|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8101 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
wszystkiego czego tylko chcesz i zdania bardzo dobrze matury ;*Cytat:
ja najdluzej z facetem bylam 5 miesiecy mialam wtedy 13 lat Cytat:
wszystkie jestesmy piękne, uwielbiane i takie jakie tylko chcemy
|
|
#8102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) od razu lepiej się pozujesz![]() Zapomniałabym: Agosku wszystkiego co najlepsze
|
|
#8103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zeby byl szeroki oczywiscie. Tzn. nie jak jakis miesniak ale, no wiecie jaki no.. hehe No taki fajny, no-o Niekoniecznie lysy, ale nie z jakimis wlosami na zelu centymetrow:3+ .. blee172 hehe dziekujeTo moze jakies cwiczonka? Ok dziewczyny-naklonilyscie mnie do kupienia Rimmel'a Jak tylko wroce-ide go kupic Agosek-wszystkiego najlepszego, duuzo usmiechy na twarzy, samych szczesliwych dni, zdania matury, wspanialej milosci, spelnienia marzen i zebys zawsze z nami byla na naszym watku laylaaa-rozumiem Cie b.dobrze. Ale nie mozesz tak myslec. Zobaczysz, ze jutro wstanie nowy dzien, bdzie lepiej. Zawsze w nocy wszystkie problemy staja sie wieksze, gorsze a gdy przychodzi dzien-widzimy, ze wcale takie straszne nie sa. Zobaczysz-bdzie wszystko dobrze i nie martw sie;*
|
|
|
#8104 |
|
Wtajemniczenie
|
Agosek wszystkiego naj, naj, naj
![]() Laylaa wszystko będzie dobrze, zobaczysz Każdy czasami już zupełnie wątpi w siebie, a później jest ok :
|
|
|
|
#8105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blaque mamy taki sam ideal faceta
|
|
#8106 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ćwiczę bo lubię i to jest fajne, ale schudnąć nie chcę - poza tym zabronił mi TŻ a z jego zdaniem się liczę A co do wymarzonego faceta - chyba nie muszę dodawać, że takim jest mój TŻ? 190cm, fajne ciałko, ciemne i gęste włosy, ciemna karnacja, duże brązowe oczy...
|
|
|
|
|
#8107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najciezsza? Oj ty cioleczq nasz hehe a no tak,tak Nie ma to jak wlasnie tacy faceci.. slimaczku moj brat jest wlasnie taki-wielki, blondyn ale sie goli na krotko(czesciej na lyso )ponad 190 ma..no tak niecale 200 heheheCytat:
Skad ty go wytrzasnelas? Dawaj jakas fote jego, chociaz na momencikhehe qrde no..jak tak gadamy o facetach to mnie strasznie tak zebralo na faceta.. Ech i to przytulanie.. miod..Qrcze zastanawiam sie wlasnie czy isc spac, czy siedziec do 2 nad ranem, bo wtedy wyjezdzamy..Hehe i mam dylemat
|
|
|
#8108 |
|
Zadomowienie
|
ja tez zaczynam ferie
dzisiaj sie "pokłóciłam" z qmpelą bo chyba trzeci raz spytałam co robili na chemii a ona do mnie "ile razy ci mozna powtarzac" oczywiscie juz na nastepnej przerwie normalnie gadałysmy i nie ma sprawy ale ja ostatnio bardzo duzo zapominam , myle sie ..normalnie błądze dobrze ze są ferie - przyda mi sie odpoczynek ![]() nie czytałam wszytskiego widze tylko ze mowicie o wzroscie i wadze 175cm wzrosty 54 kg nie bede tego komentowac;p aha no i najwspanialsze zyczenia dla solenizantki
|
#8109 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() a gdzie go wytrzasnęłam? nadd morzem się poznaliśmy, a mieszkamy 15km od siebie wprawdzie dzisiaj się wyprzytulałam, ale mi mało i tęsknię...
|
|
|
|
|
#8110 |
|
Zadomowienie
|
no nie mówcie że ja tu najniższa
154cm 42 kg A tak wogóle to wczoraj zdecydowałam że chce być z M(chyba przez to przytulanie ), puściłam mu sygnał a on nic i dziś zagadał na gg ale zaraz napisał że się nudzi i idzie poszukać czegoś do roboty...No i weź zrozum faceta
|
#8111 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie rację, jutro na bank będzie lepiej
![]() co do facetów, to ja nie mam jakiegos okreslonego idealu, ogolnie mało liczą się u mnie takie rzeczy jak kolor oczu czy wlosow (chociaz w sumie wole brunetow ). najwieksza uwage zwracam chyba na twarz, bo to, moim zdaniem "robi wszystko" i u kobiety i u mezczyzny, a sylwetke zawsze mozna sobie wypracowac. bardzo wazny jest tez wzrost, mam jakies 175 cm wiec wiadomo. zreszta teraz nie zwracam wiekszej uwagi na facetow, bo mam TZta ktory jest moim idealem - w sumie opis bylby identyczny jak u fuksjii, wysoki brunet, brazowe oczy i zazdroszcze mu ksztaltu twarzy, tzn kosci policzkowych ![]() ja wazę jakies 53 do 56 kg i nic nie poradzę, że tak malo. nigdy sie nie odchudzalam i nie wiem jak to jest, chcialabym raczej przytyc, a konkretniej miec grubsze nogi i ręce, bo na resztę nie narzekam, nie jest beznadziejnie
|
#8112 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra spadam, bo szykuje sie awantura branoc
|
|
#8113 |
|
Zadomowienie
|
ślimaczek dobrze mówi trzymać się swoich TŻów i za daleko nie odchodzić
Sama też już ide spać,chyba, mogę jeszcze posiedzieć troche ale już się zegnam bo później mogę zapomnieć
|
#8114 |
|
Zakorzenienie
|
patitcz-nie przejmuj sie
slimaczku-hahaha tylko skad ja wytrzasne Ci zdjecie? a to znaczy ciołek w zdrobnieniu ciołeczku hahaha to takie moje gadki fuksjaa-ok
|
|
#8115 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to teraz ja zacznę
![]() Agosku Wszyyyyyyystkiego NAJ! A czego, to już Ty sama wiesz najlepiej ![]() Moje ferie też będą służyć między innymi wyspaniu się i wypoczęciu. Też chyba jestem już przemęczona. Tylko z tą nocą mam inaczej. Mi znów w nocy wszystko wydaje się prostsze, a w dzień, jak mam masę spraw na głowie, to czasem ciężko jest. No ale nie marudzę, nadeszły wyczekiwane 2 tygodnie ![]() Podobnie jak Laylaaa nie mam jakiegoś określonego ideału. Podobają mi się bardzo różni faceci, nie wiem od czego to zależy. No ale wiadomo - jak ktoś jest DUŻY to ma od razu plusa. Co nie zmienia faktu, że ostatnio wpadł mi w oko zupełnie niepozorny, można by powiedzieć chucherkowaty chłopak A wagą się nie pochwalę, bo nie ma czym ![]() EDIT: Muszę skończyć z "no ale"
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8116 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczynki ja sie z Wami juz zegnam
Moze jak bde miala dostep do neta to wpadne. Buziole wielgachne i nie piszcie za duzo! Prosze Was!!! hehebd w pon
|
|
#8117 |
|
Wtajemniczenie
|
Agosek => wszystkiego najlepszego
dopiero teraz doczytałam ![]() eh, refleks szachisty, szkoda słów ![]()
|
#8118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, dać dziecku zabawkęGdybym straciła tyle zdjęć to bym chyba zabiła .Ja mam 168 cm i ważę 47, mniej więcej zawsze tak mi się waga utrzymuje, jest ok, tylko bym chciała mieć umięśniony brzuch. (11 dzień a6w zrobiony, więc może niedługo taki będę mieć )A co do ideału to nie mam, chociaż u chłopaków którzy mi się podobają, występują cechy wspólne Blaque udanego wyjazdu, też bym chciała pojechać |
|
|
|
|
#8119 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest taaaki wieelki i jak mnie tak przytuli to czuję się taka malutka i jest mi ciepło i bezpiecznie. A z koleżankami też lubię się przytulać... w sumie tak przytulam się tylko z przyjaciółką jak nie widzimy się dłużej i na rockotece jak widzę się z ludźmi raz na tydzień albo rzadziej to też buziak w policzek i przytulenie ![]() Cytat:
Pojechałyśmy z koleżanką o 3:30 do domku, 0 4:30 poszłyśmy spać a o 9:00 pobudka i do szkoły, hehCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam 168cm i 50 kg raczej zawsze waga taka sama się utrzymuje i też chcę umięśnić brzuch Blaque udanego wyjazdu i wracaj szybciutko do nas Agosku wszystkiego naaajlepszego, spełnienia marzeń zdania matury (tego nawet nie muszę CI życzyć bo i tak zdasz ) wspaniałego TŻ który będzie na Ciebie zasługiwał i wielu życzliwych ludzi w Twoim życiu Uff ja właśnie wróciłam z rocko jak co tydzień, widziałam się z B.
|
|
#8120 |
|
Zadomowienie
|
mathilda Dzięki
Tak wgl to była najlepsza impreza na jakiej byłam Ale teraz jestem troszke nieżywa
|
#8121 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dziękuje Wam, imprezka się udała i mimo, ze techno na co dzień nie lubię to dobrze sie bawiłam.Tylko miałyśmy male kłopoty z wejsciem ![]() I poznałam takiego boskiego chłopaka Co do przytulania to chciałam powiedziec, że bardzo to lubię ![]() Tylko mam jak mnie przytula, to mnie zgniata, ale ogólnie jest ok ![]() Dla mnie chłopak czy dziewczyna nie ma roznicy ![]() Uwielbiam się tulić z moim (dobrymi) koleżankam. Z jedna to sie w szkole nawet ciagle smyramy, po plecach drapiemy a wszyscy mysla, ze my jestesmy lesbijkami A niech sobie gadaja! Najbardziej lubię chłopaków...rudych Ale mao jest takich fajnych rudzielców.Ja mimo, że wagi w sumie nie mam wysokiej(49kg, 166cm), to nie jestem zadowolona ze swojej figury. Tak jak Ines robie a6w. Dzisiaj mam 36 dzień Ines- wklej niedługo jakieś zdjęcia! agosku- wszytkiego najlpszego, zeby ci sie dobrze wiodło
|
|
#8122 |
|
Zadomowienie
|
Witam
W ideały nie wierze, chłopak musi mieć po prostu "to coś" ,moge sobie pisać że podobają mi się wysocy bruneci a zakocham się w niskim blondynie Może(raczej na pewno) to głupie ale chce już iść do szkoły Nie moge znieść tego że "Boże, tylko 2dni" dobija mnie takie czekanie
|
#8123 |
|
Zakorzenienie
|
Agosek Wszystkiego najlepszego
Ines czekamy na jakieś fotki ![]() Co do chłopaków to ja od zawsze mam taki sam ideał- wysoki, fajnie zbudowany (czyt. żeby nie był chudy Mój Tż taki właśnie jest Chociaż znajdzie się też kilka ewenementów np blondynów, którzy mi się podobają
|
|
|
|
#8124 |
|
Zadomowienie
|
Mówimy o ideałach?
![]() Mó ideał wcale nie jest idealny Ideały są nudne. Ale ogólny zarys wyglądu jest m/w taki: nieco wyższy ode mnie, szczupły, z ładnie zarysowanymi mięśniami, potrafiący się dobrze ubrać, długie, ciemne włosy
|
#8125 |
|
po prostu Em :)
|
fuksjaa, fajnie..
Agosek
|
|
#8126 |
|
Wtajemniczenie
|
Piszecie o ideałach?
Ja nie mam jakiegoś swojego ideału, pod który "sprawdzałabym" facetów i musiałby spełniać wszystkie kryteria ![]() Ale wolę ciemnowłosych i wysokich ![]() gdybyście miały chwilkę zajrzyjcie do wątku, który ma w podpisie... piszę pracę na konkurs literacki i załamka, nie mam kompletnie pomysłów ![]()
|
#8127 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i takie samo zdanie na temat "wielkości" ( ) faceta Cytat:
ostatnio też podobają mi się rudzi facecia, ale jedna ruda osoba w związku wystarczy troche dziwnie by to wyglądało: on rudy, ja ruda, az sie pomarańczowo przed oczami robi w a6w dotarłam w ubiegłe wakacje do 21 dnia chyba zacznę robić je jeszcze raz, ale dopiero jak zrzuce ten okropny tłuszcz z brzucha ] patitcz ![]() wpadłam na chwilke przywitać się i życzyć miłego dnia
|
|
#8128 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i takie samo zdanie na temat "wielkości" ( ) faceta Cytat:
ostatnio też podobają mi się rudzi facecia, ale jedna ruda osoba w związku wystarczy troche dziwnie by to wyglądało: on rudy, ja ruda, az sie pomarańczowo przed oczami robi w a6w dotarłam w ubiegłe wakacje do 21 dnia chyba zacznę robić je jeszcze raz, ale dopiero jak zrzuce ten okropny tłuszcz z brzucha ] patitcz ![]() wpadłam na chwilke przywitać się i życzyć miłego dnia
|
|
#8129 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na B.
|
#8130 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny za przytulanie
![]() ![]() bo ja je tez bardzo uwielbiam ostatnio jestem bardzo dziwna (tak jak pisałam) zapominam , zacinam sie , zawieszam :P wiec kuzyn wyciaga nie do kina na "Rysia" ja ideału chyba nie mam , ale u chłopaków pierwsze co to patrze na buty(nie wiem dlaczego , takie zboczenie moje:P) no i jak jest ubrany ... i nie chodzi o to zeby buty, ciuchy były markowe czy cos..ale muszą byc "jakies" , "oryginalne" i wgl całuje was wszystkie ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

Sto lat sto lat
Miłego wieczorku
wszystkiego czego tylko chcesz i zdania bardzo dobrze matury ;*
mialam wtedy 13 lat
w ogole ostatnio tylko czekam, kiedy wreszcie bede mogla pojsc spac.. nie wiem co ze mna jest, nawet na imprezy nie mam ochoty chodzic, do nauki 0 zapału, czasem dochodza jeszcze problemy z TZ, z mama.. sa momenty kiedy czuje, ze jestem na tym swiecie autentycznie sama, malo kogo obchodze.. ale pieprze
wszystkie jestesmy piękne, uwielbiane i takie jakie tylko chcemy 
minimum 182 cm
gratuluje spadku wagi
centymetrow:3+ ..
najciezsza?

)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)