Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-13, 12:00   #2041
egocentryczna
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Ale on ma dziewczynę przecież.
Ty już nawet za bardzo pokazałaś, że Ci zależy
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 12:07   #2042
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Może tak jest,ale on dawał mi nadzieje,ze tęskni ze chciałby sie zobaczyć.Pisał żebym przyjechała a pozniej stwierdził jednak żebym tego nie robiła.Gdy przestanę sie do niego odzywać stwierdzi ze mi na nim nie zależy przecież
ale to dobrze że tak stwierdzi!!!

Edytowane przez bulbulka
Czas edycji: 2012-09-23 o 15:44
bulbulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 12:10   #2043
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bulbulka Pokaż wiadomość
rany
nie wiem co mam powiedzieć, to chyba już bardzo długo w nim siedziało
dla pocieszenia, moja sytuacja jest bardzo podobna - nie jesteś sama ;]
siedziało... wtedy powiedział, miał powody tak myśleć, bo w ogóle się nie dogadywaliśmy, a teraz
rozwyłam się wczoraj jak mops gdy to przeczytałam, połączyłam wszystko i już wiem, że nie wróci, przynajmniej dopóki nie skończę studiów w mieście oddalonym o 350km... (tak, to chyba odległość nas zabiła...)
a został mi rok, tak bardzo cieszyliśmy się, że to już koniec rozłąki...
Stary 2012-09-13, 12:18   #2044
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
Ale on ma dziewczynę przecież.
Ty już nawet za bardzo pokazałaś, że Ci zależy
Tym bardziej zdziwiło mnie,ze on tak pisze do mnie mając inna już prawie pól roku

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
ale to dobrze że tak stwierdzi!!! faceci, jeśli w ogoóle się opamiętują, to tylko wtedy, kiedy zobaczą że stracą. ach ta przewrotna natura

poza tym, nawet jeśli nic nie wyjdzie już z tego (a moim zdaniem nie wyjdzie na 100 pro), to chyba dobrze by było zostawić po sobie dobre wspomnienia, NIEPRAWDAŻ?
To pewnie by dopiero stwierdził,ze chce wrócić gdybym sobie innego znalazła.Lepiej pozostawić miłe wspomnienia,ale gdy sie kocha to chce sie powrotu tej drugiej osoby
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 12:20   #2045
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Tym bardziej zdziwiło mnie,ze on tak pisze do mnie mając inna już prawie pól roku

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

To pewnie by dopiero stwierdził,ze chce wrócić gdybym sobie innego znalazła.Lepiej pozostawić miłe wspomnienia,ale gdy sie kocha to chce sie powrotu tej drugiej osoby
ale nie widzisz takiej zależności, że im bardziej ty chcesz żeby wrócił, tym bardziej on się odsuwa? skoro zmienił numer, to znaczy że ma cie dosyć. do tego dążysz?
Stary 2012-09-13, 12:36   #2046
Annie1441
Wtajemniczenie

Cytat:

ano... dlatego wiem że (niestety ) kocham, mimo tego co sie stało chciałabym żeby wrócił
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 13:26   #2047
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
nie mam, ale w sumie on miał mnie w dupie jak mnie zostawiał.

napiszę wieczorem/jutro rano i powiem że zostawiłam telefon u kogoś tam na imprezie
Proszę Cię głupszej wymówki nie mogłaś znaleźć Napisz, sorry, ze dopiero odpisuje i do rzeczy! Nie mów mu gdzie byłaś, co robiłaś, itp. Tym bardziej nie kłam!

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Ja boje sie samotności owszem,w pracy nam same zajęte koleżanki.Na zakupy chodzę sama bo koleżanki wola iść ze swoimi facetami.Waakcje spędziłem wsrod znajomych którzy sie obok mnie obscisliwali a ja ryczalam w poduszkę pozniej ze jeszcze nie dawno tez kogoś miałam,i tez tak mogłam.Już teraz mam dość oglądania tego i koleżanki odwiedzam tylko jak są sam bez TZ,ostatnia koleżanka wolna,znalazła sobie kogoś miesiąc temu teraz to już nawet nie mam z kim na imprezy chodzić.Zaprasza mnie czasmi gdzieś ale tylko jak jest ze swoim TZ,a mi pozniej głupio siedzieć i patrzeć jak sie sciskaja.
Wiec zostałam sama,i gdzie ja tego kogoś poznam,skoro nie długo będę wychodzić tylko do pracy i spędzać sama dnie w domu?

Już nie wspomnę o tym ze zarabiam takie grosze ze nie mogę sobie nawet na zrobienie prawo jazdy pozwolić,mimo ze mieszkam u rodziców pól wypłaty im oddaje,ubiore sie i po wypłacie ...
Cieżko mi bardzo,a bez TZ jedynej osoby która mnie jakoś wspierała wszystko już straciło sens ...

Mija prawie rok jak mnie zostawił,ma inna jest podobno bardzo w niej zakochany,a ja ciagle płacze,w pracy mi sie czasmi przypomni i już łzy w oczach mam,pije alkohol w dużych ilościach byle zapomnieć nie pomaga,nic mi nie pomaga.Tak bardzo bym chciała by wrócił.Kochalam już raz i wiecej nie potrafię.On był pierwszy i ostatni
Skąd ja to znam

Jakiś czas byłaś zagranicą i co nie masz żadnych oszczędności??

Tobie to już chyba tylko terapeuta może pomóc! Alkohol to nie jest dobre rozwiązanie

Musisz zrozumieć, że on ma już nową dziewczynę, nową miłość i do Ciebie nie wróci, tym bardziej, że minęło tyle czasu. Masz dopiero 24 lata, jeszcze zdążysz się zakochać, no ale po co Ci to jak Ty wolisz EKSa

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
fajne masz koleżanki skoro Cię olewają bo mają faceta :/
Sorry, ale dla większości moich koleżanek FACET jest ważniejszy niż koleżanki (nawet te dobre) Poza tym, e związku którym nie dawno byłam też postawiłam na faceta, a nie znajomych, bo przy wcześniejszym właśnie zaniedbałam kolesia, bo ciągle miałam więcej czasu dla przyjaciółek, a nie dla Niego, a później co do czego to one, zajęte swoimi nowymi obiektami

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez tatia05 Pokaż wiadomość
ja na swoje też nie narzekam, ćwiczyłam trochę, szczupła jestem...

co do pogrubionego, no u mnie to samo, miałam tylko jednego partnera seksualnego i nie wiem boję się :P
Co do facetów seksualnych to miałam dwóch Jeśli chodzi o pieszczoty to trzech albo czterech i wiem, że dla facetów bardziej liczy się tyłek niż cycki Chociaż mam wrażenie, że mój EKS wolał żebym miała większe, ale nigdy tego wprost nie powiedział

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
ja myślałam że są małe a ostatni chłopak który je zobaczył powiedział ale cyckiii <maślane oczy> :P
Kwestia gustu, albo PUSH UPa

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Bardzo dobrze Cię rozumiem. To takie przykre jak nie ma się prawdziwych przyjaciół, a wszyscy znajomi zajęci są swoją drugą połówką. Więc ile razy można do nich zagadywać o spotkanie?
Myślałam, że mam takie osoby na które mogę liczyć, ale oni tylko odbębnili jedno spotkanie i potem zero zainteresowania. A ja nie będę ciągle prosić o spotkanie, rozmowę

Idę na studia i mam nadzieję, że poznam tam nowych ludzi ( szczególnie singli )
Dokładnie! A na co się koleżanka wybiera jak wolno spytać

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Ja myślałam o jakieś szkole policealnej,ale pozniej stwierdziłem ze nie dam rady do niej iść bo w soboty muszę do pracy chodzić,i nie miałabym nawet kiedy sie uczyć.No właśnie ile razy można prosić sie kogoś o spotkanie czy rozmowę przykre to jest
Ja miałam wiecej znajomych ze strony TZ,ale gdy on mnie zostawił Ci znajomi sie ode mnie odwrócili,mieliśmy mała fajna paczkę,a teraz nowa dziewczynę z nimi zapoznał.Teraz ona zajmuje moje miejsce
Każdego dnia do niego pisze,aż on zmienił numer tel.To zaczęłam wypisywać maile na gg,żeby wrócił ale on jest nie ugiety
Nie dziwię się mu, że zmienił nr. Dziewczyno ile to można pisać i co pisać? Szanuj się i nie poniżaj Bóg wie jak Do Ciebie musi dotrzeć to, że on ma inną, nową miłość i Tobą już nie jest zainteresowany, a Ty nie psuj innego związku! Chciałabyś, żeby do Twojego nowego partnera tak EKS laska wypisywała?? Ja rozumiem, tydzień, dwa - no miesiąc, max półtora, ale nie tyle czasu

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
Onnaa88 - dużo czasu już upłynęło, prawda? czas już chyba na jakieś wnioski, nie uważasz?
Zgadzam się z ANOSKA

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
10 miesięcy minęło od rozstania,nawet go nie widziałam od tego czasu,bo mieszka za granica.
Wiem ze nie powinnam sie poniżać ale potrzebuje z nim jakiegoś kontaktu
Ja nie potrafię bez niego funkcjonować
Mam kolegę który 5 lat temu rostal sie z pierwsza miłością i nie potrafi przestać jej kochać,ze mną będzie tak samo na pewno nikomu nie dam już szansy ...
Tylko po co? Potrafisz tylko nie chcesz!! A czy Ty musisz iść w ślady kolegi?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
wiesz, że za te smsy i mejle on najprawdopodobniej zdążył cię znienawidzieć? zepsułaś tym narzucaniem sie totalnie wszystko
Zgadzam się!

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
egzystuję dalej i milczę
nie odzywa się, dziś 5 dzień...
wiem, że jutro wraca i na weekend zostaje w rodzinnym mieście, a ja trzymam się jakiejś nadziei, że odezwie się i będzie chciał się spotkać...

odkopałam naszą rozmowę z 15 czerwca tamtego roku... wtedy straszliwie się kłóciliśmy, a on wtedy już szukał powodu dlaczego nie możemy się dogadać. Pisał, np: "BOJE SIE czasami, ze to jest poprostu juz cos w nas, ze sie kiedys okaze, ze pomimo wszystko nie damy rady, ze to poprostu nie jest to, ze to jednak dlatego, ze nie trafilismy na tych jedynych, jeszcze nie, albo, ze poprostu teraz nam nie wyjdzie, ze nie w tym miesiacu, nie w tym roku."
nie chce myslec o tym, ze poprostu to nie my. ze pasujemy do siebie jest nam fajnie, ale ze to nie, az to. zawsze odpycham od siebie ta mysl.
ale boje sie w takich sytuacjach jak ta gdy juz nie mam odpowiedzi na pytanie czemu tak jest, ze moze poprostu to nie az taka milosc, ze to moze pomimo wszystko nie jest jeszcze, aż to
że pisane nam jest może gdzieś w księgach wszechświata tylko być bliskimi przyjaciółmi bo w związku nie damy sobie nigdy rady.
tego się boję, tak naprawdę"

Jakaś nadzieja jest

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Może tak jest,ale on dawał mi nadzieje,ze tęskni ze chciałby sie zobaczyć.Pisał żebym przyjechała a pozniej stwierdził jednak żebym tego nie robiła.Gdy przestanę sie do niego odzywać stwierdzi ze mi na nim nie zależy przecież
A Ty naiwnie uwierzyłaś i dalej się tego trzymasz, tylko po co?

To tylko Twoja teoria, która jest błędna, przez ostatni 10miesięcy wg mnie zdążyłaś pogrążyć się w jego mniemaniu i wyjść na mega desperatkę

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
siedziało... wtedy powiedział, miał powody tak myśleć, bo w ogóle się nie dogadywaliśmy, a teraz
rozwyłam się wczoraj jak mops gdy to przeczytałam, połączyłam wszystko i już wiem, że nie wróci, przynajmniej dopóki nie skończę studiów w mieście oddalonym o 350km... (tak, to chyba odległość nas zabiła...)
a został mi rok, tak bardzo cieszyliśmy się, że to już koniec rozłąki...
A gdzie Ty studiujesz? Dziennie?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

To może pora znaleźć i się szczęśliwie zakochać

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
ale nie widzisz takiej zależności, że im bardziej ty chcesz żeby wrócił, tym bardziej on się odsuwa? skoro zmienił numer, to znaczy że ma cie dosyć. do tego dążysz?
Popieram
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:27   #2048
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Dziewczyny, dzisiaj mnie oświeciło i doszłam do wniosku, że zmarnowałam przeszło rok życia będąc przy eksie, który nie dość, że mnie często dołował to jeszcze tłamsił moją osobowość. Teraz widzę, że trzeba mi było kogoś zupełnie innego, jestem mu strasznie wdzięczna, że mnie zostawił i chyba mu za to podziękuję, jeśli kiedyś się do mnie odezwie.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2012-09-13 o 14:30
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:42   #2049
Hopefull
Raczkowanie

A ja wam napisze, że czuje sie slabo... :/
Pislam wam, ze poltora tyg temu odezwal sie, ze powinnismy pogadac, ze zle sie zachowal po tylu latach..
Odpisalam mu na drugi dzien, o czym chce rozmawiac, czy znow chce mi nawrzucac, ze przeciez nie chcial mnie znac... odpisal wtedy ze nic z tych rzeczy, ale..- i znow jakis wont w moja strone -wtedy nic nie odpisalam rece opadaja.
Mija ponad tydzien cisza.. no powiem wam ze myslalam ze chociac sprobuje zadzwonic, ale tylko sie łudziłam...
Moze wtedy miał jakiś chwilowy przebłysk i to wszystko ehhh kto ich zrozumie..
Dzis czuje sie jakby mnie cos przejechalo.
Hopefull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:45   #2050
egocentryczna
Zadomowienie

Cytat:

No więc widzisz jaki to prostak, a nadal za nim płaczesz i chcesz, żeby wrócił..?
Stary 2012-09-13, 14:46   #2051
sudenly
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny pamięta mnie ktoś jeszcze??? ja od ponad miesiąca jestem za granicą z eksem kontaktu nie mam bo tak mi lepiej. DOszłam do siebie-tak mi się przynajmniej wydaje. Potrafię bez niego żyć i wcale nie jest źle. Czasem jednak brakuje mi przytulenia się do kogoś aczkolwiek na razie nie mam ochoty na nowy związek. CHyba potrzebuję być jeszcze sama. Tyle u mnie. a co u Was jest jeszcze tu ktoś kto mnie kojarzy? co u Was?

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:47   #2052
egocentryczna
Zadomowienie

[QUOTE=syklamen;36501118]Dziewczyny, dzisiaj mnie oświeciło i doszłam do wniosku, że zmarnowałam przeszło rok życia będąc przy eksie, który nie dość, że mnie często dołował to jeszcze tłamsił moją osobowość. Teraz widzę, że trzeba mi było kogoś zupełnie innego, jestem mu strasznie wdzięczna, że mnie zostawił i chyba mu za to podziękuję, jeśli kiedyś się do mnie odezwie.[/QUOTE]

Chyba sobie to gdzieś zapiszę
Stary 2012-09-13, 14:49   #2053
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny pamięta mnie ktoś jeszcze??? ja od ponad miesiąca jestem za granicą z eksem kontaktu nie mam bo tak mi lepiej. DOszłam do siebie-tak mi się przynajmniej wydaje. Potrafię bez niego żyć i wcale nie jest źle. Czasem jednak brakuje mi przytulenia się do kogoś aczkolwiek na razie nie mam ochoty na nowy związek. CHyba potrzebuję być jeszcze sama. Tyle u mnie. a co u Was jest jeszcze tu ktoś kto mnie kojarzy? co u Was?
ja pamiętam!!!
cieszę się, że u ciebie wszystko gra)
Stary 2012-09-13, 14:58   #2054
ania230
Zakorzenienie

oczywiscie ze pamietamy dobrze ze u.Ciebie wszystko w porzadku

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:00   #2055
sheneedslove
Rozeznanie

Ja ze swoim nie mam już kontaktu półtora miesiąca.
Stwierdziłam, że sama podświadomie wybieram facetów, którzy mnie potem ranią.
Jest trzech mną zauroczonych od kilku lat/miesięcy, ale oni mnie nie interesują w ogóle
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:00   #2056
sudenly
Zakorzenienie

a co u Was dziewczyny opowiadajcie, bo ja nie czytalam tego watku. musialam od niego psychicznie odpoczac

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:03   #2057
Neffik
Zadomowienie

U mnie się wszystko pieprzy walczyć będę nie tylko z ex, jego znajomymi, ale także z jego rodzicami. Dam radę i dopnę swego!

Neffik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:18   #2058
bulbulka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Neffik Pokaż wiadomość
U mnie się wszystko pieprzy walczyć będę nie tylko z ex, jego znajomymi, ale także z jego rodzicami. Dam radę i dopnę swego!
rany, co tam sie dzieje ?
Stary 2012-09-13, 15:24   #2059
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
Niestety ja za Twojej kadencji tutaj jeszcze nie byłam

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Ja ze swoim nie mam już kontaktu półtora miesiąca.
Stwierdziłam, że sama podświadomie wybieram facetów, którzy mnie potem ranią.
Jest trzech mną zauroczonych od kilku lat/miesięcy, ale oni mnie nie interesują w ogóle
A może Ci są inni i nie zranią Cię, gdyż Ty zawsze sama wybierasz tych złych

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
O Neffik jak bojowo nastawiona W razie potrzeby pisz PRV postaram Ci jakoś pomóc w świetle prawa
Stary 2012-09-13, 15:26   #2060
Neffik
Zadomowienie

Cytat:
rany, co tam sie dzieje ?
Zgłosiłam na policję nękanie, stalking, kradzież etc... czuję że to może tylko zaostrzyć sytuację, ale nie będę siedzieć z założonymi rękami i nic nie robić. Nie mogęsię zagłębiać w sytuację, bo też chcę być anonimowa..

Kornelciaczku bardzo Ci dziękuję, zapewne odezwę się bo mam trochę wątpliwości, może doradzisz

Neffik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:41   #2061
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
No więc widzisz jaki to prostak, a nadal za nim płaczesz i chcesz, żeby wrócił..?

Chyba nie warto ...
Ale szybko nikomu nie zaufam,obym kiedyś w ogóle komuś zaufala ...
Stary 2012-09-13, 15:50   #2062
isiaczekk
Zakorzenienie

Rozmawialam ze swoim exem. Powiedzial, ze on wsumie od 2 lat nic nie czul do mnie, tylko przyzwyczajenie. Ale jak bylam za granica to dzwonil i sugerowal ze chce sie osiwadczyc! Powiedzial, ze on do mnie juz zupelnie nic nie czuje, a jeszcze mieisac temu pisal ze kocha... Czuje sie oszukana.
W weekend mam egzaminy, na pewno je zawale, bo nie moge skupic sie na nauce, placze dnaimi i nocami. To byl nie tylko TŻ ale tez przyjaciel... Nie znalam go z tej strony, zeby tak kogos potraktowac... nie wiem co mu sie stalo...
A jak spotkam ta znajoma sam na sam to jej wygarne wszytsko!
Stary 2012-09-13, 15:54   #2063
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Proszę Cię głupszej wymówki nie mogłaś znaleźć Napisz, sorry, ze dopiero odpisuje i do rzeczy! Nie mów mu gdzie byłaś, co robiłaś, itp. Tym bardziej nie kłam!

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Skąd ja to znam
Jakiś czas byłaś zagranicą i co nie masz żadnych oszczędności??
Tobie to już chyba tylko terapeuta może pomóc! Alkohol to nie jest dobre rozwiązanie
Musisz zrozumieć, że on ma już nową dziewczynę, nową miłość i do Ciebie nie wróci, tym bardziej, że minęło tyle czasu. Masz dopiero 24 lata, jeszcze zdążysz się zakochać, no ale po co Ci to jak Ty wolisz EKSa

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Sorry, ale dla większości moich koleżanek FACET jest ważniejszy niż koleżanki (nawet te dobre) Poza tym, e związku którym nie dawno byłam też postawiłam na faceta, a nie znajomych, bo przy wcześniejszym właśnie zaniedbałam kolesia, bo ciągle miałam więcej czasu dla przyjaciółek, a nie dla Niego, a później co do czego to one, zajęte swoimi nowymi obiektami

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Co do facetów seksualnych to miałam dwóch Jeśli chodzi o pieszczoty to trzech albo czterech i wiem, że dla facetów bardziej liczy się tyłek niż cycki Chociaż mam wrażenie, że mój EKS wolał żebym miała większe, ale nigdy tego wprost nie powiedział

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Kwestia gustu, albo PUSH UPa

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Dokładnie! A na co się koleżanka wybiera jak wolno spytać

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o
13:18 ----------

Nie dziwię się mu, że zmienił nr. Dziewczyno ile to można pisać i co pisać? Szanuj się i nie poniżaj Bóg wie jak Do Ciebie musi dotrzeć to, że on ma inną, nową miłość i Tobą już nie jest zainteresowany, a Ty nie psuj innego związku! Chciałabyś, żeby do Twojego nowego partnera tak EKS laska wypisywała?? Ja rozumiem, tydzień, dwa - no miesiąc, max półtora, ale nie tyle czasu

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Zgadzam się z ANOSKA

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Tylko po co? Potrafisz tylko nie chcesz!! A czy Ty musisz iść w ślady kolegi?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Zgadzam się!

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Jakaś nadzieja jest

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

A Ty naiwnie uwierzyłaś i dalej się tego trzymasz, tylko po co?

To tylko Twoja teoria, która jest błędna, przez ostatni 10miesięcy wg mnie zdążyłaś pogrążyć się w jego mniemaniu i wyjść na mega desperatkę

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

A gdzie Ty studiujesz? Dziennie?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

To może pora znaleźć i się szczęśliwie zakochać
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Popieram

Oszczędności z zagranicy już nie mam.Bo byłam tam 2 lata i miałam głownie prace sezonowe.Moje pieniądze szły głownie na rachunki.W jednej z pracy nabawilam sie nerwicy jak sie pozniej okazało,i dlatego musiałam sporo pieniędzy wydać na lekarzy prywatnych żeby zobaczyć czy coś mi jest.Leczenie za granica było drogie dlatego w Polsce u prywatnych lekarzy sie leczylam.
U psychologa nie byłam,bo gdy wszystkie badania wyszły dobre,to stwierdziłem ze jest dobrze,a ze rodzice sie ze mnie śmiali i mówili ze jestem nie normalna i ataki nerwicy sobie wmawiam stwierdziłem ze może tak jest na prawdę i ze sama sobie z tym poradzę.Ataki puki co są rzadsze a ja jakoś daje sobie radę.
Mój były mi tylko ciagle powtarzał,ze tylko on mnie zachce i nikt inny takiej osoby nerwowej nie zechce ...
Wiec boje sie ze tak będzie,bo mam wybuchowy charakter,może to przez nerwice nie wiem.
Zreszta wpedzal mnie w kapleksy,mam małe piersi i on kiedyś mi tez powiedział,ze są na prawdę bardzo małe.Pozniej mu sie niby podobały ale ja wiem już swoje.
Jest jeszcze jedna rzecz,ze jak trafiam na kolesi i chcą mnie gdziekolwiek dotkac po kilku randkach ja sie nie daje,ze względu na małe piersi ...
Bo wiem ze były mnie kochał mimo tego,i boje sie ze inny mnie wysmieje z tego powodu.
Spotykałam sie z jednym co twierdził ze lubi tylko dziewczyny z dużymi piersiami wiec z nim kontakt urwalam,drugi okazało sie ze ma dziecko i dziewczynę od wielu lat,trzeci zapraszał mnie tylko do siebie do domu,a czwarty chciał związku bez zobowiązań.I jak mam tu komuś w ogóle zaufać :/
Stary 2012-09-13, 15:57   #2064
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Pokaż wiadomość
Rozmawialam ze swoim exem. Powiedzial, ze on wsumie od 2 lat nic nie czul do mnie, tylko przyzwyczajenie. Ale jak bylam za granica to dzwonil i sugerowal ze chce sie osiwadczyc! Powiedzial, ze on do mnie juz zupelnie nic nie czuje, a jeszcze mieisac temu pisal ze kocha... Czuje sie oszukana.
W weekend mam egzaminy, na pewno je zawale, bo nie moge skupic sie na nauce, placze dnaimi i nocami. To byl nie tylko TŻ ale tez przyjaciel... Nie znalam go z tej strony, zeby tak kogos potraktowac... nie wiem co mu sie stalo...
Zdasz, też miałam egzamin i to nie jeden po rozstaniu i niżej niż 4.5 nie zeszłam Jakiś fuks, zapłakana - milion myśli w głowie, ale najwidoczniej wtedy lepiej myślimy

Przemilcz to lepiej, po co się z gównem użerać?

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Zgłosiłam na policję nękanie, stalking, kradzież etc... czuję że to może tylko zaostrzyć sytuację, ale nie będę siedzieć z założonymi rękami i nic nie robić. Nie mogęsię zagłębiać w sytuację, bo też chcę być anonimowa..

Kornelciaczku bardzo Ci dziękuję, zapewne odezwę się bo mam trochę wątpliwości, może doradzisz
Najpierw przesłuchają Ciebie i Twoich świadków, później wezwą jego i jego rodzinę (jeśli ich tam też podałaś/oskarżyłaś o coś), następnie jego świadków... Ciebie poinformują listownie o przebiegu dochodzenia/śledztwa i jaki jest etap, później prokuratura i sprawa przed sądem i tak jak mówiłam WALCZ O ZAWIASY, a nie o karę grzywny!
Stary 2012-09-13, 15:57   #2065
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Pokaż wiadomość

Cześć kochana
My sie znamy z innych wątków konkursowych.Widzę,ze u Cienie tez nie ciekawie sie porobilo.Bardzo mi przykro
Stary 2012-09-13, 16:09   #2066
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kochana
My sie znamy z innych wątków konkursowych.Widzę,ze u Cienie tez nie ciekawie sie porobilo.Bardzo mi przykro
Taaa nawet buty z konkursu Reeboka i kosmetyki Z perfecty nie poprawily humoru
Teraz wlasnei zrozumialam, ze moze nam sie wydawac, ze znamy druga osobe jak wlasna kieszen, ale tak na prawde nie wiemy co siedzi w glowie tej drugiej osoby. juz nigdy za nikogo nie dam sobie reki uciac!
Stary 2012-09-13, 16:26   #2067
kinguśka
Raczkowanie

Hej Dziewczyny Nie było mnie kilka dni.
Tatia super, że przyjeżdża, bo to całkiem inaczej zobaczyć się w twarzą w twarz z kimś niż rozmawiać przez komunikatory.

Bulbulka, a jesteś pewna, że chcesz mieć znowu kontakt z exem? Już raz gdy mieliście kontakt żyłaś nadzieją, że on wróci, i męczyło Cię to. Chcesz mieć teraz powtórkę z rozrywki. Może jednak, żebyś z nim nie miała kontaktu, bo to jedyna szansa na to, żeby on się ogarnął.

Selena skoro ex się do Ciebie odezwał namów go na wizytę u psychologa, ale nie obiecuj mu nic. Powiedz mu, to co nam tu napisałaś, że się boisz, że jeśli do siebie wrócicie on znowu Cię zostawi. Może rzeczywiście jego psychika się ustabilizuje i wtedy wszystko samo się między wami poukłada, choć taki związek, jak ludzie się schodzą i rozchodzą to tylko męczenie d...

Onaa88 nie odzywaj się więcej do niego, nie warto, z perspektywy czasu zobaczysz, że nikt nie jest wart tego, żeby się przed nim płaszczyć. Jakie to ma znaczenie, co on sobie pomyśli, czy Tobie zależy czy nie? Naprawdę myślisz o uczuciach gościa, który zostawił Cię i teraz jest z inną?

Ulicznica moja historia jest również podobna do Twojej. Super, że uświadomiłaś sobie, że nie warto być z kimś na siłę, z kimś, kto zamiast dawać nam szczęście unieszczęśliwia nas. Byłam taka sama jak Ty, musiałam wszystko wymuszać, to mi bardziej zależało. Teraz uświadomiłam sobie, że to ja jestem dla siebie najważniejsza i tego będę się trzymać. Czujesz się sama, bo nie masz się do kogoś przytulić itp, ale za parę dni zobaczysz, że bez niego jest Ci lepiej. Ja po rozstaniu poczułam spokój, nie ma już smutku, który ciągle czułam przy exie.

Ex widział mnie, jak szłam na przystanek, bo wyjeżdżałam. Pytał kuzynki, gdzie jadę, ona powiedziała mu, żeby mnie zapytał. Ex wypalił wtedy, że ja go wcale nie obchodzę. Mógł powiedzieć, coś czego nie wiedziałam
kinguśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 17:16   #2068
Onnaa88
BAN stały

Isiaczekk
Dokładnie tak jest,smutne ale prawdziwe to co napisałas.Ja sie boje,ze już nigdy nikomu tak na prawdę nie zaufam
Kinguska
Ja już sama nie wiem co mam myśleć,bo tak szybko znalazł sobie inna minęły ledwo 2 miesiące od naszego rozstania a on już mial inna
Stary 2012-09-13, 17:33   #2069
egocentryczna
Zadomowienie

mojego po 2 tyg od rozstania widziałam z inną..

a i tak dokładnie nie wiem od kiedy są razem.

radzi sobie

Edytowane przez egocentryczna
Czas edycji: 2012-09-13 o 17:34
Stary 2012-09-13, 17:47   #2070
tatia05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Zdasz, też miałam egzamin i to nie jeden po rozstaniu i niżej niż 4.5 nie zeszłam Jakiś fuks, zapłakana - milion myśli w głowie, ale najwidoczniej wtedy lepiej myślimy
ja o zdradzie się dowiedziałam w czerwcu w sobotę a w poniedziałek miałam 2 egzaminy, wyobrażacie to sobie? ale zdałam ;]
tatia05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości