Maski do włosów

BingoSpa Maska do włosów ze spiruliną i keratyną

BINGOSPA.EU
BingoSpa Maska do włosów ze spiruliną i keratyną - Hair Mask With Keratin And Spirulina Maska do włosów ze spiruliną i keratyną - Hair Mask With Keratin And Spirulina
Bingospa

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2018 o 17:04
    Taka sobie
    Ma lekką konsystencję nie obciążającą włosów, zapach taki sobie, dobra do stosowania od czasu do czasu do włosów normalnych jako zamiennik innych droższych, produktów gdy akurat nie dysponujemy za dużym budżetem który możemy przeznaczyć na pielęgnację włosów, chociaż myślę że nawet za tą cenę można kupić coś lepszego.
    Wady:
    • konsystencja jak na maskę dosyć rzadka, spływa z włosów
  • 15 listopada 2017 o 20:41
    Słaby produkty, przereklamowany
    Niestety bez efektu wow ;( Polecony przez sprzedawcę produkt nie spełnił moich oczekiwań. Jedynie ze względu na cenę i ogromne opakowanie, nie będę aż tak rozczarowana. Włosy pozostały suche, nawet nie do końca są w stanie się rozczesać.
    Zalety:
    • Jedynie cena i duża pojemność.
    agawl3
    30 sierpnia 2015 o 22:01
    nic specjalnego
    Produkt zachęcił mnie do kupna swoim opisem ale niestety szybko okazało się, że konieczność trzymania go na włosach 5 min jest sporym utrudnieniem zwłaszcza gdy się ktoś żyje w pośpiechu i nie ma czasu na siedzenie z maską na głowie, jednak czas ten byłby do zaakceptowania pod warunkiem dużej skuteczności produktu ale niestety po użyciu maski poza wygładzeniem to nie zauważyłam żadnych innych efektów, włosy rozczesywały się raczej ciężko, po wysuszeniu były sianowate i napuszone. Spodziewałam się lepszego efektu. Z plusów to to, że nie obciąża włosów i ładnie pachnie. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 0,5 opakowania
    kena95
    5 grudnia 2014 o 9:38
    Jestem w 99% na tak ;)
    Intensywnie pielęgnuję włosy od około lipca br. Są średnioporowate, strasznie się puszą. Jest to 1 odżywka po której naprawdę widzę efekty. Plusy: -Włosy miękkie w dotyku -Nie puszą się tak jak zazwyczaj -Zapach neutralny, niedrażniący -Nie trzeba jej używać dużo Minusy: -Ostatnio zauważyłam że na 3 dzień włosy nie były takie świeże jak zazwyczaj. Nie odejmuję za to całej gwiazdki bo wiem że tego typu kosmetyki trzeba używać z głowa, mniej więcej raz na tydzień a ja to robiłam częściej. Zobaczymy jak będzie dalej :> Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 pierwszego
  • 15 listopada 2014 o 21:02
    Maska idealna dla włosów cienkich
    Mam cienkie włosy blond za połowę pleców, zniszczone rozjaśnianiem. Jestem włosomaniaczką i uwielbiam sprawdzać produkty różnych firm. Maseczką z BingoSpa jestem zachwycona! + wydajność, cena, regeneracja końcówek, poprawiona objętość - drobny minusik za specyficzny zapach, po prostu nie przypadł mi do gustu. Używam tego produktu od: od trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże