|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Ostatnio tez za mna ten puder chodzi
![]() i moze w nastepnym miesiacu dojdzie (jak zmienia gratisy w e-sklepie, bo teraz mizeria jakas )
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ale może w tym roku pójdą po rozum do głowy. przecież na letnie limitki był szał i ludzie wykupili wszystko, jeszcze lepiej byłoby z zapachami świątecznymi (na prezenty, itp.).
|
||
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Raczkowanie
|
A tak generalnie duża jest różnica między klasycznym Ode a tym z wanilią ? W sensie takim czy to mniej więcej ten sam zapach tylko dosłodzony mocno czy zupełnie inaczej się go odbiera ?
Czy testowała któraś z Was nowy podkład pure ?
|
|
|
|
#4115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chodzi o zapachy typu Fleur de Noel. Jeżeli chodzi o mnie to zamawiam takie świąteczne aromaty w ciemno. Jak widzę, że to zapach z pomarańczem, mandarynką , cynamonem, wanilią, migdałami, czekoladą czy innym tam świątecznym składnikiem to już mnie mają. To moja słaba strona, nie obronie się za nic przed zakupem
Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2012-09-12 o 18:26 |
|
|
|
|
#4116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zobaczyłam je i chciałam zamówić oliwkowy żel pod prysznic
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
Również odebrałam dziś paczkę
Zamówienie robiłam z klubu orchidea, więc wpadła gratisowa So elixir. Zamówiłam Vanile noire. So elixir edp - porównania do Chance i Mademoiselle są bardzo trafne. Ma w sobie tę chanelowską nutę. Podoba mi się Vanille noire - trochę się rozczarowałam. Oczekiwałam mrocznej wanilii z przyprawami, a ta wanilia jest mleczna, delikatna bardzo w stylu Kenzo Amour. Ładne, ale nie skradły mojego serca. Wolę bardziej zdecydowane zapachy. Na pierwszym miejscu pozostaje Cocoon |
|
|
|
#4118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Wg mnie one sa podobne jak dzieci po różnych matkach :P -całkiem odmienne zapachy. Ja się sama naciełam , bo znałam tylko zapach klasycznej ode (mialam miniaturke) a passionnement kupiłam w ciemno.A jeszcze zaznaczę, że jestem wielką fanką wanilii, ale w tej EDT ona wyjatkowo wszystko psuje ![]() A co do flakonów bez atomizera, mins shu 30ml też go nie ma. Ja lubię sobie czasem ubrania spryskac zapachem, a w takich wodach to ciut cięzko. Z tego powodu minęla mi też chęc kupowania miniaturek, bo chociaz tanie i ładniutkie to niewygodne w obsłudze. |
|
|
|
|
#4119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do teraz premiery swiatecznych limitowanek byly pod koniec listopada, w sklepach stacjonarnych znikaly dosc szybko, w e-sklepie i wysylkowo mozna bylo przez caly czas do styczniowej wyprzedazy wszystko kupic Takie: http://www.yves-rocher.de/control/showcart Cytat:
Passionnément juz od poczatku jest duzo bardziej slodka, potem wychodzi ta charakterystyczna sliwka doprawiona odrobina pieprzu. Nie wiem czy przez forme aplikacji czy przez ten nieszczesny flakon - ta wersja siedzi blizej skory ![]() Za to klasyk Cytat:
|
|||
|
|
|
#4120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ;* A co do nowego SE to dokładnie to samo odczucie mam. Niestety to co zostaje to dla mnie śmierdziel. A szkoda. Bo takiego zapachu jak na początku go czuć szukam.
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4122 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o limitowanki świąteczne to ostatnią jaką miałam była Fleur de noel z 2008 roku
http://www.fragrantica.com/perfume/Y...Noel-5030.html Kupiłam ją już chyba po świętach w stacjonarnym, za pol ceny. 35 zl chyba za 50 ml. Popsikałam sie od niechce i wyszłam ze sklepu, ale jak powąchałam to od razu wróciłam po nią. Ładny migdałowy zapach
|
|
|
|
#4123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale się świątecznie zrobiło a tu w sumie dopiero jesień będzie... Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2012-09-12 o 19:24 |
|
|
|
|
#4125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Rozeznanie
|
O właśnie migdał w tym roku byłby OK. W Oriflame np. też postawili w tym roku na edycję limitowaną znanego kremu Tender Care właśnie na zapach migdałowy i gdzieś tam jeszcze widziałam to może w YR też coś podobnego zapachowo będzie
|
|
|
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czemu? Nie ma go stacjonarnie? |
||
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupisz w sklepie internetowym Douglasa za 40 zł nie mam takich problemów z tuszem jak Ty, więc u mnie po prostu fajnie rozdzielała i utrwalała tusz, ale może i Tobie by pomogła ![]() koniec offtopu
|
|
#4129 |
|
Konto usunięte
|
Nusia- niestety nie, tylko w esklepie.
też polecam bazę Lancome.
|
|
|
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisz do Bok'u z załącznikiem potwierdzenia zamówienia. Ja również czekam, zamawiałam w niedzielę (11.09).
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
Phi, chciałam kliknąć tusz Sexy Pulp i fioletową kredkę 3w1, żeby załapać się na kubeczki, tymczasem jedno i drugie niedostępne. Może to jakiś znak z niebios, żebym się opamiętała z zakupami?
|
|
|
|
#4132 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny wlasnie dostalam nowa oferte sklepu internetowego na maila
![]()
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
wogóle to tenwątek strasznie ożył od czasu jak tu wchodziłam rok temu
![]() ja mam wodę pasionement, klasycznej ody nie mam ale wachałam czy tez psikałam się i jak dla mnie obie sa podobne do siebie ale pasionement jest słodsza, wanilia jakoś mocno nie jest wyczuwalna, tylko daje taka słodycz większą. Takie moje odczucia. Jeżeli chodzi o limitowanki to jestem szczęsliwą posiadaczką wyżej zalinkowaną fleur de noel , a nawet mam dwa flakony . Później chyba w ofercie była to sobie zamówiłam. A że mam z 20 perfum to sobie w kolejce jeszcze troche postoją
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie pass, no chyba że skuszą mnie jakimś pełnowymiarowym konkretnym gratisem ![]() Bardzo lubię krem do rąk z arniką, ale zauważyłam że zmienili skład odkąd pojawiła się nowa szata graficzna tej serii. Poprzednia wersja kremu jak dla mnie była o niebo lepsza- zarówno pod względem zapachu, jak i jakości. W poprzedniej wersji wyczuwałam wyraźnie nagietek
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz akurat nie mam pod ręką gazety, ale kilka Ci mogę wymienić:
Generalnie jest kilka stron tych zniżek. Jeśli chcesz to mogę jutro zrobić zdjęcia ![]() Zniżki są ważne chyba w październiku.
|
|
|
#4136 |
|
Konto usunięte
|
wszystkie zniżki są wypisane na stronie szaleństwa zakupów:
http://www.szalenstwozakupow.pl/front/discount |
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo za rozwianie moich różowo-słodkich wątpliwości
![]() Cytat:
Mam tą bazę Lancome o której dziewczyny pisały, rzeczywiście jest świetna ale nie zauważyłam aby przedłużała trwałość maskary, dla mnie te co się mazały/kruszyły z odżywką czy bez... ten sam efekt Ale oczywiście to też zależy od tuszu, być może z innymi jest inaczej Strasznie żałuję, że się tak brzydko rozwija ten Elixir.. a mogłby być Ktoś wcześniej napisał, że podobna nuta jest w elixirze givenchy - czas wypróbować Nie ma Z cyklu moich rozważań zapachowych... jaka jest różnica między Elixirem EDP a EDT ? Pewnie w mocy różnica tkwi ale czy w czymś jeszcze ? Miałam nic nie zamawiać a jednak skusiłam się na ofertę z gratisowym elixirem... który przy pierwszym spotkaniu do mnie nie przemówił ale postanowiłam dać mu szansę Widziałam też ofertę z gratisowym EDT stąd moje pytanie
|
|
|
|
|
#4139 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj dostałam moje upragnione paczki
niestety podkład rozświetlający okazał się za ciemny Mówiłam pani że używam 200 niebrudzącego to powiedziała, że rozświetlający jest dużo jaśniejszy i dodała 300 do zamówienia, trudno dam podkład mamie bo i tak jest fajny ![]() Byłam też bardzo ciekawa kremu BB i jakoś mnie nie zachwycił, mam odcień medium który wpada w róż, jutro postaram go wypróbować dokładniej i wtedy ocenię czy się sprawdził. Zamówiłam jeszcze 2 szampony, żele, dezodoranty, krem do rąk z owsem, balsam do ciała 2w1 i płukankę octową. Narazie muszę przystopować z zakupami bo wydałam prawie 300zł z czego mąż nie był zadowolony ![]() A i dostałam so elixir w prezencie z DR
|
#4140 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje wrażenia po użyciu tuszu Sexy Pulp
![]() 1 warstwa ledwo widać kolor ale ładnie rozczesuje 2 warstwa już coś się zaczyna dziać 3 warstwa to jest to ![]() Pomimo 3 warstw rzęsy są elastyczne, rozczesane. [mam ciemne rzęsy więc pewnie stąc przy 1 warstwie koloru mało co widzę] Ogólnie jestem zadowolona
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

)

5269
ale może w tym roku pójdą po rozum do głowy.

zobaczyłam je i chciałam zamówić oliwkowy żel pod prysznic

. Wg mnie one sa podobne jak dzieci po różnych matkach :P -całkiem odmienne zapachy. Ja się sama naciełam , bo znałam tylko zapach klasycznej ode (mialam miniaturke) a passionnement kupiłam w ciemno.