|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLIV
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36506294]Jakaś Ty piękna
Dziękuję ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#184 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba se kupie tego elmexa
![]() i te dziwną paste o nazwie której nie pamietam...cos ala tybetanska swiątynia radości , tylko nie wiem co ona miala robic
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatni przykład. Wchodzę na stronę zespołu TŻta, wszystkie komentarze w stylu "och, ach, nie mogę doczekać się płyty" i wśród tych mniej lub bardziej prawdziwych zachwytów jeden "Ale to beznadziejne i nudne". Wchodzę w profil kolesia - Polak
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#186 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już tak robiłam jako i camembercik z żurawinką oesu jak ja lubię te sery
|
|
|
|
|
#188 | ||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36506140]Na zdjęciu było
[/QUOTE]Ja żadnego zdjęcia nie widziałem Po obserwacjach dzisiejszej młodzieży stwierdzam, że lepiej nie będzie ![]() Zrobiłaś ze mnie Rejcz z @ [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36506350]1. Je i basta! O! Ech... śtyry świoty z tymi dzieciami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A więc na łatwiznę poszłaś, przykro mi, nie jesteś advanced Cytat:
|
||||
|
|
|
#189 | ||||||
|
Wiedźma
|
Paszczę z lewej obczaiłam. Tylko ie wiedziałam, czego to paszcza.
![]() Cytat:
Kumpela opowiadała, że w Stanach zdarzało jej się, ze na ulicy podchodziła do niej obca kobieta i chwaliła styl czy makijaż. Fajne to. czasem mam ochotę zrobić coś takiego. No dobra... Zdarzyło mi się. Pierwszą reakcją jest zwykle zdziwienie "czego ta baba chce". Ale potem następuje uśmiech. ![]() Cytat:
2. Nie wiem. Moje oficjalne stanowisko brzmi "nie mam żadnych alergii" i zamierzam się tego trzymać nawet jak mnie wysypie albo smarkam bez powodu. ![]() Cytat:
Cytat:
Musimy więcej imprezować. Mniej pracy, więcej imprez - to jest recepta na chuście. A ja mama konwent za tydzień i do końca wrzesnia książkę do oddania... Cytat:
Miałam oststnio podobną sytuację w Sephorze. Konsultant (bardzo uprzejmy, rzeczowy i kompetentny) polecił mi krem, pod którym była cena. Przy kasie okazało się, ze krem jest o 260 zeta droższy. powiedziałam, ze mi przykro, ale zgodnie z zapisem w Kodeksie Handlowym muszą mi go sprzedać za wystawioną cenę. Przyszła manager, przeprosiła, wbiła rabat, dodatkowo dostałam przysługujące mi 20% zniżki i pełną torbę gratisów. Dostałabym też torebkę w zeberkę, ale poprosiłam gościa, żeby tego nie robił. Po co mi torebka? Cytat:
A mnie się podobuje jeszcze bardziej...
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogóle podziwiam Cię, że mieszkasz z nietopszem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. się uda b. dobrze Cytat:
oczywiście, że trzymam ![]() bo to nie moje lekarki, nie dam rady pojechać do nich przed szpitalem i poszłam z partyzanta do wypsionego wsiowego gabinetu Cytat:
![]() no, po 30 pare zeta, żyć nie umierać ![]() Cytat:
ale tu wszystko 50 zł kosztuje (kaszuby lubią niebieskie banknowy chyba)a te szwy to se sama mogłam sciągnąć, ale nie mam takich małych, ostrych nożyczek było kupićni mam aparatu
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to przecież oczywiste![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Cytat:
Cytat:
I nawet jakaś mniej zmęczona jestem niż po ostatnich konferencjach, chyba wprawy nabieram tylko droga męcząca była, bo korki i ta pogoda do tego... Ale już teraz se mogę zalegać
|
|||
|
|
|
#197 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poka ![]() ja też już na jesień obkupiona - wszystko czarne, szmaragdowe sweterki już mnie kłują w oczy po paru dniach biegania po sklepach jeszcze ruda sukienka mi się widzi na jednej wystawie, ale chyba jednak sobie ją podaruję... ![]() mierzyłam łetluki i jak dla mnie za krótkie i zbyt mnie pogrubiają - tymczasowo rezygnuję kupiłam rurki czy tam nawet skinny i 2 inne legi ![]() Cytat:
no może nie tak całkiem obcym, ale w każdym wynajdujesz coś co się Tobie podoba i komplementujesz ![]() Cytat:
a ja zawsze odpuszczałam - tzn rezygnowałam z zakupu jak się rąbnęli w promocji ![]() zawsze miałam wizję, że ten biedny wykładacz towaru zostanie obciążony kosztami swojego przeoczenia
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
no weźże - nie ma co podziwiać - nie mam innej możliwości - tzn taką mam a nie inną sytuację życiową że nie mam gdzie mieszkać bez niego - inna rzecz ze jesteśmy odseparoewane piętrem drzwiami i wszystkim innym no ale jednak - wolałabym mieszkać bez
to jest oczywiste
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio tak zrezygnowałam z bransoletki. Napaliłam się jak szczerbaty na suchary, a przy kasie okazuje się, że produkt 10 zł droższy. Odpuściłam, przyznaję, nie chciało mi się dyskutować, uznałam, że to tylko bransoletka, bez której można spokojnie żyć ![]() Ale co do takich sytuacji, pamiętam, że jak pracowałam w księgarni i ktoś, źle nalepił cenę, to książka bez szemrania szła za cenę z nalepką
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
|
|
|
#201 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
). Mnie jest głupio zapytać się obcej osoby, czym pachnie, więc sama widzisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do podkreślonego - zawsze i wszędzie? Ostatnio siostra miała podobną sytuację w Realu bodajże, cena półkowa nie zgadzała się z faktyczną, no ale koniec końców odpuściła i nie czekała na "kogoś tam", kto miał to niby wyjaśnić, bo się spieszyła ![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36506781]1. To po co się niedawno pytałeś dlaczego nie mam zdjęcia już w profilu? [/quote]Bo przelatywałem Was po paru dniach nieobecności i rzuciło mi się w oczy, że chcesz swoje zdjęcie w profilu umieścić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie te,które dają na Damark ale nie jadam, bofryty rosną zada ![]() OMG Grysio ma @ Robię roladki drożdżowe z kapustą i grzybami
|
|
#203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. A ja stawiam i tyle Ci powiem 3. Dajesz
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w niektórych miejscach jak się upomnę o niższą, to zwołują kierownika, który oświadcza, że nie mogą mi sprzedać po cenie z półki i zaczynają wnikać, kto był na zmianie i nie dopilnował aktualizacji ceny ![]() to wtedy demonstracyjnie rezygnuję z zakupu czasem komentując jakość obsługi, a jeśli produkt jest mi niezbędny, to kupuję go gdzieś indziej, nawet jeśli drożej ![]() nie lubię być nabijana w butelkę ![]() jeszcze daleko, po co mi w połowie kwietnia sukienka z długimi rękawami w kolorze sprzed 2 sezonów? ![]() jeśli wcześniej przecenią, to może nabędę
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a doopa rośnie ![]() Cytat:
a podkreślone Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze botki muszę kupić i kurtkę jakąś, tylko jaką ![]() Cytat:
)szwagier wczoraj stwierdził, że wyglądam seksi
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On czy Ona? ![]() A co na to Tż?
|
|
|
|
#209 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wysłał mi się post
tylko ukazała rozbiórka z Muglerem.Dobry wieczór Ewusiu :gratki: :klaski: Flo :gratki: :klaski: Mić, czyś ty włóczkowo dziergająca? Na drutach może? Bo próbuję się nauczyć, znalazłam opis, ale poplątało się
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

To je mięso kurczacze duszone w niewiadomoczym 

już tak robiłam jako i camembercik z żurawinką oesu jak ja lubię te sery

[/QUOTE]

Pisałam w Barze, że od 2-3 tygodni mam niepohamowany apetyt na słodkie i w ogóle apetyt. Waga pokazuje 3 kg do przodu, niektóre ubrania zrobiły się dziwnie przyciasne. Nie lubię tego stanu

A czemu nie za darmo?