|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
też mi się tak wydawało..
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4772 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Mój słownik PWN ma ponad 30 lat, więc kiepski argument.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#4774 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja chyba teraz tego nie znajdę, ale w jednej książce miałam to bardzo sensownie wytłumaczone, jakie błędy w nazewnictwie są popełniane No ale ok, nie każdy ma obowiązek się tym interesować tak jak ja. ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Może dla kogoś kto nie ejst w tym kierunku wykształcony. Arabistów najczęściej będzie to kuło w oczy. Ba, nawet muzułmanie, których znam wypowiedzieli, że ich religią jest Islam a nie jakiś mahometanizm czy muslinizm (muzułmanizm). Edytowane przez Mother Hedgehog Czas edycji: 2012-09-13 o 09:52 |
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Ale my nie jestesmy arabistami, wiec, litosci, nie rob nam wykladow. Dyskusji nie ma, a Ty wyskakujesz i wznawiasz ją, Bog jeden wie po co. Jak nie czytam na biezaco, to sie odnosze do nowych postow, a nie tego, co bylo 5 stron temu.
|
|
|
|
#4777 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Karolina nie ma - ustosunkowałam się co do Niej. ![]() Zresztą zauwazyłam, że wiekszość dziewczyn na YouTubie ma proste włosy.
|
|
#4778 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ok, mogłaś nie wiedzieć, że kręconowłose pani nie mają innego wyboru ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Ktoś pisał, że coraz więcej filmików jest do olewania a coraz mniej potrafi zainteresować. Zgadzam się. Nie wiem czy to przez wysyp vlogerek czy przez to, że część z nich zwyczajnie nie ma nic do powiedzenia W sumie u blogerek, też jakieś 90% postów nie czytam bo ile można o jednym i tym samym.
|
||
|
|
|
#4779 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Owszem wiem, że włosy kręcone rozczesuje się na mokro i bardziej chodziło mi o to, że ktoś zna swój cel kiedy rozczesuje włosy na mokro a tam jedna Pani jako jedyne swoje 'wytłumaczenie' miało jako BO JEJ STYLISTA W SALONIE TAK ROBI. (i pisała to dziewczyna posiadaczka włosów prostych :P) No kurde nic dziwnego, że tak robi bo jak sobie wyobrażała podcięcie włosów nierozczesanych ?
|
|
#4780 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moja wina |
|
|
|
|
#4781 |
|
Rozeznanie
|
Mother Hedgehog dlaczego nie mozesz multicytować? Wprowadzasz lekkie zamieszanie na forum odnosząc się co 2 posty do coraz starszych wypowiedzi... Nie lepiej w jednym po kolei się odniesc do wszystkiego zamiast robić bałagan?
|
|
|
|
#4782 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym, zanim bym wszytko zmulticotowała, zapomniałabym co chciałam napisać pod danym komentarzem Nie rozumiem problemu. I tak moje wypowiedzi w miarę pojawiały się w jednym poście zamiast kilkudziesięciu
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Life is a drink ...
|
Ostatnio jak byłam u fryzjera na tylko MODELOWANIU, fryzjerka ledwo odstawiła ręcznik od moich włosów i już się brała za rozczesywanie. Przyznam sie, że wtedy otworzył mi się w kieszeni nóż .. Włosy jeszcze obciążone dużą ilością wody a ta myślała, że da sobie radę. Teraz już wiem, że drugi raz do tego samego salonu już nie pójdę.
![]() a teraz idę sprawdzić czy są jakieś nowości na YouTubie
|
#4784 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4786 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Mother Hedgehog;36490576]Ja nie zadroszczę, nei od dziś wiadomo, że wiele drogich kosmetyków ma takie samo działanie jak nie gorsze co te tańsze. Jakoś nieprzychylnie patrzę na drogie marki - jeśli to nie są perfumy (ale nie mówię tu o popularnych zapachach za 200 zł tylko o niszowcach za 700 czy ponad tysiąc. Mnie pozostają jedynie próbki ;( )[COLOR=Silver]
--------------------------------------------------------------------------- http://www.fakt.pl/Ile-kosztuje-prod...,158065,1.html Masz racje Mother Hedgehog. Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf Czas edycji: 2012-09-13 o 10:25 |
|
|
|
#4787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, chyba uz powszechnie że na cene kremu składa się : sam krem, opłata za certyfikaty, badania laboratoryjne i kliniczne, pudełko, transport, reklama, próbki, zarobek producenta i posredników i wiele innych. Są jednak produkty warte swojej ceny np bronzer benefitu, który skład ma prosty, pudełko tez nie powala, a jednak jest znacznie lepszu od swoich tańszych odpowiedników. Gdyby nie zachwalanie przez blogerki i dziewczyny z YT pewnie bym sie na jego zakup nie zdecydowała, a tak miałam kilka opini pozytywnych i mogłam obejrzec go w akcji i sama się zdecydowac czy go chce czy nie.
|
|
|
|
#4789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam fazę fascynacji PannaJoannaMakeup ale to już było dawno i chyba jednak nieprawda. Kiedyś robiła dużo denek, ulubieńców, DIY a teraz wyniuchała że na YT można zrobić biznes. Zresztą chyba przyjaźnią się z Szusz z tego co czasami mówi więc chyba widać w jakim kierunku będzie zmierzał jej kanał. Mimo, że stara się zarażać wszystkich wokół pozytywną energią to mnie strasznie irytuje jej głos, kojarzy mi się z taką dobrotliwą cioteczką. Jak dla mnie przesłodzona chociaż może w życiu też taka jest dla mnie jest to odrobinę sztuczne. Edytowane przez dolcebabex Czas edycji: 2012-09-13 o 10:41 |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4791 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogole juz mam takie wąskie grono dziewczyn, które oglądam, a i tak wybiórczo. Nissiax83 jest moim YT guru i myślę, że to się nie zmieni. Nieesię25 wywaliłam z sub, bo robi się opryskliwa dla widzów, wszystko traktuje jako atak. Oglądam jeszcze loveandgreatshoes oraz digitalgirl13. To tak regularnie. A resztę jak mi wiatr zawieje. Lubię też czytać bloga nissi, no i na nieesi czasem też zajrzę, bo tam jest sympatyczniejsza, ale ostatnio rzadko dodaje posty.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-13 o 10:52 |
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie lubię też Maxineczkę, ale... trochę mnie rozczarowała. Nie chcę wracać do TEJ sprawy, ale jeśli jest winna, to chyba nie powinna przestawać nagrywać, bo w sumie to jak przyznanie się do winy i schowanie głowy w piasek.
|
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
ja lubie Katosu, Digital i Kiediskę...bo tam konkret jest
z zagranicznych oczywiście pixiwoo, pixi2woo, lisa eldridge - ale lubie też np. NiaSays. Sara - wszystko byłoby ok gdyby wypiła redbulla przed filmikiem ![]() A oglądacie Anioł na resorach ? inne powinny sie od niej uczyć jak radzić sobie z krytyką... http://www.youtube.com/user/AniolNaResorach |
|
|
|
#4795 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam problemy z wyrażaniem swoich myśli i często zapominam co chciałam napisać/powiedzieć i się wtedy motam z wypowiedzią Taka jakaś moja wada |
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Hanię usunęłam z subskrypcji. Chociaż uważam, że to świetna dziewczyna, to jej makijaże (to najbardziej interesująca mnie kwestia) są strasznie niestaranne. Ja lubię "czysty" efekt jeśli wiecie o co chodzi. Taką perfekcjonistką jest Maxineczka, dlatego taka zła na nią jestem, bo lubiłam bardzo jej filmiki.
|
|
|
#4797 |
|
Raczkowanie
|
Maxineczka sobie przerwę zrobiła po aferze ramonowej ?
|
|
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio pisała coś na fejsie, związanego z kosmetykami Manhattan, więc pewnie znowu będzie filmik z serii Ambasadorka Manhattan.
|
|
|
|
#4799 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4800 |
|
Raczkowanie
|
no tak Manhattan...jakże mogłoby być Essence...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

podobno urodziła synka

Mam problemy z wyrażaniem swoich myśli i często zapominam co chciałam napisać/powiedzieć i się wtedy motam z wypowiedzią