![]() |
#4411 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Natomiast mnie najbardziej martwi to, że prawdopodobnie będę o ponad sto złotych do tyłu, skoro jest taką oszustką. Krusiaku, mogę Cię prosić o jej numer telefonu na PW? Wolałabym już go mieć w razie gdybym nie otrzymała paczki, a że usunęła profil na Facebooku to nie mam jak się z nią ewentualnie skontaktować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hahahaha... Krusiak, nie chciałabym mieć w Tobie wroga
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() A i ja się przyłącze do kółeczka fanów Coco. Jestem chyba jakimś wyjątkiem, bo paczkę od niej dostałam. Po kilku tygodniach ciszy stwierdziłam, że i moja doszła (czemu ja głupia się nie dopytałam?!). Aż pewnego pięknego dnia, zawitał do mnie listonosz z moją paczuchą, i opłatą w wysokości dychy - i oto, tak jak i reszta, otrzymałam zwrot. Znacie? Zaniepokojona (o ja naiwna!) zapytałam czy wszystko OK, bo paczka wróciła i takie tam... Otrzymałam odpowiedź,że to to niemożliwe, żeby Coco przegapiła Aviso, dlatego kosztem trzeciej dychy wysłałam paczkę ponownie. Znacie? Jakimś cudem paczka doszła, a wraz z nią prośba o odmianę, bo zawartość jednak jest nieodpowiednia. Normalnie bym się zgodziła, ale powiedzmy, że tym razem odliczyłam sobie moje świadomie wyłudzone 3 dyszki. Jestem zua, brzydka i niedobra. A wydry są słodkie i już! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Mnie chodziło raczej o wydrę w znaczeniu wrednej i przebiegłej dziewczyny ![]() ![]() W ogóle natchnęłaś mnie i czytam właśnie o wydrze w horoskopie indiańskim ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Czekam na Ragnarok
|
Kurcze, też bym prosiła o nr tel do Coco
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ufff, dziewczyny - udało mi się! Zadzwoniłam do urzędu pocztowego w Sandomierzu (tam jest teraz awizowana, nieodebrana paczka przez Coco) i odłożyły mi ją! Mam iść do urzędu nadania i złożyć polecenie szybszego zwrotu, wnieść opłatę, poczta napisze maila do Sandomierza i odeślą mi ją bezzwłocznie. Kurcze, kamień spadł mi z serca. Szkoda tylko straconych 10zł, ale to nic w porównaniu do reszty strat. |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Jak tak to wszystko czytam, to mi się odechciewa wymian.
Mi coco też proponowała wymianę, ale ponieważ nie lubię pytań typu "coś u mnie?" (nie wiadomo za co) to olałam sprawę i widzę , że dobrze zrobiłam. Przykre to wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Powiem tak ja to juz wiem na 100% ze mojego blyszczyka nie dostane dobrze ze w plecy jedynie 50zl a nie wiecej. Wczoraj na poprawe humoru poszlam i kupilam sobie taki sam ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja apeluję o podwieszenie - uwidocznienie w jakiś sposób wszystkim wymiankującym wizazankom namiarów na tą dziewczynę
![]() Nie wiem jak Was, ale mnie to przeraża; recydywa, tyle lat się ciągną te sprawy - ona wciąż wraca ![]() w kontekście ciuchowego problemu ( i na plotkowym ogólnym też już jest wątek) z wizazanką Koteczka89 to już w ogóle jak dla mnie bardzo, bardzo smutne, że się takie rzeczy dzieją na tym świecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Czekam na Ragnarok
|
Co za piep.rzona gówniara.
Właśnie wracam z poczty i już po prostu nerwy mi puściły!!! Dzwoniłam o 13:40 na pocztę w Sandomierzu, żeby wstrzymali paczkę. Teraz byłam na poczcie u siebie (urząd nadania), żeby zapłacić za zwrot i go przyspieszyć. Okazało się, że ktoś zadzwonił 15min temu podszywając się pode mnie (!!!!!!!!!!), że jednak jest ok i można wydać paczkę adresatowi. Przyszła dziewucha, odebrała i mnie okradła tym samym. Co za bezczelność. Z tego wynika, że dziewucha przeczytała na forum o moim zamiarze i szybko zadzwoniła, podszyła się pode mnie i odebrała paczkę zanim zdążyłam dotrzeć, żeby zapłacić za jej szybszy zwrot!!!! Podszywanie się jest karalne! Tak samo jak kradzieże. Wszyscy z poczty (Wrocław+Sandomierz) radzą mi iść na policję. Rozmawiałam z panią z Sandomierza z poczty i znają dobrze tą dziewczynę, odbiera bardzo dużo paczek i często jest na poczcie, ale niestety nie mogą od niej wziąć nr tel, ani podać jej mojego, żeby się skontaktowała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4426 |
Czekam na Ragnarok
|
Proszę o odblokowanie profilu tej bezczelnej oszustki, żeby osoby, które nie dostały swoich paczek mogły się w jakikolwiek sposób z nią skontaktować! Lub podanie publicznie jej nr tel. Ja tego nie popuszczę! TO jest chamstwo i bezczelność. Jeszcze żeby sprawdzać co ludzie piszą, a potem dzwonić na swoją pocztę i podszywać się pod inne osoby!!! Tak się nie robi!!! I pani na poczcie mówi do mnie, czy to nie ja dzwoniłam 15 min temu to odwołać (a ja dzwoniłam godzinę wcześniej, żeby wstrzymać - raz tylko dzwoniłam)! Coco zrobiła ze mnie idiotkę!
Co za perfidia. Czytać forum, szybko łapać za tel, podszywać się i biec na pocztę odebrać nieswoją paczkę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
BAN stały
|
Ferris wysle Cii nr wieczorem bo jestem juz na miescie. Ja wlasnie z 20min temu dostalam paczke od coco i tak sie cieszylam ze sprawa sie zakonczyla a tu zonk zamiast nowego blyszczyku (jak powinien byc w folii itp) przyszedl uzywany i to tak mocno no szok nie chce go nie mam zamiaru smarowac sobie ust tym samym co ta oszustka ale jestem wsciekla! Co najlepsze porownalam konsystencje i on jest tak rozwodniony! Mam taki sam tylko inn. Py nr i konsystencja jest calkiem inna. Patrze wlasnie pod swiatlo jest go polowa
Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-18 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Fenris skrzyknijcie się w więcej osób, idźcie na policję; ona zdaje się już miała jakąś sprawę (o ile mnie pamięć nie myli) był tu już większy raban z jej oszustwami... Internet nie czyni nikogo bezkarnym.
Może to nie jest miejsce na takie zwierzenia (zresztą pewnie nie raz już o tym pisałam ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. mam wrażenie, że policja podeszła do sprawy z wielkim entuzjazmem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
"Kto podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej podlega karze pozbawienia wolności do lat 3". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4431 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-09-18 o 15:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
BAN stały
|
Ferris jak cos to ja jestem za zgloszeniem to przechodzi ludzkie pojecie. Dziewczyny odeslac jeej ten blyszczyk czy najpierw napisac list polecony z po ze ma mi doslac nowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
Polcija nic nie zdziala jesli dziewczyny nie zglosicie tego! a w wielu przypadkach jest tak ze nerwy opadaja i luidzie daja sobie spokoj, oby nie bylo tak w tym przypadku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4436 |
Czekam na Ragnarok
|
Coco do mnie zadzwoniła.
Więc jest tak - wysłała wszystkim w sobotę oraz wczoraj paczki. Podała mi nr nadania mojej paczki i zgadza się (spr na stronie poczty - jest taki numer nadania, z wczorajszą datą i idzie do mojego urzędu pocztowego). Także poczekajmy jeszcze kilka dni, bo jeśli wszystkie paczki dojdą to sprawa się wyjaśni. Coco też jest bardzo roztrzęsiona. Ja tam nie znam starej sprawy, ponoć kilka lat temu była już w podobnej sprawie na policji i wszystko jest wyjaśnione. Z tego co mówiła to dostawała wiele złych wiadomości na facebooku i innych takich i tylko dlatego skasowała konto. Ktoś dzwonił nawet do pracy jej męża. W każdym razie - ja nikogo nie bronię, nie wiem kto zacz, nie znam sprawy. Liczę tylko, że rzeczywiście otrzymam swoją paczkę oraz otrzymamy my wszystkie. Coco ma mi dosłać nr nadania wszystkich paczek. Jak tylko je otrzymam, wkleję tutaj na forum. Aha - ja również dostanę w wymiance co innego niż chciałam (inny błyszczyk), ale Coco powiedziała, że jakby co, żeby się kontaktować to wymieni jak mi się coś nie spodoba. Także Krusiak - może warto się z nią skontaktować i napisać, że nie chcesz tego co dostałaś. W mojej paczce ma być podany e-mail do Coco. Ja czekam na swoją paczkę i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Coco wydawała się na prawdę bardzo roztrzęsiona i przepraszała za wszystko, że tak wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Czekam na Ragnarok
|
Coco podała kilka nr nadań (nie wiem czy to wszystkie czy nie, bo nie wiem z kim się wymieniała):
"krusiak (00) 55900773450400885 lexie - jej juz podawałam numer morganatic (00) 859007734386230481 tassarinian (00) 559007734504008878 agnieszka m. (lencia000)? (00) 559007734504008922 dorota rum.... ( nie pamietam nicka) (00) 559007734504008892 maria m. (00) 559007734504008908" Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-09-18 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Wtajemniczenie
|
A ja bym wam dziewczyny radziła jeszcze zwrócić uwagę kto przegląda ten wątek, jeśli ktoś o dopiero co założonym koncie bo być može mamy kolejne wcielenie oszustki... Sama jakiś czas temu miałam nieprzyjemność wymieniać się z nią jeszcze pod nickiem hot summer
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
BAN stały
|
Wybacz ale to co ona napisala jest smieszne teraz jest rozstrzesiona a wczesniej to nie byla? Przeciez to jest notoryczny oszust. Ja dzis w takim razie pisze do niej email ze nie chce tego co mi wyslala. Ba na pewno to czyta wiec Coco czekam na doslanie nowego blyszczyka i pieniedzy na wysylke bo ze swoich na zwrot znow nie mam zamiaru placic. Jak dostane nowy blyszczyk ten ci odesle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.