|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Rozumiem, dzięki kocurku za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36487560]Rozumiem, dzięki kocurku za odpowiedź.[/QUOTE]
Gdybym mogła to bym Cie nawet przebadała..i postawiła diagnoze. ![]() Jeden czy dwa posty cóż to za pomoc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Konto usunięte
|
Wiesz, ja się chwytam każdego tropu. Póki co wszystko, co przebadałam, jest OK. To - okazuje się również być.
A dziecka nie ma. Sama rozumiesz, o co chodzi. A jak widać z takiego prostego badania może wyjść całkiem ważna diagnoza. No i co Ty będziesz z tą małopłytkowością robić? |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36487796]Wiesz, ja się chwytam każdego tropu. Póki co wszystko, co przebadałam, jest OK. To - okazuje się również być.
A dziecka nie ma. Sama rozumiesz, o co chodzi. A jak widać z takiego prostego badania może wyjść całkiem ważna diagnoza. No i co Ty będziesz z tą małopłytkowością robić?[/QUOTE] Tak jak pisałam Pani Hematolog stwierdziła, ze taka moja uroda. Gdyby nie # pewnie nigdy nie wiedziałabym, ze cos nie tak. Biore juz acard. Poźniej ide do ginka ot i tyle... No i czekam na wyniki tych przeciwciał... Może nastepnym razem się uda ![]() Przytulam Cie kochana.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Konto usunięte
|
Taka uroda... Nie lubię takich stwierdzeń.
Pewnie, że następnym razem się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
witam
też podczytuję od kilku dni ..... weekend spędziłam z przyjaciółką, bo mąż był na wyjeździe i tak od tego weekendu próbuję was dogonić.... nawet wczoraj się udało, tylko czasu na pisanie zabrakło. Cieszę się z udanych wizyt ![]() U nas pokazał się kolejny ząbek ![]() pozdrawiamy
#1747 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
maksi- niestety nie pomogę- wybierałam się na kurs ale okazało się, że muszę iść ma L4 (w ciąży z Kasią)
w tym roku chyba też spróbuję się zapisać bo brakuje mi takiej umiejętności ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- jak zrobić dietetyczną rybę? piecze któraś w foli? a może "udusić" jarzyny i na koniec wrzucić rybę - i zrobić taką niby rybną "potrawkę"?
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zeberko ja fileta przyprawiałam, zawijałam w folię i na parze robiłam. Tzn w garnku, bo nie mam parowaru ![]() Inutil jesteś zadowolona z tych orzechów piorących? Bo właśnie też chcę kupić. Gdzie kupujesz? Natalia brawa za kolejny ząbek ![]()
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-09-12 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
tylko jakoś jak robię na parze lub w foli to mi się bardzo rozpada i takie śmieci są ![]() a ja nie sobie to chcę - dla Teściówki dietetyczne obiady gotuję więc chciałabym aby nie tylko smakowało ale i wyglądało ![]()
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To masz teraz jeszcze dodatkowe zajęcie - gotowanie dla teściowej ![]()
![]() |
#1753 |
Konto usunięte
|
Hej.
Pogoda jest u mnie tragiczna, taka na pozostanie pod kołderką... Ale nic, trzeba się zbierać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Perse u mnie też pogoda idealna pod kołderkę, ale ja dzisiaj już od 5-45 na nogach ![]() Apropo szpitalnych historii - byłam wczoraj w poradni gin. i pielęgniarka zakłada kartę i wypytuje: Pielęgniarka: Była Pani w ciąży? A. Tak. Pielęgniarka: Ile razy: A. Dwa Pielęgniarka: Datę porodów poproszę A. Nie było Pielęgniarka: Przecież mówi Pani że 2 razy była w ciąży to MUSIAŁY być porody! A. Nie było.. poroniłam. Pielęgniarka: To niechże od razu Pani tak mówi! Ehh.. z powołaniem to chyba ona nie była zbyt dużym.. A w ogóle to wizyta w szpitalu to dla mnie trauma.. od razu wszystko wraca i chciałam jak najszybciej stamtąd uciec! Miłego dnia ![]() Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-09-13 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Konto usunięte
|
Szczęka mi opadła. Co za głupia baba, niektórzy są w pracy za karę.
(Ja w sumie też, ale ja jestem miła dla ludzi, dopóki oni są mili dla mnie.) Jak jeżdżę z TŻ na IP z powodu jego kręgosłupa, to też oglądam "mój" oddział i zastanawiam się, czy jakaś mamusia leży teraz pod KTG i słucha serduszka dzidziusia..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() witam sie z rana ![]() komu kawy?? i pyszne ciacho?? Natalia ![]() ![]()
#1757 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36492753]
Szczęka mi opadła. Co za głupia baba, niektórzy są w pracy za karę. (Ja w sumie też, ale ja jestem miła dla ludzi, dopóki oni są mili dla mnie.) Jak jeżdżę z TŻ na IP z powodu jego kręgosłupa, to też oglądam "mój" oddział i zastanawiam się, czy jakaś mamusia leży teraz pod KTG i słucha serduszka dzidziusia..... [/QUOTE] U mnie oddział gin. jest w innym bloku niż poradnie więc na szczęście tamtędy nie przechodziłam. Ale co do samej poradni to masakra - wygląda jak za czasów PRL-u ![]() Jak zobaczyłam w gabinecie taki stary, metalowy i obdarty fotel ginekologiczny to aż mnie ciary przeszły.. Oczywiście brak usg w gabinecie i w ogóle strasznie nie przyjemnie. Dziwne bo sam oddział gin-poł. jest naprawdę czysty, przytulny i nowoczesny, a poradnia to istny horror.. Na szczęście ja byłam tylko po skierowanie więc obeszło się bez żadnych badań. |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Konto usunięte
|
Ja kiedyś też chodziłam do gina do poradni (w sensie na NFZ, bo prywatnie to z reguły mają OK, choć też nie zawsze) i było czysto i dość przytulnie. Poczekalnia fajna, potem łazienka, taki przedsionek, no i gin.
Jak z PRLu to za to wygląda na oddziale u nas :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh mnie przechodza na wspomnienie zuzytych wziernikow z IP... bleeeeeeeeeee
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Konto usunięte
|
Wśród wzierników mój faworyt to dwułyżkowy, wygląda jak narzędzie tortur, badanie nim wspominam... bleeeee.
A wśród badań - masaż szyjki przed porodem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja dzis znowu kibluje do wieczora w pracy. wczoraj dowiedziałam się, że jutro tesciowie impreze urzadzają ![]()
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36493325]Wśród wzierników mój faworyt to dwułyżkowy, wygląda jak narzędzie tortur, badanie nim wspominam... bleeeee.
A wśród badań - masaż szyjki przed porodem.[/QUOTE] o Boszę, pamiętam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nadrabiałam, nadrabiałam. Wrócił tż, zamknął laptopa i tyle z tego było. Stawiam kawę, ktoś chce? Maga jestem zadowolona, chociaż czasem tęsknię za zapachem proszku do prania i płynu... Jakiś czas temu zaczęłam dodawać do płukania trochę olejku i przynajmniej zapach jakiś się utrzymuje. Plamy nie zawsze się spiorą, ale dodawałam też vanish a teraz odplamiacz z Lidla. I wszystko ładnie schodzi. Kupowałam tu http://www.natura24.pl/go/_category/...w=long&lang=pl Zebra Ja rybę robię albo w piekarniku w folii (bardzo dobra zawinięta z porem ![]() ![]() ![]() kocoorku dobre jest to, że znalazłaś to co było nie tak, mam nadzieję, że acard pomoże. Ehh, szkoda, że lekarze patrzą na wyniki badań i pacjentki jakby miaeli klapki na oczach... natalia brawo za zęba ![]() Perse planujesz jakiś urlop? Anitax chyba mnie już nic nie zdziwi... Black a jest jakaś okazja do ciacha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Wtajemniczenie
|
nie ma
![]() ![]() a wlascieie to jest-czekam na kuriera z wozkiem-wiec wazna dosc,bo bryka dla mojego synka jedzie ![]() ![]()
#1767 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Inutilku alez smakowie foto ![]() ![]()
![]() |
#1768 | |
Zakorzenienie
|
częstuj się
![]() Cytat:
![]() polukaj, polukaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Anitaxas co za baba wstrętna :/
![]() |
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby piszą, żeby na plamy dodać sodę, na początku próbowałam, ale dałam sobie spokój, skoro od odplamiaczy nic Julkowi nie jest. Zresztą małe plamy spierają, z większymi od jedzenia rady tylko nie dają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.