Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 20:47   #3211
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ja jeszcze swoje trzy grosze w sprawie Trophy. dziewczyny to jest stanik sportowy, do zadań specjalnych więc to, że guma uciska i ogólnie jest mocny, trzyma te cycki na uwięzi to tak musi być inaczej by był zwykłym szmaciakiem. ale nie może się wżynać, nie może ranić, obcierać, zdzierać skóry i czynić zła. jak się nosi stanik cały dzień to czuć czy jest dobry, ciała się nie oszuka, jak sie ma ochote go zdjąć i spalic to jest do dupy i to jest najlepszy wyznacznik.
to moj jest chyba ok bo jest mi w nim calkiem wygodnie i czuje ze podtrzymuje piersidodalam fotke po calodziennym noszeniu tyle ze z gazikami mialam ja mysle ze moze wczoraj po prostu zrobilam blad ze zapielam go na osttnia haftke i pewnie dlatego mi sie tak mocno odbil ,bede eksperymentowac jutro tez bede mial luzniejszy obwod ale bez gazikow...

dzieki wielki joasi za rady i czas heheh
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 20:58   #3212
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Czesc kobitki
Nie doczytalam jeszcze do konca co sie tu dzieje ale musze sprosowac na temat mojej wymiany nie zamienila bym moich cycuni na okragle nigdy oczywiscie jakis czas temu mowilam ze moze okragle ale jak patrze na nie w lustro to sa tak jak od zawsze by byly ze mnatylko oczywiscie wieksze wieksze i jeszcze raz wieksze cos okolo 600cc ja jestem duza baba mi mi trzeba duzego implantu zeby bylo widac efekt no ale teraz nie widac zebym miala operacje bo mam teraz takie piersi jakie mialam w wypychaczach swoich no ale teraz sa MOJE

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 21:12   #3213
katarzynka00
Zakorzenienie

hej

jestem z wami codziennie duchem i podczytuję, tylko nie mam nic do powiedzenia

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc kobitki
Nie doczytalam jeszcze do konca co sie tu dzieje ale musze sprosowac na temat mojej wymiany nie zamienila bym moich cycuni na okragle nigdy oczywiscie jakis czas temu mowilam ze moze okragle ale jak patrze na nie w lustro to sa tak jak od zawsze by byly ze mnatylko oczywiscie wieksze wieksze i jeszcze raz wieksze cos okolo 600cc ja jestem duza baba mi mi trzeba duzego implantu zeby bylo widac efekt no ale teraz nie widac zebym miala operacje bo mam teraz takie piersi jakie mialam w wypychaczach swoich no ale teraz sa MOJE
ooo a to mnie przekonuje że moje przymiarki nie powinny być mi straszne
.Ja też(choć nie wiem jaka ty jesteś) jestem sporsza babka
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 21:16   #3214
tasha2
Raczkowanie

Kochane, chcialam was serdecznie pozdrowic. Po powrocie do pracy 2 tygodnie nie mialam czasu na nic+mialam gosci w domciu ale w koncu znalazlam chwile i wrzucilam obiecane foty do albumu Maluchy jeszcze ciagle sie zmieniaja i sa twarde na dole, walcze z wysypka i zostaja mi pregi pod biustem od stanika ale jest ok i z tygodnia na tydzien widze zmiany Buziaczki dla wszystkich cycolinek
Stary 2012-09-11, 21:43   #3215
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ooo a to mnie przekonuje że moje przymiarki nie powinny być mi straszne
.Ja też(choć nie wiem jaka ty jesteś) jestem sporsza babka
Przymiarki nie beda zle ale tez trzeba brac to pod uwage ze np dla mnie cos co mowie ze jest male dla Ciebie moze byc duze
Ja zawsze lubilam duze piersi i moje wydaja mi sie male ale jestem przed ciaza wiec nie ma co szalec bo potem nie chce miec problemu, tak sobie to tlumacze

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-11, 22:32   #3216
magdalen_32
Raczkowanie

Dziewczyny, czy w jakiś specjalny sposób przygotowywałyście się do zabiegu?

Ja się staram bardziej niż zwykle dbać o skórę biustu i trochę sportu dodałam, aby kondycję wzmocnić i później może dzięki temu szybciej dojść do jako takiej formy...
Zmotywowałyście mnie do ćwiczeń... Dziękuję!

Czy coś jeszcze można robić przed, aby po było lepiej?
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:29   #3217
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość

Ja się staram bardziej niż zwykle dbać o skórę biustu i trochę sportu dodałam, aby kondycję wzmocnić i później może dzięki temu szybciej dojść do jako takiej formy...
Zmotywowałyście mnie do ćwiczeń... Dziękuję!

Czy coś jeszcze można robić przed, aby po było lepiej?
jak pytałam lekarza przed op. co robić przed, by mi potem było łatwiej to niczego nie zalecał, powiedział by nie robić ćwiczeń na siłowni na mięśnie klatki piersiowej bo będzie bardziej bolało
Którego października masz zabieg?

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
H
A tu specjalne całuski dla Belseno . Jutro się odezwę
dla Ciebie też buziaki
Stary 2012-09-12, 02:30   #3218
tasha2
Raczkowanie

Kurcze ja mam to samo od tego stanika, pregi pod i przy rowku Chodze w tym Trophy a spie nadal w tych pooperacyjnych Gatty jak dr zalecila i moj maz stwierdzil ze moje piersi najlepiej wygladaja rano bo po calym dniu w tym trophy wg niego mam wieksza opuchlizne na dole piersi. Wiem ze mam tam jeszcze troche obrzeku pooperacyjnego ale ten obrzek jest troche wiekszy wieczorem i nie wiem czy to od tego stanika bo uciska a za maly w obwodzie sie nie wydaje czy to normalne ze po calym dniu na nogach tak to wyglada....Jak lecialam samolotem to tez mi podpuchly ale to normalne bo zawsze puchne przy lotach ponad 5 h, szczegolnie stopy a tym razem byly stopy i cycki

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Ja jak zwykle tylko na chwilkę, bo w ogóle nie mam czasu . Na nic . Nawet zdjęć nie mam kiedy porobić .
Kasik, mi też ten Trophy zostawia czerwone pręgi przy rowku i pod piersiami, miałam Was pytać o to samo . Dodatkowo ta guma jakoś uciska dół lewej piersi, po zdjęciu stanika zostaje pod piersią takie dziwne wgłębienie i wieczorem czuję w tym miejscu lekki ból. Zrobię zdjęcia, to ocenicie, plisss . Wydaje mi się, że nie jest za ciasny w obwodzie, bo jak poruszam łopatkami, to czuję, jak mi po plecach delikatnie guma jeździ . W cyckach może być już troszkę za ciasny, bo jak wypnę biust do przodu, to na lewym - tym większym pojawia się nieduża bułeczka
Kasik, jeszcze jedno - ja mam w piersiach 88 cm i mam 75 C, więc Twój może być za mały

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Alex, poważna rozmowa może wszystko załatwi, głowa do góry

Witaj Patinkas . Cholerka, nieciekawie brzmi ten Twój opis, nie znam się, ale mam nadzieję, że to nic groźnego . Obkurcz torebki chyba nie objawia się takim stanem zapalnym?

Klaudeczka, jak ja Ci zazdroszczę !!! Wypoczywaj sobie, należy Ci się

A tu specjalne całuski dla Belseno . Jutro się odezwę

Aha, to jeszcze tylko dodam coś na temat oczyszczania i toksyn - są jeszcze kamienie kałowe .
Dziewczyny, ja piłam miksturkę składającą się z aloesu (1:1 z wodą), soku z cytryny i oliwy z oliwek (ewentualnie oleju z pestek winogron), więc samo dobro

No i już spadam, buziaczki dla wszystkich
Stary 2012-09-12, 10:31   #3219
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny co WY macie z tym staniorkiem takie problemy?? kurcze, on taki wygodny. może nie sugerujcie się rozmiarem bo to 75 to strasznie ściśliwe i spróbujcie z szerszym obwodem, zwłaszcza te które zszywają miski i automatycznie zwężają stanik. ja na 72/92 mam 75D i zapinam na środkową haftke. on ma takie wzmocnienie pod piersiami, które może piłować gdy jest za ciasno. ja po 20h w nim w aucie w drodze na wakacje miałam gumy odbite ale żadnych pręg czy zaczerwienień nie było.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

wczoraj udało mi się po raz pierwszy dr Sz obejrzeć w telewizorni bardzo przyjemny facet ale klinike ma odpicowaną jak ta lala spodobało mi się to co mówił na końcu, że o implantach trzeba zapomnieć i żyć tak jak się żyło, można latać, nurkować i wszystko co my i nasze ciała wytrzymamy to i implanty dadzą rade. mógł tylko dodać że chodzi o odhodowane piersi ale to program i nie wdają się w szczegóły.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-09-12 o 10:32
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:55   #3220
Fuksja132
Raczkowanie

Kobietki a napiszcie jakie są jeszcze przeciwskazania do zrobienia operacji? Bo ostatnio właśnie przeczytałam o tej tarczycy.. Ja sama mam niedoczynność i zmartwiłam się tym bardzo Zdziwiło mnie tylko, że moja endokrynolog nie zabroniła mi operacji. Wręcz przeciwnie-namawiała mnie do niej (choć namawiać mnie nie trzeba ) i mówiła, że nie ma co się męczyć z kompleksami, bo co to jest za życie wtedy.
Stary 2012-09-12, 12:08   #3221
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Kobietki a napiszcie jakie są jeszcze przeciwskazania do zrobienia operacji? Bo ostatnio właśnie przeczytałam o tej tarczycy.. Ja sama mam niedoczynność i zmartwiłam się tym bardzo Zdziwiło mnie tylko, że moja endokrynolog nie zabroniła mi operacji. Wręcz przeciwnie-namawiała mnie do niej (choć namawiać mnie nie trzeba ) i mówiła, że nie ma co się męczyć z kompleksami, bo co to jest za życie wtedy.
Hej dziewczyny...
Fuksja chora tarczyca jest przeciwskazaniem jak jest chora czyli nie leczona i nie uregulowana. Jak jestes pod kontrola endokrynologa to z dobrymi wynikami dostajesz zgode i mozna sie operowac. Moja endo rowniez nie robi mi problemu,mam przed poprostu zrobic badania i przyjsc do niej a dostane zgode taka jak wymaga anestezjolog.
Stary 2012-09-12, 14:21   #3222
Fuksja132
Raczkowanie

Celinko to super, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i moja niedoczynność nie będzie problemem.
Słuchajcie co dziwnego Wam powiem: Wczoraj dokładnie obejrzałam moje cycki w lusterku i wydaje mi się, że zaczęły rosnąć :O Dziwne, ale nie powiem, że mnie to nie cieszy Jednak poczekam do tych pełnych 21lat, żeby dobrać odpowiedni rozmiar na długo
Stary 2012-09-12, 15:12   #3223
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

Tak jak obiecalam z okazji 2 miesiecy moich panieniek zdjecia w albumie wiec zapraszampros ze o opinie czy cos sie zmienily, i czy moge cos juz robic z bliznami(chodzi mi o te plasterki) milego ogladania

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

horo, Jooasi, kasik, Fuksja dziekuje za odwiedzinki i oczywiscie zapraszam pozostalych chetnych

Jooasi odnosnie moich nakladeczek to czasem mi sie przydaja, poniewaz moje sutki lubia sobie stac na bacznosc i jakos wtedy czuje sie skrepowanaa jak je mam nic nie widac a o zarys chodzilo mi czy po boku widac juz piers bo Mya mi tlumaczyla jak sie widzialysmy ale nie wiem jak to napisac zeby wiadomo bylo o co chodzi, jak sie pojawi to moze napisze w zrozumialy sposob o co mi chodzi

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-12, 15:16   #3224
kasikkk87
Zadomowienie

wiecie co ja to jestem w szoku ze od pocztku mialam takie rowne cycki bo znajac mojego pecha to az w szoku jestem a wogole takie spostrzezenie obejrzalam juz troche waszych zdjec i zawswze widzialam ze czas dziala na waszym kozysc to znaczy ze piersi zmienialy sie z tyg na tydz na lepszea u siebie widze ze moje zbrzydly hehe nienormalna jestemjakos na poczatku bardziej mi sie podobaly

ide kasowac ta sesje specjalnie dla joasi ehhe jeszcze raz dziekuje

a tak w ogole jak sie tworzy nowy album bo mam z tym problem to tak na przyszlosc
Stary 2012-09-12, 15:35   #3225
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
a tak w ogole jak sie tworzy nowy album bo mam z tym problem to tak na przyszlosc
jak jesteś w swoim profilu to po prawej masz liste przyjaciół potem albumy, klikasz pod zdjęciem na napis wszystkie albumy zjeżdżasz na sam dół i pod pierwszym albumem powinnaś mieć napis "dodaj album"
Stary 2012-09-12, 15:39   #3226
kasikkk87
Zadomowienie

dzieki belseno ok poogladalam dokladnie fotki chyba zmienily sie na korzysc tyle ze przy okazji zmalaly ehhe ale liczylam sie z tym
porownujac z wyjsciowka to tyle powiem:br zydal:
Stary 2012-09-12, 16:26   #3227
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Hej Kochane ja tu tylko na chwilke zeby sie pokazac ze jestem. Dziewczyny spiepszylam wszystko w zwiazku i nie wiem czy to sie da naprawic... mam mega dola i jest mi cholernie zal nie wiem jak sie pozbierac do kupy.... dlatego nie zagladam tu ostatnio... zyje nadzieja ze jakos to bedzie... wroce jak to ogarne ( o ile ogarne) bo tymczasowo burdel w glowie i w zyciu ;/ ehh

buziam was
Witaj,
wprawdzie nie wiem, o co chodzi i jestem tu nowa, ale zawsze można coś naprawić. Czasami nawet z pozoru najgorsza rzecz może być bodźcem do poprawy związku. Trzeba się tylko starać i naprawdę tego chcieć. Jeśli go kochasz, WALCZ
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 17:02   #3228
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Dziekuje dziubki za dobre słowa no ja nabroilam i musze odpokutowac ;/ a walczyc bede do ostatniego tchu bo wiem ze warto dzieki temu ze zbladzilam zrozumialam ze tylko z nim tylko dla niego.... poki co spedzam caly czas w sypialni pod kocem z ksiazka w reku... 3 dni wycia jak wilk do ksiezyca... troche sie juz uspokoilam. oby bylo lepiej.

caluski
Stary 2012-09-12, 17:15   #3229
Fuksja132
Raczkowanie

Alex będzie dobrze Trzymaj się
Stary 2012-09-12, 22:48   #3230
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
ja chodziłam na siłownię i wzmacniałam plecy, klatkę piersiową rozciągałam a cycuszki smarowałam kremem na rozstępy dla młodych matek

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
tak, jeśli masz za wysoki lub za niski poziom hormonów tarczycy to nie możesz być operowana. ale jeśli jesteś pod kontrolą, bierzesz leki i masz wyniki w normie to nie ma problemu. tylko chirurg (a raczej anestezjolog) musi wiedzieć przed operacją, że coś bierzesz

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

co tu taka cisza dzisiaj?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 00:06   #3231
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

co tu taka cisza dzisiaj?
no szkoła się zaczęła, lekcje trzeba odrobić jak nie swoje to dzieci...
a ja dziś byłam na basenie, to mój 3 raz i już dziś było ok, pływałam normalnie nie ma co, trening czyni mistrza - czułam delikatne ciągnięcie w środku ale to nawet przyjemne było
Stary 2012-09-13, 09:01   #3232
korinka
BAN stały

Fuksja no niestety tarczyca jest przeciwskazaniem. A niestety leczenie jej nie zawsze jest szybkie...! Pogadaj ze swoją lekarką bo tak dziwnie, że ona jeszcze Cie namawiała do operacji...
Dziewczyny ale dzisiaj leje deszcz....aż wszystkiego się odechciewa!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:38   #3233
jooasi
Wtajemniczenie

u mnie od wczoraj leje i zimno jak w cholera
na rozgrzewke zapraszam na parę zdjęć z wakacji
Stary 2012-09-13, 10:47   #3234
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki dziekuje za odwiedzinki milo wejsc z rana przy takiej pogodnie poczytac sobie mile slowa

belseno moje piersi tak sa maluchy to zdjecia robione z bliska wiec wychodza na wieksze niestetyh nie ma mi kto pstryknac z daleka
a nawet pani ktora sie mna opiekowala powiedziala ze wyszly male jak na 485 no ale wtedy to byly jeszcze mniejszechwala ze urosly choc troche

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-13, 12:03   #3235
Gipsy
Raczkowanie

Uff... wracam po sesji poprawkowej, wykończona jestem i jeszcze ta pogoda mnie dobija. Jakoś tak mi smutno dziś...
Otwierają wam się tvn plejerze "sekrety chirurgi"? Bo mi nie, a chciałam wreszcie obejrzeć

Joasi - jak Ty młodo wyglądasz! Masz uroczą rodzinę, wyglądacie na bardzo szczęśliwych i tak jak patrzę na te zdjęcia to aż mam ochotę zmienić swoje anty-rodzinne i anty-ślubowe podejście.

Alex0912 - czasmi tak jest, że trzeba coś stracić żeby nauczyć się to doceniać. Też teraz przechodzę taki okres. Pół roku temu się rozstaliśmy a teraz nagle zaczynam tęśknić, myśleć i zupełnie nie wiem co robić.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 12:52   #3236
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Uff... wracam po sesji poprawkowej, wykończona jestem i jeszcze ta pogoda mnie dobija. Jakoś tak mi smutno dziś...
Otwierają wam się tvn plejerze "sekrety chirurgi"? Bo mi nie, a chciałam wreszcie obejrzeć

Joasi - jak Ty młodo wyglądasz! Masz uroczą rodzinę, wyglądacie na bardzo szczęśliwych i tak jak patrzę na te zdjęcia to aż mam ochotę zmienić swoje anty-rodzinne i anty-ślubowe podejście.

Alex0912 - czasmi tak jest, że trzeba coś stracić żeby nauczyć się to doceniać. Też teraz przechodzę taki okres. Pół roku temu się rozstaliśmy a teraz nagle zaczynam tęśknić, myśleć i zupełnie nie wiem co robić.
gipsy co chwile leca powtorki na tvn style
,a jak mieszkasz za granica to na necie tego nie zobaczysz
Stary 2012-09-13, 14:19   #3237
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

a no niestety... u mnie to jeszcze wszystko na świeżo wiec kazde slowo kazdy gest boli jak diabli ciagle lzy w oczach ;/ tylko otaczajace 4 sciany i melodia jakiejs ballady okropne uczucie. mam nadzieje ze wybaczy... buzka
Stary 2012-09-13, 14:44   #3238
Gipsy
Raczkowanie

kasikkk87 - w Polsce mieszkam, tylko, że ja telewizora nie mam Wiem, że to w dzisiejszysz czasach dziwne, no ale mieszkania studenckie żądzą się swoimi prawami.

Alex0912 - jak kocha to na pewno wybaczy a jak nie kocha to cóż nie było warto się angażować i lepiej to wcześniej wiedzieć niż żeby się po paru latach wszystko posypało. Trzymaj się jakoś i bądź dobrej myśli
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 16:29   #3239
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
a no niestety... u mnie to jeszcze wszystko na świeżo wiec kazde slowo kazdy gest boli jak diabli ciagle lzy w oczach ;/ tylko otaczajace 4 sciany i melodia jakiejs ballady okropne uczucie. mam nadzieje ze wybaczy... buzka

To odstaw ballady, bo tylko Cię to dodatkowo dobija. Musisz zrobić coś, żeby się oderwać, wyjdź z domu, może pobiegaj, pojeździj na rowerze, idź na siłownię - generalnie zmęcz się Może wtedy będziesz miała dodatkową energię i wymyślisz jak inaczej do niego dotrzeć.
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 17:54   #3240
jwoww92
Przyczajenie

Red face Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Dotarłam do Was przez inne fora, tam czytałam trochę postów o robieniu piersi, za tydzień robię także przeglądam różne fora itp. może nie potrzebnie,bo teraz zaczęłam bardziej się bać niż wcześniej. Teraz moje wymiary to takie B70 naciągnięte Piersi robię w Łodzi, Anatomiczne o wysokim profilu 345. mam nadzieję że nie będę żałować, bo chcę by były duże ale mam klatkę piersiową bardzo wąską i doktor powiedziała ze takie będą dla mnie idealne i będę wyglądać ładnie a nie jak porno star Jeszcze ten ból, ja przy brwiach permanentnych płakałam jak bóbr. to co dopiero przy cyckach :P
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości