|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej dziewczyny
najwiecej wazylam kiedys 75kg przy wzroscie 164 ale satandardowo to sie u mnie wachalo zawsze ok 72 teraz schudlam do 64 kg juz ale chcialabym wazyc mniej i mam do was prosbe napiszcie co jadacie zazwyczaj w ciagu dnia , moze tygodnia jak wam chce sie wymieniac bylabym bardzo wdzieczna bo ja mam taki problem ze ide do sklepu i nie wiem na co moge sobie pozwolic , co kupic by nie miec wyzutow i przez to spedzam sporo czasu w sklepie , a tak dzieki wam ulozylabym sobie kilka zestawow zywieniowych i bylo by znacznie prosciej |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Siemankoooo
Jestem już u mamuśki i normalnie cywilizacjaaa Na dobry początek: przyjęli mnieeeeee! Także stawiam wizażową kolejkę ulubionych drinków Co kto lubi Poniżej dowód ![]() Dziewczyny, dziękuję za wsparcie i za to że dzięki Wam nie ześwirowałam z nerwów Jesteście kochane!Losing, no możliwe że to z przemęczenia. Zaraz biorę się za skalpel ponownie. Mam nadzieję że dziś już zrobię. Śniłam Ci się? O kurcze! Wiesz, chodziłam po sh dziś ale niestety żadnej kiecki nie dorwałam Ale znalazłam znowu sweterek. Jeju, będę miałam już całą kolekcję sweterków, żakietów, spodni, do wyboru do koloru ![]() Patiuszka, wiesz momentami czuję takie gorąco po oczach i pociągam nosem, może faktycznie jakieś przeziębienie Ale mam nadzieję że nie. Szkoda mi kasy i czasu na chorowanie.Zobaczymy czy dziś uda mi się zrobic skalpel. Miałam Ci doradzic jedną z rzeczy którą już wypisałaś. No u mnie jeszcze zawsze działa sok z żurawiny lub malin (ale taki robiony przez babuszkę TŻ) i piwo grzane z miodem i cytryną + porządne wygrzanie. Jak po piwie raz zaszyłam się pod kołdrę to koszulkę miałam mokruteńką, ale na drugi dzień czułam się jak nowo narodzona! Heroine, dziękuję No ale jednak zyskałam ![]() Idę na skalpel czikas. Zjadłam na obiad kiełbaskę z ziemniakami. Trzeba choc 1/10 tego spalic
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-14 o 18:20 |
|
|
|
#4323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio miałam USG robione i tez wszytsko ok Ale ostatnio mi sie śniło że chyba jestem w ciąży i czekałam na wyniki bo miał lekarz dzwonić czy tak czy nie ![]() Cytat:
GRATULUJE !! wypije Twoje zdrowie mam lecha shandy dla zainteresowanych w biedrze za czteropak 6,99A dzisiaj na mój kierunek koleżanka sie zdecydowała i bede chodzic z kumpelą razem ale fajnie
|
||
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, waga w normie ![]() Ja też Dzaga, wiedziałam! gratuluję!!!! wiesz, że mam koleżankę w Lbl, z anglistyki i właśnie się dowiedziałam, że ona składała na doktorat i się dostała może się nawet znacie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula gratulacje
![]() LosingMyWay pięknej wagi gratuluje i zazdroszczę Coctail to tylko mnie lekarz naciągał widzę jak chciał Super, że na początek będziesz mieć na roku kumpele A ja znowu poległam i po kolacji porcje pierogów zjadałam
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Cos ze mna kiepsko
codziennie jem slodycze. Oczywiscie waga podskoczyla w goreWyszukalam diete na odwyk od slodyczy, 1500 kcal. Na dwa tygodnie gubi sie srednio 1,5 kg. Wyglada calkiem apetycznie, chyba sobie wydrukuje jadlospisy i wrzuce sie na nia od poniedzialku. |
|
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
Ja coś nie mam dnia i się nie odzywałam...
Mam ten cholerny @ i masakra... nie lubie siebie wtedy Nie staje na wage, bo na pewno się napompowałam, a nie chce popaść w doła przez to ;pWczoraj: Ś: serek waniliowy+ płatki (mało, ale chociaż całe zjadam, a nie wyrzucam jak wszelkie owsianki itd. ;p) IIŚ: bułka+sałata+serek do smarowania+ gruszka O: pierogi, a przed zjadłam talerzyk marchewki ;p chociaz tyle ;p tutaj zjadłam herbatniki, czekolady troche+ kakao- aż mi nie dobrze było- już nic więcej nie ruszyłam, czyli od ok. 17 już nic nie jadłam dziś: Ś:bułka z pasztetem+keczup (stare, dobre śniadanie- raz mogę do niego wrócić :P) IIŚ: bułka z sałatą i szynką+gruszka O:4 (:P) kawałki rybki (to sobie pozwoliłam :p) z warzywami na parze+ kefir A tutaj znowu poszalałam i ok. 18 wciągnęłam kromkę z nutella (na szczęscie się już skończyła! chodziłam i szukałam czegoś kalorycznego w lodówce i nic nie znalazłam... mama popiera moją walkę z wagą i nic nie robi ;D) i druga z szynka+ser+keczup - miałam 3 przygotowaną, ale nie dałam już rady jej zjeść, więc jest ze mną dobrze ;p najadłam się I ładnie usiadłam w końcu na rowerek- ponad 11km. Stanę na wagę przed wyjazdem i po ;p Zeby porównać ;p Muszę zobaczyć co jutro ubiorę na imprezę i się wykąpać i ładnie już ogarnąć. Jutro o 8 musze odstawić samochód do mechanika, a szybciej jeszcze do sklepu zajechać. I ładnie poprosić tatę, żeby podrzucił mnie do koleżanki, bo jedziemy robić pazurki ;p Liczę, że grupon nie okaże się kichą A potem impreza i w niedziele przygotowania I Dzaga gratuluje! powodzenia życzę :P |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
No, w końcu przed kompem zasiadłam. Z Białą Perłą na ząbkach.
Jutro idę do TŻ i do dzidziusia - siostrzeńca TŻ. Dziś już się z nim nie widziałam bo całe popołudnie spał, a jak wstał to już się ciemno zaczynało robic. Byłyśmy z mamą w piekarni, potem zrobiłam skalpel, a teraz Wam odpiszę i pewnie się położę z browarkiem w łapie... Cocktail, a mi przyszły doktorat A też już za każdą dzidzią się oglądam, takie mi się cudne wydają, już nie mówię nawet o ciuszkach, zabawkach, codziennych kąpielach, lulaniu, itp.Tak, tak, pewnie mamy sobie myślą: bicz, pliiiz, co Ty wiesz o dzieciach No ale taki na razie mój pogląd na macierzyństwo. Ale trzeba będzie myślec o dzidziusiu żeby potem nie było za późno. No ale za 4 lata będę miała hm...27 lat. Ciągle fajny wiek w sumie ![]() Dziękuję dziękuję ![]() Ech, u mamy już wszystko daaaaaawno pozamykane Byłyśmy w mieście ale nie chciało mi się siat wieźć w autobusie, więc mam tylko 1 piwko - resztę jutro u TŻ wydyndam. Powiedział że już z siostrą szykują mi dogodne powitanie Hyhyhy Heroine, dziękuję ![]() Eeej, może znam! Weź chociaż inicjały zapodaj tej koleżanki, może skojarzę. Nie wiem ile ma lat. Bo ja w zasadzie znam tylko osoby z rocznika 88 ![]() Margot, dziękuję kochana Wiem, że teraz mnóstwo pracy przede mną ale dam z siebie wszystko! Wiesz te mniejsze porcje jednak się sprawdzają. Ja też jak mam więcej to zjadam, często z przymusu, bo zaraz coś się psuje lub szybko robi się nieświeże i niesmaczne. W rezultacie zjada się więcej i niepotrzebnie Dlatego teraz owoce już wolę kupowac częściej ale mniej Paulownia, a jak jedzonko rozkładasz? Bo ja ostatnio się zaniedbałam trochę z godzinami i wieczorem nie dośc że jestem głodna to jeszcze jedyne na co mam ochotę to słodkie pod każdą postacią. A to głównie wina tego że ostatnio nie jem owsianki bo nie mam. I od kiepskiego śnaidania się zaczyna Ale to tylko tak u mnie jest - nie mówię że Ty tak masz. Po porstu pytam. Może w tym właśnie tkwi problem. Lady, dziękuję ![]() W okres w ogóle nie ma sensu stawac na wagę. Żadna z nas chyba siebie nie lubi. Wielkie brzuchy, obrzmiałe cyce i w ogóle wszystko be ![]() Co do nutelli - ja już nie kupuję kremów. Najbardziej kocham te czekoladowo mleczne ale jak kupię to ciągnie mnie żebym chociaż małą kanapeczkę sobie zrobiła a jednak one są dośc kaloryczne i tłuste Ale takie pyyyyszne!
|
|
#4329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem po sobie... ehh, trzeba się ogarnąć dasz radę ![]() Cytat:
booooże jak my mamy prze.srane! nawet nie ma co stawać na wagę, bo yyy... od razu dół i trzy metry mułu ![]() Brawo za rowerek ja też w końcu ruszyłam du.pę i wsiadłam na swój 17,5 km (45 min) zaliczyłam kiepsko coś ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Rainbow? Ryyyyli??!
No pewno że znam! Mało tego! Byłyśmy razem w grupie. Może nie na wszystkich zajęciach, ale formalnie chyba do mojej była zapisana. I miałyśmy razem praktyki w szkole. I to do niej pisałam gdy już świrowałam że nie ma wyników i napisała mi że dziś mają być. O kurde, świat jest naprawdę mały
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-14 o 22:47 |
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało ją znam, raczej byłyśmy na cześć
|
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ogladam ciuszki to Śmieje sie ze bede kupowac na przyszlosc to jak znalazł bedzie Ale ponoc nie wolno ![]() Ja bym już chciała, ale kurde co ja mam 22 lata to jeszcze mam czas na dzieci skończe mgr to może coś sie pomyśli Ale tak jak mówisz 27 to chyba spoko wiek moja mama miala tyle jak sie urodzilam Z tym że mam starszego brata o rok A ja sobie zrobiłam nowe hybrydy i nerwica mnie bierze bo jakis ciulaty kupiłam powylewał sie na skórki @###%#$ Co do jedzenia to nawet sie dzisiaj nie przyznaje byla dzisiaj ok 13 w Mc D ;/ także od tej pory zjadłam jedynie winogron łe fuj tyle czasu nie jadłam i bylam zła, ze sie skusiłam. Mam nadzieje, że już sie pozbyłam pysznego obiadku po wizytach w wc ;/
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się z Wami żegnam
nie wiem czy będę mieć czas do Was zajrzeć, więc życzę Wam udanego wypoczynku ![]() ![]() ![]() Dobranoc!
|
|
|
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dawno tutaj nie pisałam ale myślę że parę osób mnie pamięta . Ciąglę was podczytywałam ale nie miałam jakoś odwagi napisać ale teraz postanowiłam napisać bo nie wiem nie umiem sama sobie poradzić . W dodatku niedawno wróciłam z wakacji i mam całkowitego lenia i mogłabym jeść ciągle ;/ Od dzisiaj postaram się pisać regularnie i ogarnąć jakoś tą moją dietę ale nie mam jakoś motywacji ![]() Paula moje gratulację
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię pamiętam, a jakże Ja wróciłam na wątek z tego samego powodu co Ty. Jednak udzielanie się tutaj mobilizuje. Dzięki wątkowi regularnie jem i uważam na to co wcinam Bardzo dziękuję ![]() Heroine, udanego wypoczynku! ![]() Cocktail, noo ja myślę że ciągle wiek ok. Już nie będę aż TAK młodą mamą (bo chciałam miec dzidziusia przed 25 rż, ale to przecież tylko 2 lata różnicy ![]() No a ja wstałam, zjadłam owsiankę (chociaż trochę na nią czekałam zanim maminka poszła po nią do sklepu bo się skończyła). Teraz czytam sobie Internet, pogoda kijowa i nawet nie ma co robić ![]() Koło 14 idę do TŻ. Dziś rocznicujemy. Już 6 lat razem i 1 rok zaręczyn Ale na 17 muszę być już w domu bo mama idzie na jakieś otwarcie świetlicy i nie chce żeby babcia sama została w domu. Więc ogólnie tą rocznicę uczcimy dopiero na tygodniu jak wrócę do Lbn
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-15 o 09:51 |
|
|
|
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Dzaga Ty to zawsze jakieś perełki upolujesz Ja juz dawno w SH nie byłam, a wybrać by sie Teraz miałam inne rzeczy do kupowania na jesień, np. płaszcz i buty, a w SH tego nie szukam I GRATULACJE !!!!! Wiedziałam, że Cie przyjmą Ty taka zdolniacha to jakby mogło być inaczej I jeszcze rocznica do tego, masz co opijać ![]() Mielnus Co do rejestratorki to tak bym jej wygarnęła, żeby zapamiętała Jak tak można ludzi traktować ![]() Like a woman Co tamtej pani w przychodni nawrzucałaś ? ![]() Margot dziękuje niby miałam 48 kg utrzywać, no ale w zimie się publicznie nie rozbieram, więc nie ma takiej potrzeby Przy 50 jeszcze mi sie boczki nie wylewają, bo pierwsze co to idzie w boczki, więc jest dobrze ![]() LadyWW A co kupowałaś na grouponie ? Bo chyba nie doczytałam ![]() Sandera Witamy z powrotem Ja też Cię pamiętam |
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
Hej.Wczorajsze spotkanie to jakaś maskara.sama nie wierzę z kim mój brat sie spotyka.... Włosy platyna,solar w mega ilości,tips,w ręcę LV a na nogach szpile ala |Louboutin... Coś jak Aj em najlepsza dziunia w klubie...w głowie maras-poprostu.Dziwie sie,że jej echo w głowie zebów nie wybiło.Mimo wypitego alkoholu-trzeźwiałam pod wrażeniem jej głupoty,eh szkoda gadać.
Losing Co do tej Pani w przychodni to oczywiście jej nie obrażałam,ale zwróciłam jej uwagę że to tak nie ładnie rzucać komuś słuchawką jak ktoś chce jeszcze o coś zapytać,no i ze w końcu od tego jest.A skoro jest to przychodnia dla dzieci to przyjadę i poproszę żeby dała mi na piśmie,że odmawia zarejestrowania mojego dziecka z komentarzem,że w przychodni dla dzieci-dzieci nie są przyjmowane.
Dżaga JOR OSOM wiedziałam,ze się dostaniesz.Margot za tą kolację.Choc ja lepsza nie byłam ![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-09-15 o 10:58 |
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,a meritum rozpadu był fakt,że ona w ogóle nie chciała mieć dzieci.Nie wiem czemu,ale ma pecha na laski.Nie chce go robić nie wiadomo kim-wiadomo każdy brat jest najwspanialszy na świecie,ale on naprawdę jest inteligentym,dobrym mega przystojniakiem
|
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja nadal choruję ![]() Dziś zrobiłam pyszny rosołek, może coś pomoże Dzaga, zapomniałam pogratulować, świetna sprawa, brawo, cieszę się, że spełniają się Twoje cele i marzenia ![]() Piwo grzane wypiłam, nie pomogło ![]() Like, współczuję takiej laski w rodzinie Wiesz, jak mi się małżeństwo nie ułoży (odpukać ) Dzieci nie mam a chcę, no i też laska jestem ![]() sanderaM, ja Ciebie też pamiętam, witaj Coctail, Dzaga, co Wy gadacie o tym wieku , za młode jesteście na dzieci, a jak będziecie mieć te 27 to wcale nie będziecie czuły się o wiele starsze
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-15 o 13:24 |
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju ja to dzieci kocham i planuje miec dwójke najlepiej parke
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
Cocktail jak tam Twój zakupoholizm ?
pamiętam, że co chwile coś kupowałaś
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S sorry po podliczeniu to jednak 4 pary teraz we wrzesniu kupilam 2 ale to sie wytnie ![]() Dobrze, że zrobiłam porzadek z ciuchami przy wyprowadzce to moja kuzynka dostala 16kg ciuchów ode mnie Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-09-15 o 13:49 |
|
|
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
Cocktail
A jakie emu ? pokaż
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie mam, ale wkleje jakies zdjecia z neta. Brązowe i miodowe juz mam ala emu to kupiłąm szare, chociaż nie powiem chciałam dorwać chestnut ale nie było
Wiem, że niektórym sie w ogole nie podobają ale zadne buty nie sa dla mnie takie ciepłe
|
|
|
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
Cocktail Ja mam emu takie http://img96.imageshack.us/img96/303/41510030.jpg bardzo trudno dostępne a szkoda. Tylko jedynym ich minusem jest to, że wełne mają tylko w cholewie a nie na całej stopie, czego nie wiedziałam przed zakupem. Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolona
Te takie standardowe mi się podobają, ale dość wysokie i dopasowane a mi zawsze odstaja i wyglądają beznadziejnie
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi odstają ale chyba dopasowanych bym nie wcisnęła Jedne bardziej dopasowane czarne oddałam mamie bo wole swoje w kolorze fuksji
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie jesteście???
Tak, oczywiście, jest sobota, pewnie wszyscy miło spędzają czas, tylko ja w łóżku z komputerem i telewizorem Cocktail, emu bardzo ładne, Chociaż widziałam kiedyś w Zakopanem fajne buty a'la emu, trochę delikatniejsze, ładnie wykonane i co najwazniejsze z impregnowanego zamszu (czyli skóry), a nie jak większość podróbek ze zwykłej szmaty, co się nazywa zamsz ekologiczny i się do niczego nie nadaje. Niestety nie było mnie wtedy na tamte buty stać, a potem już takich nie spotkałam
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
Patiuszka nie martw się, ja też cały dzień w łóżku z komputerem
Dopiero niedługo się zbieram i gdzieś idę. Nawet mi się zebrać nie chce Rano tylko posprzątałam cały dom, a jak już usiadłam ok. 12 to siedzę do teraz
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Jestem już u mamuśki i normalnie cywilizacjaaa
Także stawiam wizażową kolejkę ulubionych drinków
Poniżej dowód
Ale znalazłam znowu sweterek. Jeju, będę miałam już całą kolekcję sweterków, żakietów, spodni, do wyboru do koloru
Ale mam nadzieję że nie. Szkoda mi kasy i czasu na chorowanie.

cytologia i piersi przebadane czyli full serwis a teraz czas na odchudzanie
wiesz, że mam koleżankę w Lbl, z anglistyki i właśnie się dowiedziałam, że ona składała na doktorat i się dostała 
codziennie jem slodycze. Oczywiscie waga podskoczyla w gore

A też już za każdą dzidzią się oglądam, takie mi się cudne wydają, już nie mówię nawet o ciuszkach, zabawkach, codziennych kąpielach, lulaniu, itp.
Byłyśmy w mieście ale nie chciało mi się siat wieźć w autobusie, więc mam tylko 1 piwko - resztę jutro u TŻ wydyndam. Powiedział że już z siostrą szykują mi dogodne powitanie

i trzy metry mułu
17,5 km (45 min) zaliczyłam
No pewno że znam! Mało tego! Byłyśmy razem w grupie. Może nie na wszystkich zajęciach, ale formalnie chyba do mojej była zapisana. I miałyśmy razem praktyki w szkole. I to do niej pisałam gdy już świrowałam że nie ma wyników i napisała mi że dziś mają być. O kurde, świat jest naprawdę mały 

za tą kolację.Choc ja lepsza nie byłam