|
|
#811 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Wizualizacja do mnie trafia chociaz sugerowalabym odslonic nogi Limonkowe dodatki beda zaiste bardzo trendy (chociaz teraz to chyba bardziej trendy jest moro, hehe) ale jesli o mnie chodzi to wszelkie oczoj...ne kolory wywoluja odruch wymiotny. No nie wiem... Zloty? Ale nie chamsko zloty tylko bezowo-zlocisty? Czarny z jakimis zlotymi elementami? |
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry,
Macham znad kawy ![]() I znad mniejszego mordu w oczach, ale dalej go posiadam i mam ochotę rozwalić trochę ludzi ![]() ![]() Karrki wsioooooooooooooooo najlepszego
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę we środę ale do ogólnego a jutro odbieram wyniki krwi i moczu
|
|
#814 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A kiece wymyśliłam długą, żeby było optyczne oszukaństwo odnośnie długości nóg, jak odsłonię to diabli wezma efekt, zreszta bo ja wiem czy warto je odsłaniać (powiedziała Tru ubrana dziś w mini czy długa to pafon? To wtedy nie kce
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
U ,mnie bardzo dużo kobiet właśnie długie szukało na śluby
|
#816 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak tam wolisz. O, ze zlotymi mialabys oszczednosc. |
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
długa kieca gościa na ślub - baj dej - i wesele to chyba jednak pafon - wszak muuuoda w długiej idzie - kradniesz uwagie
![]() ale się nie znam - mówię co uważam złote keice są swietne - u mnei były dwie ale na brunetkach ja obstawiam mocny kolor - fuksja - bo to jest dobry kolor - nie tandetny oraz taka intensywna ciemna zieleń Zarowa - świetnie wygląda na blondynkach i jest "młoda" nie postarza, nowoczesna - wkleję jak wrócę z ciastoramy a jednak mam ją - jestem zachwycona http://idolo.pl/i/galeria/222/27/s2_139998.jpg latam w niej wszędzie - a na weselu też widziałąm laskę w niej, i w innych Zarowych też - obawiam sie tylko ze to nie Twój styl ? śliwka jaknajbardziej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-17 o 15:22 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Redzia widać że Nietopsz się postarała
ale że o dziwo dała paragon :brzydal :Myślę że Twój plan jest całkiem niezły
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uważam że długa to nie pafon, zwłaszcza świadkowa sobie pozwolić może jak najbardziej Co do dodatków to ja bym brała czarne już wystarczające ustępstwo z nie-czarną sukienką
|
|
|
|
|
#820 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ufff...
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym obecnie zanosi się na suknię z trenem i duuużym dekoltem z tyłu, no i w dodatku osoba urody nieprzeciętnej, nie ukradnę uwagi, bo jak?Za to podejrzewam, że jakbym ubrała krótką w dziewczęcym fasonie to już równie dobrze mogłabym podawać obrączki na poduszeczce Co do złotego - ja z natury jestem brunetką Zarową kiecę miałam na CP, także się wstrzeliwują w mój styl czasem Z tym, że ryzyko zdublowania kreacji faktycznie duże. Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki stooo lat i wszystkiego najfińszego!
Używał ktoś płynu do prania czarnych rzeczy? ![]() Działa to?
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używałem chyba Perwollu i nawet daje radę przy czarnych rzeczach
a i Perwoll miałem z Niemiec
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki, wszystkiego najlepszego - niech się spełniają wszystkie twoje marzenia
|
|
|
|
#824 |
|
Konto usunięte
|
Karkki wszystkiego co najlepsze
Czy jest Flo na sali? Niedawno mówiłaś o telefonach że wujowe są. Które to były ?
|
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie się nadal Twoja wizja podoba ![]() Karkki wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, mało pracy |
||
|
|
|
#826 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad gorączki 39,9 (jeszcze 4 kreski, a pobiję mój rekord sprzed 8 lat)
Kokufa, chyba żem anszua jakie palnął ![]() Weź się tak nie chwal lepiej, bo amatorki cudzych mężów nie śpią ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za wszystkie kciuki tak w ogóle, zdziałały cuda (mógłbym już dzisiaj oddać pracę do dziekanatu, ale... ale są pewne niuanse ofkoz, które muszę jeszcze poprawić i przesłać jej na @) ![]() To nie jedziesz, pfff! ![]() --- Dobra, spadam już, bo mnie oczy zaczynają parzyć |
||||||
|
|
|
#827 |
|
To ja :)
|
Karkki -najlepszego
![]() Doła mam. Choć nie powinnam, bo nie mam wpływu na to, jacy ludzie świat zamieszkują... Może stąd ten dół, że moja wiara w dobrą wolę ludzi została zachwiana?? ![]() Później więcej napiszę w Tró chyba. Teraz idę się napić. Zielonej herbaty...
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
WIĘC
skończyłam kolejną Panienkę- obr katty ost ost 002.jpg
|
#829 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Karkki, wszystkiego dobrego
Kupilam buty, to urodzinowy wybór, Flo mnie pochwali, bo to tej firmy co obie lubimy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Tak se
![]() Eee, chyba nie tutaj ![]() Piękna
|
#831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo moje kolory
|
|
|
#832 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie, wcześniej tego nie dodałaś, leżę ![]() a wiesz, że można ![]() Cytat:
swoją drogą zajęło mi parę sekund zajarzenie skrótu PM, nawet w kontekście ślubnym w temacie, nie pamiętam czy wspominałam, ale tydzień temu świadkowałam bratu ![]() i poza tym, też niejako w temacie ślubno-weselnym, mam dziś rozkminę prawie jak nastolatka, aż wstyd pisać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#833 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
te, ale za 340 zł w fashion house, kolor czarny. To nic, że rozmiar większe niz normalnie- mojego nr nie było, a jak załozyłam to zdjąć nie chciałam, takie lekkie i wygodne
luzu może z cm, na grubszą skarpetę akurat, noga nic nie lata.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#834 | |||
|
Zakorzenienie
|
używam, ale nie mam zdania
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36583933]Czy jest Flo na sali? Niedawno mówiłaś o telefonach że wujowe są. Które to były ? [/QUOTE]nie polecam Samsungów Galaxy Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#835 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiem, już nic więcej mi nie trzeba
M. mysli, że 150 zł i tyle mi odda ![]() I w ogóle zamierzam iść na L4 jak się umówię na rehabilitację Dzis w pracy podźwigałam trochę pacjentów i już mnie boli, więc bez sensu jest chodzenie do roboty i jednocześnie na zabiegi
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo, bardzo dziękuję!
I lecę na poczte, bo znow wszystko wyprzedaję, żeby potem odkupić ze stratąI mój super zleceniodawca zapłacił- bardzo solidny i konkretny gość. wieki temu kupił ode mnie Pieska Jesiennego i co jakiś czas szuka czegoś nowego na prezenty
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też pamiętam ze ślubu zjawiskową panią gość w długiej kiecy haftowanej ![]() była zjawiskowa ale właśnie totalnie nie pasowałą do imprezy - ale jeśli to komuś nie rpzeszkadza to w sumie łaj not - ja uwielbiam długie i elegenckie - niemniej chciałąbym popylać w takich w jakiś mniej skocznych i swojsko-przaśnych okolicznościach do jakich czasem wesele należy mam sąsiada - nie wiem jak wygląda bo nigdy nie widziałąm ale widzimy jakich gości zaprasza - przychodzą lufy jakieś modelkowate w czerwonych sukniach tubach do ziemi - to akurat cytata ze chuopa co sie slinił do okna - no zacnie to wygląda zacnie inna rzecz ze potem chodzą na czworaka w ogrodzie ale kiece piękne zatem zrób jak uważasz - ja się nie lubię wyróżniać więc moze dlatego krępowałby mnei stój inny niż całą ferajna ale jak Ty nie masz z tym problemu to powinnaś tak zrobić zeby czuć się z tym dobrze płyn do prania czarnych rzeczy of kors że nie działą Cytat:
2. wiedziałąm - ekstra wal śmiało Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-17 o 19:28 |
||
|
|
|
#838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie za niskie - bo mnie marzną kostki ale i tak gratuluję ja wciąż bez butów - jak nastanie jesień to chyba będę siedzieć w domu ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- kurde no też sie bałąm ale zazwyczaj po drugim dniu już jets tzw szpitalna sztama i rozpracowane who is who ja krakałam jak i one poza tym będziesz chodliwa - nie przykuta - spacery bajery etc |
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Mam schizę
Oko nadal "uwiera". Dostałam dziś od koleżanki, w pracy, krople, opuchlizna zeszła, zaczerwienienie lekko też, jest minimalna ulga. Ale nadal mnie coś uwiera pod górną powieką- jakbym tam jakąś drobinę miała . Jak zakrapiam, to aż piecze. Znowu dziś obejrzałam dokładnie, nie widać taż żadnego włoska, paprocha, czy kawałka soczewki ( a zdarzało mi się wyciągać ). Nie widać kompletnie nic. Ale odczuwam cholerny dyskomfort. Z okulistą pewnie jest problem, bo na prywatnego kasy nie mam, a w przychodni pewnie kolejki i terminy w trzy doopy![]() Tłumaczę sobie, że przy tylu zakraplaniach, przepłukiwaniach, nawet jakby coś tam było, to by już dawno wyleciało albo się przesunęło...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2012-09-17 o 19:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Limonkowe dodatki beda zaiste bardzo trendy (chociaz teraz to chyba bardziej trendy jest moro, hehe) ale jesli o mnie chodzi to wszelkie oczoj...ne kolory wywoluja odruch wymiotny. 

? 

Z tym, że ryzyko zdublowania kreacji faktycznie duże.