Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-13, 09:16   #4771
Hermit
Zadomowienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
Myslalam ze dyskusja ,ktora zaczela Shilpa zostala zakonczona?
też mi się tak wydawało..
Cytat:
Napisane przez Bo Ja Kocham Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wiecie może coś na temat JOY?jestem ciekawa dlaczego przestała nagrywać

już wiem podobno urodziła synka
też mnie zastanawia, że tak z nienacka znikła. widziałam ją ostatni raz w grudniowym filmiku z callmeblondieee ( http://www.youtube.com/watch?v=jGj8rrSlKos&featu re=plcp ) i zauważyłam, że ma pierścionek zareczynowy, ktorego wczesniej nie widzialam u niej. pomyslalam, ze pewnie ma masę spraw na glowie w związku ze slubem, ale okazuje sie ze nie tylko. lubilam ja ogladać, moze jeszcze wroci?
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 09:41   #4772
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
w slowniku pwn przy hasle muzulmanizm jest odnosnik do islamu, wiec widocznie ten zwrot jest uznawany jako poprawny
Tak jak coraz częściej "pisze" zamiast "jest napisane".
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 09:43   #4773
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Tak jak coraz częściej "pisze" zamiast "jest napisane".
Mój słownik PWN ma ponad 30 lat, więc kiepski argument.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 09:45   #4774
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość

oczywiście, że masz rację, to synonimy: islam, mahometanizm, muzułmanizm
Błagam poczytajcie książki wybitnych arabistów i każdy wam powie, ze już na pewno nie ma czegoś takiego jak mahometanizm. Jest to zwrot nieprawidłowy. Muzułmanie wielbią jedynego boga, Mahomet nie jest ich bogiem, był prorokiem (którego co prawda wręcz fanatycznie szanują, to jednak oni nie wyznają wiary w Mahometa jako Boga).
Ja chyba teraz tego nie znajdę, ale w jednej książce miałam to bardzo sensownie wytłumaczone, jakie błędy w nazewnictwie są popełniane
No ale ok, nie każdy ma obowiązek się tym interesować tak jak ja.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Zmieńmy słowniki, bo Ty tak mówisz. Nie szarp się, bo nie masz racji. Muzułmanizm, mahometanizm, jak najbardziej wszystko gra.
Może dla kogoś kto nie ejst w tym kierunku wykształcony. Arabistów najczęściej będzie to kuło w oczy. Ba, nawet muzułmanie, których znam wypowiedzieli, że ich religią jest Islam a nie jakiś mahometanizm czy muslinizm (muzułmanizm).

Edytowane przez Mother Hedgehog
Czas edycji: 2012-09-13 o 09:52
Stary 2012-09-13, 09:48   #4775
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Błagam poczytajcie książki wybitnych arabistów i każdy wam powie, ze już na pewno nie ma czegoś takiego jak mahometanizm. Jest to zwrot nieprawidłowy. Muzułmanie wielbią jedynego boga, Mahomet nie jest ich bogiem, był prorokiem (którego co prawda wręcz fanatycznie szanują, to jednak oni nie wyznają wiary w Mahometa jako Boga).
Ja chyba teraz tego nie znajdę, ale w jednej książce miałam to bardzo sensownie wytłumaczone, jakie błędy w nazewnictwie są popełniane
No ale ok, nie każdy ma obowiązek się tym interesować tak jak ja.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Może dla kogoś kto nie ejst w tym kierunku wykształcony. Arabistów najczęściej będzie to kuło w oczy.
Nie wiem jak reszta, ale ja nie mówię o politycznej poprawności, tylko o fakcie, że taki zwrot w języku polskim funkcjonuje i jest poprawny.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
Stary 2012-09-13, 09:49   #4776
agniesikk
Zakorzenienie

Ale my nie jestesmy arabistami, wiec, litosci, nie rob nam wykladow. Dyskusji nie ma, a Ty wyskakujesz i wznawiasz ją, Bog jeden wie po co. Jak nie czytam na biezaco, to sie odnosze do nowych postow, a nie tego, co bylo 5 stron temu.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 09:54   #4777
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ja już naprawdę nie mogę! A czy niektórzy naprawdę nie rozumieją, że pewnych włosów nie da się i nie można rozczesywać na sucho (vide loczki świderki jak moje)?
A czy ja wiem, że Ty masz włosy kręcone ?
Karolina nie ma - ustosunkowałam się co do Niej.
Zresztą zauwazyłam, że wiekszość dziewczyn na YouTubie ma proste włosy.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:04   #4778
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
A czy ja wiem, że Ty masz włosy kręcone ?
Karolina nie ma - ustosunkowałam się co do Niej.
Zresztą zauwazyłam, że wiekszość dziewczyn na YouTubie ma proste włosy.
Oczywiście nie wiesz, ale w swojej wypowiedzi pisałaś, że każdy powinien tak robić i dziwi cię gdy ktoś robi to na mokro Ale ok, mogłaś nie wiedzieć, że kręconowłose pani nie mają innego wyboru

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Nie wiem jak reszta, ale ja nie mówię o politycznej poprawności, tylko o fakcie, że taki zwrot w języku polskim funkcjonuje i jest poprawny.
No właśnie tu jest sprzeczność, bo to nie ejst poprawny zwrot i dziwi mnie, że jacyś poloniści wstawili go do słownika PWN. No ale już nie będę rozbijać wątku. Zwróciłam uwagę na błąd w wypowiedzi pewnej użytkowniczki i jak widzę niewielu wie, że był to błąd. Ale tak jak pisałam, nie każdy musi być specjalistą w każdej dziedzinie

Ktoś pisał, że coraz więcej filmików jest do olewania a coraz mniej potrafi zainteresować. Zgadzam się. Nie wiem czy to przez wysyp vlogerek czy przez to, że część z nich zwyczajnie nie ma nic do powiedzenia
W sumie u blogerek, też jakieś 90% postów nie czytam bo ile można o jednym i tym samym.
Stary 2012-09-13, 10:07   #4779
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Oczywiście nie wiesz, ale w swojej wypowiedzi pisałaś, że każdy powinien tak robić i dziwi cię gdy ktoś robi to na mokro Ale ok, mogłaś nie wiedzieć, że kręconowłose pani nie mają innego wyboru
Nie napisałam, że każdy powinien tak robić tylko napisałam, że nie rozumiem dlaczego niektóre dziewczyny są zdziwione, że ktoś im 'odradza' rozczesywanie włosów mokrych.

Owszem wiem, że włosy kręcone rozczesuje się na mokro i bardziej chodziło mi o to, że ktoś zna swój cel kiedy rozczesuje włosy na mokro a tam jedna Pani jako jedyne swoje 'wytłumaczenie' miało jako BO JEJ STYLISTA W SALONIE TAK ROBI. (i pisała to dziewczyna posiadaczka włosów prostych :P)

No kurde nic dziwnego, że tak robi bo jak sobie wyobrażała podcięcie włosów nierozczesanych ?
Stary 2012-09-13, 10:09   #4780
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Nie napisałam, że każdy powinien tak robić tylko napisałam, że nie rozumiem dlaczego niektóre dziewczyny są zdziwione, że ktoś im 'odradza' rozczesywanie włosów mokrych.

Owszem wiem, że włosy kręcone rozczesuje się na mokro i bardziej chodziło mi o to, że ktoś zna swój cel kiedy rozczesuje włosy na mokro a tam jedna Pani jako jedyne swoje 'wytłumaczenie' miało jako BO JEJ STYLISTA W SALONIE TAK ROBI. (i pisała to dziewczyna posiadaczka włosów prostych :P)

No kurde nic dziwnego, że tak robi bo jak sobie wyobrażała podcięcie włosów nierozczesanych ?
Aaa, to już rozumiem. Rzeczywiście pani się nie popisała
Moja wina
Stary 2012-09-13, 10:10   #4781
Eva2
Rozeznanie

Mother Hedgehog dlaczego nie mozesz multicytować? Wprowadzasz lekkie zamieszanie na forum odnosząc się co 2 posty do coraz starszych wypowiedzi... Nie lepiej w jednym po kolei się odniesc do wszystkiego zamiast robić bałagan?
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:14   #4782
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
Mother Hedgehog dlaczego nie mozesz multicytować? Wprowadzasz lekkie zamieszanie na forum odnosząc się co 2 posty do coraz starszych wypowiedzi... Nie lepiej w jednym po kolei się odniesc do wszystkiego zamiast robić bałagan?
No widocznie nie. Zauważ, że nie nadrabiałam wątku za jednym zamachem tylko kilka razy w ciągu dnia. Jak miałam niby to wszystko z multicytować by wam było wygodniej? Cytowałam na tyle na ile było mi wygodnie mając wczoraj wolne chwilki by nadrobić wątek.
Poza tym, zanim bym wszytko zmulticotowała, zapomniałabym co chciałam napisać pod danym komentarzem
Nie rozumiem problemu. I tak moje wypowiedzi w miarę pojawiały się w jednym poście zamiast kilkudziesięciu
Stary 2012-09-13, 10:15   #4783
Selfish Girl
Life is a drink ...

Ostatnio jak byłam u fryzjera na tylko MODELOWANIU, fryzjerka ledwo odstawiła ręcznik od moich włosów i już się brała za rozczesywanie. Przyznam sie, że wtedy otworzył mi się w kieszeni nóż .. Włosy jeszcze obciążone dużą ilością wody a ta myślała, że da sobie radę. Teraz już wiem, że drugi raz do tego samego salonu już nie pójdę.

a teraz idę sprawdzić czy są jakieś nowości na YouTubie
Stary 2012-09-13, 10:18   #4784
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Ostatnio jak byłam u fryzjera na tylko MODELOWANIU, fryzjerka ledwo odstawiła ręcznik od moich włosów i już się brała za rozczesywanie. Przyznam sie, że wtedy otworzył mi się w kieszeni nóż .. Włosy jeszcze obciążone dużą ilością wody a ta myślała, że da sobie radę. Teraz już wiem, że drugi raz do tego samego salonu już nie pójdę.

a teraz idę sprawdzić czy są jakieś nowości na YouTubie
Ja czekam na ten nowy filmik Ad Bustera. Spodobał mi się jego kanał.
Stary 2012-09-13, 10:21   #4785
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Ale my nie jestesmy arabistami, wiec, litosci, nie rob nam wykladow. Dyskusji nie ma, a Ty wyskakujesz i wznawiasz ją, Bog jeden wie po co. Jak nie czytam na biezaco, to sie odnosze do nowych postow, a nie tego, co bylo 5 stron temu.
jestem tego samego zdania

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:21   #4786
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

[QUOTE=Mother Hedgehog;36490576]Ja nie zadroszczę, nei od dziś wiadomo, że wiele drogich kosmetyków ma takie samo działanie jak nie gorsze co te tańsze. Jakoś nieprzychylnie patrzę na drogie marki - jeśli to nie są perfumy (ale nie mówię tu o popularnych zapachach za 200 zł tylko o niszowcach za 700 czy ponad tysiąc. Mnie pozostają jedynie próbki ;( )[COLOR=Silver]

---------------------------------------------------------------------------

http://www.fakt.pl/Ile-kosztuje-prod...,158065,1.html

Masz racje Mother Hedgehog.Czy w ogóle opłaca się wydawać kupę kasy na jakiś zachwalany artykuł, tylko dlatego że jakaś Kasia czy Basia z YouTube go poleciła ?Chyba nie.Ten artykuł tylko potwierdza zdanie zdrowo myślących dziewczyn.

Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Czas edycji: 2012-09-13 o 10:25
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:27   #4787
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
No widocznie nie. Zauważ, że nie nadrabiałam wątku za jednym zamachem tylko kilka razy w ciągu dnia. Jak miałam niby to wszystko z multicytować by wam było wygodniej? Cytowałam na tyle na ile było mi wygodnie mając wczoraj wolne chwilki by nadrobić wątek.
Poza tym, zanim bym wszytko zmulticotowała, zapomniałabym co chciałam napisać pod danym komentarzem
Nie rozumiem problemu. I tak moje wypowiedzi w miarę pojawiały się w jednym poście zamiast kilkudziesięciu
Wydawalo mi sie, za jednym zamachem wczoraj wieczorem nadrabialas, ale spoko. I nie zapomnialabys, jakbys przeczytala to od razu bys sobie przypomniala, a jak nie to znaczy, ze chyba nic waznego nie mialas do napisania
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:35   #4788
dacn
Zakorzenienie

Wiadomo, chyba uz powszechnie że na cene kremu składa się : sam krem, opłata za certyfikaty, badania laboratoryjne i kliniczne, pudełko, transport, reklama, próbki, zarobek producenta i posredników i wiele innych. Są jednak produkty warte swojej ceny np bronzer benefitu, który skład ma prosty, pudełko tez nie powala, a jednak jest znacznie lepszu od swoich tańszych odpowiedników. Gdyby nie zachwalanie przez blogerki i dziewczyny z YT pewnie bym sie na jego zakup nie zdecydowała, a tak miałam kilka opini pozytywnych i mogłam obejrzec go w akcji i sama się zdecydowac czy go chce czy nie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:40   #4789
dolcebabex
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez othecat Pokaż wiadomość
czy tylko mnie drażni PannaJoannaMakeup ?
nie wiem naprawdę nie wiem czemu ale nie jestem w stanie jej słuchać.
wydaje mi sie infantylna...
skasowałam subskrybcje żebym za dużo komórek nerwowych nie traciła.
....chociaż wiem dlaczego - zazdroszcze jej szybkiego schudnięcia

ps. coraz wiecej mam filmików do omijania niż do oglądania, przeglądam stronę z nowymi filmikami - a to piętnasty filmik o Londynie a to warsztaty gdzieś tam, a to TAG moje sekrety.
a ja bym chciała jakąś recenzje, jakies denko

Miałam fazę fascynacji PannaJoannaMakeup ale to już było dawno i chyba jednak nieprawda. Kiedyś robiła dużo denek, ulubieńców, DIY a teraz wyniuchała że na YT można zrobić biznes. Zresztą chyba przyjaźnią się z Szusz z tego co czasami mówi więc chyba widać w jakim kierunku będzie zmierzał jej kanał. Mimo, że stara się zarażać wszystkich wokół pozytywną energią to mnie strasznie irytuje jej głos, kojarzy mi się z taką dobrotliwą cioteczką. Jak dla mnie przesłodzona chociaż może w życiu też taka jest dla mnie jest to odrobinę sztuczne.

Edytowane przez dolcebabex
Czas edycji: 2012-09-13 o 10:41
dolcebabex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:46   #4790
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Devojce Pokaż wiadomość
Była już mowa o dzieciach nagrywających filmiki, ale przeprasza... muszę:

http://www.youtube.com/watch?v=pCDW9nKiEx0&feature=plcp

Ooo, akurat szukałam inspiracji, co zrobić z moimi szkutami, dzięki
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:47   #4791
pierniczek_
Rozeznanie

Cytat:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...06486234_n.jpg

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Dokładnie, równowartość tej sumki mogła przekazać jakiejś fundacji czy coś. Ludzie nie mają co z pieniędzmi robić.
Cytat:
Cóż za marnotrawstwo
Może i dała je Olimpii ale to przecież ona wydała na to sporą sumkę.. ludzie na prawdę nie szanują pieniądza.
A gdyby kupiła te rzeczy dla siebie, to już nie znaczyłoby, że nie szanuje pieniędzy?

Cytat:
Sorki bardzo, ale wyjątkowo sie Waniliowej udało - nie ma czegoś takiego jak muzułmanizm, mahometanizm itp. Jest Islam. Religią muzułmanów jest Islam (od arabskiego to chyba kroczyć ku jedynemu Bogu).
Wyznawcami są muzułmanie (imiesłów jakiś tam od słowa Islam - kroczący ku jedynemu Bogu), nie mahometanie, nie muzułmaniści (od muzułmanizm).
A ktoś kto przytoczył jakiś słownik zrobił to bez podstawowej wiedzy bo w tym słownik był jeden wielki błąd, nawet dwa.
Sorki, za off top ale jak się śmiejecie, że niby Waniliowa jest głupia i nie zabłysnęła to wolę was uświadomić.
No chyba jednak średnio zabłysnęła, skoro za chwilę twierdziła, że to była tylko prowokacja.

Cytat:
ps. coraz wiecej mam filmików do omijania niż do oglądania, przeglądam stronę z nowymi filmikami - a to piętnasty filmik o Londynie a to warsztaty gdzieś tam, a to TAG moje sekrety.
a ja bym chciała jakąś recenzje, jakies denko
Jak nie Londyn, to Sopot. Jak nie Sopot, to Warszawa. A poza tym glossyboxy albo mycie i nitkowanie zębów na wizji.

Cytat:
Ale możesz multicytować po kilka postów, najlepiej takich odnoszących się do tej samej dyskusji. Bo tak to cytujesz jeden post o muzułmanizmie i się rzucasz, potem kolejny o tym samym, do którego tak samo się rzucasz. Poza tym odnosisz się do postów, zanim zobaczysz, że w dalszej części dyskusji zostało wszystko wyjaśnione i niepotrzebnie wprowadzasz zamęt. Gdybyś użyła multicytowania, zauważyłabyś kolejne wypowiedzi i może napisałabyś wszystko zwięźlej w jednym poście albo wcale, bo temat został zakończony.
pierniczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:50   #4792
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolcebabex Pokaż wiadomość
Miałam fazę fascynacji PannaJoannaMakeup ale to już było dawno i chyba jednak nieprawda. Kiedyś robiła dużo denek, ulubieńców, DIY a teraz wyniuchała że na YT można zrobić biznes. Zresztą chyba przyjaźnią się z Szusz z tego co czasami mówi więc chyba widać w jakim kierunku będzie zmierzał jej kanał. Mimo, że stara się zarażać wszystkich wokół pozytywną energią to mnie strasznie irytuje jej głos, kojarzy mi się z taką dobrotliwą cioteczką. Jak dla mnie przesłodzona chociaż może w życiu też taka jest dla mnie jest to odrobinę sztuczne.
Hehe, jak kumpluje sie z szusz, to i pewnie kilka złotych rad dostała Ja w ogole juz mam takie wąskie grono dziewczyn, które oglądam, a i tak wybiórczo. Nissiax83 jest moim YT guru i myślę, że to się nie zmieni. Nieesię25 wywaliłam z sub, bo robi się opryskliwa dla widzów, wszystko traktuje jako atak. Oglądam jeszcze loveandgreatshoes oraz digitalgirl13. To tak regularnie. A resztę jak mi wiatr zawieje. Lubię też czytać bloga nissi, no i na nieesi czasem też zajrzę, bo tam jest sympatyczniejsza, ale ostatnio rzadko dodaje posty.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-09-13 o 10:52
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:56   #4793
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, jak kumpluje sie z szusz, to i pewnie kilka złotych rad dostała Ja w ogole juz mam takie wąskie grono dziewczyn, które oglądam, a i tak wybiórczo. Nissiax83 jest moim YT guru i myślę, że to się nie zmieni. Nieesię25 wywaliłam z sub, bo robi się opryskliwa dla widzów, wszystko traktuje jako atak. Oglądam jeszcze loveandgreatshoes oraz digitalgirl13. To tak regularnie. A resztę jak mi wiatr zawieje.
Ja też Nieesię25 usunęłam, strasznie mnie zirytowała tym atakiem na Nissiax83, która z kolei zachowała klasę moim zdaniem. Jej kanał wciąż się rozwija, nie ma komerchy, jak u RGP i LS1987. Na liście bardzo lubianych jest też Megi, Alinka i oczywiście 82Inez, którą uwielbiam
Strasznie lubię też Maxineczkę, ale... trochę mnie rozczarowała. Nie chcę wracać do TEJ sprawy, ale jeśli jest winna, to chyba nie powinna przestawać nagrywać, bo w sumie to jak przyznanie się do winy i schowanie głowy w piasek.
Stary 2012-09-13, 10:59   #4794
othecat
Raczkowanie

ja lubie Katosu, Digital i Kiediskę...bo tam konkret jest
z zagranicznych oczywiście pixiwoo, pixi2woo, lisa eldridge - ale lubie też np. NiaSays.

Sara - wszystko byłoby ok gdyby wypiła redbulla przed filmikiem

A oglądacie Anioł na resorach ? inne powinny sie od niej uczyć jak radzić sobie z krytyką...
http://www.youtube.com/user/AniolNaResorach
othecat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:59   #4795
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
Wydawalo mi sie, za jednym zamachem wczoraj wieczorem nadrabialas, ale spoko. I nie zapomnialabys, jakbys przeczytala to od razu bys sobie przypomniala, a jak nie to znaczy, ze chyba nic waznego nie mialas do napisania
No właśnie nie Mam problemy z wyrażaniem swoich myśli i często zapominam co chciałam napisać/powiedzieć i się wtedy motam z wypowiedzią
Taka jakaś moja wada
Stary 2012-09-13, 11:01   #4796
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubie Katosu, Digital i Kiediskę...bo tam konkret jest
Ja Hanię usunęłam z subskrypcji. Chociaż uważam, że to świetna dziewczyna, to jej makijaże (to najbardziej interesująca mnie kwestia) są strasznie niestaranne. Ja lubię "czysty" efekt jeśli wiecie o co chodzi. Taką perfekcjonistką jest Maxineczka, dlatego taka zła na nią jestem, bo lubiłam bardzo jej filmiki.
Stary 2012-09-13, 11:03   #4797
othecat
Raczkowanie

Maxineczka sobie przerwę zrobiła po aferze ramonowej ?
othecat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 11:06   #4798
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

Cytat:
Maxineczka sobie przerwę zrobiła po aferze ramonowej ?
Ostatnio pisała coś na fejsie, związanego z kosmetykami Manhattan, więc pewnie znowu będzie filmik z serii Ambasadorka Manhattan.

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes!

BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 11:08   #4799
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
A gdyby kupiła te rzeczy dla siebie, to już nie znaczyłoby, że nie szanuje pieniędzy?

Jeśli kupiła taką masę kosmetyków i nic z nią nie zrobiła to nie uważam to za normalne. Wydawać kasę na masę rzeczy, których potem musimy się "pozbyć" Ale lepiej, że je oddała komuś niż gdyby trafiły one do kosza.

No chyba jednak średnio zabłysnęła, skoro za chwilę twierdziła, że to była tylko prowokacja.

Oj, to mnie chyba pominęło. Było już późno w nocy o ostanie dwie lub trzy strony czytałam po łebkach. Po co jej ta prowokacja była?

Ale możesz multicytować po kilka postów, najlepiej takich odnoszących się do tej samej dyskusji. Bo tak to cytujesz jeden post o muzułmanizmie i się rzucasz, potem kolejny o tym samym, do którego tak samo się rzucasz. Poza tym odnosisz się do postów, zanim zobaczysz, że w dalszej części dyskusji zostało wszystko wyjaśnione i niepotrzebnie wprowadzasz zamęt. Gdybyś użyła multicytowania, zauważyłabyś kolejne wypowiedzi i może napisałabyś wszystko zwięźlej w jednym poście albo wcale, bo temat został zakończony.

Jeszcze raz podkreślę - mi by to nie ułatwiło życia. Łączenie postów wizażu i tak działa na tyle dobrze, że wiele moich wypowiedzi zostało połączonych w jednym poście zamiast wisieć gdzieś oddzielnie. Nie rozumiem problemu. Jakaś wypowiedź mnie zaintrygowała to ją skomentowałam. Nie będę kombinować, czy jakąś usunąć, inną dodać i tak dalej bo zwyczajnie nie mam na to czasu i chęci. Piszę na bieżąco.
Różowy.
Stary 2012-09-13, 11:08   #4800
othecat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
Ostatnio pisała coś na fejsie, związanego z kosmetykami Manhattan, więc pewnie znowu będzie filmik z serii Ambasadorka Manhattan.
no tak Manhattan...jakże mogłoby być Essence...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości