Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-13, 19:32   #4291
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym wbić na taką babeczkę

No ja nie wiem. Ja tam polecam Białą Perłę bo serio działa i przepięknie wybiela. Ale u dentysty chyba jedna wizyta i zrobione

Dokładnie tak.

No a ja byłam w HM. Były leggi, rozmiar 34 ale za małe Tzn. weszłam w nie ale miałam wrażenie że przy pierwszym kroku który zrobię ubrana w te legginsy puści szew lub ta skóra popęka. A 36 nie było
Jestem skazana na Allegro. Także moje masthewy to właśnie legginsy, zegarek Geneva i jakaś fajna torebunia. Dziś widziałam u Chińczyka za 70zł a'la Birkin, ale nie była warta ceny. Taka...cienka jakaś

Ja bym coś opchnęła słodkiego. Dziś w sumie batonika muesli wciągnęłam ale co to taki batonik
Planuję zrobić sobie ucztę słodyczową i Reddsową jak się na studia dostanę. Jutro mają być w końcu te wyniki - koleżanka pisała

A ja jutro do mamy zmykam. Aleeee...mama ma już neta Więc Was nie opuszczę
Idę zaraz na skalpelek

Acha! Nie uwierzycie! Ta plama na swetrze się odprała!!! Cieszę się bo to taki: http://cache.theoutnet.com/images/pr...5013_in_xl.jpg typ swetra. Będą tej jesieni bardzo chodliwe no i są ciepłe przede wszystkim. Z jakimś kominem lub chustą będzie fajnie wyglądał
To zapraszam

O ładny ten sweterek szkoda, że nie wiem gdzie tu sa fajne lumpki zreszta ja taka sierota nic nie umiem szukać w sklepie tez jakbym miała każdą rzecz a wieszaku ogladać to bym zwariowala wole w domu na necie poogladac i ide z zamiarem konkretnego kupna
Musze cos upolować na jesień ale ceny mają z kosmosu sweterek 99zł minimum
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 19:46   #4292
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
To zapraszam

O ładny ten sweterek szkoda, że nie wiem gdzie tu sa fajne lumpki zreszta ja taka sierota nic nie umiem szukać w sklepie tez jakbym miała każdą rzecz a wieszaku ogladać to bym zwariowala wole w domu na necie poogladac i ide z zamiarem konkretnego kupna
Musze cos upolować na jesień ale ceny mają z kosmosu sweterek 99zł minimum
A na All nie kupujesz? Jest cały wątek tutaj na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=628631&page=61
Dziewczyny zamieszczają zdjęcia rzeczy na sobie. Naprawdę można znaleźć super odpowiedniki tych sieciówkowych rzeczy. No ale z kolei to samo prędzej czy później pojawia się na bazarze a wtedy to już o wiele taniej wychodzi
Np te sweterki ażurowe ze złotą nitką na ALl stoją po 35-40zł + przesyłka a na bazarze spokojnie za 35zł można kupić i przymierzyć

A z ciuchlandami to trzeba się zaprzyjaźnić. Ja kiedyś nie umiałam się w nich odnaleźć a teraz nie umiem się odnaleźć w sieciówkach

Dobra lecę na skalpel a potem muszę się przecież spakować!
Stary 2012-09-13, 19:51   #4293
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A na All nie kupujesz? Jest cały wątek tutaj na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=628631&page=61
Dziewczyny zamieszczają zdjęcia rzeczy na sobie. Naprawdę można znaleźć super odpowiedniki tych sieciówkowych rzeczy. No ale z kolei to samo prędzej czy później pojawia się na bazarze a wtedy to już o wiele taniej wychodzi
Np te sweterki ażurowe ze złotą nitką na ALl stoją po 35-40zł + przesyłka a na bazarze spokojnie za 35zł można kupić i przymierzyć

A z ciuchlandami to trzeba się zaprzyjaźnić. Ja kiedyś nie umiałam się w nich odnaleźć a teraz nie umiem się odnaleźć w sieciówkach

Dobra lecę na skalpel a potem muszę się przecież spakować!
Na all kupuje, ale niestety czasami na zdjeciach ładnie wygląda a potem musze wydawac te ciuchy bo ubiore raz i podziękuje, kupiłam spodnie to po paru godzinach noszenia jak worek wygladały, także wole na targ jechać to czasami cos tam kupie bo przynajmniej na zywo zobacze ;D
Stary 2012-09-13, 20:02   #4294
Ladywithweapon
Zadomowienie

A ja się pokłóciłam z bratem. Może nie potrzebnie zaczęłam ten temat, ale trudno.

Miałam mu wysłać skan jakiegoś dokumentu- pisał wczoraj, ale same wiecie jaki wczoraj miałam dzień i zapomniałam. I dzwonił pózno i tato już spał, coś mówił o pinie, więc dziś mu tylko pin wysłałam (myślałam, że tyle mu będzie ok- nie wiedziałam po co wszystko) i zadzwonił i zaczął się do mnie wydzierać, wyklinać i w ogóle, że mu cięzko i jeszcze nikt mu nie pomaga. Powiedziałam, że nie życzę, żeby tak do mnie mówił i że trzeba było napisac, że potrzebuje skan (przecież to 2s). Oczywiście wydarł się itd. to mu wygarnęłam, że co mówił do mamy, że jezdze samochodem itd. I się zaczęło. Przyszła jeszcze mama i mi z drugiej strony gadała.

----
Zadzwonił, pogadał, przeprosił i wysłuchał. Może on ma cięzko- rozumiem, że pracując i w ogóle nie jest łatwo, jednak musi zrozumiec, że i inni moga mieć gorszy dzień.

Masakra. Jestem strasznie wrazliwa na takie rozmowy...
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 20:09   #4295
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Acha! Nie uwierzycie! Ta plama na swetrze się odprała!!! Cieszę się bo to taki: http://cache.theoutnet.com/images/pr...5013_in_xl.jpg typ swetra. Będą tej jesieni bardzo chodliwe no i są ciepłe przede wszystkim. Z jakimś kominem lub chustą będzie fajnie wyglądał
Swetr super!! Marze o takim. W sklepach strasznie drogo wiec jak mam okazje chodze po lumpkach i nie moge trafic. A mam wrazenie ze w zeszlym roku widzialam mase takich) No nic poszkukam jeszcze \

A ja jakas przymulona dzis. W pracy mlyn byl, przyszlam odpoczelam, a teraz juz wypachniona leze w loziu
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 20:18   #4296
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Na all kupuje, ale niestety czasami na zdjeciach ładnie wygląda a potem musze wydawac te ciuchy bo ubiore raz i podziękuje, kupiłam spodnie to po paru godzinach noszenia jak worek wygladały, także wole na targ jechać to czasami cos tam kupie bo przynajmniej na zywo zobacze ;D
Ja kupiłam taki w Casche latem z sale za 49,99zł.ale beżowy i przez łba.
Dżaga ja wszędzie szukam trreginsów-leginsów jeansowych z zipem na nogawce to jest mój musthave
Stary 2012-09-13, 20:22   #4297
dzaga1989
Zakorzenienie

Nie dałam rady zrobić skalpela. Nie wiem co się dzieje. Jestem jakaś słaba, całe ciało mi tak dygoce jak wykonuję ćwiczenia, nawet te proste. Myślicie że to dlatego, że dziś i wczoraj prawie cały dzień byłam na nogach i po prostu się zmęczyłam?
Stary 2012-09-13, 20:24   #4298
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dżaga ja wszędzie szukam trreginsów-leginsów jeansowych z zipem na nogawce to jest mój musthave
Ja widziałam, ale jeansy w stradivariusie takie z zameczkami na dole
Stary 2012-09-13, 21:41   #4299
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dziewczyny w sobote mam impreze i wciąz myślę co dobrać.
Jest zimno więc mam taki luźny szary sweter z srebnymi nitkami (ubrałam go tylko na sylwestra, a taki fajny...) i myślę do tego prostą czarną spódnice lub skórzane spodnie. I wypada ubrać do tego botki, a nie półbuty? Impreza zamykana i w ogóle i nie wiem czy nie za szybko na botki- czy nie lepiej proste czarne półbuty....

Moja mama przypomniała mi o sukience, ale coś wolę coś innego... w ogóle mam tych sukienek, a każda po raz- normalnie na studiach będę musiała zacząc to uczyć się ubierać ;p

Powiedzcie- lepiej skórzane spodnie, skórzaną sukienkę (trochę mi spłaszcza piersi... :P), ze zdjęcia, czy prostą czarną spódnice do swetra?

Mam nienoszoną koronkową sukienkę, ale jest bardzo elegancka uważam- ma złotą podszewkę i na to koronkę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (23,5 KB, 48 załadowań)
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:32   #4300
Margot85
Wtajemniczenie

Witam, czytam dziś od rana ale jem też od rana i się nie odzywam żeby nie kusić ze strachu nie liczyłam kalorii ale na bank coś koło 2ooo się zebrało zawsze zajadam stresy eh a , że byle czym się stresuje to mam za swoje ale jutro będzie grzecznie a nawet od 20 jest już grzecznie Dziewczyny się rozjechały a to na wakacje a to do pracy i pusto i głucho tak.

Coctail zdrówka dla noska życzę

Paula bardzo możliwe, że to przemęczenie. Skalpel to w końcu prawie 45 min ćwiczeń a jak cały dzień chodziłaś po mieście to ma prawo organizm zaprotestować

Na modzie się kompletnie nie znam więc nie doradzam Lady , może się ktoś kompetentniejszy lepiej wypowie
Stary 2012-09-14, 08:39   #4301
Margot85
Wtajemniczenie

Niespotykane jest wręcz bym to ja rano pierwsza była dietetycznego dnia wszystkim życzę sobie też
Stary 2012-09-14, 10:00   #4302
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry
Ja dziś na wadze 49,7 i jest ok i czuje się spoko

Dzaga sniłaś mi sie dziś Byłyśmy razem w SH i znalazłaś taką sliczną sukieneczke w kwiatki Bardzo mi się podobała ale że pierwsza byłaś to ją zgarnęłaś A ja znalazłam za to śliczny, cytrynowy sweterek oversize
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 10:52   #4303
Margot85
Wtajemniczenie

Udało mi się dziś dostać u gina receptę na 6 miesięcy monia racje miała, trzeba tylko "grzecznie" poprosić cytologia i piersi przebadane czyli full serwis a teraz czas na odchudzanie
Na śniadanie jajecznica z 2 jajek( dwa jajka, pieprz i wszystko bo ja zawsze na sucho robię) i pomidorek. Na przekąskę winogron- jakieś 150g a co dalej los tzn lodówka pokaże
Stary 2012-09-14, 11:49   #4304
Like_a_women
Zadomowienie

Dziewczyny no nie poznaję wątku gdzie Wy się podziewacie...
Stary 2012-09-14, 12:27   #4305
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny no nie poznaję wątku gdzie Wy się podziewacie...
No wlasnie!! W szoku jestem
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 12:35   #4306
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
kupiłam takie jeansy w NY : zipy mają pobokach nogawki... bomba Też długo szukałam... nigdzie nie było.
Stary 2012-09-14, 12:36   #4307
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
No wlasnie!! W szoku jestem
czbasia Tobie nie wolno się ekscytować ale szok jest dziś u gina przede mną para była i jaki słychać było okrzyk z gabinetu -pewnie na usg on swoje dziecko zobaczył
Stary 2012-09-14, 12:37   #4308
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Udało mi się dziś dostać u gina receptę na 6 miesięcy monia racje miała, trzeba tylko "grzecznie" poprosić cytologia i piersi przebadane czyli full serwis a teraz czas na odchudzanie
Na śniadanie jajecznica z 2 jajek( dwa jajka, pieprz i wszystko bo ja zawsze na sucho robię) i pomidorek. Na przekąskę winogron- jakieś 150g a co dalej los tzn lodówka pokaże
a ja dalej sie nie zapisałam na wizyte... Jestem taka zła. Dzwonie od trzech dni do takiej jednej przychodni i nikt nie odbiera;/ Odłoże plany związane z badaniem na przyszły rok, jak trochę kasy mi przybędzie. Pozwole sobie wtedy na prywatne badanie i już. Narazie mnie nie stać;/
Stary 2012-09-14, 12:44   #4309
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
a ja dalej sie nie zapisałam na wizyte... Jestem taka zła. Dzwonie od trzech dni do takiej jednej przychodni i nikt nie odbiera;/ Odłoże plany związane z badaniem na przyszły rok, jak trochę kasy mi przybędzie. Pozwole sobie wtedy na prywatne badanie i już. Narazie mnie nie stać;/
mielnus ja wiem, że to demotywujące jest jak się dzwoni i nic ale próbuj dalej, jak nie masz kasy to szkoda tej stówki puścić na prywatna wizytę . Choć fakt , że prywatnie to i po 20 chętnie telefony lekarze odbierają a nie ma co badań odkładać, NFZ bardzo się stara żebyśmy rezygnowały ale nie daj się jak masz niedaleko to może idź się osobiście zapisz, przy okienku Cie nie zignorują
Stary 2012-09-14, 13:07   #4310
mielnus
Wtajemniczenie

właśnie że mam daleko;/ Dzownie już 3 dzień... coś jest nie halo. W sumie to nigdy tam nie byłam ale wydaje mi sie że prowadzą przezz NFZ , na stronei mają znaczek NFZ. Chciałam sie zpaisac na cytokigie i przy okazji żeby mi jakies tabletki przepisała anty i na cere. W sumie to od 25 lat jest za free...

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

zadzwonilam.... odebrala rejestratorka. Nigdy więcej tam nie zadzwonie. Z wielkimi pretensjami do mnie."Nie ma miejsca, zapisuje nowych pacjetów dopiero na przyszłyk rok!"W tym roku już nikogo nie przyjmują". Jestem wkurzona. Kobieta rzuciła na koniec słuchawką. Odechciało mi sie tych badań, serio. Jak można traktować tak ludzi??? HAMSTWO!
Stary 2012-09-14, 13:19   #4311
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie że mam daleko;/ Dzownie już 3 dzień... coś jest nie halo. W sumie to nigdy tam nie byłam ale wydaje mi sie że prowadzą przezz NFZ , na stronei mają znaczek NFZ. Chciałam sie zpaisac na cytokigie i przy okazji żeby mi jakies tabletki przepisała anty i na cere. W sumie to od 25 lat jest za free...

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

zadzwonilam.... odebrala rejestratorka. Nigdy więcej tam nie zadzwonie. Z wielkimi pretensjami do mnie."Nie ma miejsca, zapisuje nowych pacjetów dopiero na przyszłyk rok!"W tym roku już nikogo nie przyjmują". Jestem wkurzona. Kobieta rzuciła na koniec słuchawką. Odechciało mi sie tych badań, serio. Jak można traktować tak ludzi??? HAMSTWO!
Chamstwo człowiek by się zbadać chciał, profilaktycznie, żeby NFZ potem kasy na leczenie zaoszczędzić ale nie ,kłody pod nogi hm to tylko zapis rano Ci zostaje czyli stanie od 6rano i kolejka społeczna do okienka które o 7:30 jest otwarte bo zawsze częśc numerków jest na bieżące potrzeby zostawiony , tylko właśnie trzeba rano być, umieć się kłócić i nie ma gwarancji , że się człowiek dostanie. Nie masz żadnego gina bliżej miejsca zamieszkania?
Stary 2012-09-14, 13:44   #4312
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
kupiłam takie jeansy w NY : zipy mają pobokach nogawki... bomba Też długo szukałam... nigdzie nie było.
Dzięx za cynk.Mam troszku daleko bo do Katowic muszę jechać,ale chyba się skuszę... Ile kosztuje taki lux?

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:

Skąd ja to znam.Wyobraźcie sobie,ze dzwoniłam do przychodzi alergologicznej DLA DZIECI,a babsztyl przy fonie mi mówi,żeni dzieci NIE przyjmują i y.ebnęła mi słuchawką Zadzwoniłam jeszcze raz i tak pojechałam z nią jak z dziką świnią,normalnie.Potem tam pojechałam i było jeszcze gorzej.Co za ludzie!No,ale przynajmniej Pani uznała,ze jak tak bardzo mi zależy to może zarejestrować moje dziecko
Stary 2012-09-14, 13:56   #4313
mielnus
Wtajemniczenie

tak tylko że ona powiedziała że W TYM ROKU NIE PRZYJMUJĄ JUŻ;/

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

like a woman nie wiem czy jeszcze będą.. Ja je kupiłam 3 miechy temu za 80zł chyba. Jasnoniebieskie dopasowane jeansy elastyczne z zipami po bokach
Stary 2012-09-14, 15:21   #4314
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
tak tylko że ona powiedziała że W TYM ROKU NIE PRZYJMUJĄ JUŻ;/

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

like a woman nie wiem czy jeszcze będą.. Ja je kupiłam 3 miechy temu za 80zł chyba. Jasnoniebieskie dopasowane jeansy elastyczne z zipami po bokach
Mam nadzieję,że jeszcze jedne-dla mnie zostały...

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

O jaka tu cisza chyba jeszcze nigdy tak nie było...
No to ja się wypoce nad moim dzisiejszym dniem,jest dopiero 15-ta,a ja mam dość Dzwonił do mnie brat,czy może wpaść z swoją nową dziewczyną i w towarzystwie Wiskacza i coli no oczywiscie się zgodziłam i trzeba było chatę ogarnąć,przygotować jakieś żarełko i tak mnie poniosło,że zrobiłam bigos,sałatkę,roladki z łososia.A tu mój małż dzwoni i prosi żebym mu na obiad zoorganizowała rolady,kluski i czerwoną kapuste Mówię,mu ze oni mają wpaść pod wieczór,a on mi na to:No to zrób tez dla nich Yeyuu nie żebym marudziła,ale chyba przesada.To,że jestem matką i żoną i siedze w domu to chyba nie znaczy jeszcze że nie mam nic innego do roboty tylko usługiwać Jeszcze mam PMS i grrryzę,a muszę jechać dziś do teściowej którą loviam nad życie eh

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-09-14 o 15:23
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 15:51   #4315
LosingMyWay
Zadomowienie

Chyba wątki pomyliłam, bo na tym co sie udzielam, zwykle nie moge sie połapać z nadrabianiem Gdzie wszyscy ? wracac!!
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 16:20   #4316
patiuszka
Zadomowienie

Hejka
Ja się znowu w pracy zamotałam i tylko Was podczytywałam, ale przynajmniej co dzień

Jestem znowu chora, co bym nie robiła to 4 razy w roku przechodzę poważne przeziębienia/grypy i ze 2 razy takie pomniejsze

Głowa mi pęka, poradźcie coś, please... Mega katar, ból głowy, gardła i zatok. Wszystkie miody, cytryny, czosnki, nacierania, inhalacje oraz ibuprom, apap stosuję i niestety zero porawy Aż mi się płakać chce.

Dzaga, ja myślę, że to jak najbardziej przemęczenie jest winne, że ciało odmawia współpracy Albo Cię bierze jakieś choróbsko.... Ale nie życzę, masakra, jak ja nienawidzę być chora. Już wolałabym cały dzień w pracy siedzieć zdrowa niż leżeć w chacie w takim opłakanym stanie.

Like, no to widzę, że masz podobnie z teściową do mnie
Co do gotowania, to strasznie mnie wpienia jak mój TŻ sobie coś życzy, zwłaszcza na przyjście jakichś gości z jego strony... Bo dla niego samego to jeszcze coś zrobię z przyjemnością czasem
Mam takie coś, że jak sama mam wenę to szykuję, gotuję i częstuję wszystkich, i Tż podsuwam torciki i sałatki i wtedy jest dla mnie ok, lubię to. Ale jak mi się ktoś dopomina i narzuca kiedy i co mam gotować to mnie wkurza

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Lady, jak dla mnie sukienka ze zdjęcia jest ok Innych strojów jakoś nie umiem tak sobie w wyobraźni zwizualizować

Monia, i jak zdecydowałaś z Kolinem? Ja to bym radziła nie opuszczać na razie, bo przeważnie jest tak, że taka sama sytuacja powtarza się za rok... Pracowałam 3 lata w przedszkolach, i jak dziecko tak ciężko przeżywa rozstanie z mamą to nawet po powrocie za jakiś czas jest to samo.

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2012-09-14 o 16:28
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 16:27   #4317
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Hejka
Ja się znowu w pracy zamotałam i tylko Was podczytywałam, ale przynajmniej co dzień

Jestem znowu chora, co bym nie robiła to 4 razy w roku przechodzę poważne przeziębienia/grypy i ze 2 razy takie pomniejsze

Głowa mi pęka, poradźcie coś, please... Mega katar, ból głowy, gardła i zatok. Wszystkie miody, cytryny, czosnki, nacierania, inhalacje oraz ibuprom, apap stosuję i niestety zero porawy Aż mi się płakać chce.

Dzaga, ja myślę, że to jak najbardziej przemęczenie jest winne, że ciało odmawia współpracy Albo Cię bierze jakieś choróbsko.... Ale nie życzę, masakra, jak ja nienawidzę być chora. Już wolałabym cały dzień w pracy siedzieć zdrowa niż leżeć w chacie w takim opłakanym stanie.

Like, no to widzę, że masz podobnie z teściową do mnie
Co do gotowania, to strasznie mnie wpienia jak mój TŻ sobie coś życzy, zwłaszcza na przyjście jakichś gości z jego strony... Bo dla niego samego to jeszcze coś zrobię z przyjemnością czasem
Mam takie coś, że jak sama mam wenę to szykuję, gotuję i częstuję wszystkich, i Tż podsuwam torciki i sałatki i wtedy jest dla mnie ok, lubię to. Ale jak mi się ktoś dopomina i narzuca kiedy i co mam gotować to mnie wkurza

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Lady, jak dla mnie sukienka ze zdjęcia jest ok Innych strojów jakoś nie umiem tak sobie w wyobraźni zwizualizować
No dokładnie.sama z siebie to jak chce to też potrafię komuś dogodzić,ale nie jak ktoś sie mną rozporządza.Jeszcze moje dzieci-kazały sobie zrobić spaghetti,a że dziś weekend to mamy taką umowę,że jedzą co chcą,a w tygodniu-to co ja im podam.Dobra kończą wcinać to jadę zawieźć je do teściowej bo dziś mam zamiar machnąć kilka drinków a jak dzieci są w domu to sobie nie pozwalam.To miłego a i za te drinki to nie bić bo ja czuje się rozgrzeszona,a co nie
Stary 2012-09-14, 17:25   #4318
cucumber
Raczkowanie

..

Edytowane przez cucumber
Czas edycji: 2012-09-14 o 17:42
cucumber jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 17:53   #4319
manubia
Przyczajenie

GG do manubia

Hej dziewczyny
najwiecej wazylam kiedys 75kg przy wzroscie 164
ale satandardowo to sie u mnie wachalo zawsze ok 72
teraz schudlam do 64 kg juz ale chcialabym wazyc mniej

i mam do was prosbe napiszcie co jadacie zazwyczaj w ciagu dnia , moze tygodnia jak wam chce sie wymieniac
bylabym bardzo wdzieczna

bo ja mam taki problem ze ide do sklepu i nie wiem na co moge sobie pozwolic , co kupic by nie miec wyzutow i przez to spedzam sporo czasu w sklepie , a tak dzieki wam ulozylabym sobie kilka zestawow zywieniowych i bylo by znacznie prosciej
manubia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 17:59   #4320
heroine86
Zakorzenienie

Hej Wam

No cisza tu straszna ja wczoraj znów poszłam spać o 19 ostatnio praca daje mi w kość i przychodzę mega zmęczona... ganiają mnie nieźle ale przynajmniej trochę kcal spalę

Cytat:
A może ktoś pod...olił Wiem że jest tutaj ktoś kto za mną nie przepada. Nie wiem tylko czy to jest osoba udzielająca się czy podczytująca
No to wydaje się najbardziej prawdopodobne tylko nie wiem jak można być tak wrednym

Cytat:
Ale super ten sweterek! no cudoooo!!! widziałam takie w sklepach, ale cena powala
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości