|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Dopiero osatnio zaczęłam użwać kosmetyków Avonu, ale jestem zadowolona. Uzywam kremu do mycia twarzy tego niebieskiego(bardzo delikatny do suchej cery) i kremu z tego samego zestawu, leciutki i odświeżający, teraz zamówiłam sobie serię witaminową. Kupiłam też szampon -trawa cytrynowa i jaśmin, ładnie pachnie i mięciutkie włosy, są po nim. Poza tym z Planet Spa kuracja parafinowa do rąk jest super. Może trochę za intensywnie pachnie, ale nie o to chodzi...w końcu rączki gładkie
![]() Poleca też krem zimowy z witaminą A i C ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Raczkowanie
|
a ja wlaśnie dostałam torbe IN bLOOM,ktora zamowilam na allegro i .....hm...przede wszystkim strasznie pachnie...sztucznością(ch yba będę musiała ją wietrzyć)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Raczkowanie
|
Pszyszla paczucha i oto wrazenia:
- z oferty interenetowej jest zel algowy ale narazie schowalam bo mam jeszcze troszke z bialej herbaty wiec jak to skoncze to otwieram algowy mam nadzieje ze bede z niego zadowolona ![]() - perelki brazujace - wydaje mi sie ze sa mietsze tzn wiecej sie nabiera na pedzel niz w tych starych co mialam (tzn jeszcze mam koncowke)ale musialam przetestowac nowe ![]() - odzywke do paznokci strong results kolejne opakowanie - swietna - 2 wody percive bez atomizerka konczy mi sie buteleczka ktora wzielam z katalogu swiatecznego wiec zaopatrzylam sie teraz w 2 opakowania ![]() - krem na noc zródło mlodosci - mysle ze jak mam 25 latek to juz moge zaczac uzywac tymbardziej ze podobno sa tam zawyzone lata w serii anew (tak mi mowila koordynatorka) - kojene 2 opakowania blotka PLANET SPA - tez uwielbiam - i peeling srodziemnomorski PLANET SPA - tak zachwalacie wiec wzielam zeby sie przekonac na wlasnej skorze wczesniej bralam balsam i jestem zadowolona wiec do kompletu tym razem sprezentowalam sobie peeling - peeling do stop z morska sola - rzeczywiscie fajny nawet nie wiem czy nie lepszy od tego zluszczajacego (ale uzylam wlasnie przed chwila w kapieli wiec po 1 uzyciu nie wiem czy moge az tak porownywac ) I to chyba byloby na tyle reszte to kosmetyki dl aklientek : przywieszka na tel wraz z brelokiem, perfumy treselle silver, kremy do rak , szampony, itd raczej nic nowego. To bybylo na tyle z moich spostrzezen (jestem w ogole pod wrazeniem bo mialam wysokie zamowienie jak nigdy dotad stad tyle kosmetykow wzielam dla siebie 2 raz taka okazja moze sie powtorzyc ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama używa i mówi, że calej serii Anew to nie powinny raczej używać osoby poniżej 40 roku. Jej poprzednia konsultantka też miała takie zdanie. Niszczy się tylko cerę takimi kosmetykami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A moze inne dziewczyny wiedza cos na ten temat, prosze napiszcie co sadzicie o tych kremach? Czytam to co pisze w katalogu to raczej moznaby bylo uzywac w moim wieku ale jak przeczytalam ulotke z tego kremu to troche sie przerazilam jakos nie jest powiazane z tym co pisze w katalogu HMMM |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
Czy przychodza wody in bloom z torbekami czy są w brakach ? mam zamówienie na kilka butelek i teraz nie wiem co mam mówić
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
Na każdego te kremy pewnie działają inaczej. Ale myślę, że jak nie ma wielkiej potrzeby stosowania ich to raczej chyba lepiej odłożyć je na później... Chyba cera jednak lepiej się czuje bez kosmetyków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobilam zdjecia (ten ciemniejszy to Rose Beam), ale w sztucznym swietle i z fleszem kolory (zwlaszcza RB) sa troszke przeklamane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3793 |
Raczkowanie
|
Mam dziewczyny pytanko.Czy uzywacie którychś z tych odżywek z Avonu do paznokci??Bo zastanawiam się nad kupnem jakiejś ale chciałabym poznac wasze opinie.Asicka1 pisała,że odżywka wzmacniająca Strong Result jest super...Paznokcie rzeczywiście stają się po niej mocniejsze??Bo moje to się strasznie łamią
![]() ![]()
#3794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ojej po to chyba jest forum by się móc wypowiedzieć cóż Cię tak oburzyło ?? ![]() Akurat jakbym nie używał tych kosmetyków bym się tu po prostu NIE wypowiadał czyż nie ... ale miałem tą "przyjemność" gdy kuzynka była jedną z konsultantek przez kilka lat i wiem conieco ![]() Tandeta jak i dobre kosmetyki się wszędzie zdarzają w każdej firmie a w Avonie chyba notorycznie co katalog jest coś takiego ;/ pozdr.
![]() |
#3795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak najbardziej polecam ![]() było pełno ochów i achów nad nią w 1 części wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W takim razie na pewno się zaopatrzę ![]() ![]() ![]() PIerwszej częsci wątku nie czytałam od początku,zaczęłam w sumie pod koniec dopiero,więc pewnie musiałabym się trochę na przekopywać ![]()
![]() |
#3797 | |
Wtajemniczenie
|
Ale wy dużo piszecie
![]() Msm zamówionka na II termin na jakieś 150zł ![]() i tu moje pytanie:w k03 uzbierałam upust 25% teraz zamawiając na rugi termin dobije do kwoty 1200-czyli upust 30%-czyli kosmetyka zamówione na drugi terminbędą z 30%pustem? i przechodzi on na następny katalog? A czy robią jakąś korektę do zamówienia na pierwszy termin(tam gdzie miałam25%)skoro w tym samym katalogu w drugim terminie dobijam do wyższego upustu? Strasznie zamotałam ale mam nadzieję że mnie chociaż trochę zrozumiałyście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Raczkowanie
|
dziewczyny,na podgladzie faktury jak sa jakies braki to czerwona czcionka obok pisze?bo nigdy nie robilam podgladu a dzisiaj zajrzalam i nic nie pisze o brakach,a nawet sporo zamowilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Raczkowanie
|
no przyszla paczka - najbardziej ciesze sie z bizuterii Taline jest po prostu sliczna!=D ktoras z was pisala ze przyszedl jej tylko naszyjnik czy tylko kolczyki mi na szczescie przyszedl komplet
#3800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi przyszedł cały komplet - naszyjnik plus kolczyki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nawet chyba 33% bo teraz jest to +3%, tak czy nie? mala_martyna- jak coś jest w brakach to przy produkcie są same zera, jest produkt, zaksięgowany 1, a potem same zera, nie ma cen itp. Ale np przy zestawach są też zera, a potem przeważnie rozbite na części, więc trzeba części szukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z Tobą, że po to jest forum, by móc się wypowiedzieć ![]() Każda firma produkuje zarówno lepsze jak i gorsze produkty.To co jest tandetne dla Ciebie, może być rewelacyjne dla kogoś innego, więc takie generalizowanie jest nie na miejscu, a zwłaszcza w tym wątku. Tu panuje bardzo przyjazna, miła atmosfera. Wymieniamy swoje doświadczenia, pomagamy sobie nawzajem i doskonale zdajemy sobie sprawę, że nie wszystko jest super. Z całym szacunkiem, ale chyba pomyliłeś wątek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() w 03 był jeszcze srebrny, miedziany i zielony. jak potestuję to dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Raczkowanie
|
"Z całym szacunkiem, ale chyba pomyliłeś wątek."
Popieram przedmówczynię w 100%...
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
Ha, mam zamówienie na 1 termin 03 na 450 zł., nie ma bata żebym do 500 nie dobiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
a co się nim dziewczyny przejmujecie, ignorujcie jego wypowiedzi to nerwów zaoszczędzicie
![]() ![]() jak będziemy odpisywac na jego posty to zaśmiecimy ten wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.