Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-15, 18:06   #4351
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Ale ja chora, i nigdzie nie pójdę A mój TŻ poszedł sobie do Sopotu z kumplem
Biedactwo Masz na zdrówko
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 18:48   #4352
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

A to Wy leniuchy ;p Ja rano byłam u babci i dziadka na kawie potem na miescie W sumie popołudnie spedziłam w łóżku ale przed chwilą byłam jeszcze w sklepie A kawałek miałam do niego
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 19:06   #4353
dzaga1989
Zakorzenienie

Heloł. Już jestem. Byłam u TŻ (pobawiłam trochę niuńka siostry TŻ), potem TŻ był u mnie. Obejrzeliśmy film, narwałam mu gruszek i winogrona i wysłałam do domu Nawet browarka razem nie wypiliśmy. Jutro jedzie do Lublina, a ja wracam dopiero we wtorek więc dopiero wtedy nadrobimy i dogodnie rocznicę uświętujemy.
Pożarłam 2 delicje u tż i loda zjadłam przez drogę. Ajj...Trzeba zaraz to spalic
Mam już nową Chodakowską. Zara zobacze to co za miód

Losing, hyhy dziękuję Nioo ten sweterek to mi się trafił. Jeszcze z 2 dni wcześniej koleżanka bloggerka pisała że szuka sweterków: miętusa, malinowego i kremowego, a ja miętusa już mam, kremowy znalazłam w czwartek, a malinowy wczoraj I te ceny Złotówka i 3zł

I podziękował podziękował Ech gdyby nie to Wasze wsparcie to sfiksowałabym. DObrze że się udało. Mam nadzieję że już nigdy więcej nie będę przeżywac takiego stresu. No...może przed ślubem

Like a women, hahahaha o kurka, mam wrażenie jakbyś pisała o bratowej mojego TŻ, serio!!! To możesz zrozumieć co ja przechodzę podczas każdego spotkania z tą modelinką Nie dziwne że się kompleksów nabawiłam Ja wiem że rozumem ona nie grzeszy, ale wygląd to ona ma

Senk ju senk ju

Patiuszka, dziękuję Też się cieszę Ciągle trudno mi uwierzyc w to że mi się udało
Ech, szkoda że piwko nie pomogło. Musiało Cię nieźle wziąc Dobrze że gorączki nie masz Mam nadzieję że szybciutko się wykurujesz!
Stary 2012-09-15, 20:33   #4354
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Co tu dzisiaj taka cisza?
Stary 2012-09-15, 21:51   #4355
mielnus
Wtajemniczenie

NIE WYTRZYMAM DZIEWCZYNY!!! Muszę się komuś wyżalić. Moj facet mnie już k... dobija. Jest godzina 22 i dalej go nie ma a obiecał że bedzie o 20. Jak zwykle. Historia ta sama. Robi to za każdym razem, za każdym razem się spóźnia/... porażka...!! własnie przyjechał;/
Stary 2012-09-15, 22:02   #4356
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
NIE WYTRZYMAM DZIEWCZYNY!!! Muszę się komuś wyżalić. Moj facet mnie już k... dobija. Jest godzina 22 i dalej go nie ma a obiecał że bedzie o 20. Jak zwykle. Historia ta sama. Robi to za każdym razem, za każdym razem się spóźnia/... porażka...!! własnie przyjechał;/
2h spóżnienia ? Porozmawiaj z nim o tym koniecznie.Według mnie to jet nieszanowanie czasu czyjejś osoby, bo przecież mogłabyś robić coś sensowniejszego niz siedzenie i czekanie bo może zaraz przyjdzie a sie okazuje że to 2h. Ja strasznie nie lubie jak ktoś sie ze mną umawia i sie spóźnia dlatego sama tego staram sie pilnować.
Stary 2012-09-15, 22:39   #4357
Margot85
Wtajemniczenie

A mi Tz zrobił dziś mega niespodziankę siedzę sobie smutna, czytam jak Heroine i Paula z Tżetami do rodziny jadą na weekend, że każdy jakieś plany ma tylko u mnie zimno i sama się nudzę, jeszcze rano mmsa od Tż ze zdjęciem morza dostaje i zazdrość zbiera a tu nagle klucz w drzwiach i Tż jest a nic nie mówił , że uda mu się z poligonu na weekend wyrwać normalnie nigdy tak się nie ucieszyłam. Gadam bez składu bo po winku jestem

mielnus też bym się wściekła, 15min można darować ale 2 godziny....przeprosił chociaż?

Ladywithweapon i jak tam pazurki , grupon udany??

Paula dziś mądrzejsza byłam i jedna gałązkę winogron kupiłam. 69kcal w 100g- są bardziej kaloryczne owoce ale niewiele ich jest
Heroine 45 min na rowerku to nie byle co

Like ale się uśmiałam z tego opisu Twojej "bratowej" ale domyślam się jak denerwujące musi być obcowanie z taka personą i gratuluje cierpliwości a mąż z tym obiadem to jak dla mnie przegiął, uważam, że nawet jak kobieta domem się zajmuje to tez ma swoje plany itd i obiad się uzgadnia wcześniej jak się ma zachcianki a nie tak z d... i niby co teraz masz latać zakupy specjalnie robić(przecież w domu nie ma się wszystkiego na 100 opcji obiadów różnych) a przecież już się na tą kolacje narobiłaś i głodny nie będzie

patiuszka dużo zdrówka i co do dzieci ja podobnie myślę , sama mam 27 lat już i coś mi się w głowie kołacze( w sensie w przyszłości widzę się mama) ale nadal za młoda się na pieluchy czuje śmieje się z koleżanka (29lat) , że my to mamami będziemy jak nas tabletki zawiodą bo ciągle za młode się czujemy i namyśleć się nie możemy

Coctail emu super, w sensie brzydkie to są ale ich cieplne właściwości jak dla mnie wynagradzają ich wygląd nie czaje tylko po ludzie podróbki kupują- zwykły materiał, przemaka, zimno w tym i paskudnie nogi wyglądają . Oryginalne tak z tej skóry merynosa czy z czego tam one są, ciepłe jak walonki, idealne na długie spacery itd. Zazdroszczę
Losing a takich jak Twoje nigdy nie widziałam i przyznam, że nawet zgrabniutkie są- jak na emu też zazdroszczę , cieplutki but najlepszy dla stopy

Tż chrapie to ja do pisania się dorwałam po alkoholu wena przeogromna dieta sama nie wiem jak dziś było- policzyć muszę bo dziś z 10 posiłków skonsumowałam ale malutkich

chciałam tylko dodać, że nie krytykuje kupowania nie markowych butów tylko w przypadku emu uważam ze ten opatentowany system , że one takie ciepłe są a latem wręcz odwrotnie jest godny uwagi i mimo, że but brzydki to właściwości ma super i jak dla mnie warto dlatego je kupić a nie ze metka z Australii. I tylko dlatego podróbki krytykuje, że można nimi krzywdę stopom zrobić bo wygląd może i podobny do emu ale kiepskie właściwości, jak mokro przemaka, stopa jest słabo podtrzymywana i nie są cieplutkie i tylko dlatego tak napisałam. Nikogo urazić nie chciałam.

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-09-15 o 22:46
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 23:06   #4358
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Moim zdaniem powinnaś z nim o tym porozmawiac.
Ja już tutaj nie raz pisałam że gdy ktoś spóźnia się lub nie przychodzi a nawet nie napisze o tym wcześniej, to okazuje zupełny brak szacunku do oczekującego Mój facet początkowo się spóźniał, ale powiedziałam mu, że tego nie lubię i żeby następnym razem pisał jeżeli coś go zatrzyma. Poskutkowało.

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
A mi Tz zrobił dziś mega niespodziankę siedzę sobie smutna, czytam jak Heroine i Paula z Tżetami do rodziny jadą na weekend, że każdy jakieś plany ma tylko u mnie zimno i sama się nudzę, jeszcze rano mmsa od Tż ze zdjęciem morza dostaje i zazdrość zbiera a tu nagle klucz w drzwiach i Tż jest a nic nie mówił , że uda mu się z poligonu na weekend wyrwać normalnie nigdy tak się nie ucieszyłam. Gadam bez składu bo po winku jestem

Paula dziś mądrzejsza byłam i jedna gałązkę winogron kupiłam. 69kcal w 100g- są bardziej kaloryczne owoce ale niewiele ich jest
Tż chrapie to ja do pisania się dorwałam po alkoholu wena przeogromna dieta sama nie wiem jak dziś było- policzyć muszę bo dziś z 10 posiłków skonsumowałam ale malutkich

chciałam tylko dodać, że nie krytykuje kupowania nie markowych butów tylko w przypadku emu uważam ze ten opatentowany system , że one takie ciepłe są a latem wręcz odwrotnie jest godny uwagi i mimo, że but brzydki to właściwości ma super i jak dla mnie warto dlatego je kupić a nie ze metka z Australii. I tylko dlatego podróbki krytykuje, że można nimi krzywdę stopom zrobić bo wygląd może i podobny do emu ale kiepskie właściwości, jak mokro przemaka, stopa jest słabo podtrzymywana i nie są cieplutkie i tylko dlatego tak napisałam. Nikogo urazić nie chciałam.
Margot, o widzisz! To super że TŻ udało się wyrwac!

Wiesz, ja wręcz faworyzuję nie-firmówki, ale są pewne firmówki które wielbię i do nich należy Emu. Miałam okazję chodzic raz w Emu kuzynki. Ciepłe, wygodne, idealne na mrozy, super! Wszelkie podróby się chowają

Idę chyba spac wiecie...Jakoś mnie dziś muli :// Ściągam zaraz "szczęki" z białą perłą, myję buzię i lulu. Także dobranoc
Stary 2012-09-15, 23:09   #4359
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Coctail emu super, w sensie brzydkie to są ale ich cieplne właściwości jak dla mnie wynagradzają ich wygląd nie czaje tylko po ludzie podróbki kupują- zwykły materiał, przemaka, zimno w tym i paskudnie nogi wyglądają . Oryginalne tak z tej skóry merynosa czy z czego tam one są, ciepłe jak walonki, idealne na długie spacery itd. Zazdroszczę
Losing a takich jak Twoje nigdy nie widziałam i przyznam, że nawet zgrabniutkie są- jak na emu też zazdroszczę , cieplutki but najlepszy dla stopy

O to niespodzianke miałaś. JA na weekend jestem u rodziców, bo mam w poniedziałek wizyte u orto i też siedze sama. Leże w łóżku oglądam tv i pije piwko

A co do emu to ja powiem tak Posiadam już takie podróby i szczerze właśnie to że w nich było mi tak ciepło postanowiłam zainwestować w te lepsze, bo pewnie sa jeszcze cieplejsze i niby nie przemakają. No ale nie oszukujmy sie na ciape to buty nie są od tego mam kalosze. Także mimo że kupiłam sobie orginalne nie zamierzam rezygnować z podrób. Nie wiem moze dziwnie na dobre trafiłam, ale sa super. Jedynie jedne do końca mnie nie zachwycają kupiłam w reserved i one nie sa takie ciepłe ale mają podeszwe normalną nie z gąbki jak wiekszosc. Ale na jesień jak znalazł
Stary 2012-09-15, 23:18   #4360
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
O to niespodzianke miałaś. JA na weekend jestem u rodziców, bo mam w poniedziałek wizyte u orto i też siedze sama. Leże w łóżku oglądam tv i pije piwko

A co do emu to ja powiem tak Posiadam już takie podróby i szczerze właśnie to że w nich było mi tak ciepło postanowiłam zainwestować w te lepsze, bo pewnie sa jeszcze cieplejsze i niby nie przemakają. No ale nie oszukujmy sie na ciape to buty nie są od tego mam kalosze. Także mimo że kupiłam sobie orginalne nie zamierzam rezygnować z podrób. Nie wiem może dziwnie na dobre trafiłam, ale sa super. Jedynie jedne do końca mnie nie zachwycają kupiłam w reserved i one nie sa takie ciepłe ale mają podeszwe normalną nie z gąbki jak większość. Ale na jesień jak znalazł
Możliwe, że masz szczęście do butów ale jak widziałam w pociągu laskę- jesień , standardowo leje- i jej aż ciekło z tych "emu" na podłogę w przedziale, kałuża że hej a moje zwykle skórzane czółenka suche w środku były to mi żal się dziewczęcia zrobiło podobno te oryginalne też na deszcz się nie nadają ale od śniegu chronią i wilgoć zimą nie złapie przez podeszwę nawet jak lekka odwilż. A na ulewy to fakt kalosze zostają ale do tej mody to się namówić nigdy nie dam, żeby w "gumiakach" nawet za 400zł po miesicie pomykać No a jak się ma długie nogi to nawet emu nie zaszkodzą dla mnie i na jesień i na wiosnę śmigaj śmiało ale zimą w jak widzę przeskakujące z nogi na nogę gimnazjalistki w emu z Lidla to mi szkoda ich po prostu

Paula też miałam okazje tylko testować i potwierdzam , no ale nie jestem w tej chwili w stanie tyle kasy na buty "do lasu" i inne spacery wydać eh

Ciekawe czemu moni tak długo nie ma oby tylko coś miłego ją zatrzymywało

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-09-15 o 23:26
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 23:21   #4361
manubia
Przyczajenie

GG do manubia

Hej dziewczyny

Mam nadzieje ze mi pomozecie
otoz zawsze mam problem bedac na zakupach spozywczych :p za duzo czasu spedzam w sklepie bo nigdy nie wiem co kupic , nie wiem co mi wolno , co powinnam jesc by bylo to zdorwe i w miare smaczne :P
Zawsze mam dylematy

ale jakbycie napisały co jadacie w ciagu dnia albo tygodnia calego
to by i bardzo pomoglo
wtedy ułozylabym sobie jakis plan i trwala bym w nim

wiec mam straszna prosbe do was o to
mam nadzieje ze pomozecie
manubia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 23:34   #4362
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, że masz szczęście do butów ale jak widziałam w pociągu laskę- jesień , standardowo leje- i jej aż ciekło z tych "emu" na podłogę w przedziale, kałuża że hej a moje zwykle skórzane czółenka suche w środku były to mi żal się dziewczęcia zrobiło podobno te oryginalne też na deszcz się nie nadają ale od śniegu chronią i wilgoć zimą nie złapie przez podeszwę nawet jak lekka odwilż. A na ulewy to fakt kalosze zostają ale do tej mody to się namówić nigdy nie dam, żeby w "gumiakach" nawet za 400zł po miesicie pomykać No a jak się ma długie nogi to nawet emu nie zaszkodzą dla mnie i na jesień i na wiosnę śmigaj śmiało ale zimą w jak widzę przeskakujące z nogi na nogę gimnazjalistki w emu z Lidla to mi szkoda ich po prostu

Paula też miałam okazje tylko testować i potwierdzam , no ale nie jestem w tej chwili w stanie tyle kasy na buty "do lasu" i inne spacery wydać eh

Ciekawe czemu moni tak długo nie ma oby tylko coś miłego ją zatrzymywało
A tu Cie zaskocze, bo mam własnie te cieplutkie i są one z Lidla a kosztowały chyba 40 zł a nie jestem gimnazjalistką A w deszcz to ja nie chodze w emu bo to masakra. No ja uległam modzie kaloszowej i wcale nie żałuje wrecz przeciwnie. Znajdzie sie kalosze tanie i ładne które wygladają jak kozaki. Ja kupiłam dwie pary jedne czarne to jak oficerki wygladają i jedne w kolorze fuksji juz takie kalosze. Wiadomo, że kalosze do gnojówki a te na miasto to jednak jest różnica Chociaż mój tato to powiedział po co kupowałam jak on ma w piwnicy lepsze

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-09-15 o 23:35
Stary 2012-09-15, 23:43   #4363
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
A tu Cie zaskocze, bo mam własnie te cieplutkie i są one z Lidla a kosztowały chyba 40 zł a nie jestem gimnazjalistką A w deszcz to ja nie chodze w emu bo to masakra. No ja uległam modzie kaloszowej i wcale nie żałuje wrecz przeciwnie. Znajdzie sie kalosze tanie i ładne które wygladają jak kozaki. Ja kupiłam dwie pary jedne czarne to jak oficerki wygladają i jedne w kolorze fuksji juz takie kalosze. Wiadomo, że kalosze do gnojówki a te na miasto to jednak jest różnica Chociaż mój tato to powiedział po co kupowałam jak on ma w piwnicy lepsze
Kurcze mój Tż gada jak Twój tato mnie w kaloszach jedno martwi- jak deszcz to spoko ale jak padać przestanie to co? Cały dzień w nich gnić? Trzeba by byty na zmianę nosić i jak dla mnie to mało praktyczne Ale kiedyś tu na wątku nawet dziewczyny pokazywały różne kaloszki, i krótkie i długie i fakt na zdjęciu one słitaśne były
Zabiłaś mnie tymi emu z Lidla jako przykład je dałam bo nie wiem gdzie jeszcze takie sprzedają, co nie zmienia faktu, że widać po niektórych użytkowniczkach że bywa w nich zimno

I Ty w domku, zazdraszczam. Mnie od mamusi 700km dzieli to cały weekend to tylko przyjazd i wracać trzeba już a teściowa tylko 150km ale tam to ja jeździć nie zamierzam sama- choć co Tż wyjedzie to ona zaprasza serdecznie
Stary 2012-09-15, 23:58   #4364
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze mój Tż gada jak Twój tato mnie w kaloszach jedno martwi- jak deszcz to spoko ale jak padać przestanie to co? Cały dzień w nich gnić? Trzeba by byty na zmianę nosić i jak dla mnie to mało praktyczne Ale kiedyś tu na wątku nawet dziewczyny pokazywały różne kaloszki, i krótkie i długie i fakt na zdjęciu one słitaśne były
Zabiłaś mnie tymi emu z Lidla jako przykład je dałam bo nie wiem gdzie jeszcze takie sprzedają, co nie zmienia faktu, że widać po niektórych użytkowniczkach że bywa w nich zimno

I Ty w domku, zazdraszczam. Mnie od mamusi 700km dzieli to cały weekend to tylko przyjazd i wracać trzeba już a teściowa tylko 150km ale tam to ja jeździć nie zamierzam sama- choć co Tż wyjedzie to ona zaprasza serdecznie
No niestety tak bywało, że deszczu nie było a ja w kaloszach ale wtedy kałuże niestraszne
haha to może one noszą inne podróby emu bo moje sa cieplusie Ja jako wieczny zmarzluch (właśnie sie juz u mnie zaczął sezon na spanie w skarpetkach) nigdy w tych butach nie zmarzłam

Jeny to daleko strasznie masz do domu. Ja mam do domu ok 70km wiec nie ma problemu. W poniedziałek jade do siebie i w piatek znowu musze przyjechac i zostac do wtorku także rodzinka mi wycieczki funduje Ale ktoś sie musi psem zając bo rodzice musza wyjechac.
Stary 2012-09-16, 00:05   #4365
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
No niestety tak bywało, że deszczu nie było a ja w kaloszach ale wtedy kałuże niestraszne
haha to może one noszą inne podróby emu bo moje sa cieplusie Ja jako wieczny zmarzluch (właśnie sie juz u mnie zaczął sezon na spanie w skarpetkach) nigdy w tych butach nie zmarzłam

Jeny to daleko strasznie masz do domu. Ja mam do domu ok 70km wiec nie ma problemu. W poniedziałek jade do siebie i w piatek znowu musze przyjechac i zostac do wtorku także rodzinka mi wycieczki funduje Ale ktoś sie musi psem zając bo rodzice musza wyjechac.
Czekałam jak odpiszesz i się żegnam bo spać idę Też nie lubię marznąć , więc pewnie stąd mój świr na punkcie butów Ja to nawet latem jak leże u kosmetyczki to sandałki zdejmuje i skarpetki zakładam a on ma już dla mnie oprócz ręcznika koc ekstra do przykrycia No to widzę sobie podróżujesz troszkę kolorowych snów i spadków na wadze z rana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-16, 00:08   #4366
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Czekałam jak odpiszesz i się żegnam bo spać idę Też nie lubię marznąć , więc pewnie stąd mój świr na punkcie butów Ja to nawet latem jak leże u kosmetyczki to sandałki zdejmuje i skarpetki zakładam a on ma już dla mnie oprócz ręcznika koc ekstra do przykrycia No to widzę sobie podróżujesz troszkę kolorowych snów i spadków na wadze z rana
Dobranoc też uciekam do spania zaraz.

Monia, Murka, Czekoladka, Agunia co u Was? gdzie sie podziewacie ?
Stary 2012-09-16, 09:18   #4367
zooska
Zakorzenienie

Helol!!! dojechalismy bez problemu. Jest cudownie, milosc kwitnie, driny leca, slonce grzeje xD Hotel mega, w ogole wszystko pierwsza klasa. Dieta super!!! Sniadanie to szwedzki stol, obiady jemy na miescie to ja wciagam salatki. Kolacja to owoce, kefiry.czuje sie lekko, tylko wc to klopot nawet po mocnej kawie ale jest super!!! Pozdrawiam i caluje was wszystkie Tz tez pozdrawia

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 09:25   #4368
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja nadal choruję

Dziś zrobiłam pyszny rosołek, może coś pomoże
Dzaga, zapomniałam pogratulować, świetna sprawa, brawo, cieszę się, że spełniają się Twoje cele i marzenia
Piwo grzane wypiłam, nie pomogło Wygrzewam się cały czas i zmieniam koszulki co chwilę, przynajmniej już nie gorączkuję

Like, współczuję takiej laski w rodzinie Ale Twemu bratu to niezłą reklamę robisz, może mnie z nim kiedyś poznasz Wiesz, jak mi się małżeństwo nie ułoży (odpukać ) Dzieci nie mam a chcę, no i też laska jestem

sanderaM, ja Ciebie też pamiętam, witaj

Coctail, Dzaga, co Wy gadacie o tym wieku , za młode jesteście na dzieci, a jak będziecie mieć te 27 to wcale nie będziecie czuły się o wiele starsze Normalnie mnie załamujecie , ja dopiero teraz myślę o dzidziusiu (mam 33), a jak miałam 27 to na amen się zarzekałam, że to o wiele za wcześnie
Nie ma sprawy!
Coctail,Margot dzięks za zrozumienie.
Dżaga Dla mnie to ona straszy,nawet ładna nie jest,tylko taka-zrobiona.Choć ciuchy nie złe,nie powiem a Ty taka laska jesteś,że jakie kompleksy w ogóle,co Ty
Dziewczyny wracajcie już z tych rozjazdów!
Wczoraj mnie przewiało,zmarzłam i dziś łeb mi pęka,mam katar i mnie trzęsie biorę aspiryne i idę do łóżka.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Helol!!! dojechalismy bez problemu. Jest cudownie, milosc kwitnie, driny leca, slonce grzeje xD Hotel mega, w ogole wszystko pierwsza klasa. Dieta super!!! Sniadanie to szwedzki stol, obiady jemy na miescie to ja wciagam salatki. Kolacja to owoce, kefiry.czuje sie lekko, tylko wc to klopot nawet po mocnej kawie ale jest super!!! Pozdrawiam i caluje was wszystkie Tz tez pozdrawia
Jaaa,ale masz się dobrze.Wygrzej się też za mnie i korzystaj na maxa
Stary 2012-09-16, 10:00   #4369
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Heeej Super, że wszystko ok Bawcie sie i odpoczywajcie Aaa i wygrzej sie za mnie
Stary 2012-09-16, 10:08   #4370
LosingMyWay
Zadomowienie

hej

Mielnus To go raz nie wpuść, powiedz ze byliście umówieni wcześniej, jak nie pomoże to znowu tak zrób, moze się w końcu nauczy ze też masz swój czas. Albo minie 20 to zabierz sie i wyjdz gdzieś z kolezanka Jak będzie dzwnił gdzie Ty jesteś to mu grzecznie powiedz, że skoro nie przyjechał to sie zajęłaś swoimi sprawami, bo nie bedziesz na niego czekać W końcu się nauczy

Margot no własnie takie delikatniejsze chciałam i na prawde fajne są, tylko mimo wszystko staram sie uważać, bo robią się zacieki i trudno to potem wyczyścić. Na razie raz prałam w pralce i wglądały jak nowe

Dzaga Nie masz nadwrażliwych zabków po BP ?

Zooska to super ze wszystko fajnie Zazdraszczam

Ja już wypiłam wode z cytryna i ide jeść śniadanko

Miłej niedzieli

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-09-16 o 10:09
Stary 2012-09-16, 11:26   #4371
Ladywithweapon
Zadomowienie

LikeAW ja tam się tak kocham z moją bratową Dobrze, że mieszkają w miarę daleko od nas Ale zawsze mówię "jak dla moich braci dobra to dla mnie jeszcze lepsza" :P Raczej tylko tutaj nie chodzi o to, że jest pusta, głupia itd.- ambitna dziewczyna i w ogóle, ale ma ciężki charakter ;p

Losing byłam u kosmetyczki na pazurkach razem z moją koleżanką. Manicure i pedicure Ogóle to z malowania to tylko nam pomalowała na frencza bo tak chciałyśmy, ale za to jaki fajnie nam skórki starła i w ogóle- stópki są takie fajne ;p
Pochwale się wam zdjęciami u rąk ;p jak mi ładnie rosną- jak wrócę to i tak będe musiała skrócić na wf ;( ale ładnie na prosto to będą mi rosnąc i rosnąć;p

Laski ja chciałam emu ale teraz marnie to widzę Będę musiała tatusia zabrać na grube zakupy jak wrócimy i kupić normalne kozaki itd. i kurtkę i szaliki Miałam coś odłożyć i sobie sama kupić, ale ostatnio sobie kosztów narobiłam ;D

W ogóle to nie chce mi się coś zakupów robić. Potrzebuje tylko skórzaną kurtkę, kozaki, sportowy plecak i taka sportową ciepłą kurtkę. Na zimę jednak szukam i płaszcza i sportowej kurtki, więc trochę tego wyjdzie.

Nadrobiłam wszystko co napisałyście ;p Ale się najezdzicie Mnie zaraz też to czeka- do domu będę miała ok. 200km czyli ze 3-4h pociągiem

Wczoraj szybko zwinęłam się z imprezy- bolała mnie strasznie głowa. W ogóle teraz u mnie jest czas "par" Kazdy z kimś :P Cięzko spotkać singla Ale mi tak lepiej ;p Wczoraj mi tylko każdy coś gadał o byłym... bleee- jego przyjaciel się przyczepił z gadaniem "czemu go rzuciłam?". Pamiętam jak inną kumpele cała grupa wsparcia biednego rzuconego wzięła na stronę i z godzinę maglowała...

Wczoraj marnie z dietką :P Musiałam przed 8 wstać i zaprowadzić samochód do mechanika. Zjadłam jajecznicę z 2kromkami z serem żółtym i kakao. A potem w mieście byłam z koleżanką na sharmie Miałyśmy jechać do włoskiej knajpki, ale byłyśmy już przy sfinksie czy jak to się zwie to nie chciałyśmy się kręcić :P Przed imprezą u niej zjadłam spaghetti, bo miałam straszną na nie ochotę :P Więc na imprezie tylko tort, trochę babeczki, ze 2kromeczki z czymśtam i do tego 1,5lamki wina (dziś chce wsiąść do samochodu). Więc chyba nie było najgorzej ;p

Za to teraz zgrzeszyłam- na śniadanie jajecznica+2kromki z wysmażonym boczkiem I szybciej kawałek ciasta (ale suche mamie wyszło to nie mam na więcej ochoty). Ale liczę, że spalę :P

Wieczorem chyba jadę na festyn do wioski obok, a zaraz się spakuje do końca ;p Nie mogę uwierzyć, że już jutro jadę:P

I Zośka świetnie, że wszystko jest dobrze :P Szalej ile możesz
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 11:40   #4372
Ladywithweapon
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0572.jpg (54,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0576.jpg (23,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0575.jpg (31,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0743.jpg (37,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0744.jpg (49,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0745.jpg (26,4 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-09-16, 12:03   #4373
dzaga1989
Zakorzenienie

Zooska, ale Ci fajnieee Noo to udanego wypoczynku życzę! Zrób focisze, potem pokażesz

Like a women, i ta tak samo - zrobiona
Ojj to zależy od charakteru i poziomu pewności siebie. Jednak miałam kompleksy (i w sumie częściowo mam je dalej) bo nie mam aż takiej siły przebicia, nie jestem taka wykrzyczana i w ogóle...
Kuruj się kochana Ech, czuję że prędzej czy później i mnie przeziębienie dopadnie

Losing my way, nie właśnie! Wiem że dziewczyny na to narzekają, a moje zęby i dziąsła dzielnie znoszą BP

Ja już po 5 śniadaniach chyba jestem U mamy wiecznie podjadam, to maliny, to winogron, to gruszkę
Idę zaraz na przystanek wyniosę TŻ mrożonki, niech parę weźmie. A we wtorek ja wezmę kolejną porcję
Stary 2012-09-16, 12:41   #4374
LosingMyWay
Zadomowienie

Boże pooglądałam własnie 12 odc. trzeciej serii PLL i jestem w szoku!! Niesamowity jest ten serial

Dzaga Ty wiesz Kochana co ile są nowe odcinki ?
Stary 2012-09-16, 12:54   #4375
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Boże pooglądałam własnie 12 odc. trzeciej serii PLL i jestem w szoku!! Niesamowity jest ten serial

Dzaga Ty wiesz Kochana co ile są nowe odcinki ?
Cały 3 sezon już jest zakończony 12 odcinek 29.08 był dodany i trzeba czekać na 4 sezon a teraz jest tylko internetowy serial Pretty dirty secret , w którym są pokazywane urywki takie krótkie i szczegóły dodatkowe
Stary 2012-09-16, 13:08   #4376
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Cały 3 sezon już jest zakończony 12 odcinek 29.08 był dodany i trzeba czekać na 4 sezon a teraz jest tylko internetowy serial Pretty dirty secret , w którym są pokazywane urywki takie krótkie i szczegóły dodatkowe
Oj no co Ty ale szkoda

http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie...pisodes#sezon3

Jednak nie koniec, tylko długo trzeba czekać na nastepne odcinki

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-09-16 o 13:09
Stary 2012-09-16, 14:12   #4377
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Hej dziewczyny!
Nie pisałam do was bo mialam duzo na glowie. Codziennie sie z kims zegnalam i duuzo jadlam, sama nie wiem ile waze.
Jestem juz po stresie zwiazanym z lotem i nowym miejscem. Jestem w Dublinie. Wczoraj pierwszy raz lecialam samolotem. Zdecydowanie wole to przez 3 godz niz 12 spedzic w autobusie Co do mojej rodzinki sa ok. Co do mojej pracy- nawet mniej bede robila niz mialam mialam go odprowadzac do szkoly i przyprowadzac ale okazuje sie ze nawet tego nie musze robic. Wstaje o ktorej chce, sprzatam (zamiatam) dom, prasuje, wkladam naczynia do zmywarki i to tyle. Raz na tydz myje wanne. O 14.30-15.30 przychodzi C., robimy zadanie domowe, bawimy sie az do 17-18 jak przychodzi mama z pracy. I to tyle mam robic. Jutro 1 dzien pracy to sie dowiem. A na kurs angielski w biznesie mam 10 min piechty Dziecko super, ale wstydzi sie jak na razie Jest juz duzy wiec jest bardziej samodzielny. jedzenie nie za dobre, ale jakos przezyje mam swoj pokoj z lazienka i jest dosyc spory. Bardzo fajnie jak na razie za chwile wybywam z kolezankami do centrum Dublina calusy

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-16, 14:47   #4378
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Oj no co Ty ale szkoda

http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie...pisodes#sezon3

Jednak nie koniec, tylko długo trzeba czekać na nastepne odcinki
A to i mnie pocieszyłaś byłam pewna, że do stycznia czekać musimy
Stary 2012-09-16, 17:04   #4379
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Nie pisałam do was bo mialam duzo na glowie. Codziennie sie z kims zegnalam i duuzo jadlam, sama nie wiem ile waze.
Jestem juz po stresie zwiazanym z lotem i nowym miejscem. Jestem w Dublinie. Wczoraj pierwszy raz lecialam samolotem. Zdecydowanie wole to przez 3 godz niz 12 spedzic w autobusie Co do mojej rodzinki sa ok. Co do mojej pracy- nawet mniej bede robila niz mialam mialam go odprowadzac do szkoly i przyprowadzac ale okazuje sie ze nawet tego nie musze robic. Wstaje o ktorej chce, sprzatam (zamiatam) dom, prasuje, wkladam naczynia do zmywarki i to tyle. Raz na tydz myje wanne. O 14.30-15.30 przychodzi C., robimy zadanie domowe, bawimy sie az do 17-18 jak przychodzi mama z pracy. I to tyle mam robic. Jutro 1 dzien pracy to sie dowiem. A na kurs angielski w biznesie mam 10 min piechty Dziecko super, ale wstydzi sie jak na razie Jest juz duzy wiec jest bardziej samodzielny. jedzenie nie za dobre, ale jakos przezyje mam swoj pokoj z lazienka i jest dosyc spory. Bardzo fajnie jak na razie za chwile wybywam z kolezankami do centrum Dublina calusy

Ale ci zazdroszczę! Ale masz fajnie!

Powodzenia ci życzę I żeby wszystko było jak najlepiej ;*

Nie zjadłam obiadu, bo mi nie wyszedł- za słodki... trudno Potem zjadłam oscypki i kromkę z konfiturą z jagód I mam lenia ;p Spakowałam ciuchy, ale jeszcze trochę rzeczy i kosmetyczka. I muszę wcisnąć komputer ;p
Stary 2012-09-16, 17:29   #4380
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A tu znowu cisza nie ma z kim pogadać. Siedze w domu i sie nudze. Skoczyłam tylko do sklepu po smakołyki kinderki i skittlesy Chociaż tyle mojego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości