|
|
#301 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Znad kawusi
dobry nastrój ![]() Cytat:
![]() 2.to też , ale generalnie nikt nie ma tak szczupłych i zwięzłych jak szczuplutka nastolatka Śniło mi się , że Chuck Norris prowadził śledztwo w sprawie seryjnego mordercy , mordującego małe dziewczynki , sprawa toczyła się w lesie , gdzie były licznie pozakopywane , a kwatera główna śledztwa znajdowała się w pobliskim sklepie z indyjskimi rzeczami , i o dziwo Chuck nikogo nie lał po mordzie i nie kopał , więc było dziwnie , a i śledztwo jakoś nie mogło ruszyć z miejsca . Co było dalej nie wiem , bo musieliśmy wyjść ze sklepu pamięŧam , że w sklepie było mnóstwo różnych przecudnych drobiazgów , nie mam pojęcia do czego służących , ale były śliczne Ooooo , szczyt z Chuckiem Norrisem i seryjnym mordercą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-09-14 o 09:11 |
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I może tak zacznij chodzić na rozmowy kwalif. Macham znad wstania godzinę przed czasem i niemożności ponownego uśnięcia ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#303 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Resztę stron przeleciałam, za dużo napisaliście wczoraj a ja jakaś zziębnięta byłam i jak wlazłam pod kołdrę to już spod niej nie wylazłam
|
||
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, niektóre nie som aż tak złe
![]() Nie jadłam O widzisz a ja zapominam, gdzieś to mam w podświadomości ale jakoś do skutku nie dochodzi, może dlatego że nie wiem dokładnie jak i kiedy to się robi ![]() Byłam wczoraj u lekarza, mówię że mnie kolana bolą(dał skierowanie na fotkę-już zrobiłam)i że mam spuchniętą nad nadgarstkiem rękę to dał mi skierowanie na badania, ja usłyszałam mocz i krew, to nasikałam do pojemniczka idę zadowolona na badania a Pani że ja moczu do badania nie mam ![]() Co do prawa handlowego to zawsze liczy się cena na metce Ja że też nie lubię być nabijana w butelkę nie odpuszczam jeśli cena na półce jest inna a przy kasie inna
|
#306 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
o dzieciach nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- kto to chciał przerabiać winogron?
|
||
|
|
|
#307 | |
|
Nindżopesz
|
Nawet mam! Wyhaczylam sobie cos tam z Twojej i Polly. Ale takie top fajf to chetnie.
Cytat:
![]() Az zaraz sama sprobuje bom ciekawa ile dam rade. |
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#309 | |||
|
Zakorzenienie
|
też dziś robieu - chuop nie zjadł fiędlin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad 2. i 3. Niemniej głupio mi każdej mijanej obcej osobie mówić co myślę - a obserwuję ludzi na ulicy i podziwiam - wciąż sie krępuje odezwać. Tak wobec ludzi w pośpiechu to nie bardzo działa, ale np para wychodząca z marketu - wyglądająca na zakochaną - świetnie ubrani - ciągł sie za nimi ogon zapachu - miłego - pochwaliłam i się dowiedziałam ze to nowy Guerlain a miny mieli bezcenne - o takie ![]() Kameno - zazdraszczam nowego stanu ducha, samopoczucia i gratuluję ja sie kręcić nie będę - choćbym chciałą - bo u mnie to grozi pawiem, nie mogę patrzeć nawet na kręcące się obiekty
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-14 o 10:48 |
|||
|
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad mrożącego krew w żyłach artykułu
Twoi pacjenci Cię pokochają Cytat:
![]() Cytat:
nie miałam pod ręką niczego innego co by mnie nie zapychało --- fogle to wywaliłam dermacol ![]() rozciapał mi się w torebce i próbowałam go zmyć z różnych powierzchni mydłem, mleczkiem, micelem i nic... wgryza się dziad we wszystko ![]() ee raczej nie
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie pisałam o tym w Barze ![]() a da się coś zrobić z ciemnych? ![]() mam słodkie i wytrawne ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- i co z nią? ![]() a ja pączka z irokezem
|
|
#313 |
|
Wpisz tu zomzing
|
myślę, że to samo
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- od dołu: oksfordy na szpilce, zochy czarne z lecącym oczkie, legins domowy skulkowany na zupie, wykończony koronką pęcinową, żakiet/marynarka, koszulka biała tiszert albo bokserka w wycięciu żakieta, wymięta, twarz pomarańcz solar, usta cieliste, tuszu czarnego do rzęs grubo |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
wyhaczyłam dziś za 3 zeta i właśnie się zastanawiam co dalej
--- w przepisie jest "usuń pestki"
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-09-14 o 11:20 |
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
nu pasuje nawet
![]() ale gdzie i do czego? bo ściśnięcie rozwiązuje mój jeden problem i jeszcze zacznę do wszystkiego
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam, że jak czekałam na krem Veskowy to używałam tylko Alterów na mój porzasty trądzikowy twarz i były dobre - mnei mało co nie zapycha i się potem tego trzymam tylko myślałam że Madzikowi zalezy na formule kremu |
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Macham znad Snickersa podwójnego :torba : i zaraz jadę do endodonty i przy okazji pozbyć się 150zł![]() Uwielbiam ten stan kiedy pieniądze znikają z konta![]() Wolne od pracy do poniedziałku.Dopiero w poniedziałek idę na nockę Ale i tak na 18-tą muszę jechać do pracy bo mamy zebranie i obecność obowiązkowa jest ciekawe co będzie na tym zebraniu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#323 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Nie prowokuj mnie ![]() Mój złupił wioskę na wschodzie kraju Biorąc pod uwagę, że jedzenie tuńczykowej sałatki w pracy skończyło się dziurką w palcu to takiego stroju jednak nie zaryzykuję ![]() opowiadaj Cytat:
Brzuch mnie boli ![]() I planuję farbowanie inną farbą niż dotąd, i do mojego odrostu w kolorze 6.0 pani w sklepie dała utleniacz 6% a ja się rozjaśniam do poziomu 9, będzie dopsz czy nie cudować i jak zwykle machnąć 9%? Oczywiście w instrukcji obsługi farby w przeciwieństwie do poprzedniej nic nie ma na temat sztuki doboru utleniacza
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#324 |
|
Wpisz tu zomzing
|
rurki zawinięte nad kostkę, kripersy, kurtka w typie bundeswerki, ćwiekowana, torba ćwiekowana prawie jak dla Karkki, fryzura depeszowa, tunel mały w 1 uszku, przodu nie ficiałem - no i szedł tak, jakby się w tych ciuchach topsz czuł
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Będą Cię przedstawiać całej załodze i będziesz musiał powiedzieć kilka słów powitalno-zapoznawczych
|
|
|
#327 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
U mnie jeszcze nie. Ale w sumie w tym mieście to chyba tylko spaliny czuć
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja lubię jak mi przybywająU mnie mokrą ziemię ![]() Spoo rozbierają Ninfeo!drugą flachę piszę żebyś nie przeoczyła
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-09-14 o 12:52 |
|||
|
|
|
#329 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
ale czarno fidzeu drylowanie małych czarnych krajowych , złożonych ze skóry i pestek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.o so chozi s tym kręceniem ![]() Cytat:
![]() Drogi Baru , czy pilingujecie sobie uszy bo właściwie to się pilinguje cały kadłub i wszystkie wypustki , paszczę , pięty , ręce itp , to może uszy też by wypadało , ale wtedy jakim - dopaszcznym czy dokadłubnym ja se wczoraj wypilingowałam dokadłubnym , nie wiem czy jest różnica we wyglondzie , bo nie fidzeu ich ale nie odpadły , więc może można
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

, czy zbierania opadniętych?

Uwielbiam ten stan kiedy pieniądze znikają z konta
ciekawe co będzie na tym zebraniu