|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() O ładny ten sweterek szkoda, że nie wiem gdzie tu sa fajne lumpki zreszta ja taka sierota nic nie umiem szukać w sklepie tez jakbym miała każdą rzecz a wieszaku ogladać to bym zwariowala wole w domu na necie poogladac i ide z zamiarem konkretnego kupna ![]() Musze cos upolować na jesień ale ceny mają z kosmosu sweterek 99zł minimum
|
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=628631&page=61 Dziewczyny zamieszczają zdjęcia rzeczy na sobie. Naprawdę można znaleźć super odpowiedniki tych sieciówkowych rzeczy. No ale z kolei to samo prędzej czy później pojawia się na bazarze a wtedy to już o wiele taniej wychodzi Np te sweterki ażurowe ze złotą nitką na ALl stoją po 35-40zł + przesyłka a na bazarze spokojnie za 35zł można kupić i przymierzyć A z ciuchlandami to trzeba się zaprzyjaźnić. Ja kiedyś nie umiałam się w nich odnaleźć a teraz nie umiem się odnaleźć w sieciówkach ![]() Dobra lecę na skalpel a potem muszę się przecież spakować!
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
A ja się pokłóciłam z bratem. Może nie potrzebnie zaczęłam ten temat, ale trudno.
Miałam mu wysłać skan jakiegoś dokumentu- pisał wczoraj, ale same wiecie jaki wczoraj miałam dzień i zapomniałam. I dzwonił pózno i tato już spał, coś mówił o pinie, więc dziś mu tylko pin wysłałam (myślałam, że tyle mu będzie ok- nie wiedziałam po co wszystko) i zadzwonił i zaczął się do mnie wydzierać, wyklinać i w ogóle, że mu cięzko i jeszcze nikt mu nie pomaga. Powiedziałam, że nie życzę, żeby tak do mnie mówił i że trzeba było napisac, że potrzebuje skan (przecież to 2s). Oczywiście wydarł się itd. to mu wygarnęłam, że co mówił do mamy, że jezdze samochodem itd. I się zaczęło. Przyszła jeszcze mama i mi z drugiej strony gadała. ---- Zadzwonił, pogadał, przeprosił i wysłuchał. Może on ma cięzko- rozumiem, że pracując i w ogóle nie jest łatwo, jednak musi zrozumiec, że i inni moga mieć gorszy dzień. Masakra. Jestem strasznie wrazliwa na takie rozmowy... |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) No nic poszkukam jeszcze \A ja jakas przymulona dzis. W pracy mlyn byl, przyszlam odpoczelam, a teraz juz wypachniona leze w loziu
|
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dżaga ja wszędzie szukam trreginsów-leginsów jeansowych z zipem na nogawce
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dałam rady zrobić skalpela. Nie wiem co się dzieje. Jestem jakaś słaba, całe ciało mi tak dygoce jak wykonuję ćwiczenia, nawet te proste. Myślicie że to dlatego, że dziś i wczoraj prawie cały dzień byłam na nogach i po prostu się zmęczyłam?
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w sobote mam impreze i wciąz myślę co dobrać.
Jest zimno więc mam taki luźny szary sweter z srebnymi nitkami (ubrałam go tylko na sylwestra, a taki fajny...) i myślę do tego prostą czarną spódnice lub skórzane spodnie. I wypada ubrać do tego botki, a nie półbuty? Impreza zamykana i w ogóle i nie wiem czy nie za szybko na botki- czy nie lepiej proste czarne półbuty.... Moja mama przypomniała mi o sukience, ale coś wolę coś innego... w ogóle mam tych sukienek, a każda po raz- normalnie na studiach będę musiała zacząc to uczyć się ubierać ;p Powiedzcie- lepiej skórzane spodnie, skórzaną sukienkę (trochę mi spłaszcza piersi... :P), ze zdjęcia, czy prostą czarną spódnice do swetra? Mam nienoszoną koronkową sukienkę, ale jest bardzo elegancka uważam- ma złotą podszewkę i na to koronkę... |
|
|
|
#4300 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, czytam dziś od rana ale jem też od rana i się nie odzywam żeby nie kusić
ze strachu nie liczyłam kalorii ale na bank coś koło 2ooo się zebrało Dziewczyny się rozjechały a to na wakacje a to do pracy i pusto i głucho tak. Coctail zdrówka dla noska życzę Paula bardzo możliwe, że to przemęczenie. Skalpel to w końcu prawie 45 min ćwiczeń a jak cały dzień chodziłaś po mieście to ma prawo organizm zaprotestować Na modzie się kompletnie nie znam więc nie doradzam Lady , może się ktoś kompetentniejszy lepiej wypowie
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
Niespotykane jest wręcz bym to ja rano pierwsza była
dietetycznego dnia wszystkim życzę sobie też
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś na wadze 49,7 i jest ok i czuje się spoko Dzaga sniłaś mi sie dziś A ja znalazłam za to śliczny, cytrynowy sweterek oversize
|
|
|
|
#4303 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało mi się dziś dostać u gina receptę na 6 miesięcy
cytologia i piersi przebadane czyli full serwis a teraz czas na odchudzanie Na śniadanie jajecznica z 2 jajek( dwa jajka, pieprz i wszystko bo ja zawsze na sucho robię) i pomidorek. Na przekąskę winogron- jakieś 150g a co dalej los tzn lodówka pokaże
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny no nie poznaję wątku
gdzie Wy się podziewacie...
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() : zipy mają pobokach nogawki... bomba Też długo szukałam... nigdzie nie było.
|
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
czbasia Tobie nie wolno się ekscytować
ale szok jest dziś u gina przede mną para była i jaki słychać było okrzyk z gabinetu -pewnie na usg on swoje dziecko zobaczył
|
#4308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie ma co badań odkładać, NFZ bardzo się stara żebyśmy rezygnowały ale nie daj się
|
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie że mam daleko;/ Dzownie już 3 dzień... coś jest nie halo. W sumie to nigdy tam nie byłam ale wydaje mi sie że prowadzą przezz NFZ , na stronei mają znaczek NFZ. Chciałam sie zpaisac na cytokigie i przy okazji żeby mi jakies tabletki przepisała anty i na cere. W sumie to od 25 lat jest za free...
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- zadzwonilam.... odebrala rejestratorka. Nigdy więcej tam nie zadzwonie. Z wielkimi pretensjami do mnie."Nie ma miejsca, zapisuje nowych pacjetów dopiero na przyszłyk rok!"W tym roku już nikogo nie przyjmują". Jestem wkurzona. Kobieta rzuciła na koniec słuchawką. Odechciało mi sie tych badań, serio. Jak można traktować tak ludzi??? HAMSTWO!
|
#4311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
człowiek by się zbadać chciał, profilaktycznie, żeby NFZ potem kasy na leczenie zaoszczędzić ale nie ,kłody pod nogi bo zawsze częśc numerków jest na bieżące potrzeby zostawiony , tylko właśnie trzeba rano być, umieć się kłócić i nie ma gwarancji , że się człowiek dostanie. Nie masz żadnego gina bliżej miejsca zamieszkania?
|
|
#4312 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
ni dzieci NIE przyjmują
|
|
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tylko że ona powiedziała że W TYM ROKU NIE PRZYJMUJĄ JUŻ;/
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- like a woman nie wiem czy jeszcze będą.. Ja je kupiłam 3 miechy temu za 80zł chyba. Jasnoniebieskie dopasowane jeansy elastyczne z zipami po bokach
|
#4314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- O jaka tu cisza chyba jeszcze nigdy tak nie było...No to ja się wypoce nad moim dzisiejszym dniem,jest dopiero 15-ta,a ja mam dość
Dzwonił do mnie brat,czy może wpaść z swoją nową dziewczyną i w towarzystwie Wiskacza i coli no oczywiscie się zgodziłam i trzeba było chatę ogarnąć,przygotować jakieś żarełko i tak mnie poniosło,że zrobiłam bigos,sałatkę,roladki z łososia.A tu mój małż dzwoni i prosi żebym mu na obiad zoorganizowała rolady,kluski i czerwoną kapuste Mówię,mu ze oni mają wpaść pod wieczór,a on mi na to:No to zrób tez dla nich Yeyuu nie żebym marudziła,ale chyba przesada.To,że jestem matką i żoną i siedze w domu to chyba nie znaczy jeszcze że nie mam nic innego do roboty tylko usługiwać
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-09-14 o 15:23 |
|
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
Chyba wątki pomyliłam, bo na tym co sie udzielam, zwykle nie moge sie połapać z nadrabianiem
Gdzie wszyscy ? wracac!!
|
|
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Ja się znowu w pracy zamotałam i tylko Was podczytywałam, ale przynajmniej co dzień Jestem znowu chora, co bym nie robiła to 4 razy w roku przechodzę poważne przeziębienia/grypy i ze 2 razy takie pomniejsze Głowa mi pęka, poradźcie coś, please... Mega katar, ból głowy, gardła i zatok. Wszystkie miody, cytryny, czosnki, nacierania, inhalacje oraz ibuprom, apap stosuję i niestety zero porawy Dzaga, ja myślę, że to jak najbardziej przemęczenie jest winne, że ciało odmawia współpracy Like, no to widzę, że masz podobnie z teściową do mnie ![]() Co do gotowania, to strasznie mnie wpienia jak mój TŻ sobie coś życzy, zwłaszcza na przyjście jakichś gości z jego strony... Bo dla niego samego to jeszcze coś zrobię z przyjemnością czasem ![]() Mam takie coś, że jak sama mam wenę to szykuję, gotuję i częstuję wszystkich, i Tż podsuwam torciki i sałatki i wtedy jest dla mnie ok, lubię to. Ale jak mi się ktoś dopomina i narzuca kiedy i co mam gotować to mnie wkurza ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Lady, jak dla mnie sukienka ze zdjęcia jest ok Monia, i jak zdecydowałaś z Kolinem? Ja to bym radziła nie opuszczać na razie, bo przeważnie jest tak, że taka sama sytuacja powtarza się za rok... Pracowałam 3 lata w przedszkolach, i jak dziecko tak ciężko przeżywa rozstanie z mamą to nawet po powrocie za jakiś czas jest to samo.
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-14 o 16:28 |
|
|
|
#4317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo dziś mam zamiar machnąć kilka drinków a jak dzieci są w domu to sobie nie pozwalam.To miłego bo ja czuje się rozgrzeszona,a co nie
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez cucumber Czas edycji: 2012-09-14 o 17:42 |
|
|
|
#4319 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
najwiecej wazylam kiedys 75kg przy wzroscie 164 ale satandardowo to sie u mnie wachalo zawsze ok 72 teraz schudlam do 64 ![]() i mam do was prosbe napiszcie co jadacie zazwyczaj w ciagu dnia , moze tygodnia jak wam chce sie wymieniac bylabym bardzo wdzieczna bo ja mam taki problem ze ide do sklepu i nie wiem na co moge sobie pozwolic , co kupic by nie miec wyzutow i przez to spedzam sporo czasu w sklepie , a tak dzieki wam ulozylabym sobie kilka zestawow zywieniowych i bylo by znacznie prosciej |
|
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() No cisza tu straszna ja wczoraj znów poszłam spać o 19 ostatnio praca daje mi w kość i przychodzę mega zmęczona... ganiają mnie nieźle ale przynajmniej trochę kcal spalę ![]() Cytat:
tylko nie wiem jak można być tak wrednym ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

cytologia i piersi przebadane czyli full serwis a teraz czas na odchudzanie
gdzie Wy się podziewacie...
człowiek by się zbadać chciał, profilaktycznie, żeby NFZ potem kasy na leczenie zaoszczędzić ale nie ,kłody pod nogi
ni dzieci NIE przyjmują 
dziewczyną i w towarzystwie Wiskacza i coli
no oczywiscie się zgodziłam i trzeba było chatę ogarnąć,przygotować jakieś żarełko i tak mnie poniosło,że zrobiłam bigos,sałatkę,roladki z łososia.A tu mój małż dzwoni i prosi żebym mu na obiad zoorganizowała rolady,kluski i czerwoną kapuste
Yeyuu nie żebym marudziła,ale chyba przesada.To,że jestem matką i żoną i siedze w domu to chyba nie znaczy jeszcze że nie mam nic innego do roboty tylko usługiwać
a jak dzieci są w domu to sobie nie pozwalam.To miłego
bo ja czuje się rozgrzeszona,a co nie