|
|
#361 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
To jest sposób oszyfisty , ale wtedy nie sposób zachować cudny kształt okrągłego winogronka w konfiturze i marmelada wychodzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(garniec = 4 litry )Cytat:
![]() Edit : trzeci szczyt z rzędu tego samego dnia , ale mi się udaje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-09-14 o 16:30 |
|||
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
przymierzam sie do salcesonu z grzybów - jednak nie ręczę za efekt końcowy gdyż dobiło mnie dziś, a w sumie to skopało leżącego -
jestem po przeleceniu ofert pracy - trwa to coraz krócej albowiem wchodząc na centra handlowe bliskie zamieszkania czytam "brak ofert" i aż mi sie chce pochlastać mam ochotę zrobić krzywdę tym grzybom no i stało się - nie będzie salcesonu bo zbyt dużo mięsa w grzybie było
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-14 o 18:33 |
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
przyleciał mój spóźniony prezent urodzinowy, czyli mała odlewka Zagorska
na szczęście nie czuję osławionej marchewki, tylko drewno, żywicę i jakiś wosk
|
#364 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Doszła moja torba
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#365 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#367 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zaiste, na taki widok często mam ochotę się zasmiać- jakos mnie to bawi
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poka poka @ ![]() Cytat:
piękna jest nie doszły za to moje dżinsy nie mam w czym iść do pracy w poniedziałek jedne mi się dziś przetarły, dwie pary są za duże, a portek garniturowych jakoś nie mogę polubić
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. współczuję i łączę sie w bólu - od dawna juz nie mam w czem chodzić (niestety nie do pracy ) - dlatemu polubiłąm garniturowe - bo tuszują figurę jako jedyne spodnie - i jako jedyne się nie przecierają - mam sztuczne Orseje niewymagające prasowania prawie wcale EDIT: zazdroszczę nie współczuję ze za duże - moje za małe ![]() Aileenn coś dawno nie było - pewnie zajęta życiem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-14 o 18:20 |
|
|
|
|
#371 | |||
|
Konto usunięte
|
Znad coca-coli
![]() Matury nie zdaję bo mi nie poczebna ![]() Cytat:
Cytat:
2. Niech Ci będzie 3. I co z tego? ![]() 4. Lubię takie Cytat:
|
|||
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zdegustowana
![]() Odwiedziłam dzisiaj wszystkie sklepy w mieście i nic - nie ma ani jednego ciucha dla mnie |
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo ładna mam pewien problem ![]() przestałam czytać książki zawsze miałam przestoje, ale przychodziła fala i nadrabiałam, czytałam prawie wszystko co mi w ręce wpadło a teraz już naprawdę długo nic, co jakiś czas sięgnę po coś z półki czy przytacham kilka z biblioteki, ale porzucam po paru stronach najdalej w połowie. nic mnie nie porywa, nie wciąga, a zazwyczaj nawet nie jestem w stanie się skoncentrować na tym co czytam przywlekłam dziś Vonneguta, jak on nie pomoże, to już nie wiem.. chciałabym się oderwać od problemów, emocji (nawet tych pozytywnych), a tu ani literki ani obrazki nie potrafią pomóc bo z filmami mam analogicznie - nie chce mi się pójść do pokoju z tv, nie mówiąc o poszukaniu czegoś w sieci, poszłam raz do kina, to puścili nie to co chciałam i mam traumę ![]() bessensu.... dziękuję za uwagę
|
|
#374 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dzięki
Cytat:
Cytat:
![]() Poka, poka! [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36528997] Matury nie zdaję bo mi nie poczebna [/QUOTE]Edukacja jest stanowczo przereklamowana
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzę jak wyglądam z zapasem dostopnego, jeśli mam więcej niż zużyję to podeślę próbkę. Ale nie obiecuję, bo nie pamiętam czy zostało mi jeszcze jedno pudełko w lodówce czy nie ![]() moje za duże są tylko dlatego,że są stare,niemodne i przeddietowe ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- The girl with the dragon tattoo warta obejrzenia?
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem tak się czaiłaś żeby nie zdążyć, podziwiam silną wolę
Win fajna torba a dysk nie da się wepchnąć ![]() ![]() Piekę bezy wyjdą?
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz, ale nic szczególnego
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#379 |
|
Konto usunięte
|
Na studia na pewno nie pójdę, ewentualnie to jakieś studium policealne a na takowe nie wymagają (niektórzy) matury
a w razie co to mogę sobie rok później zdać---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Muszą
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
parówki, na kolację podam parówki
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kolacji dziś nie będzie
![]() Helou ![]() Trochę leniuchuję, trochę się pakuję - tzn. kompaktowo do torebkki, jutro wcześnie rano, jadę na krótki weekend do rodziców ![]() Rejcz - już wiem czemu dopytywałam o ten mocznik. Cetaphil mi się z Cerkodermem pomylił Cetaphil miałam - bardzo porządny, zużyłam do ciała![]() Betty - mam identycznie, jeśli chodzi o książki Mam nadzieję, że chwilowo. Kurczę, biorę się za czytanie i.... nie umiem się skupić, ciągle gdzieś mi myśli krążą przy czytaniu, łapię się że przeczytałam stronę i... nie wiem, o co chodzi. Przyznaję ze wstydem, że mam chwilowy zastój czytelniczy. Za to filmy wciągam bezproblemowo Z ostatnich lektur, wciągnęła mnie "Diuna". Przeczytałam w niecałe dwa tygodnie dawkując ją sobie powoli, bo tak mi się spodobała, że nie chciałam jej za szybko kończyć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2012-09-14 o 19:33 |
|
|
|
#382 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36530319]A ja se chyba ogórkowej odgrzeję
[/QUOTE] O zjadłabym Dawno nie jadłam
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36530319]A ja se chyba ogórkowej odgrzeję
Uwaga ogłoszenie parafialne! Ma ktoś na zbyciu Habanite? Każdą ilość przygarnę ![]() ![]() [/QUOTE]wysłałabym Ci 20 ml, ale nie mam w czym bo w atomek wlewałam jantara do włosów (jak szybko skołowac małą szklaną butelczynę bez zapachu? )edit: chyba, że chcesz z all przytulić całą butlę Habci
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-14 o 19:48 |
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Bezy pyszne, ciągutki w środku ale nie wyszły, popękały, czemu?
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#387 | |
|
Konto usunięte
|
Jednak padło na rosół z paczki
![]() Cytat:
W sumie to ja mam pusty ale po En Avril Un Soir. Chyba że by go jakoś odpachnić ![]() Edit. Mam 10 ml. po Habanicie na 100 % gdzieś
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36530877]
Chyba bym sraczki ze szczęścia dostał [/QUOTE]To może lepiej niech Majek nie śle ![]() Qrde no jak mi się chce tej łogórkowej Chyba aż jutro zrobię
|
|
|
#389 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ej laski!betty i madziczka! moze potrzeba wam jakiejs lzejszej lektury na odetkanie musku, a potem bedzie mozna wrócić do lepszej literatury
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36530877]Jednak padło na rosół z paczki ![]() Chyba bym sraczki ze szczęścia dostał [/QUOTE] prawie rymujesz
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

jestem po przeleceniu ofert pracy - trwa to coraz krócej albowiem wchodząc na centra handlowe bliskie zamieszkania czytam "brak ofert" i aż mi sie chce pochlastać 

- moje za małe