Urodzone w 1989 :) - Strona 271 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-09, 20:07   #8101
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek
Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
Agosku Wszystkiego naj naj naj I oczywiście spełnienia marzeń Sto lat sto lat

A ja mykam na imprezke Miłego wieczorku
Agosekkkkkkk sto lat wszystkiego czego tylko chcesz i zdania bardzo dobrze matury ;*

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
lalalla tak jak Uhahana zaczynam dziś ferie

dziś miałam fajny dzień. w szkole tylko kilka lekcji, a potem pojechaliśmy do TŻa i było bosko...

wiecie, fajnie jest być dalej zakochaną po prawie 3 latach bycia ze sobę...
gratuluje tak dlugiego stazu ja najdluzej z facetem bylam 5 miesiecy mialam wtedy 13 lat

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość

jakos mi sie smutno zrobilo. tak nagle poczulam bezsens wszystkiego w ogole ostatnio tylko czekam, kiedy wreszcie bede mogla pojsc spac.. nie wiem co ze mna jest, nawet na imprezy nie mam ochoty chodzic, do nauki 0 zapału, czasem dochodza jeszcze problemy z TZ, z mama.. sa momenty kiedy czuje, ze jestem na tym swiecie autentycznie sama, malo kogo obchodze.. ale pieprze
jak juz napisalam w piatek wieczorem nie martwimy sie wszystkie jestesmy piękne, uwielbiane i takie jakie tylko chcemy

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 20:10   #8102
Amanda:)
Zadomowienie

Cytat:

jakos mi sie smutno zrobilo. tak nagle poczulam bezsens wszystkiego w ogole ostatnio tylko czekam, kiedy wreszcie bede mogla pojsc spac.. nie wiem co ze mna jest, nawet na imprezy nie mam ochoty chodzic, do nauki 0 zapału, czasem dochodza jeszcze problemy z TZ, z mama.. sa momenty kiedy czuje, ze jestem na tym swiecie autentycznie sama, malo kogo obchodze.. ale pieprze
Przemęczenie Zobaczysz po ferich (i w czasie ich trwania ) od razu lepiej się pozujesz

Zapomniałabym: Agosku wszystkiego co najlepsze

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 20:27   #8103
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
uwielbiam dużych facetów minimum 182 cm idalnie
Blaque a ile masz wzrostu gratuluje spadku wagi ja mam wielki kompleks brzucha
No dokladnie! I wzwyz I zeby byl szeroki oczywiscie. Tzn. nie jak jakis miesniak ale, no wiecie jaki no.. hehe No taki fajny, no-o Niekoniecznie lysy, ale nie z jakimis wlosami na zelu centymetrow:3+ .. blee

172 hehe dziekuje
To moze jakies cwiczonka?

Ok dziewczyny-naklonilyscie mnie do kupienia Rimmel'a
Jak tylko wroce-ide go kupic

Agosek-wszystkiego najlepszego, duuzo usmiechy na twarzy, samych szczesliwych dni, zdania matury, wspanialej milosci, spelnienia marzen i zebys zawsze z nami byla na naszym watku
laylaaa-rozumiem Cie b.dobrze. Ale nie mozesz tak myslec. Zobaczysz, ze jutro wstanie nowy dzien, bdzie lepiej. Zawsze w nocy wszystkie problemy staja sie wieksze, gorsze a gdy przychodzi dzien-widzimy, ze wcale takie straszne nie sa. Zobaczysz-bdzie wszystko dobrze i nie martw sie;*
Stary 2007-02-09, 20:33   #8104
Martusia B.
Wtajemniczenie

Agosek wszystkiego naj, naj, naj

Laylaa wszystko będzie dobrze, zobaczysz Każdy czasami już zupełnie wątpi w siebie, a później jest ok :
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 20:40   #8105
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
No dokladnie! I wzwyz I zeby byl szeroki oczywiscie. Tzn. nie jak jakis miesniak ale, no wiecie jaki no.. hehe No taki fajny, no-o Niekoniecznie lysy, ale nie z jakimis wlosami na zelu centymetrow:3+ .. blee

172 hehe dziekuje
To moze jakies cwiczonka? ;*
wiecie co? Wyglada na to, ze z moimi 65 kg i 168 cm wzrostu jestem najcięższa z wątku ;( ale i tak Was lubie

Blaque mamy taki sam ideal faceta

Stary 2007-02-09, 21:04   #8106
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:

172 hehe dziekuje
To moze jakies cwiczonka?
Ja podobnie - mam 174cm i ważę 59kg, ale się nie odchudzam Ćwiczę bo lubię i to jest fajne, ale schudnąć nie chcę - poza tym zabronił mi TŻ a z jego zdaniem się liczę

A co do wymarzonego faceta - chyba nie muszę dodawać, że takim jest mój TŻ?
190cm, fajne ciałko, ciemne i gęste włosy, ciemna karnacja, duże brązowe oczy...
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 21:35   #8107
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co? Wyglada na to, ze z moimi 65 kg i 168 cm wzrostu jestem najcięższa z wątku ;( ale i tak Was lubie

Blaque mamy taki sam ideal faceta
no chyba oszalalas kochanie? najciezsza?
Oj ty cioleczq nasz hehehe Pieron z Ciebie okropny-tak tluscioch z Ciebie jak ze mnie rudowlosa dzioucha

hehe a no tak,tak Nie ma to jak wlasnie tacy faceci..
slimaczku moj brat jest wlasnie taki-wielki, blondyn ale sie goli na krotko(czesciej na lyso)ponad 190 ma..no tak niecale 200 hehehe
Cytat:
Ja podobnie - mam 174cm i ważę 59kg, ale się nie odchudzam Ćwiczę bo lubię i to jest fajne, ale schudnąć nie chcę - poza tym zabronił mi TŻ a z jego zdaniem się liczę

190cm, fajne ciałko, ciemne i gęste włosy, ciemna karnacja, duże brązowe oczy...
Łooo jaa! Skad ty go wytrzasnelas? Dawaj jakas fote jego, chociaz na momencik
hehe qrde no..jak tak gadamy o facetach to mnie strasznie tak zebralo na faceta.. Ech i to przytulanie.. miod..

Qrcze zastanawiam sie wlasnie czy isc spac, czy siedziec do 2 nad ranem, bo wtedy wyjezdzamy..Hehe i mam dylemat
Stary 2007-02-09, 21:42   #8108
patitcz
Zadomowienie

ja tez zaczynam ferie

dzisiaj sie "pokłóciłam" z qmpelą bo chyba trzeci raz spytałam co robili na chemii a ona do mnie "ile razy ci mozna powtarzac"

oczywiscie juz na nastepnej przerwie normalnie gadałysmy i nie ma sprawy

ale ja ostatnio bardzo duzo zapominam , myle sie ..normalnie błądze

dobrze ze są ferie - przyda mi sie odpoczynek

nie czytałam wszytskiego

widze tylko ze mowicie o wzroscie i wadze

175cm wzrosty
54 kg
nie bede tego komentowac;p

aha no i najwspanialsze zyczenia dla solenizantki
choćby na jego nogach spoczywała
płonąca aureola
Uwierz w ślepą miłość
i równie ślepą nienawiść
Uwierz We mnie"
patitcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 21:45   #8109
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Łooo jaa! Skad ty go wytrzasnelas? Dawaj jakas fote jego, chociaz na momencik
hehe qrde no..jak tak gadamy o facetach to mnie strasznie tak zebralo na faceta.. Ech i to przytulanie.. miod..
Fotke wsadze, ale po konsultacji z nim a druga sprawa, że mam nowego kompa i mało fotek na nim jeszcze

a gdzie go wytrzasnęłam? nadd morzem się poznaliśmy, a mieszkamy 15km od siebie
wprawdzie dzisiaj się wyprzytulałam, ale mi mało i tęsknię...
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 21:51   #8110
Zadomowienie

no nie mówcie że ja tu najniższa
154cm
42 kg

A tak wogóle to wczoraj zdecydowałam że chce być z M(chyba przez to przytulanie ), puściłam mu sygnał a on nic i dziś zagadał na gg ale zaraz napisał że się nudzi i idzie poszukać czegoś do roboty...
No i weź zrozum faceta

Stary 2007-02-09, 21:51   #8111
laylaaa
Zakorzenienie

dziewczyny macie rację, jutro na bank będzie lepiej

co do facetów, to ja nie mam jakiegos okreslonego idealu, ogolnie mało liczą się u mnie takie rzeczy jak kolor oczu czy wlosow (chociaz w sumie wole brunetow). najwieksza uwage zwracam chyba na twarz, bo to, moim zdaniem "robi wszystko" i u kobiety i u mezczyzny, a sylwetke zawsze mozna sobie wypracowac. bardzo wazny jest tez wzrost, mam jakies 175 cm wiec wiadomo.
zreszta teraz nie zwracam wiekszej uwagi na facetow, bo mam TZta ktory jest moim idealem - w sumie opis bylby identyczny jak u fuksjii, wysoki brunet, brazowe oczy i zazdroszcze mu ksztaltu twarzy, tzn kosci policzkowych

ja wazę jakies 53 do 56 kg i nic nie poradzę, że tak malo. nigdy sie nie odchudzalam i nie wiem jak to jest, chcialabym raczej przytyc, a konkretniej miec grubsze nogi i ręce, bo na resztę nie narzekam, nie jest beznadziejnie

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 21:59   #8112
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:
pilnuj Go kobieto

Cytat:
no chyba oszalalas kochanie? najciezsza?
Oj ty cioleczq nasz hehehe Pieron z Ciebie okropny-tak tluscioch z Ciebie jak ze mnie rudowlosa dzioucha

hehe a no tak,tak Nie ma to jak wlasnie tacy faceci..
slimaczku moj brat jest wlasnie taki-wielki, blondyn ale sie goli na krotko(czesciej na lyso)ponad 190 ma..no tak niecale 200 hehehe
CO TO JEST? wstawiaj foto braciszka

Cytat:
Napisane przez patitcz Pokaż wiadomość
ja tez zaczynam ferie

dzisiaj sie "pokłóciłam" z qmpelą bo chyba trzeci raz spytałam co robili na chemii a ona do mnie "ile razy ci mozna powtarzac"

oczywiscie juz na nastepnej przerwie normalnie gadałysmy i nie ma sprawy

ale ja ostatnio bardzo duzo zapominam , myle sie ..normalnie błądze

dobrze ze są ferie - przyda mi sie odpoczynek

nie czytałam wszytskiego

widze tylko ze mowicie o wzroscie i wadze

175cm wzrosty
54 kg
nie bede tego komentowac;p

aha no i najwspanialsze zyczenia dla solenizantki

Cytat:
Napisane przez Amanda:) Pokaż wiadomość
A tak wogóle to wczoraj zdecydowałam że chce być z M(chyba przez to przytulanie ), puściłam mu sygnał a on nic i dziś zagadał na gg ale zaraz napisał że się nudzi i idzie poszukać czegoś do roboty...
No i weź zrozum faceta

dobra spadam, bo szykuje sie awantura branoc

Stary 2007-02-09, 22:05   #8113
Zadomowienie

ślimaczek dobrze mówi trzymać się swoich TŻów i za daleko nie odchodzić

Sama też już ide spać,chyba, mogę jeszcze posiedzieć troche ale już się zegnam bo później mogę zapomnieć

Stary 2007-02-09, 22:06   #8114
blaque
Zakorzenienie

patitcz-nie przejmuj sie
slimaczku-hahaha tylko skad ja wytrzasne Ci zdjecie?
a to znaczy ciołek w zdrobnieniu ciołeczku hahaha to takie moje gadki
fuksjaa-ok
Stary 2007-02-09, 22:13   #8115
uhahana
Zakorzenienie

No dobra, to teraz ja zacznę

Agosku Wszyyyyyyystkiego NAJ! A czego, to już Ty sama wiesz najlepiej

Moje ferie też będą służyć między innymi wyspaniu się i wypoczęciu. Też chyba jestem już przemęczona. Tylko z tą nocą mam inaczej. Mi znów w nocy wszystko wydaje się prostsze, a w dzień, jak mam masę spraw na głowie, to czasem ciężko jest.
No ale nie marudzę, nadeszły wyczekiwane 2 tygodnie

Podobnie jak Laylaaa nie mam jakiegoś określonego ideału. Podobają mi się bardzo różni faceci, nie wiem od czego to zależy.
No ale wiadomo - jak ktoś jest DUŻY to ma od razu plusa. Co nie zmienia faktu, że ostatnio wpadł mi w oko zupełnie niepozorny, można by powiedzieć chucherkowaty chłopak . No ale z moimi 158 centymetrami wzrostu i tak każdy jest wyższy haha

A wagą się nie pochwalę, bo nie ma czym

EDIT: Muszę skończyć z "no ale"
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 22:21   #8116
blaque
Zakorzenienie

No dziewczynki ja sie z Wami juz zegnam
Moze jak bde miala dostep do neta to wpadne.
Buziole wielgachne i nie piszcie za duzo! Prosze Was!!! hehe

bd w pon
Stary 2007-02-09, 22:39   #8117
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Agosek => wszystkiego najlepszego

dopiero teraz doczytałam
eh, refleks szachisty, szkoda słów

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 23:32   #8118
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
ferrrrrie a i tak w cholere nauki.

ines to rob foty i wklejaj ja dostalam swoja cyfrowke w 3 gim, pamietam, ze na poczatku robilam zdjecia doslownie wszystkiego, potem zabieralam ja juz tylko sporadycznie, a teraz cykam zdjecia tylko na imprezach. mialam kilka tyś zdjec, w tym wiele waznych dla mnie, z miejsc do ktorych juz nigdy nie wroce, ale po formacie wszystko sie skasowalo (TZ robil..)
hehe robię zdjęcia wszystkiego i wszyscy mają mnie dosyć , dać dziecku zabawkę.
Gdybym straciła tyle zdjęć to bym chyba zabiła .

Ja mam 168 cm i ważę 47, mniej więcej zawsze tak mi się waga utrzymuje, jest ok, tylko bym chciała mieć umięśniony brzuch. (11 dzień a6w zrobiony, więc może niedługo taki będę mieć )
A co do ideału to nie mam, chociaż u chłopaków którzy mi się podobają, występują cechy wspólne

Blaque udanego wyjazdu, też bym chciała pojechać
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 02:22   #8119
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
od razu ze szczegółami byście chciały :p kopnęłaś już monitor

wiec o tym śnie... w sumie to nic śnił mi się kolega z klasy, wiem, że stałam a on mnie objął od tyłu (). Uwielbiam być przytulana... Czuć się taka mała i bezpieczna... Chyba wole to nawet od całowania. I trzymana za rękę też być lubię...
Ja też lubię się przzytulać, lubię jak jakiś dobry kolega mnie przytula, (no bo nie kotoś nieznajomy) i uwaielbiam jak Baruś mnie przytula on jest taaaki wieelki i jak mnie tak przytuli to czuję się taka malutka i jest mi ciepło i bezpiecznie. A z koleżankami też lubię się przytulać... w sumie tak przytulam się tylko z przyjaciółką jak nie widzimy się dłużej i na rockotece jak widzę się z ludźmi raz na tydzień albo rzadziej to też buziak w policzek i przytulenie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
A w sobotę Indios Bravos są w Wiśle. Kurde, że też zawsze tak dziwnie się składa... Bo mam do Wisły niecałe 50 km, kolega ma tam domek, ale nie da się zorganizować wyjazdu, bo jednak rodzice chyba na to nie pójdą, nie wiem jak z transportem, no i głupio też tak koledze siedzieć na głowie. Cóż.
Obyś się dobrze bawiła!

Ślimaczku co do tego przytulania, to też uwielbiam i zawsze miło wspominam. Bardzo pozytywna sprawa, heh.
No więc tak, nie wpuścili moich kol. bo nie miały legitymacji a nie wpuszczali osób poniżej 18 raku, mnie wpuścił gość bo powiedziałam mu że za 2 tyg. mam urodziny No i weszłam ze znajomymi wypiliśmy po piwie bo bilety wstępu (4zł) wymieniało się na piwo No i poszliśmy już wszyscy do knajpy Ampstrong, kurrr***a w życiu nie widziałam tak zaje***stej knajpy Pomieszczenia są tam dość duże w takiej piwnicy, na środku niziutki stolik, naokoło niego poduszki a pod ścianami ławy takie z poduszkami... zostawiasz buty pod ścianą i rozwalasz się na poduszkach Klimatyczne miejsce, Marleyki były i maił grać Dread Sqad ale nie było ich w końcu, pszyszedł Gutek z Abradabu ale też nie grał tylko się plątał... Wytańczyłam się przy reggae koledzy wypalili fajkę wodną Pojechałyśmy z koleżanką o 3:30 do domku, 0 4:30 poszłyśmy spać a o 9:00 pobudka i do szkoły, heh

Cytat:
Przytulanie uwielbiam Czy to z kumpelkami, czy kolegami Z TŻem jeszcze nie miałam okazji wypróbować, ale aż mnie ściska w żołądku na samą myśl
hehhe jeszcze się uda

Cytat:
lalalla tak jak Uhahana zaczynam dziś ferie

dziś miałam fajny dzień. w szkole tylko kilka lekcji, a potem pojechaliśmy do TŻa i było bosko...

wiecie, fajnie jest być dalej zakochaną po prawie 3 latach bycia ze sobę...
Fajnie Ci z tym TŻ mmmm żebym ja tym razem tak miała

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
hehe robię zdjęcia wszystkiego i wszyscy mają mnie dosyć , dać dziecku zabawkę.
Gdybym straciła tyle zdjęć to bym chyba zabiła .

Ja mam 168 cm i ważę 47, mniej więcej zawsze tak mi się waga utrzymuje, jest ok, tylko bym chciała mieć umięśniony brzuch.

Blaque udanego wyjazdu, też bym chciała pojechać
Ja też dostałam na 18 cyfrówkę i jak tylko mama z nim przyjedzie to też będę biegać i robić foty

Ja mam 168cm i 50 kg raczej zawsze waga taka sama się utrzymuje i też chcę umięśnić brzuch

Blaque udanego wyjazdu i wracaj szybciutko do nas

Agosku wszystkiego naaajlepszego, spełnienia marzeń zdania matury (tego nawet nie muszę CI życzyć bo i tak zdasz ) wspaniałego TŻ który będzie na Ciebie zasługiwał i wielu życzliwych ludzi w Twoim życiu STO LAT!!!!

Uff ja właśnie wróciłam z rocko jak co tydzień, widziałam się z B. i jutro się z Nim też zobaczę mmm nie mogę się doczekać... Ale się rozpisałam prawie jak Ty Uhahana

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 09:45   #8120
Alatienka
Zadomowienie

mathilda Dzięki Wierzę w to

Tak wgl to była najlepsza impreza na jakiej byłam Ale teraz jestem troszke nieżywa

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 10:43   #8121
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Hej!
Dziękuje Wam, imprezka się udała i mimo, ze techno na co dzień nie lubię to dobrze sie bawiłam.Tylko miałyśmy male kłopoty z wejsciem
I poznałam takiego boskiego chłopaka

Co do przytulania to chciałam powiedziec, że bardzo to lubię
Tylko mam jak mnie przytula, to mnie zgniata, ale ogólnie jest ok
Dla mnie chłopak czy dziewczyna nie ma roznicy
Uwielbiam się tulić z moim (dobrymi) koleżankam.
Z jedna to sie w szkole nawet ciagle smyramy, po plecach drapiemy a wszyscy mysla, ze my jestesmy lesbijkami
A niech sobie gadaja!

Najbardziej lubię chłopaków...rudych Ale mao jest takich fajnych rudzielców.

Ja mimo, że wagi w sumie nie mam wysokiej(49kg, 166cm), to nie jestem zadowolona ze swojej figury. Tak jak Ines robie a6w. Dzisiaj mam 36 dzień
Ines- wklej niedługo jakieś zdjęcia!
agosku- wszytkiego najlpszego, zeby ci sie dobrze wiodło( przepraszam, ze dopiero dzisiaj)

kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 11:22   #8122
Zadomowienie

Witam

W ideały nie wierze, chłopak musi mieć po prostu "to coś" ,moge sobie pisać że podobają mi się wysocy bruneci a zakocham się w niskim blondynie

Może(raczej na pewno) to głupie ale chce już iść do szkoły Nie moge znieść tego że "Boże, tylko 2dni" dobija mnie takie czekanie

Stary 2007-02-10, 11:31   #8123
kasia89
Zakorzenienie

Agosek Wszystkiego najlepszego Dużo zdrówka, szczęście, dobrych wyników szkole i z matury, żebyś dostała się na wymarzony kierunek, żeby się wszystko z TŻ ułożyło, kasiorki i czego sobie życzysz

Ines czekamy na jakieś fotki

Co do chłopaków to ja od zawsze mam taki sam ideał- wysoki, fajnie zbudowany (czyt. żeby nie był chudy ) brunet, z ciemną karnacją i jasnymi oczkami Mój Tż taki właśnie jest Chociaż znajdzie się też kilka ewenementów np blondynów, którzy mi się podobają
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 11:37   #8124
Alatienka
Zadomowienie

Mówimy o ideałach?
Mó ideał wcale nie jest idealny Ideały są nudne. Ale ogólny zarys wyglądu jest m/w taki: nieco wyższy ode mnie, szczupły, z ładnie zarysowanymi mięśniami, potrafiący się dobrze ubrać, długie, ciemne włosy , ciemne oczy i jasna karnacja... Mmm... Taki właśnie był - zanim ściął włosy - Ł.

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 11:40   #8125
emememsik
po prostu Em :)

fuksjaa, fajnie..

Agosek
Stary 2007-02-10, 12:19   #8126
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Piszecie o ideałach? Ja nie mam jakiegoś swojego ideału, pod który "sprawdzałabym" facetów i musiałby spełniać wszystkie kryteria
Ale wolę ciemnowłosych i wysokich

gdybyście miały chwilkę zajrzyjcie do wątku, który ma w podpisie... piszę pracę na konkurs literacki i załamka, nie mam kompletnie pomysłów

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 13:28   #8127
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:
slimaczku-
hmm... nawet przyjemne jest bycie ciołeczkiem

Cytat:
Moje ferie też będą służyć między innymi wyspaniu się i wypoczęciu. Też chyba jestem już przemęczona. Tylko z tą nocą mam inaczej. Mi znów w nocy wszystko wydaje się prostsze, a w dzień, jak mam masę spraw na głowie, to czasem ciężko jest.

Podobnie jak Laylaaa nie mam jakiegoś określonego ideału. Podobają mi się bardzo różni faceci, nie wiem od czego to zależy.
No ale wiadomo - jak ktoś jest DUŻY to ma od razu plusa. Co nie zmienia
mam taki sam cel ferii i takie samo zdanie na temat "wielkości" () faceta

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Hej!
Dziękuje Wam, imprezka się udała i mimo, ze techno na co dzień nie lubię to dobrze sie bawiłam.Tylko miałyśmy male kłopoty z wejsciem

Ja mimo, że wagi w sumie nie mam wysokiej(49kg, 166cm), to nie jestem zadowolona ze swojej figury. Tak jak Ines robie a6w. Dzisiaj mam 36 dzień
czekamy na opis boskiego chłopaka ostatnio też podobają mi się rudzi facecia, ale jedna ruda osoba w związku wystarczy troche dziwnie by to wyglądało: on rudy, ja ruda, az sie pomarańczowo przed oczami robi
w a6w dotarłam w ubiegłe wakacje do 21 dnia chyba zacznę robić je jeszcze raz, ale dopiero jak zrzuce ten okropny tłuszcz z brzucha

Cytat:
Ideały są nudne.
]

patitcz

wpadłam na chwilke przywitać się i życzyć miłego dnia spadam oglądać filmy do kumpla, ale u niego na pewno tutaj zajrzę

Stary 2007-02-10, 13:29   #8128
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:
slimaczku-
hmm... nawet przyjemne jest bycie ciołeczkiem

Cytat:

No ale wiadomo - jak ktoś jest DUŻY to ma od razu plusa. Co nie zmienia
mam taki sam cel ferii i takie samo zdanie na temat "wielkości" () faceta

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Hej!

czekamy na opis boskiego chłopaka ostatnio też podobają mi się rudzi facecia, ale jedna ruda osoba w związku wystarczy troche dziwnie by to wyglądało: on rudy, ja ruda, az sie pomarańczowo przed oczami robi
w a6w dotarłam w ubiegłe wakacje do 21 dnia chyba zacznę robić je jeszcze raz, ale dopiero jak zrzuce ten okropny tłuszcz z brzucha

Cytat:
Ideały są nudne.
]

patitcz

wpadłam na chwilke przywitać się i życzyć miłego dnia spadam oglądać filmy do kumpla, ale u niego na pewno tutaj zajrzę

Stary 2007-02-10, 13:57   #8129
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

a ja czekam na B. Przyjedzie o 15 więc zmykam się przygotować

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 14:02   #8130
patitcz
Zadomowienie

dzieki dziewczyny za przytulanie

bo ja je tez bardzo uwielbiam

ostatnio jestem bardzo dziwna (tak jak pisałam) zapominam , zacinam sie , zawieszam :P

wiec kuzyn wyciaga nie do kina na "Rysia"

ja ideału chyba nie mam , ale u chłopaków pierwsze co to patrze na buty(nie wiem dlaczego , takie zboczenie moje:P) no i jak jest ubrany ...
i nie chodzi o to zeby buty, ciuchy były markowe czy cos..ale muszą byc "jakies" , "oryginalne" i wgl

całuje was wszystkie
choćby na jego nogach spoczywała
płonąca aureola
Uwierz w ślepą miłość
i równie ślepą nienawiść
Uwierz We mnie"
patitcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości