|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Kascysko on ci przyspiesza wysychanie? Mi nie pazuje i długo schnie
Panno mrau ja uwielbiam ostatnio sally hansen, porzuciłam dla niej seche vite
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, po 5 minutach każdy lakier mam twardy jak skała
![]() Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził
|
#3813 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko mnie boli głowa non stop? Jeszcze śniło mi się ze po domu latał za mną Don Wasyl i jak mnie wkońcu dorwał to przy samym balkonie i wyskoczyłam
i akurat budzik zadzwonił xd
|
#3815 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Robiła remanent jakiejś dziewczynie w kosmetyczce i wywaliła róż Marblemania twierdząc, że pewnie stary i się do niczego nie nadaje... ![]() Po czym tym samym różem maluje dziewczyny w innym odcinku ![]() Rozczarował mnie totalnie. Cytat:
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Przemogłam się i dodałam notkę ze swatchami nowej palety Sephora Primal Instincts
|
#3819 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
Pojechałam przed chwilą do Rossmanna i wzięłam ostatnie dwie odżywki z Babassu, co prawda nie miałam ich jeszcze ale były na wishliście, poza tym preferencje blogowe dziewczyn którym służy pokrywają się z tym co mi robi dobrze, więc podejrzewam, że będzie fajna. Zbierałam się do niej od jakiś 3 miesięcy i mnie przycisnęło ![]() Ciekawe czy się okaże, że to tylko zmiana opakowań ![]() A teraz piję soczek wyciśnięty z jabłka i pietuszki i dumam...uczyć się czy się nie uczyć ![]() A my z TŻtem od niedzieli jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami samochodu i już planuję gdzie będziemy jeździć i co robić. Jednak mieć samochód to jest coś! Tyle czasu się zaoszczędza
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, napisałam dziewczynie, że użyła mojego zdjęcia jako profilowe dla swojej firmy z kosmetykami i powinna je chociaż podpisać, to perfidnie mi odpisała:
"Take a look at my site I have up all makeup that I love or did. If I did it I said I did If I didn't It says I didn't". Nie wspomnę, że zdjęcie w oryginale miało znak wodny, a ona je obcięła w kwadrat i po znaku wodnym nie ma śladu ;/
|
#3821 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To napisz, że uprzejmie prosisz o usunięcie, w innym przypadku postarasz się o wyciągnięcie konsekwencji prawnych* z powodu kradzieży zdjęcia, które wykonałaś, a ona umieściła bez podania źródła.
*nie piszesz o jaki kraj chodzi, jakla to strona, na jakim jest serwerze też nie wiadomo, zresztą nie wiem, czy któraś tutaj zna się na prawie karnym danego kraju :P
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam jej, żeby zdjęła moje zdjęcie i z wielką urazą to zrobi :)
|
|
#3823 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
i sumka odszkodowania
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
"obserwuję i liczę na to samo'' ależ kreatywność
|
|
|
|
#3825 |
|
Life is a drink ...
|
Własnie czytam jeden wpis blogerki .. i widze, że każdy ma różne pojęcie dotyczące zdrowego jedzenia.
![]() Jeżeli dla kogoś ok 900 kalorii i ok 70 gram tłuszczu to zdrowa przękąska to ja wymiękam i życze smacznego.
|
#3826 |
|
Klientka w krawacie
|
Jakby nie można było się wysilić na stworzenie np. anagramu
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
tóraś z was ma bb cream holika?
którykolwiek?
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Konto usunięte
|
właśnie pozbywam się Moisture. Za jasna dla mnie. Daje lekki glow.
Lecą do mnie dwie mini tubki BB kremu będę jeszcze polowała na jeden ze Skinfooda. W ogóle wiecie skąd skombinować próbki BB kremów ze Skinfooda właśnie ? Bo zanim pełnowymiarowe wezmę chciałabym z kolorem popróbować, a na ebayu nie widzę tych "moich". A póki co u Estelle są burżuazyjne z innisfree
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36604815]właśnie pozbywam się Moisture. Za jasna dla mnie. Daje lekki glow.
Lecą do mnie dwie mini tubki BB kremu będę jeszcze polowała na jeden ze Skinfooda. W ogóle wiecie skąd skombinować próbki BB kremów ze Skinfooda właśnie ? Bo zanim pełnowymiarowe wezmę chciałabym z kolorem popróbować, a na ebayu nie widzę tych "moich". A póki co u Estelle są burżuazyjne z innisfree [/QUOTE]masz swatche na twarzy? A jak krycie? |
|
|
|
#3831 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mam ostatnio cięższe dni w pracy i nie odzywam się. Na dodatek lakiery Barry M się nie sprawdziły ;/
|
#3832 |
|
Konto usunięte
|
Kilka stron wcześniej zdjęcie tu wrzucałam. Jeśli nie znajdziesz to Ci prześlę. Osobiście krycia wielkiego nie oczekuję- nie lubię zbytniego "wyfotoszopowania" na twarzy
kryła tak jak lubię- raczej średniawo. Ale jeśli nałożyłabyś kolejną cienką warstwę powinno być okej. Nie znam też Twoich "kryciowych" preferencji, więc nie wiem co mogłoby Ci podpasować. Poza kolorem bardzo mi się podobała. Konsystencja akuratna do nakładania cieniutkich warstw, bardziej płynna niż tępa. I pięknie pachnie *.*
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję znalazłam
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36599823]Dokładnie ;<<<
Ale poprosiłam TŻa, żeby mi powtarzał, że wcale tylu lakierów nie potrzebuje. Działa Mnie nikt nie powtarza, a 'nie potrzebuję kolejnych lakierów' nie brzmi przekonująco w moich własnych ustach
|
|
|
|
#3835 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja za to od TŻta słyszę - chodźmy stąd, bo jeszcze coś kupisz
|
#3836 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3837 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry - ja nadal w biegu
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam przed SV i chyba wrócę, mimo, że działała u mnie nieco wolnej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio nie mam zachcianek... to straszne
podrzućcie jakieś pomysły |
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jak ja nie lubię, jak mi ktoś psuje niespodziankę
![]() Chłopak, z którym się spotykam wymyślił coś ciekawego na weekend, a jego kumpel perfidnie, bez mojego wypytywania chlapnął mi o tym ![]() Oczywiście, cieszę się jak głupia, ale o ile bardziej cieszyłabym się w sobotę ![]() Kupuję kolejne L.A. Orli, chętnie Ci wyślę ten eliksir, o którym rozmawiamy xD
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-09-18 o 19:04 |
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
kascysko które?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.