![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Alleee świeettnnneee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym na pewno przemyci coś ze swojego stylu ![]() a do samego Ondrasha - czechy to nie koniec świata - szczególnie jeśli to wymarzony artysta. Mnie się marzy coś od jeffa albo kostasa z la boucherie moderne, ale brakuje mi już ciała - chociaz coraz bardziej skłaniam się, żeby kawałek nogi sobie dla nich zostawić. Dla mnie to tak dziwny styl, że aż piękny, aczkolwiek chyba większość ludzi uważa ich tatuaże za bohomazy http://www.facebook.com/media/set/?s...7210465&type=3 http://www.facebook.com/media/set/?s...7210465&type=3 Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-13 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2106 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.buenavistatattooclub.de/t...trash_polka/0/
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.facebook.com/media/set/?s...5526552&type=3 większość tych graficznych tatuaży jest opisane jako projekt Mixera albo inspiracja Bansky'm - zresztą patrząc na arę wizażanki i inne tatuaże w galerii ciężko stwierdzić, że ma jakiś swój bardzo odrębny styl: bo robi i traditionale i realistyczne portrety i orient... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
fajne one są, takie połaczenie streetartu z grafiką, rysunkiem, jakimś odwołaniem do sitodruku....? bardzo mi się podobają, ale nie wiem, czy bardziej jako grafiki po prostu czy jako tatuaże
#2110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wiadomo, że zawsze coś będzie inne, podobne itd. po prostu takie były moje pierwsze skojarzenia ![]() a, że robi inaczej to wiem ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2012-09-13 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tatuaż z Boucherie Moderne to taka moja fanaberia i pewnie kiedyś zrobię sobie wycieczkę do Brukseli ![]() dziś znalazłam na fejsie taki tatuaż Bartka Panasa ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-13 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez fiasco Czas edycji: 2012-09-13 o 16:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
A mnie swędziawka wzięła, jak bym sobie tę rękę podrapała czymś szorstkim aajjjaaajjj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zadomowienie
|
oj iv3 ja mam tak samo, w sumie nie swędziało mnie na początku nic, a odkąd już się złuszczyło wszystko czuję takie swędzenio-mrowienie
![]()
#2115 |
Zakorzenienie
|
Musimy to przezwyciężyć
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
staram się skupiać na czymkolwiek innym, ale bywa ciężko
![]()
#2117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a, ze bywaja krzywe napisy, roze wygadajace jak apusty, czy tatuaz juz na wstepie zblakly kolor no to coz... ![]() mnie najbardziej denerwuje, ze kazda tak ta kase liczy (nie mowie, ze jakos niezwracam na to uwagi, ale pytam ile by wynioslo, bo wiem ile czasu potrzebuje na zbiorke), w sumie zdaje sobie sprawe, ze wykon jest slaby, ale bedzie sie zapieral pietami ze jest super i do tego tanio! ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i jak słysza 300 PLN za tatuaz to wielkie oburzenie, że tak drogo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
no właśnie kasa... ja bym zrobiła sobie teraz drugi tatuaż gdyby nie kasa właśnie, a przecież nie pójdę po tatuaż za 100 złotych
![]()
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, to jeszcze podpytam Was, naskórek już mi się złuszczył, od zrobienia minęło półtora tygodnia, nadal smaruję bepanthenem (przeszłam z tego plus na zwykły) ale wydaje mi się że tak strasznie mój tatu pije krem, że mogłabym go smarować co pół godziny. czy przejść mam na jakieś mocno treściwe kremy natłuszczająco-nawilżające, czy nadal smarować bepanthenem, czy smarować tak często, czy jednak te 3-4 razy na dzień. sama już nie wiem...
#2121 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() potem przechodzę na kremy tłuste, półtłuste (dobre są dla skóry alergicznej i atopowej z AA), olejki, oliwki, masła do ciała Ale ja generalnie mam suchą skórę i fioła na punkcie jej nawilżania i natłuszczania. Ja smaruję tak często jak się da - nawet jak idę do ubikacji biorę tubke kremu i poprawiam ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-14 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja tak strasznie bym chciała mała dziub dziub ![]() jeszcze TŻ już ma prawie odłożone wstręciuch będzie się niedługo dziarał ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym chciała, a muszę oszczędzać na wykańczanie mieszkania.... buuuuu i małż tez krzywo na mnie patrzy, jak o kolejnym tattoo wspominam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
bez kija nie podchodz
|
Tak was podczytuje, podczytuje chwilę
![]() Zasubskrybuje sobie i sprobuje się wkupić w laski ![]() Sama jestem ogromną fanką tatuaży, mam na koncie kobitkę na przedramieniu i planuje kolejny w okolicach zimy ![]() Sama szkolę się w rysunku, by kiedyś móc spróbować swoich sił w robieniu tego co mnie niesamowicie jara ![]() w załaczniku ładuje moje cudo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
bez kija nie podchodz
|
czarno biały
![]() nast. chcialam najpierw czaro bialy pozniej mocno zaintrygowal mnie kolor a teraz mam metlik i nie wiem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzeniona
|
Ja do tej pory mam tylko czarne, ale teraz marzy mi się kolor i właśnie... Czy Waszym zdaniem czarne tatuaże źle komponują się z kolorowymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
bez kija nie podchodz
|
prace:
invisible : myślę, ze nie o ile tematyka i styl się za bardzo nie gryzie ze soba ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-09-14 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.