|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
No właśnie, ja uwielbiam przytulanie nawet jak robi to człowiek, którego traktuję w stu procentach jak kumpla i wiem, że to się nie zmieni. Chociaż wiadomo, jak kogoś lubię bardzo [ale tak bardzo bardzo
] to jest jeszcze milej ![]() Czasem mam takie głupie uczucie, nie wiem jak to nazwać... Że właśnie siedzimy gdzieś w grupie a ja mam nagle chęć się przykleić do jakiego osobnika, no ale bez jaj... Głupio mi z tym troche
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8042 |
|
Zadomowienie
|
Nie pisać mi tu o przytulaniu bo się zaraz rozkleje i będziecie musiały mnie pocieszać
ślimaczek zgraną klasę masz blaque o ten 1 pytałam się siostry(studiuje kosmetologie) i powiedziała że na tą pore roku jest niedobry bo ma dużo wody i jak się wyjdzie na dwór to coś tam może zrobić z naczynkami .O 2 nie mam pojęcia a 3 jest kiepski- koleżakna miała i mówiła, zresztą na Wizażu też nie ma zbyt pochlebnych recenzji.
|
#8043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeszkadza Ci to? (ostatnio caly czas tak mowie jak ktos ma jakis problem, chyba jestem nieczula wiecie co? Moje ulubione spodnie obciskaja mnie w udach kurcze... a jeszcze niedawno ze mnie spadaly
|
|
#8044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz w sumie w tamtym roku bylo nas 31 osob teraz po pierwszym semstrze zamalelismy do 22 :/ ale to sa najlepsze lachOny na swiecie (chociaz sa wyjatki ) i fajne chlopaki ( w sumie 5 ) jestesmy strasznie zintegrowani 12 osob spedzilo razem 3 tygodnie na obozie, wiec to mowi samo przez sie
|
|
#8045 |
|
Zadomowienie
|
Przytulanie
Czy to z kumpelkami, czy kolegami Z TŻem jeszcze nie miałam okazji wypróbować, ale aż mnie ściska w żołądku na samą myśl
|
#8046 | |
|
Zadomowienie
|
O Ty niedobra
Cytat:
I jest starszny podział ma grupy, wiadomo jak jest tyle dziewczyn to jedne lubi się bardziej i z nimi spędza się czas a za innymi nie przepada i traktuje jak powietrze. Ale znalazłam kilka perełek i z nimi się trzymam
|
|
#8047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie panuję nad tym ![]() U moich nie dałoby się aż tak zintegrować, żeby wszyscy mieli jeden status, gratuluję A jutro mam na 9:45, więc mam zamiar dziś tu trochę posiedzieć
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8048 |
|
Zadomowienie
|
spadam spać
trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo strasznie boje sie tego egzaminu :/ ej czy Wy tez zawsze jak pomalujecie paznokcie, przez przypadek macie na nich linie papilarne? Czy tylko ja jestem taka mądra? kurcze... trudno, nie zmywam taki ładny pomarańczowy ![]() branoc
|
#8049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i na dokładke u mnie tez jest kilka, za którymi za bardzo nie przepadam Klasa niby w jakis sposob inteligentna (próg:145 pkt) a jedna dziewczyna co chwila zadaje glupie pytania w stylu: Co to jest ta Dalajlama? Cytat:
![]() a dziękuje za gratulacje
|
|
#8050 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na odwrót: lakier na liniach papilarnych
![]() Ale i tak rzadko maluję, bo nie umiem nigdy wygospodarować na tyle czasu, żeby porządnie wyschły.
Choose life.' |
|
|
|
#8051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja maluje bezbarwnym bo zawsze czegoś dotknę, otre albo coś a tak chociaż nie widać Czuje się molestowana
|
|
#8052 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie to nie, nie bede Cie molestowac :P Cytat:
chyba pierwszy raz
|
|
#8053 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by tak mógł ktoś pomolestować HAHA...
Tylko chciałabym sobie móc wybrać 'tego kogoś'
Choose life.' |
|
|
|
#8054 |
|
Wtajemniczenie
|
Powróciłam
![]() ślimaczek to miło, że jednak jestem normalna A przytulanie uwielbiam, ale toleruję je tylko w wykonaniu TŻa Paznokcie maluję na różne kolory (czerwony ) i zazwyczaj jak już mam brudne to palce od wycierania "boczków".A teraz już uciekam :papa:
|
|
|
|
#8055 |
|
Zakorzenienie
|
blaque z tych 3 podkladow mialam pure make up i fresh matte, o wiele lepszy byl pure
w mojej klasie jest 7 facetow i 29 dziewczyn (chyba). oczywiscie tez sa grupki, ale tak jest wszedzie. a przytulana lubie byc.. a wrecz uwielbiam, ale tylko przez TZ-ta. nie cierpie jakiegos kolezenskiego sciskania z dziewczynami, tak samo cmokow na powitanie, na szczescie u nas sie tego raczej nie praktykuje a co do paznokci, to zawsze mam frencha i przy kazdym malowaniu musze cos spaprac dzis do szkoly dopiero na 10:30
|
#8056 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Uwielbiam się przytulać do TŻ jak się widzimy to cały czas jestem wtulone w niego.... Ale ja do wszystkich lubię sie tulić do koleżanek nawet tych w szkole też Wszystcy mówią, że jestem ich przytulankąCzasami maluje paznokcie. Ostatnio nawet zapuściłam bo normalnie obgryzam Stęskniłam sie już za koleżankami ze szkoły Uwielbiam je tylko niektore to jest może z 5 z całej szkoły Fajnie jest z nimi dzielimy się kanapkami gadamy czasem bijemy ale jestesmy jak siostry.... Tesknie za nimi ale do szkoły nie chce wracać
|
#8057 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja swojej klasy nie lubię za bardzo, ale cóż zrobić
![]() Jest u nas 5 chłopaków i chyba 25 dziewczyn, nie jestem pewna ![]() A przytualnia i cmoków z koleżnakami, tak jak Laylaa nie toleruję... za to większość dziewczyny u mnie w szkole to uwielbia
|
|
|
|
#8058 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nadal ciągniecie temat przytulania Ja podobnie jak Martusia i Laylaa nie przepadam za przytulaniem i całowaniem osoby tej samej płci . A najbardziej mnie denerwuje jak np. po świętach spotykają się takie dwie lubiące i zaczynają krzyczeć, biec do siebie i obściskiwać a jak jeszcze mnie wciągają to mam ochotę uciec
|
#8059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skąd ja to znam... moje ucieczki żeby żadna koleżanka mnie nie przytulała
|
|
|
|
|
#8060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8061 | ||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ale mam teraz ochotę na coś słodkiego.. ![]() Cytat:
![]() Ja się nie podkładuję. , ale z tych trzech poleciłabym Ci Wonder Finish - ma najwięcej odcieni do wyboru no i jakieś tam filtry. Ważna jest jakakolwiek ochrona.Cytat:
Jak tylko znajdę czas. W końcu do wakacji zostało tylko kilka miesięcy. ![]() Cytat:
![]() Ja paznokcie maluję rzadko, bo jakoś nigdy mi ładnie nie wychodzi. Zawsze coś mi się odciska, zamazuje itp.
|
|
|
#8062 | |
|
Wtajemniczenie
|
OOoo w tym też jestem dobra
Ale u Ciebie jest jeszcze spokojnie, bo w policzek, a u mnie w szkole, niektóre dziewczyny cmokają się normalnie w usta... bleeee Cytat:
|
|
|
|
|
#8063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z rękami też mam problem.Zwykle to "obejmuję" nimi osobę z którą się witam,tylko staram się nie dotknąć jej nimi A sama chciałam się zapisać na joge ale nie mam z kim a sma nie pojdę przecież
|
|
#8064 | |
|
|
Cytat:
I nie wykręcaj się!
|
|
|
#8065 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym się nawet sama zapisała, jakbym miała gdzie
|
|
|
|
#8066 |
|
|
Dziewczyny, wspomożemy wizażankę, prawda?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172901
|
|
#8067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8068 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
,wiadomo z kimś zawsze raźniej, chociaż na kilka pierwszych zajęć
|
|
#8069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, dziewczynki!
![]() Cytat:
, dziękuje Wam, miłoCytat:
![]() Ja tylko na chwilkę. Zaraz muszę lecieć zmienić mame w bufecie, bo ona jedzie do mojego ojca do szpitala. W szczenicie było, fajnie, kupiłam sobie co nieco, ogolnie jestem zadowolona. Dzisiaj idę na dyskoteke Aż sama nie moge w to uwierzyc![]() Ale coż trzeba sie w ferie wybawić.
|
|
|
#8070 |
|
Zakorzenienie
|
MAM FERIE
MAM FERIE MAM FERIE ![]() Nie no, z dziewczynami też się przytulać nie lubię, chodziło mi bardziej o kolegów i tym podobne osoby Cmokania na powitanie też nie lubię i irytuje mnie to hehe, na szczęście ludzie, z którymi witam się codziennie, nie mają takiego zwyczaju ![]() A w klasie mam 20 chłopaków i 8 dziewczyn
Choose life.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

] to jest jeszcze milej 

a masz
Czy to z kumpelkami, czy kolegami

chyba pierwszy raz
) i zazwyczaj jak już mam brudne to palce od wycierania "boczków".
Skąd ja to znam... moje ucieczki żeby żadna koleżanka mnie nie przytulała