby potwierdzić i złożyć zamówienie (jeszcze się zastanawiałam nad czymś, dlatego nie zrobiłam tego od razu), a tu mi wyskakuje, że 2 rzeczy są niedostępne O ile ziele skrzypu mogę zastąpić jakimś innej firmy i różnica cenowa niewielka, to wcierki nie zastąpię Włączyłam sobie poinformowanie o dostępności i czekam

I miałam dziś sensacje żołądkowe w nocy, więc się nie wyspałam

Widzę też, że mamy znowu zgranie cykli bo co druga przed lub w trakcie @ Ja przed Bycie nieznośną uzasadnione

Orlico, a te kredki wydają się takie ładne... A na swatchu porażka

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-09-12 o 13:49
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 13:54   #3114
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
to ja też obcenie włosy . Jeszcze tylko 2 dni
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 13:55   #3115
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

moniak myślę oswiętokrzyskich

basia no w miarę miałam ich dużooo i kilka już zaliczyłam ale wciąż czekam na wyniki
Stary 2012-09-12, 13:56   #3116
Konto usunięte

Cytat:
moniak myślę oswiętokrzyskich

basia no w miarę miałam ich dużooo i kilka już zaliczyłam ale wciąż czekam na wyniki
W takim razie trzymam kciuki
Stary 2012-09-12, 14:00   #3117
tova1
Zakorzenienie

Basiago chodziło Ci o ten:
http://angelmaluje.blogspot.com/ ??
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 14:03   #3118
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Basiago chodziło Ci o ten:
http://angelmaluje.blogspot.com/ ??
Będę Cię całować po stopach Tak, właśnie o ten blog mi chodziło, ale chyba nie trafiłam z opisem wizualnym
Stary 2012-09-12, 14:04   #3119
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj coś ciężki dzien, jeśli chodzi o spanie - spałam regulaminowe ~8h, ale mam wrażenie, że zaraz padnę Do tego mam ochotę na słodycze
Ja nie spałam i raczej się nie zapowiada, żebym miała spać.
Słodycze też wcinam...
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36477168]
U Ciebie chociaż dzwoni, ja od poniedziałku czekam na kuriera - może przyjedzie, może nie przyjedzie, a kiedy to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą
[/QUOTE]
Chyba po raz pierwszy jakiś kurier zadzwonił. Ale to tylko dlatego, że na paczce miał moje imię i nazwisko i numer telefonu heh, chyba miał się domyślić gdzie mieszkam

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36477174]
Widzę też, że mamy znowu zgranie cykli bo co druga przed lub w trakcie @ Ja przed Bycie nieznośną uzasadnione
[/QUOTE]
Również jestem przed - przechodzę fazę gastryczną i jem na potęgę Dobrze, że to tylko tak raz w miesiącu jest, bo inaczej byłoby ciężko. Syndrom ADR by się uaktywnił aż nadto
Stary 2012-09-12, 14:07   #3120
tova1
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36477526]Będę Cię całować po stopach Tak, właśnie o ten blog mi chodziło, ale chyba nie trafiłam z opisem wizualnym [/QUOTE]

Ale zapamietałam to rozpisywanie Inci
To najbardziej podoba mi się u Angel
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości