|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3722 |
Czekam na Ragnarok
|
Co do złotych szminek to odradzam odcień Bronze Treasure, bo wygląda - cytuję: "jak dla starej baby" - taki rudawy jakby. Szminka Lśniące Piaski jest ponoć bardzo dobra (transparentna, a moją ulubioną jest odżywczo-nabłyszczająca, więc powinno być ok). Lepszy jest odcień beżowy czy ten bordo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
brak z kat.3 woda In Bloom wraz z torebką
![]() pierścionek Alsace cień Chocolate ze str. 89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Raczkowanie
|
dostałam dzisiaj paczkę z 03 więc dzielę się wrażeniami ze swoich kosmetyków (troszkę dużo zamawiałam):
- woda perfumowana in bloom- śliczna, bardzo mi się podoba ten zapach. -torebka in bloom - ładna, jak się ją już czymś wypcha ![]() -tusz "pełnia rzęs" + płyn - kupiłam kolejne opakowanie, bo tamten mi się już skończył. To ostatnio mój ulubiony tusz i mam nadzieję, że avon go nie wycofa. Płyn jest taki sobie, też już go miałam i nie lubię go, bo nie dość, że słabo demakijażuje to czasem podrażnia oczy. -cień do powiek złociście połyskujący- kupiłam sobie dwa kolory (powder pink i pinky peach). Cień jest super, nie osypuje się, ładnie się rozprowadza, można go rozetrzeć żeby uzyskać delikatny kolor albo zostawić taki mocny kolorek. Kupię sobie więcej odcieni następnym razem. -złocista szminka- brałam dla siosty i jest bardzo zadowolona. Szminka ładnie połyskuje na ustach -krem anew alternative pod oczy (nowość z demo) - szybko się wchłania, o działaniu trudno coś powiedzieć po pierwszym użyciu. Poza tym wydaje mi się, że on jest bardziej na zmarszczki niż na cienie pod oczami więc oddam go mamie, bo chyba jestem na niego za młoda. -szminki PW z demo mi nie przysłali................ ...... -far away woda perfumowana - (też dla siostry) nie są takie ciężkie jak mogłoby się wydawać po próbkach. Ładny i trwały zapach ale nie w moim typie. i to chyba wszystko, bo reszta to rzeczy codziennego użytku które zamawiam stale, czyli szampony, dezodoranty, toniki itd.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
ja tradycyjnie jeszcze czekam na moją paczkę
![]() obstawiam,że przyjdzie za godzinę-póltorej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
TTA in Bloom z torebką w brakach
![]() ![]()
#3728 |
Raczkowanie
|
rany,jeśli Wy już amcie braki...to co ja mam mówić-dopiero dziś złożyłam pierwsze zamówienei z katalogu 03
![]() ponieważ jestem maniakiem torebkowym,skusiła mnie jeszcze torba In Bloom,z tym że zamawiałam ją na allegro za 19,50... ![]() aha i jescze jedno czy ma ktoś może mini katalog i mógłby wkleić fotki?będę bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym jak ściągniesz K04 na kompa to razem z nim jest minikatalog wrzucony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3733 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
jestem nowa na tym forum chciałam jednak wyrazić opinie o metalicznej torbie IN BLOOM widziałam ją ![]() sama OMS-ka jest z niej niezadowolona ![]() nowa jest złota - jej już srebrzysta, taka nijaka poza tym jej trwałość - tandeta ![]() naprawdę ![]() ![]() są inne o wiele lepsze i trwalsze pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
Dostałam paczuszkę z kat3 i nie mam żadnych braków i przyszły nawet zaległe rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, również ja dostałam dziś paczuszkę z K03
![]() O dziwo mimo, że w brakach miałam zestaw biała herbata to przyszedł ![]() a oto wrażenia: - tusz i cień 2 w 1 odcień bubbles - rewelacja ![]() ![]() - zestaw biała herbata, bardzo fajny. Żel do buzi troszkę wysusza i szczypie w oczy, ale tak ogólnie rewelacja, to samo peeling. - róż do policzków Coral Myth ![]() ![]() ![]() - płyn do kąpieli czekoladowa trufla, jak zwykle pachnie czekoladą ![]() - mgiełki do ciała be.. wszystkie trzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - a w brakach szczotka układająca ![]()
#3737 |
Raczkowanie
|
super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Wtajemniczenie
|
ja nie przeżyje bez tej oliwki no
![]() OOo ![]() ![]() ![]() Ja pierwszą paczkę z 03 mam do odbioru jutro ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3739 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Przyczajenie
|
hey dziewczyny niechce ktoras odkupic perełek brazujacych bo mi przyszło za dużo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zadomowienie
|
A ja ciagle czekam na zamowienie z 02
![]() ![]() ![]() Polecam szamponik ten 750 ml z 03, wielki, przyjemny w uzyciu, ladnie pachnie, oplaca sie! ![]() A z 02 wzielam m.in. pedzel rozowy CT i brelok 2 serca (ciekawe czy tandeta czy nie???), a tak w ogole to juz nie pamietam za bardzo co zamawialam ![]() ![]() POZDROWIONKA!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Raczkowanie
|
witam avonki wreszcie mamy piątek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
Misio śliczny ten kolorek
![]() No i mi się zachciało teraz nowego błyszczyka ![]() ![]()
#3746 |
Raczkowanie
|
Witam Avonomaniaczki
![]() Złuszczającego peelingu do stóp używam już od dawna i uważam,że jest swietny.Zamówiłam gdyż mi się kończył. Przyszedł mi algowy żel do mycia z netto.Rzeczywiście konsystencja jest bardzo gęsta,ale też jeszcze nie używałam... Co do zestawu Alsace to jednak doznałam lekkiego zawodu,ale tylko lekkiego.Biżuterie rzeczywiście lepiej prezentuje się w katalogu..Ale jak potem przymierzyłam kolczyki i wisiorek i spojrzałam w lusterko to mi się spodobało.Mogłoby się co prawda bardziej błyszczeć ale ogólnie jestem zadowolona.Miałam na sobie kolczyki przez cały wieczór i ani mi jakoś specjalnie nie ciążyły ani uszy mnie nie bolały,jak to się czasem zdarzało przy noszeniu tanich kolczyków z targu ![]() Oprócz tego wczoraj był mój debiut z perełkami brązującymi.Obawiałam się,że mogą nadawać zbyt sily odcień a ja jestem dość blada i że to będzie wtedy nienaturalnie wyglądać ale okazało się,że wcale tak nie jest.Jestem bardzo zadowolona z tych perełek ![]() ![]() ![]() POza tym zamówiłam zestaw kremów przeciew pierwszym oznakom starzenia...Zunałam,że to przeciw pierwszym oznakom to chyba mogę używać...Użyłam jak na razie kremu na noc.Właściwie krem jak to krem.Ogólnie jest Ok.Tylko w smaku strasznie niedobry.Przejechałam trochę przypakdkiem na usta i potem poczułam jaki jest gorzki...Błeee...No ale w końcu nie jest on przeznaczony do jedzenia ![]() Właśnie postanowiłam przetestować też krem na dzień.Wrażenie całkeim pozytywne no ale nie da sie opisać działania po jednym użyciu. Reszta rzeczy które zamawiałam to juz takie pierdółki.Aha..Dla mamy szminki przejrzyste w odcieniach Sheer Pink i Sheer Spice.JAkby co mgę rownież pstryknąć. A...No i zapomniałabym o naszyjniku Solutions.Przyznam,że jak dla mnie żadna rewelacja...KOlor rzeczywiście bardzo starego złota.Ogólnie stwierdziłam,że możę się przyda ale żebym wpadła w jakiś zachwyt to nie mogę powiedzieć ![]() No i to by było na tyle ![]() ![]()
#3747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A zestaw z białą herbatą też sobie zamawiam to będzie już mój trzeci żel do mycia buzi z białą herbatą- bardzo go polubiłam, peelingu nie miałam ale patrząc na opinie na KWC sądze, że będzie fajny. Kiedyś też zestaw był z białej herbaty tylko zamiast peelingu była maseczka i też byłam z niej zadowolona, ładnie buźke oczyszczała i była gładziutka. Więc sądze, że z tego zestawu też będe zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() Dzisiaj ostateczny termin zamówienia z katalogu 3. Normalnie załamka, mam zamowienie na 160zł. Nie wiem co się dzieje. ![]() Zauważyłam,że jak idę do koleżanek i oglądamy razem katalog to zawsze któraś coś wybierze, a jak piszę esy czy coś może potrzebują to albo nie odpisują, albo piszą,że z tego katalogu nic nie chcą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A propo kosmetyczki jest śliczna, to serduszko dodaje jej uroku, a kolorek naprawde ładny ![]() Cytat:
dzięki ![]() i cóż chyba jednak ten odcień nie jest dla mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio zamówiłam tylko lakier do paznokci glass reflekcions w kolorze berry... bo albo mnie na reszte nie stać, albo znalazłam coś lepszego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.