|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
CHCE TO NA PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY!!!!!
aaaa koniecznie boże jakie słodkie http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...37359174_n.jpg
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
![]() Śliczne! Tylko srebrne |
|
|
|
|
#2643 |
|
Konto usunięte
|
zgadzam się, koniecznie srebrne
boże posikałabym się gdybym takie dostała!! |
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kuźwa mina mi zrzedła. Stara wraca, a tu na głowie pożyczki i roboty brak
szlag mnie trafi. Dawno nie byłam w takiej czarnej dupie
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam napisać, że tylko srebrne, nie lubię złotej biżuterii
![]() mega słodkie
|
#2646 |
|
Konto usunięte
|
w jakim sensie, ty nie masz pracy, czy ona, kto ma pożyczkę, wtf wtf panie
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam, buc nie ma, stara jak wróci to też siłą rzeczy nie będzie miała. Pożyczkę mam ja i matka, z tym, że matka kazała mi oddać za nią (zostawiła mi pieniądze), ale to nie wystarczyło, a powiedziałam jej, że spłaciłam bo myślałam, że zanim wróci to po cichu spłacimy. A tera klops. Normalnie Geniusz wyborów życiowych jestem
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
aha kumam
ojej to faktycznie jest kiepsko... a co dalej w tej sytuacji?
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam iść na ten staż ale facet milczy to ch.uj z nim, ile można dzwonić i pytać i nadal nic nie wiedzieć ![]() A buc pie.rdoli i zalega przed kompem. W końcu wszystko na moje nazwisko to co się będzie wysilał, nie? Pięknie po prostu. Mam jeszcze cztery cv-ki, chyba pojadę osobiście pytać po firmach bo przez internet to se mogę ewentualnie jutuba pooglądać, a nie robotę znaleźć. |
|
|
|
|
#2650 |
|
Konto usunięte
|
No, dobrze, idź idź. Ja też jak szukałam roboty to tylko osobiście znajdowałam, okazywało się że osoby zatrudniające są w przybytkach typu kawiarnia czy restauracja tak zaganiane że nie ma opcji by na spokojnie przeczytać cv, a jak coś mają w ręce to już jest super
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Oby Bydgoszczakom też spodobało się takie podanie na tacy
dobla, to idę ogarnąć swoją skromną osobę i zobaczymy. A pogoda też taka, że najchętniej bym siedziała w domu
|
|
|
|
#2652 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Też tego nienawidzę + oczywiście szeleszczenia papierami wszelakimi że o trzaskaniu szafkami i drzwiami nie wspomnę ![]() Cytat:
![]() A jeśli już, to zawsze się spóźniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Srebrne, alboż z białego złota Z normalnego to mogę tylko obrączkę zdzierżyć ![]() Pewnie dlatego, że nigdy nie będę jej mieć ![]() Cytat:
a dużo zostało do spłaty?Cytat:
|
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
Chodź do gdańska!
|
|
|
|
#2654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez sensu. Tak to mówię co te koty takie zdechłe a jak już se znajdą zabawę to taką, że mam ochotę je rozerwać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle kuźwa już spłaciliśmy tę kwotę, którą matka pożyczała, i to sporo przed czasem, a kwota odsetek się nie zmniejszyła oddam im tyle ile miało być na początku i niech się walą, nie dam się okradać ![]() Cytat:
wysyłam te cvki już ile czasu, nawet w swojej branży, i dupa. A w ogóle to największe zapotrzebowanie jest na telemarketerów i akwizytorów. Jeszcze tak nisko nie upadłam ![]() straszne zagłębie bezrobocia tu.Ja jak najbardziej tylko to nie takie hop siup niestety, dziecko mam, przypominam
|
||||
|
|
|
#2655 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
u mnie identico To ile masz tych futer w końcu ? bo tylko cały czas o Srajtuniu słyszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niby prawda, ale niestety to później rzutuje lepiej spłacić [jak jakiś kesh będzie możliwy] i mieć święty spokój i czystą kartę.Cytat:
![]() Pamiętam, że najpierw pracowała jako recepcjonistka w hotelu, a teraz uczy dzieci w przedszkolu ang ![]() Akwizytorką też bym się nie dała zrobić, ale telemarketer? Hm... z tego co wiem [nie wiem czy to funkcjonuje we wszystkich firmach] jest fajna możliwość awansu pionowego mojej Psiapsióły mąż poszedł na zwykłego - jak ja to mówię - telefonistę ![]() Ja jak najbardziej tylko to nie takie hop siup niestety, dziecko mam, przypominam
|
|
|
#2656 |
|
Konto usunięte
|
zabierz dzieci ze sobą
![]() ugh muszę się odkleić z łóżka i iść do roboty a potem a potem a potem na romantyczną kolację |
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Dobry. Lenia mam
|
|
#2658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jem obiad i muszę się zbierać na zumbe. Dopiero co cała mokra wróciłam i zaś na ten deszcz trzeba wyjść ;| |
||||
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
No po uju wstałam wcześniej, wpół do czwartej się z łóżka wygrzebałam
![]() Jak tak dalej pójdzie to zaśpię na tą integrację jutro.. a jest o 17 ![]() Lenia mam, zimno, ciemno, leje. Nigdzie dziś nie wyłażę. Do jedzenia mam już tylko chleb tostowy, ale dobre i to ![]() Muszę ogarnąć ten bajzel w pokoju Może jak wypiję kawę to nabiorę motywacji
|
#2660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli nie tylko ja jestem taka genialna . Przecież ile można się męczy , a jak na złość śliny jest wtedy więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, dzisiaj się męczyłam do 4 zasnąć i wstałam 30 min później niż miałam ale przynajmniej się nie spóźniłam ![]() Cytat:
![]() Obcjonalnie myślałam , że pośpię sobie na któreś lekcji , a tu dupa , bo nie miałam na czym
|
|
#2661 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o Tygrysie nie mam co pisać, bo on jest taki... nudny ![]() Cytat:
Cytat:
będzie teraz w sobotę facet to się go zapytam co jest urwa grane ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zależy jakie pończochy, bo samonośne to wg mnie spoko, sama zimą w takich popylam pod spodnie albo pod spodenki jesienią ale miałam kiedys na sobie takie zwykłe, bez kleju, co za badziew ![]() Oj jakbym chętnie Cię wyręczyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2662 |
|
Konto usunięte
|
Aniaaaaaaa dzie fotyyyy
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliv no koniecznie sobie zobacz, niezłe kwiatki ![]() Nawet jak nie pada, a jest szaro to też jest nieprzyjemnie ;/ Ja właśnie wróciłam przemoczona
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Rozeznanie
|
Jejku, jak tu cicho
chyba na wszystkich ta pogoda negatywnie wpływa dzisiaj
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to teraz myślę jak to zrobić żeby się mamuśka nie dowiedziała ![]() ![]() Szybko w domu jesteś oglądałam te rozmowy, co za zwała
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
telefn mam do pupy, robi daremne zdjecia i przekłamuje z kolorem, aparatu jeszcze sie nie dorobiłam :P
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wreszcie usiadłam do kompa, nie idę stąd
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Konto usunięte
|
jo tam daj spokój wrzuć co masz ^^
ja przyszłam i zaraz wychodzęęęęę bo wyciągam koleżankęęę naaaa zakupyyyy łuuu muszę maskę na twarz kupić czy coś |
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle jaką bekę mam, widziałyście ten konkurs, żeby opisać jakiś swój trick kosmetyczny? No więc pisałam tam i patrzę teraz wyniki a tam jedna osoba
a ja myślałam, że to może chociaż z 10 tych laureatów będzie gdzie ja miałam oczy ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Po jedną maskę idziesz?
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Konto usunięte
|
nie nooo w sensie jakieś korektory czy coś tam takie na twarz
żeby sobie seksi rozświetlić twarz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

szlag mnie trafi. Dawno nie byłam w takiej czarnej dupie

dobla, to idę ogarnąć swoją skromną osobę i zobaczymy. A pogoda też taka, że najchętniej bym siedziała w domu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo tylko cały czas o Srajtuniu słyszę
mojej Psiapsióły mąż poszedł na zwykłego - jak ja to mówię - telefonistę
Może jak wypiję kawę to nabiorę motywacji 
, dzisiaj się męczyłam do 4 zasnąć i wstałam 30 min później niż miałam