Wszystko o Avonie - Część II - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-08, 16:28   #3721
agusiia69
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
mam pytanie dotyczące CT eyeliner blue jest on w kat 04, czy ktos już może go ma, albo ma inne kolory tej serii? Interesuje mnie czy ten tusz do kresek jest trwały i czy przy regularnym uzywaniu go starcza na długo?
ponawiam pytanko
Stary 2007-02-08, 16:28   #3722
Fenris
Czekam na Ragnarok

Co do złotych szminek to odradzam odcień Bronze Treasure, bo wygląda - cytuję: "jak dla starej baby" - taki rudawy jakby. Szminka Lśniące Piaski jest ponoć bardzo dobra (transparentna, a moją ulubioną jest odżywczo-nabłyszczająca, więc powinno być ok). Lepszy jest odcień beżowy czy ten bordo?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 16:49   #3723
patusia22
Zakorzenienie

brak z kat.3 woda In Bloom wraz z torebką
pierścionek Alsace
cień Chocolate ze str. 89
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 17:03   #3724
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
brak z kat.3 woda In Bloom wraz z torebką
pierścionek Alsace
cień Chocolate ze str. 89
kurczę, niedobrze...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 17:53   #3725
Omi
Raczkowanie

dostałam dzisiaj paczkę z 03 więc dzielę się wrażeniami ze swoich kosmetyków (troszkę dużo zamawiałam):
- woda perfumowana in bloom- śliczna, bardzo mi się podoba ten zapach.
-torebka in bloom - ładna, jak się ją już czymś wypcha jest pakowna czyli w sam raz dla mnie, bo zawsze noszę ze sobą milion niezbędnych rzeczy.
-tusz "pełnia rzęs" + płyn - kupiłam kolejne opakowanie, bo tamten mi się już skończył. To ostatnio mój ulubiony tusz i mam nadzieję, że avon go nie wycofa. Płyn jest taki sobie, też już go miałam i nie lubię go, bo nie dość, że słabo demakijażuje to czasem podrażnia oczy.
-cień do powiek złociście połyskujący- kupiłam sobie dwa kolory (powder pink i pinky peach). Cień jest super, nie osypuje się, ładnie się rozprowadza, można go rozetrzeć żeby uzyskać delikatny kolor albo zostawić taki mocny kolorek. Kupię sobie więcej odcieni następnym razem.
-złocista szminka- brałam dla siosty i jest bardzo zadowolona. Szminka ładnie połyskuje na ustach
-krem anew alternative pod oczy (nowość z demo) - szybko się wchłania, o działaniu trudno coś powiedzieć po pierwszym użyciu. Poza tym wydaje mi się, że on jest bardziej na zmarszczki niż na cienie pod oczami więc oddam go mamie, bo chyba jestem na niego za młoda.
-szminki PW z demo mi nie przysłali................ ......
-far away woda perfumowana - (też dla siostry) nie są takie ciężkie jak mogłoby się wydawać po próbkach. Ładny i trwały zapach ale nie w moim typie.

i to chyba wszystko, bo reszta to rzeczy codziennego użytku które zamawiam stale, czyli szampony, dezodoranty, toniki itd..
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 18:03   #3726
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

ja tradycyjnie jeszcze czekam na moją paczkę
obstawiam,że przyjdzie za godzinę-póltorej
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 18:20   #3727
asia_z
Zakorzenienie

TTA in Bloom z torebką w brakach niedobrze mam zamówienie na nią...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 18:43   #3728
aniatko
Raczkowanie

rany,jeśli Wy już amcie braki...to co ja mam mówić-dopiero dziś złożyłam pierwsze zamówienei z katalogu 03zamówiłam torbę effia i nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale cóż okaże się juz za kilka dni....oby była fajna...może któraś z was ma ją już w domu?i mogłaby wkleić fotki???
ponieważ jestem maniakiem torebkowym,skusiła mnie jeszcze torba In Bloom,z tym że zamawiałam ją na allegro za 19,50...
aha i jescze jedno czy ma ktoś może mini katalog i mógłby wkleić fotki?będę bardzo wdzięczna
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 18:50   #3729
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
rany,jeśli Wy już amcie braki...to co ja mam mówić-dopiero dziś złożyłam pierwsze zamówienei z katalogu 03zamówiłam torbę effia i nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale cóż okaże się juz za kilka dni....oby była fajna...może któraś z was ma ją już w domu?i mogłaby wkleić fotki???
ponieważ jestem maniakiem torebkowym,skusiła mnie jeszcze torba In Bloom,z tym że zamawiałam ją na allegro za 19,50...
aha i jescze jedno czy ma ktoś może mini katalog i mógłby wkleić fotki?będę bardzo wdzięczna
minikatalog jest wklejony przez asiuchnę gdzies w okolicach początku tego wątku - w każdym razie miesiąc temu wklejała
poza tym jak ściągniesz K04 na kompa to razem z nim jest minikatalog wrzucony
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 19:21   #3730
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Co do złotych szminek to odradzam odcień Bronze Treasure, bo wygląda - cytuję: "jak dla starej baby" - taki rudawy jakby. Szminka Lśniące Piaski jest ponoć bardzo dobra (transparentna, a moją ulubioną jest odżywczo-nabłyszczająca, więc powinno być ok). Lepszy jest odcień beżowy czy ten bordo?
dzięki za opinie

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 19:37   #3731
aniatko
Raczkowanie

dzięki
widzialam tam fajną biżuterię....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 19:50   #3732
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
w strefie konsultantki jest też do ściągnięcia bo wczoraj patrzałam
Stary 2007-02-08, 19:56   #3733
acha1979
Przyczajenie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam
jestem nowa na tym forum
chciałam jednak wyrazić opinie o metalicznej torbie IN BLOOM
widziałam ją dzisiaj u OMS-ki która nosi ja już od jakiegoś czasu
sama OMS-ka jest z niej niezadowolona
nowa jest złota - jej już srebrzysta, taka nijaka
poza tym jej trwałość - tandeta
naprawdę niepolecam sama OMS-ka powidziała że jej by juz teraz nikomu nie poleciła, ponieważ ta torebka ładnie wygląda tylko na poczatku a im dłużej nosisz tym gorzej, no chyba ze bedzie sie jej uzywać od czasu do czasu

są inne o wiele lepsze i trwalsze

pozdrawiam
acha1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 20:14   #3734
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez acha1979 Pokaż wiadomość
Witam
jestem nowa na tym forum
chciałam jednak wyrazić opinie o metalicznej torbie IN BLOOM
widziałam ją dzisiaj u OMS-ki która nosi ja już od jakiegoś czasu
sama OMS-ka jest z niej niezadowolona
nowa jest złota - jej już srebrzysta, taka nijaka
poza tym jej trwałość - tandeta
naprawdę niepolecam sama OMS-ka powidziała że jej by juz teraz nikomu nie poleciła, ponieważ ta torebka ładnie wygląda tylko na poczatku a im dłużej nosisz tym gorzej, no chyba ze bedzie sie jej uzywać od czasu do czasu

są inne o wiele lepsze i trwalsze

pozdrawiam
dziękuje tak więc po tej opini chyba zainwestuje w 2 wody na allegro jedna bedzie dla mnie a druga dla mamy w tej cenie katalogowej na allegro mamy dwie w torebce sie odkochalam, rozejrze sie po miescie musi cos w oko innego wpasc
Stary 2007-02-08, 20:18   #3735
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Dostałam paczuszkę z kat3 i nie mam żadnych braków i przyszły nawet zaległe rzeczy Normalnie jestem w szoku
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 20:24   #3736
kasiek1122
Zakorzenienie

Dobry wieczór, również ja dostałam dziś paczuszkę z K03
O dziwo mimo, że w brakach miałam zestaw biała herbata to przyszedł
a oto wrażenia:
- tusz i cień 2 w 1 odcień bubbles - rewelacja ma kolor kawy z mlekiem, dość długo trzyma się na powiece i ma fajną konsystencję, tuszu jeszcze nie testowałam, ale podejrzewam, że nie jest rewelacyjny
- zestaw biała herbata, bardzo fajny. Żel do buzi troszkę wysusza i szczypie w oczy, ale tak ogólnie rewelacja, to samo peeling.
- róż do policzków Coral Myth zakochałam sięw nim, świetnie wygląda jeśli nałoży sie go delikatnie (mam dość bladą twarz)
- płyn do kąpieli czekoladowa trufla, jak zwykle pachnie czekoladą
- mgiełki do ciała be.. wszystkie trzy mniam ta zielona bardzo ożeźwiająca, delikatna, przypomina mi któregoś adidasa różowa bardzo słodka ( od roku moja ulubiona) i ta nowa sensual o dziwo długo się trzyma tyle ile perfumki
- a w brakach szczotka układająca
Stary 2007-02-08, 20:41   #3737
aniatko
Raczkowanie

supermam minikatalog i jedyne co mnie z niego zainteresowało to naszyjnik ze złotymi kamyczkami...szkoda tylko,że ta biżuteria-ogółem-avonowa jest taka droga..niektóre komplety nie powinny tyle kosztować,gdyby były tansze na pewno więcej klientek byśmy miały
Stary 2007-02-08, 20:41   #3738
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
ja tak samo ale tez sie tym zmartwilam
ja nie przeżyje bez tej oliwki no

OOo na formularzu widnieją zaległe skarpetki SPA i alternatywna kuracja do oczu Anew no i nawet IB for him się znalazło - woda po goleniu i perfumowana...jak klientka już zrezygnowała to przysyłają

Ja pierwszą paczkę z 03 mam do odbioru jutro Miałam spore zamówienie na ten nowy Senses Pozatym wychodzi na to że już drugie zamówienie zapewni mi 25% więc mogę troche poszaleć
Stary 2007-02-08, 21:31   #3739
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Jeśli mieszkasz w Krakowie to samą torbę możesz mieć za 23zł i jeszcze glicerynowy krem do rąk do niej dostaniesz. Widziałam ostatnio taką aukcję na Allegro, sprzedawca był właśnie z Krakowa i na aukcji było zaznaczone, ze możliwy jest odbiór osobisty. Jak ktoś nie chce perfum to takie rozwiązanie jest bardzo praktyczne i tanie. U mnie z Łodzi mam jedną Panią bardzo blisko, która też sprzedaję ten zestaw osobno, ale chce za torbę 30zł, a to już według mnie za dużo.
Dzięki za info Fakt 30zł za samą torbę to sporo, 23zł w sumie też nie najmniej. Aż tak bardzo jej mieć nie muszę, więc raczej się nie skuszę, ale może znajdzie się taniej. Wtedy - kto wie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Wrzucam Bardzo mi sie podoba ta kosmetyczka malutka, zgrabna i ladnie zrobiona
Ooo, faktycznie bardzo ładna Aż sprawdzę ile taka przyjemność

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Używacie może dezodorantów do ciała perfumowanych? Czy te zapachy się różnią od perfum/EDT? Konkretnie chodzi mi o Extraordinary, bo w 4 kat. są po 10,90
Też mnie w sumie to interesuje, i też Extraordinary

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A miałyście może płynny wosk do włosów albo krem do stylizacji loków?
Ten wosk wczoraj testowałam w COKu, a raczej chciałam przetestować, bo się okazało, że pompka chyba jest uszkodzona i wosk zamiast psikać, to wyciekał A o kremie do loków zapomniałam A tak się zastanawiam nad nimi. Warto? Nie warto?
Ponawiam swoje pytania
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 21:34   #3740
magusia-gusia
Przyczajenie

GG do magusia-gusia

hey dziewczyny niechce ktoras odkupic perełek brazujacych bo mi przyszło za dużo? pozdrawiam
magusia-gusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 21:39   #3741
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magusia-gusia Pokaż wiadomość
hey dziewczyny niechce ktoras odkupic perełek brazujacych bo mi przyszło za dużo? pozdrawiam
dzięki, ale nie. w k4 kupuję zestaw z perełkami głównie dla pędzla a w k3 kupuję jutro tusz efekt sztucznych rzęs i też mnie perełki kuszą, ale poczekam...
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 22:22   #3742
justysiek
Zadomowienie

A ja ciagle czekam na zamowienie z 02 I nie wiem czy sie doczekam, bo jeszcze wczoraj widzialam, ze kolezanka nie zlozyla do tej pory zamowienia. Powiedzialam jej "sluchaj, nie odbierz tego jako ponaglanie, ale mozesz znowu przegapic, tak jak ostatnim razem". Uaktywnila sie babeczka, u ktorej zamawialam Avon zanim moja kolezanka zostala konsultantka i to jest super babka (tak jak zreszta moja od Oriflame'u) - juz z tydzien temu dostalam rzeczy z 03!!! Jak powiedzialam o tym kolezance, to zdziwila sie: "jak to z 03???" Mankamentem jest jedynie to, ze zamawiam za posrednictwem Mamy, no a ze maniakalnie biore zawsze sporo rzeczy, to przy Mamie nie moge, bo bedzie gadanie Ech, tak jakos musialam sie "wyzalic".
Polecam szamponik ten 750 ml z 03, wielki, przyjemny w uzyciu, ladnie pachnie, oplaca sie!
A z 02 wzielam m.in. pedzel rozowy CT i brelok 2 serca (ciekawe czy tandeta czy nie???), a tak w ogole to juz nie pamietam za bardzo co zamawialam Jak przyjda rzeczy (a moze - jesli przyjda), to skrobne cos na ich temat, choc Wy juz pewnie bedziecie zamawialy z 04
POZDROWIONKA!!!
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 06:41   #3743
isole
Raczkowanie

witam avonki wreszcie mamy piątek
isole jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 07:24   #3744
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
witam avonki wreszcie mamy piątek
Dzien doberek piatek i paczuszka juz sie doczekac nie moge
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 07:31   #3745
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No i jeszcze wrzucam zdjecia blyszczyka Pink a Glow
Misio śliczny ten kolorek
No i mi się zachciało teraz nowego błyszczyka
Stary 2007-02-09, 07:50   #3746
naataliaa***
Raczkowanie

Witam Avonomaniaczki Wczoraj dostałam paczkę z k03.Więc tak,dostałam zestaw z białą herbatą.Ale jeszcze użyć nie zdążyłam.Jak tylko to zrobię opiszę wrażenia jeśli któraś z was byłaby zainteresowana.
Złuszczającego peelingu do stóp używam już od dawna i uważam,że jest swietny.Zamówiłam gdyż mi się kończył.
Przyszedł mi algowy żel do mycia z netto.Rzeczywiście konsystencja jest bardzo gęsta,ale też jeszcze nie używałam...
Co do zestawu Alsace to jednak doznałam lekkiego zawodu,ale tylko lekkiego.Biżuterie rzeczywiście lepiej prezentuje się w katalogu..Ale jak potem przymierzyłam kolczyki i wisiorek i spojrzałam w lusterko to mi się spodobało.Mogłoby się co prawda bardziej błyszczeć ale ogólnie jestem zadowolona.Miałam na sobie kolczyki przez cały wieczór i ani mi jakoś specjalnie nie ciążyły ani uszy mnie nie bolały,jak to się czasem zdarzało przy noszeniu tanich kolczyków z targu Więc jeśli któraś z was jest zainteresowana to mogę zrobić zdjęcia.
Oprócz tego wczoraj był mój debiut z perełkami brązującymi.Obawiałam się,że mogą nadawać zbyt sily odcień a ja jestem dość blada i że to będzie wtedy nienaturalnie wyglądać ale okazało się,że wcale tak nie jest.Jestem bardzo zadowolona z tych perełek Tylko troszkę ich tam mało...Mam nadzieję,że są wydajne
POza tym zamówiłam zestaw kremów przeciew pierwszym oznakom starzenia...Zunałam,że to przeciw pierwszym oznakom to chyba mogę używać...Użyłam jak na razie kremu na noc.Właściwie krem jak to krem.Ogólnie jest Ok.Tylko w smaku strasznie niedobry.Przejechałam trochę przypakdkiem na usta i potem poczułam jaki jest gorzki...Błeee...No ale w końcu nie jest on przeznaczony do jedzenia
Właśnie postanowiłam przetestować też krem na dzień.Wrażenie całkeim pozytywne no ale nie da sie opisać działania po jednym użyciu.
Reszta rzeczy które zamawiałam to juz takie pierdółki.Aha..Dla mamy szminki przejrzyste w odcieniach Sheer Pink i Sheer Spice.JAkby co mgę rownież pstryknąć.
A...No i zapomniałabym o naszyjniku Solutions.Przyznam,że jak dla mnie żadna rewelacja...KOlor rzeczywiście bardzo starego złota.Ogólnie stwierdziłam,że możę się przyda ale żebym wpadła w jakiś zachwyt to nie mogę powiedzieć
No i to by było na tyle Pozdrawiam Was wszystkie
Stary 2007-02-09, 08:32   #3747
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Witam Avonomaniaczki Wczoraj dostałam paczkę z k03.Więc tak,dostałam zestaw z białą herbatą.Ale jeszcze użyć nie zdążyłam.Jak tylko to zrobię opiszę wrażenia jeśli któraś z was byłaby zainteresowana.
Złuszczającego peelingu do stóp używam już od dawna i uważam,że jest swietny.Zamówiłam gdyż mi się kończył.
Przyszedł mi algowy żel do mycia z netto.Rzeczywiście konsystencja jest bardzo gęsta,ale też jeszcze nie używałam...
Co do zestawu Alsace to jednak doznałam lekkiego zawodu,ale tylko lekkiego.Biżuterie rzeczywiście lepiej prezentuje się w katalogu..Ale jak potem przymierzyłam kolczyki i wisiorek i spojrzałam w lusterko to mi się spodobało.Mogłoby się co prawda bardziej błyszczeć ale ogólnie jestem zadowolona.Miałam na sobie kolczyki przez cały wieczór i ani mi jakoś specjalnie nie ciążyły ani uszy mnie nie bolały,jak to się czasem zdarzało przy noszeniu tanich kolczyków z targu Więc jeśli któraś z was jest zainteresowana to mogę zrobić zdjęcia.
Oprócz tego wczoraj był mój debiut z perełkami brązującymi.Obawiałam się,że mogą nadawać zbyt sily odcień a ja jestem dość blada i że to będzie wtedy nienaturalnie wyglądać ale okazało się,że wcale tak nie jest.Jestem bardzo zadowolona z tych perełek Tylko troszkę ich tam mało...Mam nadzieję,że są wydajne
POza tym zamówiłam zestaw kremów przeciew pierwszym oznakom starzenia...Zunałam,że to przeciw pierwszym oznakom to chyba mogę używać...Użyłam jak na razie kremu na noc.Właściwie krem jak to krem.Ogólnie jest Ok.Tylko w smaku strasznie niedobry.Przejechałam trochę przypakdkiem na usta i potem poczułam jaki jest gorzki...Błeee...No ale w końcu nie jest on przeznaczony do jedzenia
Właśnie postanowiłam przetestować też krem na dzień.Wrażenie całkeim pozytywne no ale nie da sie opisać działania po jednym użyciu.
Reszta rzeczy które zamawiałam to juz takie pierdółki.Aha..Dla mamy szminki przejrzyste w odcieniach Sheer Pink i Sheer Spice.JAkby co mgę rownież pstryknąć.
A...No i zapomniałabym o naszyjniku Solutions.Przyznam,że jak dla mnie żadna rewelacja...KOlor rzeczywiście bardzo starego złota.Ogólnie stwierdziłam,że możę się przyda ale żebym wpadła w jakiś zachwyt to nie mogę powiedzieć
No i to by było na tyle Pozdrawiam Was wszystkie
perełki faktycznie wzrokowo wydaje się przez to duże pudełeczko, że jest ich malutko, bo wsumie jest ich około 1/3 pudełeczka, a gąbeczka stanowi 2/3 puedłka -ale w rzeczywistości perełki są bardzo wydajne starczą spokojnie na rok, a może i dłużej. Ja jak pierwszy raz ponad rok temu kupiłam to też pomyślałam że jest ich mało i przy pierwszej ponownej promocji perełek kupiłam sobie ich zapas. Ostatnio nałogowo je używam i to pierwsze opakowanie już prawie się kończy a ten zapasik stoi cały pełniutki i czeka na swoją kolej

A zestaw z białą herbatą też sobie zamawiam to będzie już mój trzeci żel do mycia buzi z białą herbatą- bardzo go polubiłam, peelingu nie miałam ale patrząc na opinie na KWC sądze, że będzie fajny. Kiedyś też zestaw był z białej herbaty tylko zamiast peelingu była maseczka i też byłam z niej zadowolona, ładnie buźke oczyszczała i była gładziutka. Więc sądze, że z tego zestawu też będe zadowolona

Mój BLOG
Stary 2007-02-09, 08:38   #3748
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witajcie
Dzisiaj ostateczny termin zamówienia z katalogu 3. Normalnie załamka, mam zamowienie na 160zł. Nie wiem co się dzieje.
Zauważyłam,że jak idę do koleżanek i oglądamy razem katalog to zawsze któraś coś wybierze, a jak piszę esy czy coś może potrzebują to albo nie odpisują, albo piszą,że z tego katalogu nic nie chcą
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 09:02   #3749
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Wrzucam Bardzo mi sie podoba ta kosmetyczka malutka, zgrabna i ladnie zrobiona

Oj tak! Ja tez bym chetnie fotki obejrzala, bo w KWC przeczytalam, ze to braz i bez, a mi sie w katalogu widzi, ze ten ciemniejszy odcien to bordo Recencje jakosci szminki sa dobre, podoba mi sie, ze jest delikatna i transparentna, ale jesli faktycznie jest brazowa, to nie dla mnie, wolalabym, zeby byla zlamana rozem..
dokładnie na KWC o tych odcieniach jest tylko napisane że to brąz i beż. Mnie równiez się kojaży, bynajmniej ze zdjęć w katalogu, że szminki lśniące piaski kolor tropical glow wpada w bordo. Również podoba mnie się, że jest delkatna Osobiście bardziej mnie kusi odcień shimmering sand- tylko ciekawią mnie te odcienie w realu Bo mam dylemat między szminką lśniące piaski a złotą

A propo kosmetyczki jest śliczna, to serduszko dodaje jej uroku, a kolorek naprawde ładny

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Umieszczałam fotki w wątku ''Katalogi Avonu'' ze szminką Gold Dipped - na ustach i w opakowaniu...
ach znalazłam już w starym wątku "Katalogi Avonu" fotki szminki Gold Dipped - na ustach i w opakowaniu. Fotki były na stronie 578
dzięki
i cóż chyba jednak ten odcień nie jest dla mnie

Mój BLOG
Stary 2007-02-09, 09:08   #3750
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie
Dzisiaj ostateczny termin zamówienia z katalogu 3. Normalnie załamka, mam zamowienie na 160zł. Nie wiem co się dzieje.
Zauważyłam,że jak idę do koleżanek i oglądamy razem katalog to zawsze któraś coś wybierze, a jak piszę esy czy coś może potrzebują to albo nie odpisują, albo piszą,że z tego katalogu nic nie chcą
Wstyd sie przyznać, ale jestem taka jak twoje koleżanki A teraz Ci powiem dlaczego- głupio komus odmówić twarzą w twarz.
Ja ostatnio zamówiłam tylko lakier do paznokci glass reflekcions w kolorze berry... bo albo mnie na reszte nie stać, albo znalazłam coś lepszego...
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości