|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
bishonka, koszulka jest świetna
Innym razem kupisz ten kombinezon, a może inny ładniejszy znajdziesz ![]() Delicjanka, dobrze że chociaż coś Ci pomogło ![]() Dzięki za wszystkie pomysły na obiad. Zdecydowałam się na zupę pomidorową i ziemniaki z jajkiem. Proste danie, ale dawno nie jadłam
|
|
|
|
#3272 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
poczytałam was a teraz biorę się za porządki w pokoju bo już nie mogę patrzeć na ten nieład. Czeka mnie przemeblowanie w pokoju bo wstawiamy kominek- nienawidzę potem tego uczucia... Nie umiem się odnalezc przez kilka dni. Dziś moja chrześnica ma roczek więc jak trochę ogarnę to do niej idę zajrzę do was później,buziole
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
wow, ale tu dziś ruch
![]() może pózniej dam rade przeczytac.... cały dzień wygrzewałam się na słoneczku i kibicowałam mężowi rąbiącemu drewno na zimę, bo wiecie- jak się ktoś przygląda to pracujący ma więcej siły do roboty ![]() a teraz czeka mnie prasowanie, bo pięknie pranie wyschło w takim ciepełku |
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi dzis twardnieje brzuch
nie wiem czemu martwi mnie to troche....
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam dziś dzień do dupy ciagle w biegu i humor mi niestety nie dopisuje- strasznie mnie dziś ludzie denerwowali zaraz chyba się walnę spać to będzie mi lepiej Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-09-17 o 17:09 |
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Wracając z pracy zahaczyłam o lumpka
![]() Kupiłam m.in maskotkę Kubusia Puchatka, 2 pary miękkich jeansów (jedne to ogrodniczki), fajne spodenki ocieplane, bluzo-sweterek z kapturem i body z długim rękawem Za wszystko zapłaciłam 30 zł
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas mimo, że mamy jedną sypialnię wolną to nie mam gdzie już upychać. A szukanie nowego domu to masakra
|
|
|
|
|
#3279 | ||||
|
Zadomowienie
|
Eff +3 kg do wagi sprzed ciąży
Nie ma tragedii ale i tak czuje się ciężko.Cytat:
![]() Cytat:
Albo czego nie ma![]() Cytat:
Cytat:
Podoba mi się![]() Bokeh też tak miałam: twardnienia i bóle. Kupiłam w aptece Asparawit Mama(zapłaciłam 5 zł-była promocja), łykam rano i wieczorem i od tygodnia czy dwóch już nie miałam takiego uczucia ![]() Aha co do INTELIGO-dla mnie beznadzieja, miałam 4 lata, za wszystko opłaty, ciągle odsetki za coś, tragedia. Teraz mam Deutsche Bank i szczerze polecam!!! Mam konto około pół roku i nie zapłaciłam za nic ani grosza! Za karte, kuriera, bankomaty za granicą ZA NIC. Do tego na tym koncie ma się podkonto oszczednosciowe-wrzucamy tam jak mamy więcej gotówki i zarabiają pieniążki-w każdej chwili można przelac na zwykłe konto-próbowaliśmy, zysk był rzeczywiście, jesteśmy bardzo zadowoleni. Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2012-09-17 o 17:20 |
||||
|
|
|
#3280 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki, witam sie po 2 tyg ponad nieobecnosci ... Bylam z przyjaciola na grzybach nad zalewem sulejowskim w Trescie ... MIalysmy jechac na 5 dni, zostalysmy 2 tygodnie ... chyba gdyby nie dzisiejsze usg, to bym jeszcze siedziala, bo grzyby sie pojawily, 2 dni przed naszym wyjazdem
![]() ![]() ![]() Gratauluje wam udanych wizyt, skladam zyczenia urodzinowe Szaji spoznione ... Czytalam was pilnie, ale neta mialam strasznego i nie dawalam rady pisac ... No i nie bede was trzymac w niepewnosci, bedzie dziewczynka Teraz uciekam na urodzinki do dziadka, moj tatus dostanie w prezencie plytke z usg, nawet 4d wlaczala ... no i zrobila mi na kase chorych ... kocham moja ginekolog, bo juz plakalam ze 200 zl badanie ![]() ![]()
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czytajcie
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...zy_cztery.html niesamowita no i przy okazji zbierają rzeczy dla tych maluszków |
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda, że nie mam jak wysłać rzeczy |
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu TŻ prosił, żeby lekarka znalazła pitola? Dziewczynka przecież nie jest gorsza, mój TŻ się bardzo cieszył, mimo, że nastawialiśmy się na synka. A co do ruchów, to masz rację, nie wszystkie są przyjemne.
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny, trochę się opuściłam z forum ale próbuję nadrobić.
Gratuluję wizyt ![]() Starah zdrowia życzę Piękne ciuszki wklejacie, ja nadal nic nie kupuję, czekam na paczkę od bratowej jak dostanę to sprawdzę czego bardziej brakuje. Pisałyście o bólach brzucha, ja dzisiaj mam właśnie nie ciekawy dzień. Zaczęło się w nocy, obudziłam się na plecach i miałam twardy brzuszek więc wzięłam szybko nospę i po chwili zasnęłam. Rano po przebudzeniu na badania, tam kolejka straszna a ja głodna. Oczywiście nikt nie chciał przepuścić więc stałam pól godziny. Po powrocie zjadłam śniadanie i położyłam sie na drzemkę obudziłam się dopiero o 12 ale nadal nieprzytomny jestem i brzuszek boli, najpierw jak na okres a teraz czuje jak ciągnie wszystko. Do tego synek strasznie ruchliwy dzisiaj i powiem szczerze, że od jego akrobacji jeszcze bardziej mnie wszystko boli.
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze akurat dzidzia się tak ulozyla ze nie czujesz tych ruchów, czasem tak bywa, nie stresuj się na zapas A o to mój brzuszek, przed chwilą zdjęcie pstryknęłam
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale duży ! superaśny ![]() No staram sie nie martwic ale jakiś taki mam dziś dzień do du.py
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
wow, jaki brzuszek, a jakie nogi
|
|
|
|
#3289 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
|
#3290 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czyli nie tylko ja mam taką piłeczkę ![]() Ewik wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Dużo miłości ![]() Ciuszki piękne wstawiacie ![]() My wczoraj składaliśmy meble, to znaczy mąż z moim tatą a ja kibicowałam. Wreszcie mamy wygodne łóżko do spania i nie muszę co rano składać narożnika w pokoju dużym. Mamy też szafę, nareszcie pomieszczę się z ciuchami i ciuszkami młodego. |
||
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Delicjanko, brzusio mega, piękny!
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tak na szybko!
legginsy już są dla Was gotowe. na priv podsyłam Wam wszelkie szczegóły ![]() Aha i dodam jeszcze, że przez allegro kupna nie ma możliwości, gdyż ta Pani szyła dla poszczególnych dziewczyn zupełnie inne rozmiary. Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-09-17 o 19:34 |
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż też był bardziej nastawiony na synka i jak ktoś pyta jaka płeć, a ja mówię, że dziewczynka to on dopowiada, że to nie na 100% i może się jeszcze zmieni Ale to tylko takie gadanie, bo i tak jest zadowolony Dziękuję
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-09-17 o 19:40 |
|
|
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha i teraz tylko ustalcie sobie jakiś tytuł przelewu... Legginsy forum wizaż ? i te dziewczyny, które chciały konkretnie uszyte legg pod dany rozmiar - napiszcie w mailu i przelewie swój wzrost i rozmiar jaki miał być
|
|
|
|
#3296 |
|
BAN stały
|
djerba super, że już są
w takim razie niech będzie ten tytuł legginsy forum wizaż zaraz robię przelew.
|
|
|
|
#3297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko zróbcie te przelewy, bo kobita się napracowała ;] mam nadzieję, że żadna z Was się nie rozmyśliła
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Super kochana, dzieki wielkie
czekam na meza i robie przelew ![]() Mysle, ze legginsy forum wizaz jest ok
|
#3299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
BAN stały
|
Ok, mail i przelew puszczony. Dzięki djerba za załatwianie tego wszystkiego
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() Delicjanko śliczny brzuszek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Innym razem kupisz ten kombinezon, a może inny ładniejszy znajdziesz 

też dawno nie jadłam. Lubię do tego jeszcze mizerię
poczytałam was a teraz biorę się za porządki w pokoju bo już nie mogę patrzeć na ten nieład. Czeka mnie przemeblowanie w pokoju bo wstawiamy kominek- nienawidzę potem tego uczucia... Nie umiem się odnalezc przez kilka dni. Dziś moja chrześnica ma roczek więc jak trochę ogarnę to do niej idę
nie wiem czemu martwi mnie to troche....

no ale cóż może się to zmieni jak już pójdę na zwolnienie i będę siedziała w domku tak jak niektóre z was
witam nowe mamuśki oraz gratuluje udanych zakupów wszystkie wasze ciuszki są takie cudowne. Ja już nie mogę się doczekać kiedy pójdę na zakupy. Jeszcze dwa tygodnie i będziemy wiedzieli kto w moim brzuszku siedzi 
Podoba mi się