|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
dziewczyny nsdrobie was jak wroce ide z mala do apteki dostalam pewne wskazowki podziele sie nimi jak wroce
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
ewka 100 lat!
agunia super prezenty szczególnie ten biały(?) komplecikLinka gdzie kupiłaś swoje nosidło? chyba się na nie skuszę, z wózkiem jest dużo zabawy a z nosidłem wydaje mi się że jest dużo swobodniej, gdyby nie ta cena to już dawno bym je miała |
|
|
|
#935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() oj współczuję. MOj TZ wraca codziennie po 19 zmęczony... wiec tez nie mam mowy aby go budzic w nocy do małego
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potem widziałam gdzieś taniej chyba tu: http://www.pieluszkarnia.pl/product-...-NewStyle.html Ja bym za nie każde pieniądze oddała. Właśnie wróciłam z Małą z małych zakupów, 20 minut byłyśmy na dworze. Z wózkiem bym sobie odpuściła ![]() aaa i oczywiście te komentarze ludzi.. Pani w rybnym: ale jej dobrze, taka zadowolona i spokojna! Ale niech pani uważa bo się przyzwyczai do tego noszenia!A ja: juz się przyzwyczaiła! W brzuchu! 9 miesięcy ją nosiłam
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-09-18 o 11:37 |
|
|
|
|
#937 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas dziś odruchów wymiotnych po kciuku ciąg dalszy tylko dziś udało mu się zwymiotować ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() no właśnie, dziś myślałam podjechać do apteki i jak pomyślałam ile z wózkiem jest cackania to wysłałam męża - o 7 rano - a tak mogłabym to szybciutko załatwić sama, tylko ta cena, coś mi się zdaje że mąż nie dowie sie ile za nie zapłacę
|
||
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest na parę lat, później pewnie będzie używana sporadycznie, póki dziecko lekkie to codziennie Ja bardziej czuję torbę na ramieniu niż moją córę w Manduce, no ale ona nie ważny dużo bo z 4,5 kg
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A może to jednak Katarek.Super prezenty!!! Moja dostała raczej kasę, a ja strasznie cieszę się z prezentów dla niej - będzie miała pamiątkę |
||
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zmykam bo mały woła, narazie z katarem się uspokoiło |
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- To zjedz...
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale fajne ![]()
|
|
#945 | |||||
|
Zakorzenienie
|
może Różę bardziej boli
![]() Cytat:
nie podoba mi się to oby mu szybcitko przeszło![]() dzięki Cytat:
Cytat:
![]() ojaa ja mam w domu teraz 23 stomnie i ubieram sie na cebulke, nos mam zimny, ja musze mieć tak 25 stopni(Jaś i mąż też zmarzluchy) Cytat:
Cytat:
![]() Ciastuś doszła paczka, raz jeszcze dziekuję, Dziewczyny dziś amm "delegację" kolegów z pracy, nie wiem w co ręce wlozyc, chce zrobic obiad dla nich i jeszcze posprzatach mieszkanie, pozostalo mi niewiele czasu do 16 ![]() A kupiłam wczoraj ksiazkę "pierwszy rok z zycia dziecka" - nabrałam ochoty na tego typu poradnik
|
|||||
|
|
|
#946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne. Przypomniałaś mi, że nadal nie kupiłam grzechotki na rączkę. Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-09-18 o 12:33 |
|||
|
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
byłam w rossmanie kupić pampki i się trochę zszokowałam, bo jest info, że 2 opakowania za 100zł (z kartą rossnę), a tu babka naliczyła najpierw 90 z groszami, a potem po uwzględnieniu rabatu zapłaciłam ostatecznie coś koło 88zł
Miło ![]() Ewka wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() właśnie dlatego mi się strasznie podoba głównie ta kołderka i duduś, mała będzie miała super pamiątkę a i jeszcze na szatce do chrztu chrzestna wyhaftowała jej imię i datę chrztu, super sprawa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mamcia
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
tak patrze na moj ciazowy brzuszek z koncowki ciazy, nie moge uwerzyc ze chodzilam z taka pilka a teraz ona lezy sobie kolo mnie i opowiada mi jak to jej sie snily rozowe slonie i duzo misiow i bylo kolorowo i tak fajnie ( czyt. aguu aaa grrr itd
)
|
|
|
|
#949 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam bardzo takie warsztaty, super sprawa Preparaty na nadwrażliwość opisałam tu ![]() A wizytę u dentysty polecam jak najbardziej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję , teraz śpi w chuście, choć jak go motałam to strasznie ryczał![]() Cytat:
Cytat:
Biedny FAbiś Cytat:
niestety, więc tak czy siak dokarmiam mm, więc jak się skończy to co mam kupię to AR, zobaczymy.Ufam lekarzom, że to rzeczywiście nic groźnego ![]() Cytat:
Cytat:
A to raczej Dudusia jest, bo spódniczke ma ![]() Nel_a co do preparatów simeticonu- już kiedyś pisałam, my używamy Boboticu od 1 tygodnia życia, w większej dawce 15 kropli (jak sab simplex) za zgodą i poleceniem dwóch pediatrów (w tym ordynatorki neonatologii) Padł nam telewizor jakby mało wydatków a dziś zepsuł mi się touchpad w kompie i muszę się z myszą męczyć
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-09-18 o 12:45 |
|||||||||
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam Manducę na allegro z jakiejś wcześniejszej kolekcji za 330 zł, ale niestety ten sprzedawca już ich nie ma. W takim nosidle nie da się dziecka przewinąć, ani nakarmić, ale maluszka ważącego ponad 6 kg łatwo z niego wyciąniesz i włożysz spowrotem. Róża marudzi w nim tylko tuż po włożeniu i jak przez chwilę ma mokro. Najczęściej śpi. |
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Blue a ile czas zajmuje Ci odciągnięcie tych 100ml z jednej piersi?
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,mala przytyła przez tydzień tylko 190 gram,to chyba mało,co nie?
i jeszcze jedno pytanie. Jak pójdę do ginekologa w 10 tygodniu po porodzie to chyba trochę za późno,ale w sumie nic się nie dzieje. Pisze z telefonu wiec sorka za bledy
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() spódniczka to zmyłka, to duduś jest i już ![]() Cytat:
|
|
#956 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ja teraz mam niby jedną koleżanke z którą się widuje. Ma synka praktycznie w wieku Patryka (tydzień starszy),ale wiadomo przecież codziennie nie będziemy się spotykały![]() Cytat:
Super,że z bioderkami OK Cytat:
![]() Teściowa brak słówCytat:
Cytat:
Cytat:
Karolina będzie lepiej,zobaczysz Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
cześć. Łoo matk jak dawno mnie nie było.
Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe a u nas?ehh nie bardzo miałam czas na przyjemności. mały zajmuje mi cały dzień. a jeszcze do tego noce bywają paskudne. tak jak wczoraj! od 24:00 do teraz nie zrobił kupy i cały czas się pręży. tak mi go szkoda od dzisiaj wprowadzam mm.Słuchajcie jakie mleka modyfikowane polecacie?? |
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu używam zestawu Bebilon "1" i Bebilon Nutrition. Wypada taniej, trzeba rozpuścić mleko, rozpuścić proszek (trudniej) i można podawać. Na zewnątrz biorę wodę i odmierzoną ilość Bebilonu AR w pojemniku na pokarm. Po wymieszaniu należy poczekać 7 minut aż zgęstnieje. Jak akurat wyjdę do sklepu, to tak nieskomplikowane czynności może wykonać również tż. Po pierwszych dwóch podaniach nie ulała, ale chyba ją to zakleja, więc później się ślini i najczęściej nadrabia po podaniu wody.
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze! u nas mniej około 160
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

chociaż przynajmniej w dwóch momentach miała pełne prawo się rozryczeć - raz jak jej ksiądz położył rękę na głowie, bo delikatnie tego nie zrobił, a dwa jak miała polewaną główkę, ksiądz wody nie żałował
Ale tylko się skrzywiła i tyle
Za to drugie dziecko co też było chrzczone prawie całą mszę darło się wniebogłosy.

Część ubrań na 68 jest ciasna (chociaż niektóre na 56 są dobre!), więc przez net wolę zamawiać większe. 
oby mu szybcitko przeszło

brak słów