|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
hej
![]() ja już po ćwiczeniach, pachnąca i wybalsamowana, z olejami na włosach ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj jeszcze jak pokaże szmaragdową zieleń też z tej serii lakierów-spodnie w kolorze kawy z mlekiem - spodnie bordowe -spodnie ciemnozielone- udało mi się kupić ostatnio w sh za 10zł - 2-3 grube luźne swetry będę szukać w sh - koszulę w kropki - sznurowane buty na grubym obcasie lub koturnie - jesienne kozaki na płaskiej podeszwie - marynarkę ale nie mam pomysłu na kolor - maszynkę do golenia swetrów mam nadzieję że będzie w Biedronce bo rok temu się nie załapałam teraz pojadę na otwarcie sklepu ![]() uf aż tyle zamierzam na większość ciuszków polować w sh ![]() A Ty co masz na liście? Ps: Fajne zdjęcie piękna z Ciebie kobieta Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-09-12 o 12:32 |
|
|
|
|
|
#1083 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Moja lista: - jeansowa koszula z dlugim rekawem - dluzsze swetry do legginsow (taki z warkoczami chcialabym i ze zlota nitka) - granatowa marynarka - legginsy, tregginsy (zobaczymy co mi sie spodoba - rurki khaki - worker boots (z tym bedzie problem bo nigdzie nie widzialam takich jak mi sie podobaja )i moze jakas torba i kurtka albo parka. Zdjecie swetra pokaze pozniej ![]() P.S. Dziekuje |
||
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też fajna lista jak coś upolujesz pokazuj ![]() O torebka by mi się przydała taka średniej wielkości na dłuższym pasku ![]() worker boots też mi się podobają ale ciężko w sklepach fajne dostać w rozsądnej cenie
|
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Torbe sama nie wiem jaka chce, jakas ciemna i wieksza, zeby zeszyt do szkoly sie zmiescil. W sobote jade do koszalina na zakupy to pochwale sie jesli cos kupie
|
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Maala_Czaarna teraz zobaczyłam nowe foty w albumie, faaaakt jesteś piękna!
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
musisz zaprosić do znajomych daną uzytkowniczkę, ktorej foty chcesz obejrzeć
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A albumie. Zaprosilam Cie do przyjaciol. |
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki, nie wiecie gdzie stacjonarnie można kupić szczotkę do włosów z naturalnego włosia. jakieś drogerie?? naszła mnie ochota na taką. a mam zwykłą plastikową.
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ![]() z włosów było jednak wczoraj wieczorem: * maska: garnier karite + żółtko + nafta z wit. a+e + ocet jabłkowy + miód + jogurt, to chyba wszystko na godzinę* zmycie szamponem Babydream * płukanka kawowa i swobodne schnięcie, prostowanie tylko grzywki plan na dziś: * ćwiczenia (ostatnie 2 dni odpuściłam z braku czasu i siły) * jakiś olej na włosy do jutra(Babydream FM działa najlepiej ale od jakiegoś czasu mi śmierdzi więc pewnie będzie pomarańczowy Alterra)* demakijaż, peeling twarzy Soraya, Eff Duo, NoniCare na usta, rycyna na brwi a jutro większe spa
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Maala_Czaarna
mialaś super pomysł, podobają mi się zdjęcia, TŻ na pewno będzie szczęśliwy ![]() karolcia198506 też muszę zrobić taką listę... fajne zakupy z sh ![]() przy okazji wizyty u kosmetyczki zdecydowałam się na zmianę kształtu brwi, wahałam się od dłuuuugiego czasu, ale wyszło dobrze uff
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Maala_Czaarna dziękuję za zaufanie i zaproszenie
zdjęcia cudowne, Ty śliczna w ogóle super pomysł miałaś, żeby takie fotki porobić (z odważniejszych Tż na pewno najbardziej zadowolony ) no i zazdroszczę możliwości robienia zdjęć w nadmorskim plenerze ![]()
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-09-12 o 15:49 |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
zarówno łowy jak i lista "życzeń" świetna, chyba skopiuję
jutro wybieram się do piekar śl a tam mają sporo fajnych lumpków (mam nadzieję że mała będzie spokojna)dziewczyny robicie sobie hybrydy na paznokcie?
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już po Turbospalaniu
dzisiaj w domu mam dośc chłodno, wiec bardzo fajnie się cwiczyło :Ptez macie tak, że przyzwyczajacie się do jednej wody mineralnej i pozniej inne ledwo przechodzą Wam przez gardło? codziennie spozywam okolo 3 litrów żywiec zdrój i teraz ledwo wlewam w siebie cisowianke, jakas taka mdła jest ![]() co do must have'ów na jesień to na pewno chce jakies ciepłe, dłuższe swtry, chciałabym tez jakas fajną grubą kamizelkę, która nie wygladałaby jak koc [wczoraj w sieciowkach tylko takie widzialam], jakieś ciekawe legginsy i albo te spodnie z lampsami po bokach albo zwykle jeansy do łażenia na uczelnię. Mama chce namówić mnie też do jakiejs kurtki, ale kupowałam sobie na wiosnę, wiec nie widzę sensu jej juz wyrzucać skoro chodziłam w niej może 2 miesiace ![]() teraz to w sumie nic, na zimę musze zainwestować w naprawdę porządne kozaki, które n ie przepuszczałyby wody, bo dośc mam ciągłego zimowego zapalenia pecherza, wlanie przez to, że w butach mam potop;/ |
|
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
mała czarna, też chętnie bym zobaczyła zdjęcia
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę sobie na jesień koniecznie jakieś buty kupić, a resztę mam i mi styknie
![]() ghana, może z tą wodę to kwestia mineralizacji? żywiec ma bardzo małą, a cisowianka jest średniozmineralizowana
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Chociaż zdecydowanie wolę gazowane, ale i niegazowaną wypiję jak innej brak. Dla mnie podstawa, żeby woda była zimna. Moją ulubioną jest muszynianka, czasami piję takie o dziwnych smakach czyli lecznicze. Ogólnie to więcej piję innych rzeczy niż samej wody, ale przed snem zawsze woda, bo nie będę wyskakiwać z łóżka po czytaniu, żeby zęby umyć.
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak, zimna woda jest najlepsza, chociaz ostatnio tak sie wyuczyłam, ze nawet ciepła mi nie jest straszna Muszyniankę tez lubię Jeśli chodzi o lecznicze u mnie rpzewodzi Jan, zawdzieczam mu to, że dośc solidnie przeczyścił moje nerki i pęcherz
|
|
|
|
|
|
#1101 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybralam sie przy okazji z rodzicami po poludniu do miasta i oczywiscie zaszlam do lumpka. Kupilam sweter marki garcia jeans (podobny do tego http://www.zalando .nl/garcia-anemone-pullovers-zwart-g1221i00x-802.html), spodniczke jak w zalaczniku i kurtke jeansowa zary |
|||
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Hej piękne
Miałam was pocytować ale nie mam siły wiec Mała czarna super zdjęcia Zaraz nałoże olej lnianay z kapsułką gal zrobie demakijaż i mykam spać bo jestem wypompowana ale to był na szczęście ostatni dzień mojego maratonu w pracy. Normalnie musze wam sie pochwalić co TZ wczoraj zrobił ! Przyszedł punktualnie po mnie po pracy z plecakiem i powiedział że ma dla mnie niespodzianke- spacer. A że pracuje blisko moża to spacer był krutki ale to co było na plaży to normalnie szał Jutro postaram sie wam obfocić moje zdobycze z lumpka i wstawie fotki tymczasem dobranoc
|
|
#1103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
melduje 10 turbo
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dopadła mnie ostatnio faza na Yves Rocher I kupuję tam ![]() CO do listy rzeczy pptrzebnych ja muszę też taką stworzyć
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tej listy, mn ie serce podpowiada wiele rzeczy, bo ostatnio mam zastrzyk kasy, ale moja natura Skąpca na pewno mnie odgoni od tej checi zakupienia czegos
|
|
|
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę w poniedziałek do sh się wybrać ![]() Cytat:
W piątek jadę do Kielc na spotkanie świętokrzyskich blogerek i zamierzam się obkupić w Miyo przy okazji |
||
|
|
|
|
#1108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1109 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi mój tż oświadczał się przy -22 stopniach, śmieje się teraz cały czas, że mu zimno było i chciał się przytulić.---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
Ja wczoraj ze spamowania miałam tylko podstawy, za to troszkę poćwiczyłam. |
||
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziękuję Niedawno wstałam ale dziś ponuro za oknem nie lubię jesieni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

)
Poczekaj jeszcze jak pokaże szmaragdową zieleń też z tej serii lakierów