|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Mam to nawet na zdjęciu. ![]() Aczkolwiek, tak jak piszesz, nawet w tych czasach zdarzają się pomyłki, że koniec końców rodzi się płeć przeciwna, niż obiecana.
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale zdjęcie śliczne jak maluszek ssie paluszka |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam z każdego USG fotkę akurat, bo ja na NFZ chodzę, do fajnego lekarza. Za nic nie trzeba płacić, wszystkie badania i pomiary za darmo, jak trzeba na coś skierowanie, to też daje.
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
czesc wieczorkiem
![]() pustawo tu dzisiaj było i spokojnie,.,,, witam nową mamusię i gratuluje nowego chlopaczka ![]() u mnie dzisiaj takie nudy, że aż szok.... teraz tylko kolacja i na łóżko, jeszcze na dodatke mnie głowa pobolewa i nie wiem, czy tylko na głowie się skończy, bo gardło też zaczynam czuc, oj niefajnie miłego wieczorku Mamuśki |
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oo Ty !juz wiem przez kogo kupilam ostatnio krowki Cytat:
gratulacje
|
|
#3157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
smiech na sali... wzielismy sobie na pamiatke jedno za 5 ![]() Gratuluje synka! A Tobie maluchna coreczki Ja bym sie teraz juz chyba wkurzyla jakby mi przy porodzie wyszedl chlop bo prawie cala wyprawke mam juz skompletowana Szaja, duuzo zdrowka dla cudnej Agatki bokeh, wspolczuje, ja taki dzien mialam wczoraj. W koncu nie wytrzymalam, zamknelam sie w sypialni i z pol godziny plakalam w poduszke, jak jakis dzieciak nomalnie ![]() Black ale beznadziejna sytuacja z siostra. Bardzo dobrze, ze zdecydowaliscie sie na zakup swojego wozka Brawa dla Tzta za nowa prace
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2012-09-16 o 20:35 |
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Co o tym myślicie ?? http://allegro.pl/lozeczko-140-x-70-...605516354.html
Pewnie nie będę takiego kupować, ale tak mi wpadło ... :P |
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widzę, że obie jesteśmy już po ostatnim usg,ehh...szkoda ![]() ja przez weekend 3 siaty, ha ha ha. Zaraz pokażę moje ulubione
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym ostatnio polozna mi caly czas wmawiala, ze dziecko jest zle ulozone a jak pojechalismy prywatnie to sie okazalo, ze jest jak najzupelniej ok i tak juz zostalo do porodu
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Nie odzywałam się prawie tydzień, ale to dlatego, że po pierwsze odrabiam praktyki, a po drugie mieliśmy z TŻtem okropny tydzień, problemy rodzinne i w ogóle ![]() Generalnie składam spóźnione życzenia urodzinowe: Wszystkiego naj ślubne również ![]() gratuluję poznanych płci ![]() gratuluję pomyślnych wyników egazminów :klaski: współczuję w potrzebie ![]() witam nowe mamusie! ![]() U mnie w sumie się nic ciekawego nie wydarzyło, kupiliśmy w lumpku kombinezonik maluszkowi za dwadzieścia parę złotych, nie żałujemy, bo stan bdb, a mogliśmy zmacać i w ogóle. Poza tym moja praca licencjacka przez debilny tydzień leży i kwiczy, a pierwszy rozdział wypada mi wysłać w tym tygodniu. Ściskam Was mocno, stęskniłam się
|
|
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko 150wizyta, a jak pod koniec przyjdzie chodzić co 2 tyg na taką wizyte to ładna sumka sie uzbierać moze.. ;] Cytat:
Sarah- trzymaj sie Onaella- gratulacje ! Rany, czuje się jak balonik.........
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przypomnijcie... kupowała z któraś z Was? http://allegro.pl/philips-avent-zest...617892963.html
czy warto to kupić? |
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/zestaw-startowy-av...625507666.html ja bede zamawiac ten, pamietam ze ktoras z dziewczyn zamowila, i mowila ze te dziurki w tych smoczkach sa male , ale tak czy siak sie opłaca, popatrzejeszcze na ten Twój, chyba to samo tyle ze w Twoim są te dyski jakieś :P |
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
Sliczne
![]() Ja zestawu nie kupuje. Kupilam na poczatek tylko dwie butelki 260ml a laktator mam po Gabi - dla mnie porazka. Nic nie moglam nim odciagnac a mloda jak sama ssala to sie jakos najadala
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
onaella, to brazowe cudenko jest sliczne!
![]() sarah, duzo zdrowia zycze! Bylismy dzis z TZ na targach mieszkan. Przeraza mnie to wszystko. Jest tyle roznych mozliwosci, lokalizacji, a nic nam nie pasuje na 100% :/ Nie chcemy wynajmowac, bo zaplacimy tyle samo co za rate kredytu, ale z drugiej strony nie chcemy tez na szybko kupowac byle czego |
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za linka
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sama nie mogłam oczu oderwać, a jakie milusie w dotyku ![]() My też szukamy domu do przeprowadzki bo teraz nie mamy ogródka i ciężko coś znaleźć w naszej okolicy i jeszcze w dobrej cenie. |
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeestem!
Melduję, że się poddałam na 97 stronie - nigdy Was nie nadrobię! Miałam gościa, koleżankę przez kilka dni, a potem cały weekend pierwszy zjazd na uczelni - więc dopadł mnie bezsił ogólny, a jak jeszcze zobaczyłam ile napisałyście to już w ogóle padłam na twarz! Jutro mam wizytę - usg połówkowe - trzymajcie kciuki za Adasia - bo jak jednak będzie dziewczynka to będę w malutkim szoku Ale oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe było. Stresuję się bardzo.
|
|
|
|
#3175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sarah zdrowia!!! i onaella gratuluje synka no i super ciuszki! Dziś tż miał urodziny, ale nie do konca sie spisałam ![]() dobranoc
|
|
#3176 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.euro.com.pl/sokowirowki/p...-hr-1861.bhtml na allegro jest tańsza o stówkę już razem z przesyłką ;] ma duży otwór i dużą moc ![]() tu jest fajne, że łatwo się rozmontowuje części i wrzuca do zmywarki -wszystkie! ;] a jak się nie używa zmywarki, to tak czy siak łatwo ją się myje! ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ja tam z nimi mam kontakt..ale taki czasami przez skype..fb..i tyle... wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
już 3jki? spokojnie...te smoczki można używać dłużej niż miesiąc i dwa..nie ma co się sugerować opisem na opakowaniu ;] ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- dyski się przydadzą, jak będziesz przechowywać pokarm w lodówce, albo będziesz gdzieś szła z dzidzią outside..to tym dyskiem zamkniesz sobie butelkę ;] |
|||||
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dopiero gdzieś pod koniec roku, może w okolicy świąt.
|
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello girls
Chyba muszę zainwestować w kurs szybkiego czytania, bo inaczej Was nigdy nie nadrobię. Gratuluję wszystkim mamuśkom zdrowych chłopców i dziewczynek ![]() My ostatnio najedliśmy się trochę strachu. W czwartek obudził mnie ból brzucha i rano pojechaliśmy na IP, bo nie mogłam się skontaktować z moim ginem. Czwartek i piątek przeleżałam na patologii, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Zrobili mi wszystkie badania, no i dostałam mocniejsze tabletki rozkurczowe. Miałam robione usg, ale z wrażenia nawet się nie zapytałam to tam się u mnie chowa. Najważniejsze, że zdrowe ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko napisałam to co któraś z dziewczyn wcześniej pisała. Nie pamiętam która, ale pytała się czy te dziurki można później powiększyć. I miała jakieś wątpliwości co do tego że one takie małe. I tyle A co do dysków to tez doszłam do takich wniosków ![]() Wcinam kanapki z czosnkiem dalej, ból gardła przeszedł, ale za to nos mam zatkany A później syrop z cebuli i lepiej niech się nikt do mnie nie zbliża, bo zabiję oddechem |
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
O dziurkach ja pisałam, ale nie że są małe, tylko że jest 1 - potem dopatrzyłam że 1 jest w tych małych butelkach, a 2 w dużych. Pytałam o dorobienie dziurek jak dziecko będzie większe, a nie powiększenie.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-17 o 08:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

mały tak pięknie rozłożył nogi że aż miło 
Mam to nawet na zdjęciu. 

) ale zdjęcie śliczne jak maluszek ssie paluszka
bo prawie cala wyprawke mam juz skompletowana
Brawa dla Tzta za nowa prace 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)