|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Natala, myślami jestem z Tobą - niestety więcej nic zrobić nie mogę
![]() Strasznie niesprawiedliwe jest życie - i cholernie jest mi przykro, że to właśnie Ty musiałaś takiego kopniaka od życia dostać ![]() Rzeczywiście, tak jak piszesz - wszystkie tu planujemy, kiedy to chciałybyśmy urodzić, robimy wszystkie badania, planujemy macierzyński i powrót do pracy. Ale żadna z nas nie pomyśli... ba! nie dopuszczamy do siebie takiej myśli, że co może pójść nie tak. A życie potrafi płatać figle. Szkoda tylko, że jedynie jemu jest wesoło - nam absolutnie ![]() Ściskam Cię Kochana
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
W skrocie bo pamietam:
Tomalinko, nie forsuj sie!!! Mam nadzieje, ze cie porzadnie zbadaja i ze nie bedziesz sie musiala o to dopraszac! Butter, gadulko nasza zakazuje ci milczec! Today, fajnie cie znowu widziec na watku. Synus juz wylecial troszke z gniazda mamusi ale w drodze corcia, ktora ci ta rozlake oslodzi. Madziu, koniecznie sie zbadaj bo mi to wyglada na anemie. Z torebka nie doradze bo mnie sie nie podoba ani jedna propozycja ![]() Aaby, kciuki dla TZ, aby udalo mi sie zdac! I gratuluje wygranej. I widze, ze tez lubisz szpilki oraz firme Kazar. |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie powtórka z rozrywki z pracą Postaram się nadrobić późniejNatalko Tomalinko, byłaś na kontroli? Stokrotko i jak? Madziu, jak się czujesz? Koniecznie do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Nikita, szpilki z Kazara Niestety teraz noszę tylko płaskie |
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tule Cie bardzo bardzo, sama przechodzilam zabieg i wiem co to jest... I tak jak mowisz, zycie pisze swoje wlasne scenariusze. Wracaj szybko do zdrowia z tym gardlem, dobrze, ze Marysia juz lepiej. Tuleeeee ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Ja do pracy zawsze chodze w szpilkach i potem w weekend jak biore plaskie to czuje sie tak jakos ulomnie , nie umiem nawet w tym chodzic. Wiem, ze szpilki sa zle dla kregoslupa ale uwielbiam je!A teraz kupilam sobie czarne z czerwona podeszwa |
|
|
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Madzia, Ty szoruj na badania i odbierz wyniki od gina! Bo będą baty!Tomalinko, mam nadzieję, że kontrola będzie okej I szybko zobaczysz teraz II kreski ![]() Natalko, nawet nie wiem co Ci napisać Tulę Cię...Tasia, nerwy przed ślubem? ![]() Nikita, ja też kocham zakupy, mimo, że np. nie lubię kupować spodni (łydki i doopa). Ze stanikami nie mam problemów, kupuję 65d, czasem 60e, zależy jaki model. A buty i torebki i biżuteria ![]() Ja od rana w kiepskim nastroju, poprztykałam się z mężem... Aaby, kciuki dla męża!!!
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
tasia dziekuję
Kochana nie denerwuj sie tak, będzie dobrze. Przytulam .Butter dziękuję. aaby wiem kochana wow 200 zł - super. Ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam Trzymam kciuki za męża.Natalko nie wiem co napisać... aż mi sie łezka zakręciła. Jestem z Tobą i przytulam ![]() Nikita, Agnusek ![]() Onyks dziś czuję się bardzo dobrze. Dziś Maja kończy 4 miesiące
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sluchajcie, ja wczoraj z mamcia Skalpelka zaliczylam
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita oo proszę, jak ładnie mamę zmotywowałaś
![]() Myślę dalej nad ta torebką
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3430 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Pogadajacie ze sobą normalnie, to na pewno pomoże ![]() Cytat:
![]() Mój mąż, jakże młody ma skórę z dramatyczną tendencją do rozstępów. Jako, że ma ponad 2 m wzrostu, swego czasu rósł bardzo szybko. Ma więc sporo rozstępów...ogólnie jego skóra nie jest elastyczna. Jego siostra ma dokładnie tam samo.A ja, swego czasu bardzo szybko utyłam 15 kg, nie mam ani jednego rozstępu. Moja siostra po dwóch ciążach tak samo. Mama ma tak samo, zero rozstępów itp. Więc to też dziedziczne ![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki, żeby baba się zlitowała!!!! Cytat:
Domyślam się, że jest Ci bardzo ciężko, ale pamiętaj, że nie zrobiłaś nic złego, to nie jest Twoja wina. Zrobiłaś wszystko, żeby było dobrze... Nie na wszystko mamy wpływ Ja lubię szpilki... chodzę na obcasach... ale też nie powinnam przez kolana
|
||||
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Tak do 150 zł. Bo tak jak wspomniałam. Potrzebna jest mi tylko do pracy, na te moje dokumenty i dlatego musi mieścić a4 i być usztywniana.
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/wloska-torebka-kuf...619920546.html |
|
|
|
|
#3433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A poszło o bzdury, mam pms, więc to wszystko tłumaczy
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lece na szkolenie, wpadne do was potem. ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Po co, wystarczy papierzyska wsadzic do usztywnianej teczki.
|
|
|
|
|
#3438 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja kontrolnie robię morfologię z rozmazem, OB, potas, magnez, żelazo i oczywiście TSH. Do tego jak mi któryś lekarz coś zleci to dokładam, ale te dla mnie sa podstawą.
Cytat:
Cytat:
Może warto wyciągnąć rękę co? Natala przede wszystkim przestań siebie obwiniać. To nie jest Twoja wina! Zadziałała natura..,. musisz tak na to popatrzeć. Nie mogłaś nic zrobić. I to, że planowałaś, wszystko przemyślałaś nie jest powodem dla którego tak się stało. Życie piszę własny scenariusz, tak, ale jesteśmy dorosłymi, mądrymi ludźmi i dziwne nie jest, że z wyprzedzeniem planujemy różne rzeczy. Kochana, mocno tulę i głowa do góry!
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz wybrałabym inny ślubny image chyba.... Chociaż musiałabym ważyć do niego 15 kg mniej
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki był pierwszy zamysł, później zrezygnowałam i to jest jedna rzecz której żałuję ![]() ![]() A sukienka byłaby ta dokładnie ta, ewentualnie krótka (jak szukałam sukni wszystkie krótkie byly szkaradne, a rok później pojawiły się przepiękne). Ale moja i tak jest moją ulubioną
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś może sie przejdę po mieście i coś sobie na żywo upatrzę.
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym teraz właśnie poszła w suknię 3/4, do tego kolorowe buty, kolorowe pazury i woalka ![]() Moja suknia do teraz mi się podoba, bardzo...i reszta ślubych rzeczy też...jedynie z czego nie byłam zadowolona, to fryzura...
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym zmieniła trochę swój wygląd na ślubie, może nie sukienkę ale dodatki
I też chyba postawiłabym teraz na czerwone pantofle i pazury
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie tylko pazury chciałam mieć czerwone. Dałam sie troszkę zbałamucić a później stwierdziłam, że spokojnie by pasowały, mówi się trudno
|
|
#3445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie to ta dieta jest jedną z lepszych jakie wymyślono Nie chodzę głodna, pięknie chudnę i co najważniejsze dobre nawyki pozostają. Z tym odstawieniem to jest dobre dla osób, które jedzą białe pieczywo, piją gazowane Ja już od kilku lat ani nie jem białego chleba ani nie piję słodkich napojów. Kłótnie przed ślubem chyba nie są najlepszym pomysłem, dlatego pogadajcie i wszystko sobie wyjaśnijcie jak najszybciej ! ![]() Cytat:
![]() Wiesz, że trzymam kciuki najmocniej jak tylko mogę! Musi być dobrze! Cytat:
![]() Odganiam czarne chmury ! ![]() Brawa dla Majeczki ![]() Koniecznie zrób badania, bez względu na to czy 1 dzień czujesz się lepiej. Sama jutro idę do lekarza, bo ostatnio żołądek mi fiksował. Cytat:
Faaajna ![]() Co do zakupów, to ja za nimi jakoś szczególnie nie przepadam. A jak jeszcze wiem, że utyłam i wszystko będzie za małe albo uciskać mnie jak sznur szynkę, to mam dość, jeszcze przed zakupami Aaby świetna bransoletka Dzień dobry, Albo i nie dobry Od rana mam młyn, bo przyszli panowie z administracji i powiedzieli, że zalewamy sąsiadów, którzy mają już grzyba Tż jeszcze nie odbiera telefonu i jestem zdenerwowana!
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2012-09-18 o 09:56 |
||||
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
kotekk81 buty nawet fajne, kaska wszystkiego dobrego z okazji rocznicy wlasnie Madziu moze trzeba test zrobic, a na pewno jakies badania, Tomalinka wspolczuje bolu, Madzia toorba pierwsza mi sie podoba bardziej, Cytat:
![]() moj jednak nie wzruszyl sie sms, nic nie dostalam ![]() Natala wspolczuje jak nie wiem, to nie Twoja wina i nie mysl ze to kara, trzymaj sie Cytat:
tylko kurcze jakby inny kolor miala,tak mowicie o sukniech, ja bym raz jeszcze poszla w swojej tye ze bym ja skrocila minimalnie bo mi sie za bardzo platala i kolorowe buty bym chciala
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja dziękuję, miło że zauważyłaś
oo kurde.. zalewacie sąsiadów?? To nie dobrze. Jesteście ubezpieczeni??---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Metka dziękuję za opinię. |
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
hm... dziwne, ze u was jest sucho.
|
|
|
|
#3450 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, a kiedy jazdy?
![]() Kotku, za Ciebie też trzymam kciuki na jazdach! ![]() Kasia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! ![]() Dodaja, ciekawe jak zalewacie jak u was sucho...?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

Postaram się nadrobić później

, nie umiem nawet w tym chodzic. Wiem, ze szpilki sa zle dla kregoslupa ale uwielbiam je!
kochana wow 200 zł - super. Ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam 

Tż jeszcze nie odbiera telefonu i jestem zdenerwowana!