Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-14, 18:07   #4321
manubia
Przyczajenie

GG do manubia
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej dziewczyny
najwiecej wazylam kiedys 75kg przy wzroscie 164
ale satandardowo to sie u mnie wachalo zawsze ok 72
teraz schudlam do 64 kg juz ale chcialabym wazyc mniej

i mam do was prosbe napiszcie co jadacie zazwyczaj w ciagu dnia , moze tygodnia jak wam chce sie wymieniac
bylabym bardzo wdzieczna

bo ja mam taki problem ze ide do sklepu i nie wiem na co moge sobie pozwolic , co kupic by nie miec wyzutow i przez to spedzam sporo czasu w sklepie , a tak dzieki wam ulozylabym sobie kilka zestawow zywieniowych i bylo by znacznie prosciej
manubia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:18   #4322
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Siemankoooo Jestem już u mamuśki i normalnie cywilizacjaaa Net śmiga jak szalony! Kocham mamę.
Na dobry początek: przyjęli mnieeeeee! Także stawiam wizażową kolejkę ulubionych drinków Co kto lubi Jesssu, jeszcze do mnie ta informacja nie dotarła tak naprawdę Poniżej dowód

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie i za to że dzięki Wam nie ześwirowałam z nerwów Jesteście kochane!

Losing, no możliwe że to z przemęczenia. Zaraz biorę się za skalpel ponownie. Mam nadzieję że dziś już zrobię.
Śniłam Ci się? O kurcze! Wiesz, chodziłam po sh dziś ale niestety żadnej kiecki nie dorwałam Ale znalazłam znowu sweterek. Jeju, będę miałam już całą kolekcję sweterków, żakietów, spodni, do wyboru do koloru

Patiuszka, wiesz momentami czuję takie gorąco po oczach i pociągam nosem, może faktycznie jakieś przeziębienie Ale mam nadzieję że nie. Szkoda mi kasy i czasu na chorowanie.
Zobaczymy czy dziś uda mi się zrobic skalpel.

Miałam Ci doradzic jedną z rzeczy którą już wypisałaś. No u mnie jeszcze zawsze działa sok z żurawiny lub malin (ale taki robiony przez babuszkę TŻ) i piwo grzane z miodem i cytryną + porządne wygrzanie. Jak po piwie raz zaszyłam się pod kołdrę to koszulkę miałam mokruteńką, ale na drugi dzień czułam się jak nowo narodzona!

Heroine, dziękuję No dokładnie, ceny są masakrycznie wysokie i sięgają 200zł! To lekka przesada. Pomyślałam, że jedyne co mam do stracenia to trochę odplamiacza, wody i 1zł No ale jednak zyskałam

Idę na skalpel czikas. Zjadłam na obiad kiełbaskę z ziemniakami. Trzeba choc 1/10 tego spalic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (34,7 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-09-14 o 18:20
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:24   #4323
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Udało mi się dziś dostać u gina receptę na 6 miesięcy monia racje miała, trzeba tylko "grzecznie" poprosić cytologia i piersi przebadane czyli full serwis a teraz czas na odchudzanie
Na śniadanie jajecznica z 2 jajek( dwa jajka, pieprz i wszystko bo ja zawsze na sucho robię) i pomidorek. Na przekąskę winogron- jakieś 150g a co dalej los tzn lodówka pokaże
Ja zawsze dostaje na pół roku ja ostatnio miałam USG robione i tez wszytsko ok
Ale ostatnio mi sie śniło że chyba jestem w ciąży i czekałam na wyniki bo miał lekarz dzwonić czy tak czy nie Dzisiaj jeszzcze ogladałam takie cudowne ciuszki na dzieci że normalnie moj instynkt macierzyński mi sie odzywa Moj mgr tylko mi przeszkadza

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Siemankoooo Jestem już u mamuśki i normalnie cywilizacjaaa Net śmiga jak szalony! Kocham mamę.
Na dobry początek: przyjęli mnieeeeee! Także stawiam wizażową kolejkę ulubionych drinków Co kto lubi Jesssu, jeszcze do mnie ta informacja nie dotarła tak naprawdę Poniżej dowód
Uuuu imprezka wizażowa dzisiaj GRATULUJE !! Wierzyłam że sie dostaniesz wypije Twoje zdrowie mam lecha shandy dla zainteresowanych w biedrze za czteropak 6,99 grzech było nie wziąć
A dzisiaj na mój kierunek koleżanka sie zdecydowała i bede chodzic z kumpelą razem ale fajnie na licencjata szłam sama a teraz chociaż najlepsza kolezanka ze studiów
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:43   #4324
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dałam rady zrobić skalpela. Nie wiem co się dzieje. Jestem jakaś słaba, całe ciało mi tak dygoce jak wykonuję ćwiczenia, nawet te proste. Myślicie że to dlatego, że dziś i wczoraj prawie cały dzień byłam na nogach i po prostu się zmęczyłam?
To pewnie przez zmęczenie i stres odpocznij trochę

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja dziś na wadze 49,7 i jest ok i czuje się spoko
Widzisz, waga w normie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
No wlasnie!! W szoku jestem
Ja też

Dzaga, wiedziałam! gratuluję!!!! wiesz, że mam koleżankę w Lbl, z anglistyki i właśnie się dowiedziałam, że ona składała na doktorat i się dostała może się nawet znacie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 20:52   #4325
Margot85
Wtajemniczenie

Paula gratulacje poznali się na prawdziwej perełce

LosingMyWay pięknej wagi gratuluje i zazdroszczę

Coctail to tylko mnie lekarz naciągał widzę jak chciał ale dzięki Wam znam swoje prawa już Super, że na początek będziesz mieć na roku kumpele

A ja znowu poległam i po kolacji porcje pierogów zjadałam i jeszcze resztę winogron wciągnęłam muszę tylko małe porcje kupować bo co za oszczędność, że dużo taniej kupie jak wszystko wp... na raz zęby już wysterylizowane więc będzie grzecznie do rana ale taka wtopa dziś jak tak dalej pójdzie to moje ukochane ciuchy córce przekaże w spadku bo ja w nie nigdy już nie wcisnę
Stary 2012-09-14, 21:05   #4326
paulownia
Zakorzenienie

Cos ze mna kiepsko codziennie jem slodycze. Oczywiscie waga podskoczyla w gore okolo kilograma. Niedobrze z moimi apetytami.
Wyszukalam diete na odwyk od slodyczy, 1500 kcal. Na dwa tygodnie gubi sie srednio 1,5 kg. Wyglada calkiem apetycznie, chyba sobie wydrukuje jadlospisy i wrzuce sie na nia od poniedzialku.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 21:11   #4327
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja coś nie mam dnia i się nie odzywałam...

Mam ten cholerny @ i masakra... nie lubie siebie wtedy Nie staje na wage, bo na pewno się napompowałam, a nie chce popaść w doła przez to ;p

Wczoraj:
Ś: serek waniliowy+ płatki (mało, ale chociaż całe zjadam, a nie wyrzucam jak wszelkie owsianki itd. ;p)
IIŚ: bułka+sałata+serek do smarowania+ gruszka
O: pierogi, a przed zjadłam talerzyk marchewki ;p chociaz tyle ;p
tutaj zjadłam herbatniki, czekolady troche+ kakao- aż mi nie dobrze było- już nic więcej nie ruszyłam, czyli od ok. 17 już nic nie jadłam

dziś:
Ś:bułka z pasztetem+keczup (stare, dobre śniadanie- raz mogę do niego wrócić :P)
IIŚ: bułka z sałatą i szynką+gruszka
O:4 (:P) kawałki rybki (to sobie pozwoliłam :p) z warzywami na parze+ kefir
A tutaj znowu poszalałam i ok. 18 wciągnęłam kromkę z nutella (na szczęscie się już skończyła! chodziłam i szukałam czegoś kalorycznego w lodówce i nic nie znalazłam... mama popiera moją walkę z wagą i nic nie robi ;D) i druga z szynka+ser+keczup - miałam 3 przygotowaną, ale nie dałam już rady jej zjeść, więc jest ze mną dobrze ;p najadłam się

I ładnie usiadłam w końcu na rowerek- ponad 11km. Stanę na wagę przed wyjazdem i po ;p Zeby porównać ;p

Muszę zobaczyć co jutro ubiorę na imprezę i się wykąpać i ładnie już ogarnąć. Jutro o 8 musze odstawić samochód do mechanika, a szybciej jeszcze do sklepu zajechać. I ładnie poprosić tatę, żeby podrzucił mnie do koleżanki, bo jedziemy robić pazurki ;p Liczę, że grupon nie okaże się kichą A potem impreza i w niedziele przygotowania

I Dzaga gratuluje! powodzenia życzę :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 22:14   #4328
dzaga1989
Zakorzenienie

No, w końcu przed kompem zasiadłam. Z Białą Perłą na ząbkach.
Jutro idę do TŻ i do dzidziusia - siostrzeńca TŻ. Dziś już się z nim nie widziałam bo całe popołudnie spał, a jak wstał to już się ciemno zaczynało robic.
Byłyśmy z mamą w piekarni, potem zrobiłam skalpel, a teraz Wam odpiszę i pewnie się położę z browarkiem w łapie...

Cocktail, a mi przyszły doktorat A też już za każdą dzidzią się oglądam, takie mi się cudne wydają, już nie mówię nawet o ciuszkach, zabawkach, codziennych kąpielach, lulaniu, itp.
Tak, tak, pewnie mamy sobie myślą: bicz, pliiiz, co Ty wiesz o dzieciach No ale taki na razie mój pogląd na macierzyństwo. Ale trzeba będzie myślec o dzidziusiu żeby potem nie było za późno. No ale za 4 lata będę miała hm...27 lat. Ciągle fajny wiek w sumie

Dziękuję dziękuję

Ech, u mamy już wszystko daaaaaawno pozamykane Byłyśmy w mieście ale nie chciało mi się siat wieźć w autobusie, więc mam tylko 1 piwko - resztę jutro u TŻ wydyndam. Powiedział że już z siostrą szykują mi dogodne powitanie Hyhyhy

Heroine, dziękuję
Eeej, może znam! Weź chociaż inicjały zapodaj tej koleżanki, może skojarzę. Nie wiem ile ma lat. Bo ja w zasadzie znam tylko osoby z rocznika 88 Natomiast spośród pozostałych kandydatów pamiętam tylko chyba 2 osoby Ale napisz. Albo na PW

Margot, dziękuję kochana Wiem, że teraz mnóstwo pracy przede mną ale dam z siebie wszystko!
Wiesz te mniejsze porcje jednak się sprawdzają. Ja też jak mam więcej to zjadam, często z przymusu, bo zaraz coś się psuje lub szybko robi się nieświeże i niesmaczne. W rezultacie zjada się więcej i niepotrzebnie Dlatego teraz owoce już wolę kupowac częściej ale mniej O słodyczach nawet nie mówię. 10dag ciastek i basta

Paulownia, a jak jedzonko rozkładasz? Bo ja ostatnio się zaniedbałam trochę z godzinami i wieczorem nie dośc że jestem głodna to jeszcze jedyne na co mam ochotę to słodkie pod każdą postacią. A to głównie wina tego że ostatnio nie jem owsianki bo nie mam. I od kiepskiego śnaidania się zaczyna
Ale to tylko tak u mnie jest - nie mówię że Ty tak masz. Po porstu pytam. Może w tym właśnie tkwi problem.

Lady, dziękuję
W okres w ogóle nie ma sensu stawac na wagę. Żadna z nas chyba siebie nie lubi. Wielkie brzuchy, obrzmiałe cyce i w ogóle wszystko be
Co do nutelli - ja już nie kupuję kremów. Najbardziej kocham te czekoladowo mleczne ale jak kupię to ciągnie mnie żebym chociaż małą kanapeczkę sobie zrobiła a jednak one są dośc kaloryczne i tłuste Ale takie pyyyyszne!
Stary 2012-09-14, 22:33   #4329
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
A ja znowu poległam i po kolacji porcje pierogów zjadałam i jeszcze resztę winogron wciągnęłam muszę tylko małe porcje kupować bo co za oszczędność, że dużo taniej kupie jak wszystko wp... na raz zęby już wysterylizowane więc będzie grzecznie do rana ale taka wtopa dziś jak tak dalej pójdzie to moje ukochane ciuchy córce przekaże w spadku bo ja w nie nigdy już nie wcisnę
Ojjj z winogronami to też tak mam potrafię wciągnąć mega ilość a one są takie kaloryczne

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Cos ze mna kiepsko codziennie jem slodycze. Oczywiscie waga podskoczyla w gore okolo kilograma. Niedobrze z moimi apetytami.
Wyszukalam diete na odwyk od slodyczy, 1500 kcal. Na dwa tygodnie gubi sie srednio 1,5 kg. Wyglada calkiem apetycznie, chyba sobie wydrukuje jadlospisy i wrzuce sie na nia od poniedzialku.
Jak się wpadnie w wir jedzenia słodkiego to już leci wiem po sobie... ehh, trzeba się ogarnąć dasz radę

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Mam ten cholerny @ i masakra... nie lubie siebie wtedy Nie staje na wage, bo na pewno się napompowałam, a nie chce popaść w doła przez to ;p

I ładnie usiadłam w końcu na rowerek- ponad 11km. Stanę na wagę przed wyjazdem i po ;p Zeby porównać ;p
Ojjj PMS i @ to najgorsze dni w życiu kobiety booooże jak my mamy prze.srane! nawet nie ma co stawać na wagę, bo yyy... od razu dół i trzy metry mułu

Brawo za rowerek ja też w końcu ruszyłam du.pę i wsiadłam na swój 17,5 km (45 min) zaliczyłam kiepsko coś

Cytat:
Heroine, dziękuję
Eeej, może znam! Weź chociaż inicjały zapodaj tej koleżanki, może skojarzę. Nie wiem ile ma lat. Bo ja w zasadzie znam tylko osoby z rocznika 88 Natomiast spośród pozostałych kandydatów pamiętam tylko chyba 2 osoby Ale napisz. Albo na PW
K.T.
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-09-14, 22:45   #4330
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
K.T.
Pani Rainbow? Ryyyyli??! No pewno że znam! Mało tego! Byłyśmy razem w grupie. Może nie na wszystkich zajęciach, ale formalnie chyba do mojej była zapisana. I miałyśmy razem praktyki w szkole. I to do niej pisałam gdy już świrowałam że nie ma wyników i napisała mi że dziś mają być. O kurde, świat jest naprawdę mały

Czas edycji: 2012-09-14 o 22:47
Stary 2012-09-14, 22:50   #4331
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pani Rainbow? Ryyyyli??! No pewno że znam! Mało tego! Byłyśmy razem w grupie. Może nie na wszystkich zajęciach, ale formalnie chyba do mojej była zapisana. I miałyśmy razem praktyki w szkole. I to do niej pisałam gdy już świrowałam że nie ma wyników i napisała mi że dziś mają być. O kurde, świat jest naprawdę mały
Si mało ją znam, raczej byłyśmy na cześć
Stary 2012-09-14, 22:51   #4332
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail, a mi przyszły doktorat A też już za każdą dzidzią się oglądam, takie mi się cudne wydają, już nie mówię nawet o ciuszkach, zabawkach, codziennych kąpielach, lulaniu, itp.
Tak, tak, pewnie mamy sobie myślą: bicz, pliiiz, co Ty wiesz o dzieciach No ale taki na razie mój pogląd na macierzyństwo. Ale trzeba będzie myślec o dzidziusiu żeby potem nie było za późno. No ale za 4 lata będę miała hm...27 lat. Ciągle fajny wiek w sumie

Dziękuję dziękuję
Widze mamy podobny pogląd jak ogladam ciuszki to Śmieje sie ze bede kupowac na przyszlosc to jak znalazł bedzie Ale ponoc nie wolno
Ja bym już chciała, ale kurde co ja mam 22 lata to jeszcze mam czas na dzieci skończe mgr to może coś sie pomyśli Ale tak jak mówisz 27 to chyba spoko wiek moja mama miala tyle jak sie urodzilam Z tym że mam starszego brata o rok

A ja sobie zrobiłam nowe hybrydy i nerwica mnie bierze bo jakis ciulaty kupiłam powylewał sie na skórki @###%#$ Udało mi sie opanowac sytuacje naszczęście. Poza tym ze kolor miał byc mietowy a okazał sie zielony to ujdzie;/

Co do jedzenia to nawet sie dzisiaj nie przyznaje byla dzisiaj ok 13 w Mc D ;/ także od tej pory zjadłam jedynie winogron łe fuj tyle czasu nie jadłam i bylam zła, ze sie skusiłam. Mam nadzieje, że już sie pozbyłam pysznego obiadku po wizytach w wc ;/
Stary 2012-09-14, 23:17   #4333
heroine86
Zakorzenienie

Ja już się z Wami żegnam z samego rana jedziemy do moich rodziców na weekend nie wiem czy będę mieć czas do Was zajrzeć, więc życzę Wam udanego wypoczynku trzymajcie się Kochane

Dobranoc!
Stary 2012-09-15, 09:12   #4334
sanderaM
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Dawno tutaj nie pisałam ale myślę że parę osób mnie pamięta . Ciąglę was podczytywałam ale nie miałam jakoś odwagi napisać ale teraz postanowiłam napisać bo nie wiem nie umiem sama sobie poradzić . W dodatku niedawno wróciłam z wakacji i mam całkowitego lenia i mogłabym jeść ciągle ;/ Od dzisiaj postaram się pisać regularnie i ogarnąć jakoś tą moją dietę ale nie mam jakoś motywacji
Paula moje gratulację
Stary 2012-09-15, 09:48   #4335
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Dawno tutaj nie pisałam ale myślę że parę osób mnie pamięta . Ciąglę was podczytywałam ale nie miałam jakoś odwagi napisać ale teraz postanowiłam napisać bo nie wiem nie umiem sama sobie poradzić . W dodatku niedawno wróciłam z wakacji i mam całkowitego lenia i mogłabym jeść ciągle ;/ Od dzisiaj postaram się pisać regularnie i ogarnąć jakoś tą moją dietę ale nie mam jakoś motywacji
Paula moje gratulację
Hej Sandera Ja Cię pamiętam, a jakże Ja wróciłam na wątek z tego samego powodu co Ty. Jednak udzielanie się tutaj mobilizuje. Dzięki wątkowi regularnie jem i uważam na to co wcinam
Bardzo dziękuję

Heroine, udanego wypoczynku!

Cocktail, noo ja myślę że ciągle wiek ok. Już nie będę aż TAK młodą mamą (bo chciałam miec dzidziusia przed 25 rż, ale to przecież tylko 2 lata różnicy

No a ja wstałam, zjadłam owsiankę (chociaż trochę na nią czekałam zanim maminka poszła po nią do sklepu bo się skończyła). Teraz czytam sobie Internet, pogoda kijowa i nawet nie ma co robić
Koło 14 idę do TŻ. Dziś rocznicujemy. Już 6 lat razem i 1 rok zaręczyn Ale na 17 muszę być już w domu bo mama idzie na jakieś otwarcie świetlicy i nie chce żeby babcia sama została w domu. Więc ogólnie tą rocznicę uczcimy dopiero na tygodniu jak wrócę do Lbn A u Was co tam? Jakie plany na łykend?

Czas edycji: 2012-09-15 o 09:51
Stary 2012-09-15, 09:59   #4336
LosingMyWay
Zadomowienie

Hejka

Dzaga Ty to zawsze jakieś perełki upolujesz Ja juz dawno w SH nie byłam, a wybrać by sie Teraz miałam inne rzeczy do kupowania na jesień, np. płaszcz i buty, a w SH tego nie szukam I GRATULACJE !!!!! Wiedziałam, że Cie przyjmą Ty taka zdolniacha to jakby mogło być inaczej I jeszcze rocznica do tego, masz co opijać

Mielnus Co do rejestratorki to tak bym jej wygarnęła, żeby zapamiętała Jak tak można ludzi traktować

Like a woman Co tamtej pani w przychodni nawrzucałaś ?

Margot dziękuje niby miałam 48 kg utrzywać, no ale w zimie się publicznie nie rozbieram, więc nie ma takiej potrzeby Przy 50 jeszcze mi sie boczki nie wylewają, bo pierwsze co to idzie w boczki, więc jest dobrze

LadyWW A co kupowałaś na grouponie ? Bo chyba nie doczytałam

Sandera Witamy z powrotem Ja też Cię pamiętam
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 10:56   #4337
Like_a_women
Zadomowienie

Hej.Wczorajsze spotkanie to jakaś maskara.sama nie wierzę z kim mój brat sie spotyka.... Włosy platyna,solar w mega ilości,tips,w ręcę LV a na nogach szpile ala |Louboutin... Coś jak Aj em najlepsza dziunia w klubie...w głowie maras-poprostu.Dziwie sie,że jej echo w głowie zebów nie wybiło.Mimo wypitego alkoholu-trzeźwiałam pod wrażeniem jej głupoty,eh szkoda gadać.
Losing Co do tej Pani w przychodni to oczywiście jej nie obrażałam,ale zwróciłam jej uwagę że to tak nie ładnie rzucać komuś słuchawką jak ktoś chce jeszcze o coś zapytać,no i ze w końcu od tego jest.A skoro jest to przychodnia dla dzieci to przyjadę i poproszę żeby dała mi na piśmie,że odmawia zarejestrowania mojego dziecka z komentarzem,że w przychodni dla dzieci-dzieci nie są przyjmowane.
Dżaga JOR OSOM wiedziałam,ze się dostaniesz.
Margot za tą kolację.Choc ja lepsza nie byłam

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-09-15 o 10:58
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 12:36   #4338
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hej.Wczorajsze spotkanie to jakaś maskara.sama nie wierzę z kim mój brat sie spotyka.... Włosy platyna,solar w mega ilości,tips,w ręcę LV a na nogach szpile ala |Louboutin... Coś jak Aj em najlepsza dziunia w klubie...w głowie maras-poprostu.Dziwie sie,że jej echo w głowie zebów nie wybiło.Mimo wypitego alkoholu-trzeźwiałam pod wrażeniem jej głupoty,eh szkoda gadać.

Pięknie to ujęłaś Współczuje Twojemu bratu jedynie tyle moge powiedzieć. Oby tylko sie opamiętał bo inaczej bedziesz miala zaje... bratową
Stary 2012-09-15, 13:00   #4339
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Pięknie to ujęłaś Współczuje Twojemu bratu jedynie tyle moge powiedzieć. Oby tylko sie opamiętał bo inaczej bedziesz miala zaje... bratową
No niestety już miałam taką bratową-on się rozwiódł po 2 latach małżeństwa,bo tamta "bratowa" to był pustostan totalny haj-lajf,tylko kasa,zero obowiązków-jednym słowem:hajs,bounce i lans ,a meritum rozpadu był fakt,że ona w ogóle nie chciała mieć dzieci.Nie wiem czemu,ale ma pecha na laski.Nie chce go robić nie wiadomo kim-wiadomo każdy brat jest najwspanialszy na świecie,ale on naprawdę jest inteligentym,dobrym mega przystojniakiem a kasy ma koope.No szkoda,że się marnuje...
Stary 2012-09-15, 13:14   #4340
patiuszka
Zadomowienie

Dzień dobry
Ja nadal choruję

Dziś zrobiłam pyszny rosołek, może coś pomoże
Dzaga, zapomniałam pogratulować, świetna sprawa, brawo, cieszę się, że spełniają się Twoje cele i marzenia
Piwo grzane wypiłam, nie pomogło Wygrzewam się cały czas i zmieniam koszulki co chwilę, przynajmniej już nie gorączkuję

Like, współczuję takiej laski w rodzinie Ale Twemu bratu to niezłą reklamę robisz, może mnie z nim kiedyś poznasz Wiesz, jak mi się małżeństwo nie ułoży (odpukać ) Dzieci nie mam a chcę, no i też laska jestem

sanderaM, ja Ciebie też pamiętam, witaj

Coctail, Dzaga, co Wy gadacie o tym wieku , za młode jesteście na dzieci, a jak będziecie mieć te 27 to wcale nie będziecie czuły się o wiele starsze Normalnie mnie załamujecie , ja dopiero teraz myślę o dzidziusiu (mam 33), a jak miałam 27 to na amen się zarzekałam, że to o wiele za wcześnie

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2012-09-15 o 13:24
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 13:21   #4341
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No niestety już miałam taką bratową-on się rozwiódł po 2 latach małżeństwa,bo tamta "bratowa" to był pustostan totalny haj-lajf,tylko kasa,zero obowiązków-jednym słowem:hajs,bounce i lans ,a meritum rozpadu był fakt,że ona w ogóle nie chciała mieć dzieci.Nie wiem czemu,ale ma pecha na laski.Nie chce go robić nie wiadomo kim-wiadomo każdy brat jest najwspanialszy na świecie,ale on naprawdę jest inteligentym,dobrym mega przystojniakiem a kasy ma koope.No szkoda,że się marnuje...
To tym bardziej po takich przejściach kolejny pustostan znalazł
Jeju ja to dzieci kocham i planuje miec dwójke najlepiej parke
Stary 2012-09-15, 13:38   #4342
LosingMyWay
Zadomowienie

Cocktail jak tam Twój zakupoholizm ? pamiętam, że co chwile coś kupowałaś
Stary 2012-09-15, 13:45   #4343
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail jak tam Twój zakupoholizm ? pamiętam, że co chwile coś kupowałaś
hahha ograniczam ostatnio kupiłam tylko 2 pary spodni Ale wczoraj przebiłam wszystko zamówiłam Emu

P.S sorry po podliczeniu to jednak 4 pary Ale po jednej w miesiacu zaczynajac od lipca teraz we wrzesniu kupilam 2 ale to sie wytnie
Dobrze, że zrobiłam porzadek z ciuchami przy wyprowadzce to moja kuzynka dostala 16kg ciuchów ode mnie

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-09-15 o 13:49
Stary 2012-09-15, 13:49   #4344
LosingMyWay
Zadomowienie

Cocktail czyli wszystko po staremu A jakie emu ? pokaż
Stary 2012-09-15, 13:55   #4345
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail czyli wszystko po staremu A jakie emu ? pokaż
Jeszcze nie mam, ale wkleje jakies zdjecia z neta. Brązowe i miodowe juz mam ala emu to kupiłąm szare, chociaż nie powiem chciałam dorwać chestnut ale nie było Wiem, że niektórym sie w ogole nie podobają ale zadne buty nie sa dla mnie takie ciepłe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _stinger_mini_charcoal_74f0a6a.jpg (106,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2012-09-15, 14:04   #4346
LosingMyWay
Zadomowienie

Cocktail Ja mam emu takie http://img96.imageshack.us/img96/303/41510030.jpg bardzo trudno dostępne a szkoda. Tylko jedynym ich minusem jest to, że wełne mają tylko w cholewie a nie na całej stopie, czego nie wiedziałam przed zakupem. Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolona Te takie standardowe mi się podobają, ale dość wysokie i dopasowane a mi zawsze odstaja i wyglądają beznadziejnie
Stary 2012-09-15, 14:10   #4347
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail Ja mam emu takie http://img96.imageshack.us/img96/303/41510030.jpg bardzo trudno dostępne a szkoda. Tylko jedynym ich minusem jest to, że wełne mają tylko w cholewie a nie na całej stopie, czego nie wiedziałam przed zakupem. Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolona Te takie standardowe mi się podobają, ale dość wysokie i dopasowane a mi zawsze odstaja i wyglądają beznadziejnie
A to z takimi to sie nie spotkałam. Ja to tylko albo mini albo Lo tych wysokich to bym nie chciała jakoś nie lubie, dlatego nie posiadam żadnych kozaków z wysokich butów to mam tylko kalosze Też mi odstają ale chyba dopasowanych bym nie wcisnęła Jedne bardziej dopasowane czarne oddałam mamie bo wole swoje w kolorze fuksji
Stary 2012-09-15, 17:37   #4348
patiuszka
Zadomowienie

Gdzie jesteście???

Tak, oczywiście, jest sobota, pewnie wszyscy miło spędzają czas, tylko ja w łóżku z komputerem i telewizorem

Cocktail, emu bardzo ładne, Ja kiedyś chciałam sobie kupić, nie odstraszają mnie komentarze, że są niekobiece, itp. bo jestem szczupła, mam długie nogi i do legginsów i rurek super mi się podobają Ale zrezygnowałam, bo oryginalne Emu w moim rozmiarze są naprawdę szerokie i wielkie (mam długą, wąską stopę), a nie oryginalnych nie chciałam
Chociaż widziałam kiedyś w Zakopanem fajne buty a'la emu, trochę delikatniejsze, ładnie wykonane i co najwazniejsze z impregnowanego zamszu (czyli skóry), a nie jak większość podróbek ze zwykłej szmaty, co się nazywa zamsz ekologiczny i się do niczego nie nadaje. Niestety nie było mnie wtedy na tamte buty stać, a potem już takich nie spotkałam
Stary 2012-09-15, 17:51   #4349
LosingMyWay
Zadomowienie

Patiuszka nie martw się, ja też cały dzień w łóżku z komputerem Dopiero niedługo się zbieram i gdzieś idę. Nawet mi się zebrać nie chce Rano tylko posprzątałam cały dom, a jak już usiadłam ok. 12 to siedzę do teraz
Stary 2012-09-15, 17:56   #4350
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Patiuszka nie martw się, ja też cały dzień w łóżku z komputerem Dopiero niedługo się zbieram i gdzieś idę. Nawet mi się zebrać nie chce Rano tylko posprzątałam cały dom, a jak już usiadłam ok. 12 to siedzę do teraz
Ale ja chora, i nigdzie nie pójdę A mój TŻ poszedł sobie do Sopotu z kumplem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości