|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8071 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
uhahana, moje ferie skończyły się dwa tygodnie temu.
|
|
#8072 |
|
Zakorzenienie
|
KBM fajnie, że jesteś
Aa i miłego disco dziś ![]() Też nie lubię jeśli jakieś mi mało znane, (a czasem dobrze )osoby zaczynają mnie przytulać, całować po policzku itd Nie rozumiem np właśnie jak można dzień w dzień dawać sobie buzi w policzek z koleżankami, rozumiem po jakimś dłuższym okresie kiedy się nie widziały, ale nie dzień w dzień.Wszystkie dziewczyny, którym zaczęły się ferie zazdroszczę! ![]() Ja też już 2tyg śmigam do szkoły, w niedziele jedziemy w końcu na narty klasowe więc pon-śr mam wolne, niby fajnie, ale wtedy przepadają nam wszystkie matmy w tygodniu, a że jestem w klasie mat-inf i mamy bardzo wymagającą babkę to się wkurzyła. Zresztą nie dziwie się jej, no i podobno jest plan że zawsze na 2religiach będziemy mieć matmy |
|
|
|
#8073 |
|
Wtajemniczenie
|
krówka fajnie, że wróciłaś i miłego disco
![]() Mi dzisiaj ferie się skończyły , co znaczy, że w poniedziałek idę do paskudnej szkoły bleeeeee
|
|
|
|
#8074 |
|
Konto usunięte
|
A ja lubię się całoważ z koleżankami w policzek (chociaż zawsze wychodzi tak, że to one mnie całują i trafiają we włosy
A w klasie mam 12 dziewczyn i 3 chłopaków (z tym, ż ejeden nie jest pewien co do swojej płci )KBM Miłej imprezki
|
|
|
|
#8075 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Właśnie szykuję się na 18stkę ziomków z klasy, więc wpadłam tylko na chwilke ![]() Nadal uważam, że za dużo piszecie Z tego co udało mi się zapamiętać: mam w klasie 9 chłopców i 25 dziewuszek
|
#8076 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przytulenia)Ja strasznie lubie wielkich faceotw a nie takie chucherka(?) co moglabym ja sama ich zlamac na pol Cytat:
) mieszanej? Bde Ci baaaardzo wdziecznaCytat:
Amelka i Mikołajek. Mam nadzieje, ze znajda prace w Polsce i wyjada od tych szwabow No ale fakt faktem tam maja lepsza prace, zarabiaja i w ogole. Ale mysla o powrocie.O ja tez bym sie zapisala na cos Ale na silownie raczej ale czasu brak (tzn. tak sobie mowie ) i no..ciezko mi sie zebrac![]() A z brzuchem by cos pasowalo zrobic bo nawet waga mi odpowiada. Musze sie wam pochwalic-na poczatku 1kl liceum wazylam czasami 69 Rozumiecie? Ech, a teraz? 60 kg i w ogole-wszyscy mi mowia jak bardzo schudlam. Zawsze sport byl dla mnie b.wazny ale kocham slodycze wiec Wiecie jak to jest. No ale ograniczylam je, nawet nie stosowalam zadnych diet, biegalam, cwiczylam-sport jak zawsze. No i tak oto.. Ale i tak brzuch mam okropny Nmzc Milej zabawy na dyskotece i pochwal sie, co kupilas
|
|
|
#8077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie chce do szkołyKBM-miłej zabawy i nie wracaj zbyt szybko Sama miałam iść na impreze ale moja koleżanka jest na nartach w Słowacji i nie będę miała z kim wracać. Plany na dziś:siedzę w domu
|
|
#8078 |
|
Wtajemniczenie
|
La la la
pełnia szczęścia ![]() mam FERIE wyśpię się tego potrzebowałam ![]() 2 tygodnie ... chciałam napisać lenistwa, ale takie kompletne lenistwo to nie będzie trzeba WOS i histę porobić trochę rozsz. ![]() ale 2 tygodnie bez matmy, bez fizyki, bez chemi, bez biologii ogólnie bez wstawania o 5.30 i odrabiania bezsensownych zadań Aha, w klasie mam 10 dziewczyn + 20 facetów ale fajnie jest ![]()
|
#8079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie wie.A jeszcze co do tego 1 to powiedziała że jest zły bo a w składzie poil-cośtam .Nie chce mi i się już do niej iśc ale ona sama jasną cerę i mieszaną a używa Recover'a Rimmel( i ja też
|
|
#8080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam na KWC o nim.. i jeszcze w Kafeterii
|
|
|
#8081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale raczej dla wyrównania kolorytu niż maskowania przynajmniej u mnie chociaż moja koleżanka też go ma i mówi że jej dobrze ukrywa niedoskonałości.
|
|
#8082 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam tego Rimmela i fajny był
Ale faktycznie raczej do wyrównania kolorytu, a nie maskowania
|
|
|
|
#8083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daje fajny, naturalny efekt. Dobrze się nakłada, bez żadnych plam itd. No i tak jak dziewczyny piszą raczej nie maskuje tylko wyrównuje koloryt, ale mi tam taki pasuje
|
|
|
|
|
#8084 |
|
Zadomowienie
|
Ja go nakłdałam bez lusterka
to o czymś świadczy Przed chwilą koleżanka napisała mi że mogła by ze mną iść na impreze gdybym jej wcześniej powiedziała Zastanawiam się nad załamaniem
|
#8085 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i niestety nie mam w pobliżu żadnego fitness clubu ani siłowni Cytat:
Cytat:
ja też Cytat:
my za dużo piszemy? Gdzie tam ![]() Cytat:
minimum 182 cm idalnie Cytat:
Blaque a ile masz wzrostu gratuluje spadku wagi Kolejna szczęsciara ![]() FERIE!!!!!!!!!! koniec z lenguą. literatura i innymi nieprzyjemnymi przedmiotami dziękuje za trzymanie kciuków na egzaminie
|
|
#8086 |
|
Zadomowienie
|
O ja
Ślimaczek ale szpan
|
#8087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w piątki wieczór obowiązuje zakaz załamywania się w poprzednim poście przez 15 minut usuwałam emoty było ich za dużo....... o 40
|
|
#8088 |
|
Zadomowienie
|
się gra, się ma chciałam odpowiedzieć na co tylko mogłam, a znam moją pamięć
|
#8089 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Ofkors że za dużo piszecie
|
#8090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i od razu mi się weselej zrobiło
|
|
#8091 | |
|
Zadomowienie
|
że niby ja
Cytat:
|
|
#8092 | |
|
Zadomowienie
|
A mi się kończą
Cytat:
A co do witania się, to mnie buziak nie razi, ale witam się tak z osobami, które znam już jakiś czas. Ja też się już stęskniłam za swoją klasą, chętnie ich zobaczę. Mogłam dziś, ale wcześniej już się umówiłam z innymi osobami, i głupio było mi odwołać, nienawidzę jak mi się nakładają plany .ps. Mogę się pochwalić? Mam cyfrówkę
|
|
|
|
|
#8093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie się wykąpałam i nie wiem, co dalej ze sobą zrobić... TŻ miał dzwonić, o której przyjdzie, ale jakoś nie dzowni...hmm... nudzi mi się
|
|
|
|
|
#8094 |
|
Zadomowienie
|
ślimaczku Ależ skąd
|
#8095 |
|
Zadomowienie
|
|
#8096 |
|
Zadomowienie
|
Popieram
Wstawiaj, wstawiaj Może być cokolwiek twarz... albo but
|
#8097 |
|
Zadomowienie
|
Na razie nie mogę, bo muszę zainstalować program do obróbki, a potem podłączyć kabelek
. Ale jak już ogarnę to, to coś wstawie .Agosku wszystkiego najlepszego z okazji 18-urodzin, prawdziwych przyjaciół, kochanego Tżeta , 100% zdanej matury i dostania się na wymarzone studia.Sto lat! |
|
|
|
#8098 |
|
Zadomowienie
|
Agosku Wszystkiego naj naj naj
Sto lat sto lat ![]() ![]() A ja mykam na imprezke Miłego wieczorku
|
#8099 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
lalalla tak jak Uhahana zaczynam dziś ferie
dziś miałam fajny dzień. w szkole tylko kilka lekcji, a potem pojechaliśmy do TŻa i było bosko... wiecie, fajnie jest być dalej zakochaną po prawie 3 latach bycia ze sobę... ![]() teraz siedzę sobie w domu, piję herbatkę i marzę o tym, że już wreszcie jest ciepło. jak wracałam do domu to nawet mi się zdawało, że wiosna idzie, ale jak zawiał wiatr to jednak się okazalo, że chyba się pomyliłam....
|
|
|
|
#8100 |
|
Zakorzenienie
|
ferrrrrie
a i tak w cholere nauki.ines to rob foty i wklejaj ja dostalam swoja cyfrowke w 3 gim, pamietam, ze na poczatku robilam zdjecia doslownie wszystkiego, potem zabieralam ja juz tylko sporadycznie, a teraz cykam zdjecia tylko na imprezach. mialam kilka tyś zdjec, w tym wiele waznych dla mnie, z miejsc do ktorych juz nigdy nie wroce, ale po formacie wszystko sie skasowalo (TZ robil..) jakos mi sie smutno zrobilo. tak nagle poczulam bezsens wszystkiego w ogole ostatnio tylko czekam, kiedy wreszcie bede mogla pojsc spac.. nie wiem co ze mna jest, nawet na imprezy nie mam ochoty chodzic, do nauki 0 zapału, czasem dochodza jeszcze problemy z TZ, z mama.. sa momenty kiedy czuje, ze jestem na tym swiecie autentycznie sama, malo kogo obchodze.. ale pieprze
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Aa i miłego disco dziś 
)osoby zaczynają mnie przytulać, całować po policzku itd
Nie rozumiem np właśnie jak można dzień w dzień dawać sobie buzi w policzek z koleżankami, rozumiem po jakimś dłuższym okresie kiedy się nie widziały, ale nie dzień w dzień.
, co znaczy, że w poniedziałek idę do paskudnej szkoły bleeeeee

No ale fakt faktem tam maja lepsza prace, zarabiaja i w ogole. Ale mysla o powrocie.

gratuluje spadku wagi
Ślimaczek ale szpan
w piątki wieczór obowiązuje zakaz załamywania się
.