|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
![]() tak, bo na blogusiach to tylko można się zachwycać, a jak chcesz coś wnieść coś treściwego w komentarzu to "się czepiasz" ja chętnie czytam jakieś uwagi ale raczej dziewczyny są takie miłe, że nie ma prawie krytyki ![]() aleee Ci fajnie! ![]() Cytat:
myślałam, ze fałszywy alarm sieję... a tu proszę!uwzięli się na włosomaniaczki...może to jakiś producent półproduktów silikonowych im za to wszystko płaci, najierw alterka, teraz babassu [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36566646]Naprawdę dziwi mnie, dlaczego wycofują akurat NAJLEPSZY rodzaj ze wszystkich 4 odżywek Isana Hair? :/[/QUOTE] Orlico dłonie Hulka to trochę przerażające ![]() zakupy dzisiaj zrobiłam lakierowe humor mi się poprawiłte essensiaki zmieniające kolor to tak jak wibo, działają i ze zwykłym bezbarwnym lakierem oczywiście
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-09-16 o 21:57 |
||
|
|
|
#3662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro kupię sobie nową suszarkę do włosów Moja stara kosztowała bodajże 30 zł, miała tylko gorący nawiew, strasznie niszczyła włosy (po jednym suszeniu musiałam doprowadzać włosy do porządku przez kilka dni ) i dopiero co się spaliła Już zamówiłam mojego nowego Remingtonka, ale zapłacę jutro jak przejdę się do wpłatomatu Ogólnie unikam suszenia włosów (jak wstaję rano, to myję wieczorem i schną samoczynnie), ale czasami po prostu trzeba. Dlatego warto jednak mieć porządną Cieszę się bardzooooo |
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36568443]Już zamówiłam mojego nowego Remingtonka, ale zapłacę jutro jak przejdę się do wpłatomatu
Ogólnie unikam suszenia włosów (jak wstaję rano, to myję wieczorem i schną samoczynnie), ale czasami po prostu trzeba. Dlatego warto jednak mieć porządną Cieszę się bardzooooo super ja mam babyliss pro (fajna, ale wolałabym żeby ciepły nawiew był chłodniejszy )ja za każdym razem suszę, ale nie mam zniszczonych włosów
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36558373]
Któraś z Was ma cielistą kredkę Basic i może mi powiedzieć, czy jest godna polecenia? Planuję zakup i czytałam sporo pozytywnych recenzji na blogach, ale Wasza opinia jest dla mnie przekonująca [/QUOTE]Mam lubię. Ale nie jest imponująco trwała. Ale ogólnie jest dobra. Chociaż ja zapominam jej używać Szwajcaria jest przepiękna! |
|
|
|
#3665 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To nic, tylko pozazdrościć włosków, naprawdę ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3666 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja mam właśnie taką porządną Remingtona - mąż mi kupił
ale bardzo rzadko suszę włosy
|
|
|
|
#3667 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzę "na własne oczy"
jeśli będzie mi dane zjechać gdzieś z autostrady Cytat:
Nie kuś już więcej lakierami
|
|
#3669 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36569195]Jaką, jaką?
[/QUOTE]czekaj - muszę iść do łazienki zobaczyć
|
|
|
|
#3670 | |
|
Moderator
|
Cytat:
nie przejmuj się! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36559457]Kurde, wszystkie plany mi się pokrzyżowały przez tego faceta, co ma mi pająka przywieźć. Od godziny 11:00 już trzy razy zdążył zmienić plany, w końcu nie wiem, o której będzie A na siłownię już nie pójdę, bo jest do 16 ![]() Za to zrobiłam sobie sesję zdjęciową z okularach Oczywiście na kilkadziesiąt zdjęć wybrałam tylko dwa, ale jedno z nich mi się tak spodobało, że nawet profilówkę na FB zmieniłam [/QUOTE]jak ja kocham ludzi co mają plany innych w de... mój teść taki jest. Kiedyś miałam mu pozowac do zdjęć wózków, miał po mnie przyjechać za pół godziny. Ja się umalowałam, uczesałam, ubrałam, a on przyjechał po 2,5h bo stwierdził że taka piękna pogoda była, że on sobie na motor musiał wyskoczyć... Ja dzisiaj w Poznaniu latałam, pojechałam mieszkanie posprzatać przy okazji zaliczyłam małe zakupy Aaa i w ogóle obejrzałam nowy odcinek Glee!!! Zapraszam Was do mnie na relację z mojego ostatniego pobytu w Stolicy )
|
|
|
|
|
#3671 |
|
w krainie snu i marzeń
|
doopa - mam rowentę. też na 'r'
|
|
|
|
#3672 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż pajączka dostałam ![]() W ogóle wkurzają mnie takie ciapy, jak ten gość - jest sympatyczny, ale od razu wali tekstami typu "niech z tego malucha wyrośnie tak piękna samica jak z jego nowej mamy" Jestem piękną samicą, od razu mi lepiej...A co do Glee - też mam meeega niedosyt! Gdzie Puck? I Santana?! I trenerka Beast (nie pamiętam, jak ją się pisało)?!
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36569432]No w końcu na szczęście w ogóle przyjechał, ale plany popsute
Chociaż pajączka dostałam ![]() W ogóle wkurzają mnie takie ciapy, jak ten gość - jest sympatyczny, ale od razu wali tekstami typu "niech z tego malucha wyrośnie tak piękna samica jak z jego nowej mamy" Jestem piękną samicą, od razu mi lepiej...A co do Glee - też mam meeega niedosyt! Gdzie Puck? I Santana?! I trenerka Beast (nie pamiętam, jak ją się pisało)?! [/QUOTE]Gdzie Finn do cholery ciężkiej! same zdjęcia w telefonie mnie NIE satysfakcjonują! ![]() haha aaaaaaaaaaale Ci zajechał! Ty samico ptasznika Ty!
|
|
|
|
#3675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Momentami się oczywiście zryczałam na tym odcinku - jak Kurt żegnał się z ojcem, potem jak na końcu spotkanie Rachel i Kurta |
|
|
|
|
#3676 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36569562]Za Finnem nie przepadam, więc za nim nie tęsknię, niech sobie Rejczel ułoży związek z ciachem spod prysznica
![]() Momentami się oczywiście zryczałam na tym odcinku - jak Kurt żegnał się z ojcem, potem jak na końcu spotkanie Rachel i Kurta ja tam go uwielbiałam, wiesz przecież ale ciacho spod prysznica też niczego sobie! jejejeeeeee nie ryczałam sama więc ![]() dziewczyny, mogę się Wam pochwalić? Bo dzisiaj łaziłam po sklepach... i przymierzałam spódniczki. Nie kupiłam jeszcze żadnej krótkiej bo mam zbyt brzydkie nogi, ale mieszczę się z odwłokiem (zostańmy na chwilę przy pajęczej terminologii) w rozmiar 38 |
|
|
|
#3677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na mnie też już spodnie wiszą, cieszę się jak głupia ![]() Ale rodzinka pyta, kiedy wreszcie dam sobie spokój, skoro tyle już osiągnęłam Nie ogarniają, że skoro dotarłam do połowy drogi do celu, to chcę dobić do końca!
|
|
|
|
|
#3678 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36566102]
Przewijał się tu wątek Isany z babassem - byłam w 4 Rossmannach, w trzech jej w ogóle nie było (z czego w dwóch nawet nie było etykiet, a w jednym po prostu pusta półka, ale etykieta była), a w jednym było tylko 5 sztuk, więc wzięłam 3 w razie czego I dzisiaj TŻ kupił mi maskę BingoSPA bo zapomniałam portfela do Tesco [/QUOTE]Cytat:
Rossmann się prosi o solidny opieprz chyba. To moja ulubiona odżywka do podstawowych czynności włosowych, tania, świetna i z dobrym składem. A oni chcą ją wycofać? Rzekłabym nieprzyzwoicie, ale złagodzę obyczaje i się zapytam: Rozumu niespełna czy co? Cytat:
![]() Wrzucisz ten topper na bloga? Bo się na niego napaliłam jak szczerbaty na suchary, ale się waham nadal i mam kilka dni na podjęcie decyzji czy jest za☠☠☠isty czy nie ![]() Cytat:
Wiem jakie to uczucie po długim czasie zmieścić się w 38/40 z tyłkiem
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko troszkę
![]() rowenta też dobra chyba, prawda? ![]() Cytat:
wg mnie fajny, ale nie umywa się do circusa i aquariusa ![]() za mało tych brokacisk się rozprowadza, trudno w miarę równo rozmieścić brokat, trzeba dać ze dwie warstwy pewnie nie wiem kiedy będę nim malować, bo nie chcę aż tak szaleć w pracy na razie, a codziennie mam zajęcia ![]() ale warto zobaczyć chociażby w guglu
|
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
haha
No ok ![]() U mnie notka na "do widzenia" ![]() I teraz będziecie mieć ode mnie 2 tygodnie błogiego spokoju Jak wrócę to na pewno będzie nowa część wątku
|
#3682 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36562354]Ooooo całkowicie Cię rozumiem! Ja ostatnio ciągle siedzię do 2-3, a budzę się o 11:30 najwcześniej, 13:30 najpóźniej
Co najgorsze, ostatnio mam najgłębszy sen od 9 do 11, wtedy kompletnie nic nie słyszę co się dzieje w domu... A tak o każdej porze dnia i nocy najmniejszy szelest jest w stanie mnie obudzić! Coś strasznego, też się tak rozregulowałam i bardzo mi się to nie podoba bo do tej 2 w nocy mam oczy jak pięciozłotówki [/QUOTE]Mam identycznie... O 11nie sposób mnie dobudzić. Ostatnio odebrałam telefon na śpiąco, po czym wróciłam do łóżka i dalej spałam;P Jestem sową i mi taki tryb życia odpowiada. |
|
|
|
#3683 |
|
Konto usunięte
|
Też jestem sową, ale krótko śpię - kładę się spać koło 3, a koło 9-10 bez problemów mogę wstać. Jeśli muszę wstać wcześniej, kładę się tak, żeby min. 6h przespać, bo poniżej to już za mało dla mnie.
Teraz na przykład wstaję do pracy o 9, więc spokojnie jeszcze mogę jakąś godzinkę posiedzieć
|
|
|
|
#3684 |
|
BAN stały
|
Swoją drogą, czy was też tak boli głowa, jak pochodzicie trochę po CCC? Ja nie jestem w stanie znieść zapachu kadzidełek. Wyjątkowo drażni mnie ta woń, która jest dość intensywna. Wielokrotnie wychodziłam ze sklepu, bo nie umiałam wytrzymać tego zapachu.
Złożyłam dzisiaj zamówienie kuzynowi. Powiedziałam mu, jakie produkty z DM Market widziałabym na swojej toaletce. Zapomniałam, że rozmawiałam z facetem i wyleciałam z tekstem:" no i zobacz, czy z kolorówki mają ten tusz, no i jakby były jakieś matowe cienie" Kuzyn od razu zapytał, czym jest kolorówka;D
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico,piękna samico :d
nie spałam pół nocy,czuje się beznadziejnie.
|
#3686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko bez żadnego obraźliwego tonu. Ot, komentarz. Z ciekawości zajrzałam tam po miesiącu i okazało się, że dziewczyna do tej pory nie zatwierdziła tego komentarza, a inne tak. Powiem szczerze, że dziwią mnie osoby, które wytwarzają taki sztuczny klimat wokół siebie: spijamy sobie z dzióbków, przytakujemy i nie dopuszczamy żadnych innych opinii. Trochę to żenujące i źle świadczy o rzetelności takiej blogerki.
|
|
#3687 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Robi się groźne
? Też nie lubię czegoś takiego...
|
#3688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36564007]Nie, na ręce nie wolno brać ptaszników, tylko nieodpowiedzialne i pozbawione wyobraźni osoby tak robią Ptaszniki nie mają pamięci, nie oswajają się, są zupełnie nieprzewidywalne i kierują się instynktem - w jednej chwili może grzecznie siedzieć na dłoni, a w drugiej ukąsić i w mgnieniu okna zniknąć pod szafą. A każdy pająk jest jadowity, w mniejszym lub większym stopniu. Te moje na pewno nie zabiją, strasznej krzywdy też nie zrobią, bo celowo wybrałam gatunki o słabym jadzie - ze względu na kota i młodszego brata. Poza tym teraz są maleńkie, więc ich ukąszenie na razie można by było porównać do ukąszenia osy.Gorzej, jak ktoś dostanie wstrząsu anafilaktycznego... Dodatkowo ptaszniki mają włoski parzące na odwłokach - jak się czują zagrożone to je "wystrzeliwują". Normalnie to parzy jak pokrzywa, ale ja np. jestem najwyraźniej uczulona, bo u mnie spotkanie z włoskami parzącymi kończy się czerwonymi dłońmi, wielkimi jak u HellBoya czy innego Hulka, w dodatku potwornie swędzącymi przez jeden-dwa tygodnie... A, dodam jeszcze, że ptaszniki można przenosić w dłoniach, ale do tego trzeba użyć konkretnego chwytu - ja się nigdy nie odważyłam. No, to się rozpisałam, nawet poza pytanie :P[/QUOTE] Oj ja się boję pająków grrr Ciekawe hobby .Niby spałam dobrze ale jakaś rozbita chodzę. Muszę kawkę zrobić. Miłego dnia dziewczyny.
|
|
#3689 |
|
Konto usunięte
|
Doberek
![]() Na blogu post o okularach Firmoo, pierwszych, jakie w ogóle noszę na nosie Proszę iść i ładnie mi skomentować, że są idealne i świetnie w nich wyglądam, bo się przekonać nie mogę
|
|
|
|
#3690 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wiele z Was pisało o okularach Firmoo. Mam pytanie co do tej promocji na ich stronie. Czy tam rzeczywiście nie ma żadnego haczyka? Wybieram okulary, płacę tylko za wysyłkę i nie zobowiązuje mnie to do niczego?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

ale raczej dziewczyny są takie miłe, że nie ma prawie krytyki 
myślałam, ze fałszywy alarm sieję... a tu proszę!

) i dopiero co się spaliła
Cieszę się bardzooooo 

Lush & China Glaze lover! 
Rossmann się prosi o solidny opieprz chyba. To moja ulubiona odżywka do podstawowych czynności włosowych, tania, świetna i z dobrym składem. A oni chcą ją wycofać? Rzekłabym nieprzyzwoicie, ale złagodzę obyczaje i się zapytam: Rozumu niespełna czy co?